Sisällön tarjoaa Blogger.

Hyvät ja huonot uutiset

Ihan aluksi pakko kyllä kiittää teitä lukijoitani. Sain hurjan ihania kommentteja muutamiin edellisiin postauksiin. Muun muassa ihana, että pohditte mun kanssa tätä nykyajan shoppailua tuossa Kärsiikö ostospostauksia enää tehdä? -postauksessa. Sinne tipahteli paljon huippuja ja tsemppaavia mielipiteitä liittyen ihan siihen, että sitä omaa kulutusta kannattaa todellakin tarkkailla, mutta silti ei vedetty sitä mielipidettä ihan överiksi, vaan ostoksien teko on myös ok.

Lisäksi Kypros puhelimessani, mahtava huomata että siellä on vielä paljon ihmisiä, jotka kannustaa puhelinkuviin blogeissa! Jospa se ei tipahtaisi kokonaan täältä blogimaailmasta ja edelleen nähtäisiin näitä arkisia ja rentoja otoksia silloin tällöin niiden kameralla otettujen kuvien rinnalla! Ihan vaan siksi, ettei tämäkään harrastus menisi ihan liian vakavaksi - etenkin kun meitä harrastajia on paljon. Eräs kommentti pisti silmään sieltä ja sai mun ajatukset jylläämään, joten vähän syvempiä ajatuksia nuihin asioihin liittyen tulette kuulemaan sunnuntaina.

winter outfit ideas

Mennäänpä kuitenkin nyt asiaan. Tää otsikko vetää metsään ja aika pahasti. Oon aina lukenut, että älkää ikinä johtako lukijoita harhaan otsikolla. Hhe, siis kyseessä on pitkästä aikaa tällainen perus plussat ja miinukset- postaus, älkää kivittäkö mua kun ette saakaan lukea mitään mehukkaita juoruja minusta.

Anyway uusi vuosi on tuntunut todella helpolta ja kivalta, elämä on sujunut ihanan tasaisesti tässä vuodenkin ajan. Huomenna eletään jo helmikuuta ja tajusin, etten ole silleen jakanut kuulumisiani täällä blogin puolella uuden vuoden ja jouluhössötyksien jälkeen, joten mitäs tänne suunnille kuuluukaan?

winter sunset finland nature

十 Tyttöjen ilta, jota vietettiin Sallan ja Millan kanssa tuossa tammikuun puolessa välissä. Kahviteltiin Sallan luona, käytiin syömässä Introssa ja herkuteltiin Kuopion parhailla margaritoilla Panzassa. Mä harvemmin viettelen enää mitään tyttöjen iltoja, vedetään aina iltamat sekalaisessa porukassa, joten arjen pieni luksushetki.

十 Karvakaveri kotona. Mulla on viikon ajan ollut taas meidän perheen karvakorva kaverina, kun muu perhe makaa auringossa Kanarialla. On mukavaa, kun on seuraa miehen ollessa töissä, itse kun olen tällä viikolla usein vapaapäivällä tai vasta iltavuorossa.

十 Kauniit pakkaspäivät ja aurinko. Se tosin tarkoittaa, että on kylmä, mutta silti ulkona on noiden pakkasien johdosta ollut aivan uskomattoman kaunista. Onneksi nyt on hivenen lauhtunut, näin vilukissana on kyllä palellut. Ja kohta alkaa olla sellaiset kevättalven vibat.

十 Vapaat. Nyt mulla on ollut paljon vapaapäiviä. Pari viikkoa sitten tosin meni kaksi päivää siskonpoikia vahtiessa ihan koko päivän, ja niitähän ei voi vapaiksi kutsua, mutta ihanaa se silti oli! Vapailu on ollut joulukiireiden jälkeen aivan ihanaa.

十 Maanantaina pääsee vähän arjesta irtautumaan, kun lähdetään viettämään firman pikkujouluja risteilyn merkeissä. Teemana on tänä vuonna black&white ja meidän porukalla on ihan huikeat "tiimi-asut". Jospa saisin jotain kuvaa reissulta, vaikkakin sit puhelimen avulla! Lisäksi päästään herkuttelemaan laivan buffaan ja seuraavana päivänä on vielä brunssikin.

