Sisällön tarjoaa Blogger.

6 x kuvaa uudelta vuodelta

teddy coat bershka
Vuoden ensimmäinen postaus, jee. Toivottavasti teillä meni vuodenvaihde hyvin, meillä se sujui oikein rattoisasti, kuten aina. Meillä on kavereiden kanssa aina kivaa. Höpötetään, pelataan pelejä ja välillä käytiin ulkosallakin rakettien vuoksi, kuten näin uutena vuotena on tehty. Vaikka keli olikin aina hurja, niin lämpimästi pukeutumalla siellä tarkeni vallan mainiosti.

tulleskirt winter outfit
uusivuosi2019

Vaatetuksen halusin hienoksi, halusin tyllihametta ylle, mutta koska oltiin koko ilta ihan vaan iltaa istuen meillä, niin en mitään perinteisiä asukuvia halunnut napata. Räpsittiin vaan muutama hassu kuva just melko hämärällä, joten heitin rennosti Timberlandit jalkaan ja mun lemppari teddytakin ylle. Ulkona käydessä ylle tuli kyllä lämpimät housut, toppatakki, pipoa ja Uggit, eli oikeasti lämpöisillä varusteilla mentiin.

numero foliopallot

Kokeilin myös kameralla uusia tapoja kuvata ilotulitteita, mutta en oikein ennättänyt sisäistyä siihen kunnolla. Kävimme ulkosalla pari kertaa ja vain ensimmäisellä kerralla kamera lähti mukaan, sillä lumisadetta oli luvattu loppuillasta kovasti. Kun lähdimme toisen kerran ulkosalle abouttiarallaa ilta 10 jälkeen, niin en missään nimessä olisi ottanut kameraa siihen tuiskuun.

Sillä toisella kertaa ulkosalla vierähti ihan tovikin ja olimme vaille kaksitoista sisällä, jolloin laitettiin telkkarista laskuri uuteen vuoteen ja skumppapullo olikin valmiiksi siinä pisteessä että sen voi korkata heti kellon lyödessä. Ja nolla nolla N sen sitten poksauttikin auki ja huudettiin hyvä uutta vuotta ja TIETYSTI myös N:n kanssa annettiin uuden vuoden pusu, hha. Eli sanotaanko näin, että melko perinteisesti vuosi vaihtui.

tähtisädetikku 2019
ilotulitus

Musta oli mukavaa siirtyä vuoteen 2019. Jouluaatto itsessään on aina niin mukavan rento päivä, mutta joulun välipäivät ovat taas yhtä kiirettä, kun töissä on hommaa, joten fiilis on jotenkin ihanan puhdistava kun vuosi vaihtuu. Tälle vuodelle en mitään lupauksia tai tavoitteita ole asettanut. Elellään edelleen hetkessä ja otetaan mitä annetaan.

Vielä kerran, oikein ihanaa vuotta 2019!
Miten teidän vuodenvaihde sujui?

10 kommenttia

  1. Voi miten ihana sun asu onkaan, näyttää kyllä niin sun tyyliseltä ;) <3 Teidän vuodenvaihde kuulostaa ihanalta ja sopivan juhlalliselta ja rennolta! :) Aikamoinen myräkkä tosiaan oli, ja täällä on nyt alkuvuonna tullut reippaasti lunta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Jenni <3 Arkipukeutumisessa voisin kokeilla muuten tyllihameen ja Timppojen yhdistelyä, ei paha olleskaan jos on tollanen takki päällä ja jotenkin tosi erikoisen kiva kokonaisuus olis muuten :D Yleensä kun yhdistelee tyllihameen kanssa korkoa! Kivan arkinen ois tasapohjien kanssa :) Täälläkin on tullut lunta kiitettävästi, ihanaa eikös? <3

      Poista
  2. Ihanalta kuulostaa teidän uuden vuoden juhlinnat! ♥ Me oltiin miehen kanssa ihan vaan kotona, juotiin skumppaa ja viiniä ja herkuteltiin telkkarin äärellä. Tylsää ehkä joo, mutta mies oli herännyt edellisenä yönä jo kahden jälkeen töihin, tehnyt 12 h päivän ja mäkin olin joutunut aamulla jo ennen viittä nousemaan, joten oltiin kumpikin aika loppu eikä haluttu lähteä minnekään :D Haha, ehkä ens vuonna mekin lopetetaan tää mummoilu ja päästään oikeesti juhlimaan sitä vuoden vaihtumista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Linda <3 Hei ei ois kuule paha tuo teidänkään tyyli, uusi vuosi voi mennä myös rennosti eikä yhtään ois haitannut täälläkään - tosin oon tottunut juhlimaan ja rakastan juhlia että en ehkä osaisikaan :D Vaikka eihän menkään juhlittu, vaan rennosti istuskeltiin iltaa ystävien kanssa, että rentoa joo :D Mutta ei missään nimessä siis tylsää tollanen teidänkään uuden vuoden vietto ollut <3

