Sisällön tarjoaa Blogger.

Reppu rakkautta

michael kors mott extra-small reppu

Nyt mä sen vihdoin ostin. Minä, joka vannoin joskus ensimmäisen koululaukkuni saatua, etten enää koskaan pistä reppua selkääni. Ne oli olevinaan niin tyhmän näköisiä. Muutama viikko takaperin perjantaina minä kuitenkin päädyin tilaamaan pitkään haaveilemani Michael Korsin Mott Extra-Small repun.

Mun piti ostaa moinen jo Berliinin Korsin liikkeestä, mutta sieltä löytyi tätä reppua vain isommassa koossa ja iso reppu ei ainakaan ihan vielä iske muhun. Siksi päädyin silloin toisiksi pienimpään Korsin Selma laukkuun, sillä mulla oli haaveissa se jo ennen tätä reppua ja se oli vieläpä siellä tarjouksessa. Olisihan he voineet tämän mulle sinne Berliinin liikkeeseen tilata, mutta se ei olisi ennättänyt seuraavalle päivälle ja jos olisin halunnut sen seuraavalle päivälle, olisi täytynyt tilata nopea toimitus, ja näin ollen se olisi maksanut paljon enemmän.

michael kors minireppu

Mulla on kyllä ollut reppu ostoslistalla jo muutaman vuoden, sillä se on hartioille ja selälle paljon mukavampi vaihtoehto. Mulla meni muutamilla reissuilla usein toinen hartia niin kipeäksi laukkua ja kameraa kantaessa. Silloin haaveilin vähän edullisemmasta Kånken- repusta, mutta nähtyäni tämän kevään 2018 Korsin mallistossa mä päätin vaihtaa tuosta niinkin massarepusta vähän erilaisempaan yksilöön. Ja kiirehän mulla tuli. Nimittäin kun menin jälleen tuhannetta kertaa muutama viikko sitten perjantaina kuolaamaan tätä Korsin omilta nettisivuilta, niin sitä ei enää sieltä löytynyt. Joten päädyin tilaamaan tämän eräästä Lontoon tavaratalosta - onneksi sieltä vielä löytyi.

Reppu on juuri sopivan kokoinen korttitaskulle, kameralle ja toiselle objektiiville. Halusin nimenomaan pienen yksilön, sillä se on helppo ja kevyt. Kukkaro ei tänne mahdu, mutta mulla ei ole ikinä ollut ongelmaa siirtää tarvitsemiani kortteja korttitaskuun, jos pienempi laukku on kuulunut päivän asukokonaisuuteeni. Ja enpähän yleensä reissussakaan kanna koko kukkaroa matkassa, vaan siirrän korttitaskuun tarvitsemani maksuvälineet.

michael kors mott extra-small backpack

Sain repun käyttööni ja vähänhän se tuntui oudolle viskata pitkästä aikaa reppu selkään. Uskon, että kannan tätä usein yhdellä hihnalla olalla, mutta uskon että pidempiä matkoja kävellessä reppu on todella kätevä selässä. Etenkin kun lähtee reissuun, sillä joka reissulla kahden vuoden ajan oon voivotellut sitä, että olispa mulla nyt reppu.

Odotan innolla kevättä, jolloin saan repun varmasti enemmälle käytölle. Kokeilin tätä sunnuntaina ensimmäistä kertaa kauppareissulla ja pakko myöntää, että paksuhkon takin ja pienen repun yhdistelmä oli hivenen hankala. Kuitenkin tää passaa täydellisesti mun teddy takin kanssa, joka on aika isohko. Voi että mä odotan kunhan bomber- ja nahkatakki kelit alkaa. En malta odottaa, että saan tän nimittäin asuihin mukaan!

Mitä mieltä olette tästä?
Entä kumpi on parempi, reppu vai laukku?