十 Lähenevä talviloma, joka onnistuu onneksi samaan aikaan miehen kanssa. Meillä  meinasi aluksi käydä niin, että emme olisi saaneet talvilomaa samaan aikaan, mutta onneksi hätä keinot keksii ja saamme näillä näkymin lomailla sen talvilomaviikon yhdessä tuolla maaliskuun joka on kyllä jo kevättä puolella! Suunnitelmia oon jo kehitellyt, mutta mitään ei oo lyöty lukkoon. Saas nähdä ollaanko mun suunnitelmien mukaan törkeenä menossa, vai löhöilläänkö kotona, kuten aina muutenkin... Vai oisko fifty-fifty?

十 Muutaman ihanan vaatekappaleen laitto aluille Millan kanssa. Olen etsinyt itselleni sellaista aika basic nahkahametta kaupoista, mutta kaikki ovat olleet liian isoja ja eivät ole istuneet mulle. Ajattelin siispä teetättää sellaisen Ompelimo Rokitalla - tämä on järkevä ostos, sillä nahkahame on kuitenkin ajaton, joten tuollainen vaatekappale kannattaakin tilata laadukkaalla matskulla ja omien mittojen mukaan.


teddy coat bershka

― Kova kaipuu lämpöön. Tästä mä nyt miehen sanoin kitisen aina. Siis matkakuumeesta. Mutta aina joulun jälkeen, tässä tammi- helmikuussa oon pahimmillani, kun halajan kylmän ilman vuoksi enemmän sinne etelään.

― Työtarjous, johon en tarttunut. Olisin päässyt kokeilemaan jotain uutta, mikä ei ollut alani työtä, mutta olisin varmasti ollut hyvä siinä. Ehkä seuraavalla kerralla rohkaistun ja otan uudet tuulet vastaan, jos moista enää sattuu.

― Kylmyys, joka on ihan sisällä asti. Oon vuorautunut jopa sisällä paksuihin neuleisiin ja vilttiin. Tuo on aina kaikista ihan parasta, mutta mä kärsin ihan tosissani tästä kylmästä, eikä se oo oikeesti kivaa. Illallakin siirtyminen sohvalta kylmään sänkyyn on ihan jäätävää. Sanotaan, että tuonne ulos mennessä on vaan pukeutumiskysymys, mutta kun mä ihan totta vuoraudun miljoonaan vaatteeseen ja silti palelen, niin tuota ei voida enää mulle sanoa.

― Kylmyyteen vielä se, että kun tuo meidän koira on niin ressukka kovilla pakkasilla. Tuo kun ei ole koskaan pitänyt edes takkia ja töppösiä, vaikka pennusta asti yritettiin se siihen totuttaa. Ollaankin käyty varovasti ulkona ja kääriydytty lämpöiseen vilttiin aina.

― Kaaos kotona. Okei, nyt mä ehkä oikeasti liioittelen. Pyykkivuori, imurointi, pölyjäkin pitäisi pyyhkiä ja tavaroita järjestää... Mutta ei vaan jaksa. Mä oon muutenkin ehkä vähän turhan tarkka ja mieskin on sanonut, että aina kun sanon että meillä on sotkua, niin ei täällä kuulemma oikeasti edes ole mitään sotkua. Onneksi jaksoin järjestellä ylimääräiset tavarat ja tarttua sentään imuriin, mikä on muuten vielä yksi 十 Uusi imuri, joten mielekästä imuroida!

winter look

Plussaksi voisi myös laittaa sen, että plussia tahtoi kertyä paljon enemmän kuin miinuksia. Ei huono olleskaan! Meidän oli muuten tarkoitus kuvailla koko asu tästä, mutta näette nyt vain pelkän yläosan ja asukuvien sijaan saatiin tunnelmallisia otoksia. Nimittäin mun tarkoin harkittu kuvauspaikka oli ylläripylläri pistetty laduiksi. Eikö mitään kaunista paikkaa voisi jättää kävelijöille? No olishan siinä ollut muitakin kauniita kohtia missä kuvata, mutta mulla meni taas motivaatio täysin.

Kertokaa teidän viime aikaisia plussia ja/tai miinuksia..?
Kivaa torstaita sinne!