      Poista
  3. Tosi kivasti teillä vaihtui vuosi, hyvässä seurassa on aina hauska viettää iltaa! :) Täällä oltiin myös alkuilta meillä kotosalla, josta sitten 12 mentiin katsomaan kaupungin ilotulitus ja siitä vielä baariin. Aika perinteinen meno siis, mutta ehkäpä ensi uutena vuotena pääsemme taas johonkin mökille juhlistamaan vuodenvaihdetta :) Mie muuten kuvasin puhelimella ilotulituksia, ja niistä tuli yllättävän hyviä jollain tietyllä asetuksella! Kameraa en tosiaan myöskään kehdannut kantaa mukaan sinne lumimyräkkään, haha :D Siullakin näyttää onnistuneen tosi kivasti nuo kuvat, ja hei upea asu myös! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä muuta sano, oikein mukavaa oli noinkin ja niin kuulostaa olleen teilläkin :) Mä vannoin viime vuonna etten itse baariin mene uudeksi vuodeksi enää, ne jonot ovat ihan hirvittävät! Mökillä olis just parasta, mekin oltas varmaan extempore lähdetty mökille jos muilla ei olis ollut töitä sinä maanantaina.. :( Ois lähdetty jo varmaan lauantaina mökkeilemään jos vaan olis ollut mahdollista :D
      Puhelimella otin mäkin muutaman kuvan, mutta mä en saanut niistä hyviä, onneksi sulla onnistui kuitenkin se homma :) Ja joo, jos tekin baariin lähditte niin tuskin olisi kannattanut sinne ottaakaan kameraa, jos menitte suoraan ilotulituksen jälkeen ;D Kiitoksia Tuuli kommentistasi <3

      Poista
  4. Oikein ihanaa uutta vuotta myös sulle! <3

    Aivan ihania kuvia olet laittanut tähän postaukseen. Noissa kahdessa ensimmäisessä kuvassa on mun mielestäni jollain tavalla todella ihanat värit ja näytät muutenkin niin ihanalta *_* Sulle kyllä sopii tuollaiset tyllihamoset niin hyvin, me likes <3 Kiva muutenkin kuulla, että teidän vuodenvaihteenne sujui kivoissa ja rennoissa merkeissä :> Itsekään en tehnyt mitään sen kummempaa, mitä nyt hengailin muutaman kaverin kanssa ja vuosi vaihtuikin yhdessä hujauksessa, ettei sitä ehtinyt kunnolla edes ymmärtämään, hahah!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Voi miten mukava kuulla että tykkäät kuvista 8) Musta tuntuu että ekojen kuvien sinertävyys on hirvee, mutta ei voi mitään kun valoa ei ollut paljoo ja tuona hetkenä oli oikeesti sellanen blue moment. Sain onneksi muokattua pahimman sinertävyyden poikkeen :D Ihana silti kuulla että sä tykkäsit just nuista kuvista 8) Sunkin vuodenvaihde kuulostaa menneen ihanasti, just tollasta sen olla pitääkin ;)

      Poista
  5. Voi että, kuulostaapa ihanalle vuodenvaihteelle!<3 Mun oli tarkotus ensin mennä sellaiseen joogaretriittiin, mutta se peruuntui pienen osallistujamäärän vuoksi! Päätin sitten pitää juhlat kotona ja sainkin lähes kaikki parhaat ystävät sinne koolle♥ 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilia <3 Hei ei kuulosta pahalle toi sunkaan uusi vuosi, toi joogajuttu kuulostaa kyllä ihanalle ja harmi että se peruuntui, mutta oli varmasti ihana pitää sitten juhlat kotosalla parhaiden ystävien kanssa. Eli ei mennyt suunnitelmat ihan mönkään kun jotain kivaa tuli tilalle, eikö ;) <3

      Poista