26 kommenttia

  1. Onpa kaunis reppu! <3 Itsellänikin usein toinen hartia/käsi väsyy isojen laukkujen kantamisesta, ja nykyään käytänkin lähes pelkästään crossbody -mallisia pikkulaukkuja, joissa kädet jää kokonaan vapaaksi :) Toisaalta reppu olisi varmasti kaikista paras vaihtoehto, kun paino jakautuu tasaisesti koko selälle. Laittelehan sitten jossain vaiheessa asukuvia tuon kanssa, olisi kiva nähdä miltä reppu näyttää selässä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Mäkin huomasin, että crossbody -mallinen laukku on paras vaihtoehto jos lähtee oikeasti pidemmälle kävelemään, siksi mun se pieni Selma onkin käytössä lähes koko ajan :') Reppu on varmasti myös yks parhaimmista vaihtoehdoista, joten odotan innolla kevättä kun saan sen kunnolla käytölle. Ja varmasti tulee vilahtamaan myös asuissa <3 Saatatte yllättyä kuinka pieni tuo oikeasti on :')

      Poista
  2. Ihana on :) Joku tommonen pikkureppu ois kyllä tosi siisti! Mulla on semmonen yksi hippireppu joka on vähän coolimpi ja aavistuksen lörtsy, niin tällanen ryhdikäs kyllä kelpais.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Katri! :3 Mäkin meinasin ostaa sellaisen hippirepun aiemmin Prismasta, mutta sitten ajattelin, että mahtaako kestää pitkään joten jätin sen sitten kauppaan. Lisäksi oon merkkiuskollinen ja jotenkin mä tarvin tällaista blingiä mun tyyliini :') Tämä jää selkään melko roikkuvaksi, eli ei oo ns. ryhdikäs kun on käytössä. Saisinpa pian kuvia, niin näkisitte mitä tarkoitan :')

      Poista
  3. Onpas tosi kiva reppu, ensin pelkästä kuvasta katsoin kyseessä olevan laukku! Kyllä tuota kelpaisi kannella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sini, tää tosiaan on hämäävä ja tässä kieltämättä on kyllä sellaisia laukkuviboja 8)

      Poista
  4. Ihan älyttömän ihana toi reppu! <3 Jotenki niin kivan pikkusen näköinen ja ennen kaikkea tyylikäs! 8) Vitsi en malta oottaa sun asukuvia tällä repulla!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilia <3 Tää on pieni ja simppeli tosiaan, mutta tässä on näyttävyyttä. Siks tykkään kovasti 8) Hhi en malta odottaa minäkään, että saan tän kunnolla käyttöön ja kuvia myös teille tänne 8)

      Poista
  5. Mä oon jäänyt koukkuun reppuihin. Niissä on niin helppo kantaa juttuja. Eka reput ujuttautui mulle festareille, sieltä koko kesän asusteeksi. Pakko myöntää, että nykyään tulee reppu napattua kerran viikossa kouluun olalle. Mä käytän aina reppua just yhdelle olalle huitaistuna! :D
    Ihana tuo sun reppu kaikin puolin, ihanan simppeli, mutta tosi näyttävä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Siiri, just siks mä tähän rakastuin. Koska se on pieni ja simppeli, mutta silti siinä on näyttävyyttä :) Festareille tää varmasti pääsee käyttöön! Mä olisin jo viime vuonna halunnut festareille repun, koska kätevä, mutten omistanut. Kylläpä mä tätä jo silloin viime vuonnakin kuolasin ja mietin että oispa se nyt kun lähtee Tahkon Juhannukseen :')

      Poista
  6. Vähänkö ihana! Mä käytän reppua vaan treenilaukkuna. Jos löydän ihanan repun, voishan semmosta käyttää muutenki.

    🖤:llä sofilmas.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Sofia! :3 Minireppu on kätevä myös arjessa :3 Isohkoa en osaisi käyttää, koska ei mulla ehkä ois niin paljoa tavaraakaan arkena :)

      Poista
  7. niiin kaunis ruo reppu <3! ite käytän enemmän laukkuja mut reppuja tulee käytettyä aina silloin jos on vaikkapa isommat kantamukset mukana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Sofia <3 :) No mäkin olen tähän mennessä tosiaan laukkuja enemmän käytellyt, mutta saapi nyt nähdä kun kevät tulee, että valitsenko useammin sitten tämän 8)

      Poista
  8. Oo kuinka kivalta näyttää! <3 Siis aivan todella kaunis, ja just sun näköinen :) Onhan reput vaan käteviä ja säästävät hartioita, voi kun itsekin osaisin reppuja käyttää. Innolla odotan jo näkeväni tämän asukuvissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni <3 Mäkin olin tätä ostaessa vielä vähän epävarma että osaanko käyttää, mutta reppu on kuitenkin ulkonäöltään myös hirmuisen paljon laukun näköinen, että varmasti osaan! Mä odotan myös kovasti, että saan tän kunnolla käyttöön 8)