12 kommenttia

  1. Apua mä ehdin jo pelästyä, että oot tyyliin lopettamassa bloggaamisen! :D Onneksi ei ollut mistään sellasesta kyse<3 Tää kylmyys ja koko ajan lisääntyvä lumimäärä alkaa riittää mullekin. Ihanaahan se on, että kerrankin on kunnolla talvi, mutta liika alkaa jossain vaiheessa oikeesti olla sitten liikaa. Varsinkin kun Turussakaan ei oo tällaisiin lumimääriin totuttu ja just kuulin, että kaupunki oli myynyt ennen talvea pois suurimman osan sellasista kunnon auroista - ei siis ihme että meidän kadut on hirveessä kunnossa ton lumen takia! Mäkin odottelen lämpöön pääsyä ja onneksi maaliskuussa pääsenkin Kanarialle :)

    Tällaiset plussat ja miinukset postaukset on tosi kivaa luettavaa, pitäisi varmaan itsekin toteuttaa tällainen taas pian! Saisi vähän vaihtelua samalla noihin kosmetiikkapostauksiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhaa no onneksi näin ei kuitenkaan ollut, vai mitä? ;D ahtava että joku muukin alkaa pian tympääntyä talveen. Oon yrittänyt tsempata kaikkia että hei nautitaan nyt näistä talvikeleistä ja kyllä se kesä sieltä tulee, mutta ei mulla pitkään kestänyt tää kun itteenikin alko masentaa tää kylmyys. Voi ei, Turussa on varmaan ollut sit pieniä hankaluuksia tuon lumen tulon suhteen, jos parhaimmat auratkin on pistetty kiertoon :'D Tyhmää, koskaan ei tiedä mitä talvi tuo tullessaan.. Ihanaa, että sä pääset lämpöön maaliskuussa <3 Mä yritin miestä houkutella äkkilähdöllä johonkin meidän loma viikolla, mutta njiet… :D

      Toteuta ihmeessä säkin tällainen, pitkästä aikaa ois kiva lukea mitä sullekin kuuluu sinne! ;)

      Poista
  2. Olipas kiva postaus, varsinkin tuo plussapuoli :) Ihana kuulla, että saitte lomat samaan aikaan! Mä en tiedä minkä metelin itse nostaisin jos en saisi samaan aikaan lomia kuin mieheni, haha :D
    Mullakin alkaa tulla nää pakkaset ja talvi jo korvista ulos, niin kerrospukeutumisen, paleltumisen ja jäätävien sähkölaskujenkin takia. En tykkää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana että sä tykkäsit <3 No on kyllä mahtavaa, meinas mullakin herätä meteli jo kun meinas käydä niin, ettei jotkut jousta ja päätetään ihan ihmeitä.. :D Onneksi kuitenkin onnistuu.. :D No on tätä talvea kyllä jo eletty taas riittämiin munkin mielestä :')

      Poista
  3. Ihana oli lukea pitkästä aikaa siun kuulumisia Kata! :) Tuollaiset rennot tyttöjen illat on kyllä ihanaa vastapainoa arjen kiireille, vaikka siellä onkin ilmeisesti ollut niitä vapaapäiviä nyt enemmän :) Miusta taas tuntuu, että tammikuun paahdoin töitä hieman enemmänkin mitä yleensä, mutta rahantuloahan se vain tietää.. ;) Tosi kiva että saitte miehesi kanssa talviloman samaan aikaan <3 Täällä ei talvilomaa ole vielä kertynyt ollenkaan, joten vuosilomaa odotellessa.. ;D

    Mitä tulee tuohon työtarjouksesta kieltäytymiseen, niin kyllä siinäkin tilanteessa kannattaa punnita vaihtoehtoja tarkkaan. Toki ainahan kannattaa kokeilla jos yhtään siltä tuntuu, mutta kannattaa miettiä myös jatkoa ja mahdollista työtilannetta sen jälkeen, jos kyseinen työ olisi esim. määräaikainen. Itselläni "alan vaihto" -kokeilu vuosi takaperin ei mennyt ihan putkeen, mutta opetti kyllä paljon! Aivan varmasti myös niitä uusia mahdollisuuksia tulee eteen, ja ehkä näin vain oli tarkoitettu että juuri tällä hetkellä ei ollut oikea ratkaisu tarttua uuteen työhön :)

    Ihanaa helmikuuta sinne Kata <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Tuuli <3 Joo ja etenkin kun vietettiin tuo tyttöjen iltama torstaina, että ei osunut viikonlopullekaan. Todellinen arjen piristys! :3 Tosiaan rahantuloahan se vain tietää ja palkkapäivänä kiittää itseään ;) Mä odottelen taas lomia niin pääsee paiskimaan 8) Ja hei vuosilomaakin on ihana odotella <3