      Poista
  9. Ooh ompas kaunis reppu ♥ Mä harvemmin käytän reppuja, en jotenkin osaa :D Laukut ja kangaskassit on se mun juttu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jasu <3 Tosiaan tää on munkin eka reppuni, odotan kovasti että saan tän käyttöön, mutta varmasti mullakin on edelleen laukut suuremmin käytössä ;)

      Poista
  10. upea reppu :) Mulla on kovassa käytössä just samankokoinen reppu, mahtuu kamera ja säästää hartiat ja niskat jumeilta:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Saara! :3 Joo mullakin oli tosiaan mielessä tällainen pieni, mihin kuitenkin mahtuu kamera matkaan + se toinen objektiivi :) Säästyy tosiaan niskat ja hartiat, kun lähtee reissunpäälle :3

      Poista
  11. Mulle kävi vähän samoin, luulin että ei ikinä enää reppua selkään, mutta niin vaan ostin kevään ja kesän reissurepuksi vähän tuollaisen saman tyylisen repun. On tosin vähän edullisempi Guessin reppu, mutta ajattelin että välttää minulle jos ei vaikka tulekaan sitten käytettyä. Totesin kyllä heti parin ensimmäisen käytön jälkeen että ihan täydellinen vaihtoehto lomamatkoille ja festareille! Eikä mene hartiat jumiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, että siellä on käynyt samalla lailla! :D Mä bongasin kevään uutuuksista just Guessiltä ihanan sellaisen pastellisen keltaisen repun ja rakastuin siihenkin :D Jospa kuitenkin pärjäisin tällä, se vaan jäi himottelemaan ;D

      Lomamatkoille ja festareille valikoituu varmasti tämä selkään, sillä olen kahden vuoden ajan tosiaan aina lomamatkoilla ja festareilla miettinyt, että olispa reppu! Onneksi sain viimein tänä vuonna ennen kesää ja ennen vuoden ekaa reissua tuon repun itselleni hommattua :D

      Poista
  12. Reppu! Tämä sun on kyllä erityisen kaunis. :)

    VastaaPoista
  13. Vau, onpas tyylikäs reppu! ♥ Passaa sulle kyllä yhtä hyvin kuin nenä päähän! :> En malta odottaa, että päästään näkemään toi sulla käytössä sitten, kun tulee vähän lämpimämpiä ilmoja! Itse olen kyllä reppujen puolestapuhuja, mä olen kouluajoista asti käyttänyt kaikenlaisia selkäreppuja ja ne vain oikeasti on paljon mukavampia kuin olkalaukut. Kaikkiin asukokonaisuuksiin ei tietenkään reppu sovi, mutta tuo sun on kyllä niin siisti, että se passaa vähän hienompaankin asuun *_*

    Mä oon ihan hulluna Fjällräven Kånken -reppuihin, siksi mulla onkin niitä kaksi; liila ja keltainen. Metsänvihreä olisi vielä hankinnan alla (sekä ehkä sähkönsininen, heh), sillä ne ovat todella käteviä! Etenkin festareilla. Ja niihin uppoaa tavaraa ihan turkasen hyvin, joten jos joskus sun tekee vielä mieli hankkia sellainen laukkukokoelmaasi niin suosittelen! Kånkenilla on aivan ihania värivaihtoehtoja ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää on siis aivan mun näköinen :'D Mäkään en malta odotella että tän saa ihan kunnon käytölle :3 Mä voisin sanoa, että pieni olkalaukku saattais olla vähän kätevämpi kun tämä reppu, sillä se on siinä ihan lähellä koko ajan roikkumassa, kun taas reppu pitää ottaa selästä jotta sieltä saa jotain. Mutta reppu on kyllä mukavampi 8)

      Mä tosiaan funtsin vielä sen Kånkenin kanssa, se pieni ois ehkä mulle kätevämpi, koska iso on liian iso. Mä mietin sitä mustana, mutta nyt kun mulla on jo musta minireppu, niin se keltainen ei ois lainkaan paha ;)

      Poista