      Joo, se oli vähän äkkinäinen ja en ehtinyt sen kummemmin harkita. Nyt harkinneena olisin hyvin voinut sanoa heipat viikonloppu ja vuorotyölle... Harmittaa päivä päivältä enemmän :'D Harmi että sun alanvaihtosi ei mennyt putkeen, mutta se oli varmasti opettavainen tie se, joten ei mitään kannata vaihtaa pois. <3 Mäkin olen ollut samassa työssä nyt lähemmäs 6 vuotta ja halunnut usein jo siirtyä päivätyöhön, pois vuorotyöstä. Toivon että mahdollisuuksia vielä tulee ja veikkaan että varmasti niitä joskus tuleekin :)

      Kiitoksia ja ihanaa alkanutta helmikuuta sinullekin <3

      Poista
  4. Siis nää kuvat on aivan todella ihania ja talvisia! <3 Harmi ettet saanut kaikkia haluamiasi kuvia, mutta nääkin on oikein ihanat :) Tiiän kyllä silti, miten suunnitelmien muutos kuvatessa tai eteen tulevat ongelmat voi latistaa fiiliksen :D Kivoja plussia olit listannut, ja onneksi noita miinuksiakin oli paljon vähemmän :) Mun mielestä tää otsikko oli just hyvä, herätti kyllä mielenkiinnon ja huomasin itsekin odottaneeni jotakin mullistavaa :DD Huippu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni muru <3 Näistä tuli vähän tällaisia fiilistelykuvia sitten :') Ehkä vielä joku päivä saan tästä asusta kokonaan kuvat 8) Ihana että samaistut tuohon, mä hermostun herkästi jos kuvaussessio ei mee nappiin :'D Mahtava että sain otsikolla herätettyä mielenkiintoa, toivottavasti ei ihan älyttömän suurta pettymystä tullut sulle ;)

      Poista
  5. Mä niin tykkään tällaisista postauksista, sillä plussista tulee aina hyvälle mielelle, vaikka ne eivät konkreettisesti tapahdu mulle itselleni. Oli kuitenkin kiva kuulla ja nähdä, että plussia oli selkeästi enemmän kuin miinuksia <3 Toivotaan myös, että tämä kylmyys helpottaisi pian ja päästäisiin etenemään lähemmäs kevättä! Ainakin mulle alkaa tämä lumisade riittää... :'D Turussa on lunta jo vaikka kuinka paljon, joten kiitos nyt riittää, hahah!

    Mulla ei tänä vuonna ole vielä ehtinyt kertyä liiemmin plussia, ehkä lähinnä miinuksia... Kaikki liittyy joulukuussa leikattuun munasarjakasvaimeen, josta sain kuulla huonoja uutisia, mutta hyvä puoli on se, että pääsen nopeasti hoitoon. Ehkä kerron tästäkin enemmän omassa blogissani, mutta siihen asti; toivon kaikille oikein ihanaa vuotta 2019 ja enemmän niitä hyviä asioita kuin huonoja (sehän nyt on selvä!) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon smaaa mieltä kuin sä, siis ihana iloita muiden puolesta ja se on oikeasti upeaa että pystyy iloitsemaan muiden puolesta. Harmittavan harva sitä aidosti pystyy.. Koko ajan sitä kevät on lähempänä, ei hätiä ;) Lunta varmasti saadaan vielä paljon lisää, mutta mä oon sitä mieltä että sit on kyllä lämmin kesäkin (kopkop koputan puuta, toivotaan nyt niin).

      Voi eikä! Kerro ihmeessä blogissakin lisää kun jakselet, ja siis jos vaan haluat. Varmasti hyvin ikävä aihe, mutta jospa tuota kautta saisi myös sitä vertaistukea joltain suunnilta. Olen niin pahoillani Emmi <3 Kylläpä tuli hyvin surku olo nyt sun puolestasi <3 :(

      Poista
  6. Onpa upeat kuvat tässä postauksessa, sopii niin hyvin aiheeseenkin! <3 Ja tuo tyttöjen ilta oli kyllä ihana, rentouttava ja mukava oli päästä purkamaan ajatuksia teidän kanssa. :) <3 Ei oo ainakaan murheet vaivanneet sen jälkeen. :D ;) Nää vaateprojektit ovat kyllä kiinnostavia ja nahkahameesta tulee kyllä todella hieno! Pitsihuitulasta puhumattakaan. ^^ Ihanaa loppuviikkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Milla <3 Mäkin pidin kovasti kuvista ja hauskahan se oli vielä, että nää räpsittiin hyvinkin nopsaa, kun pakkanen paukkui kovaa :D Aivan ihana oli tosiaan päästä purkamaan teidän kans, tuli tosi mukava olo sen jälkeen 8) Kiva kuulla ja kiitos Millaseni <3

      Poista