Sisällön tarjoaa Blogger.

Kesän ensimmäinen asu

summer outfit idea

Jacket Primark
Dress Bershka
Bag Michael Kors
Shoes Björn Borg 

nude pink midi dress

Tässäpä tämän kesän ensimmäistä asukokonaisuutta. Ei ihan hellelookkia, vaikka helteestä ollaankin saatu nyt nauttia. Kuvissa onkin aivan ihana kukkaloisto taustalla, ai että mä rakastan kesäisin kuvailla enemmän puistoissa, sillä Suomen luonto on kesäisin niin kaunista!

Todella hankala oli muuten olla kameran edessä pitkästä aikaa. Olo tuntui tönköltä ja todella jäykältä, kuten näissä kuvissa sen ehkä huomaa. Lisäksi kuvienottohetkellä ripsi hieman vettä ja pidin sen takia kiirettä, kun ajattelin että kohta sataisi enemmän. Tuntui siis aika hutaisulta nämä kuvat, mutta ei oteta taas liian vakavasti!

kesä asu
summer outfit ideas

Tätä mekkoa en ihan kunnon kesäkelillä valitsisi, sillä täähän on neulemekko. Omistan samaisen mekon harmaana ja se vilahti viime syksynä blogissa, harmaasta mekosta ja lookista pääset näkemään kuvat täältä ja niissä näettekin mekon myös ihan ilman mitään päällystakkia - hauskaa kuin onkin, esittelin tuon mekon syksyn ensimmäisessä asupostauksessa, kun taas tämä vaaleanpunainen on kesän ensimmäisessä asussa, hhe.

Tämä ja tuo harmaa neulemekko ovat silti oiva valinta Suomen perus kesäkeleille, jolloin on pilvistä ja asteet pyörivät siinä 15-18 kieppeillä ja mahdollisesti sadettakin olisi luvassa. Aurinkoisella säällä mekkovalinta onkin sitten vähän kuumempi, joten sellaisella säällä en tätä tietenkään valitsisi.

sunglasses michael kors

Mulla on aika luksus kesäkuu, kun olin viime viikonlopun vapailla ja nyt edessä olisi jälleen yksi vapaaviikonloppu. Lisäksi oon myös Juhannusviikonlopun vapaalla eli näin ollen olen kolme peräkkäistä viikonloppua vapaalla. Ehtii tehdä paljon kesäisiä juttuja ja vieläpä tuon oman puolison kanssa, kun hänen vapaat ovat aina viikonloppuna. Tosi luksusta siis todella ja onneksi kesälomakin on pian täällä! Aloitan loman heinäkuun viimeisellä viikolla ja vaikka nyt olenkin vapaillut paljon, niin olen todellakin loman tarpeessa.

summer midi dress

Mitä mieltä olette asusta?
Odotellaanko sielläkin innolla kesälomaa?

8 kommenttia

  1. Ihana asu! Erityiseti toi takki näyttää superkivalta<3 Ja noi taustalla olevat puut saa kuvat näyttämään vieläkin paremmilta :) Mä odottelen jo malttamattomana kesälomaa, vielä pari viikkoa pitäisi jaksaa töissä tän viikon jälkeen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Linda <3 :) Tuo takki onkin jo hurjan vanha, kaivelin sen pitkästä aikaa kaapista ja tykästyin uudelleen. En jossain vaiheessa osannut tuota käyttää lainkaan, kun valkea teki sellasen lääkärintakki- fiiliksen :') Täällä ootellaan kans kesälomaa hurjasti <3 Ihanaa, sulla se ei oo kaukana ;)

      Poista
  2. Jaha, kokeillaas uudestaan, Bloggerilla joku ongelma. :D Mut piti siis sanoa, että söpö asu ja tausta sopii todella hyvin näiden kuvien kanssa. <3 Mekko on malliltaan todella kaunis, kaulan lähelle tuleva yksityiskohta jotenkin pukee siuta. ^^ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hha ei oo uutta että Blogger jumittaa tms. ;D Voi kiitoksia Milla kauniista sanoistasi <3 :)

      Poista
  3. Aivan tosi kaunis värimaailma näissä kuvissa, niin asussa kuin taustassakin :) <3 Tosi ihana on asukin, varmasti tosiaan just hyvä tällaiseen perus Suomen kesäsäähän, joka on sitä vajaata pariakymppiä astetta :) Ihana olet <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin ihastuin kovasti tähän kuvien värimaailmaan, kun on vaaleanpunainen mekko ja pinkit kukkaset puissa 8) Kiitos hurjasti Jenni kommentistasi <3

      Poista
  4. Ihana asukokonaisuus, tykkään tuon mekon väristä todella paljon! Se on niin hempeä <3 Se sopii sulle kyllä erittäin hyvin, niin kuin melkein mikä tahansa väri, mitä näen sun päällä :> Nyt on kyllä kieltämättä ollut sellaiset säät, että voi huoletta olla vähän paksummissa vaatteissa, vaikkei sanan varsinaisessa merkityksessä ole kylmä ollutkaan. Kesäkuussakin oli niitä päiviä jonkin verran, mutta onneksi joukkoon on mahtunut niitä lämpimiäkin päiviä!

    Täälläkin odotellaan kesälomaa kuin kuuta nousevaa, vaikka juuri olinkin kolmen kuukauden sairauslomalla :'D Mutta... Onhan se nyt aivan täysin eri asia olla kunnon lomalla kuin sairauslomalla, sillä eihän se tunnu todellakaan samalta.

    Pakko vielä kommentoida, että tykkään näistä kuvista tosi paljon <3 Vaikka itse sanoitkin, että tuntuu kuin ne olisi otettu vähän hätiköidysti ja susta tuntui jotenkin oudolta olla kameran edessä pitkän ajan jälkeen. Sitä ei kyllä päällepäin huomaa :> Ihanalta näytät joka tapauksessa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia jälleen ihanista sanoistasi <3 On tosiaan ollut koleaa, mutta hei nyt se lämpö kuulemma palaa ainakin tiedotteiden mukaan <3 Mulla alkaa lomakin sopivasti :')

      Ja joo eihän toi sairasloma oo mitään lomalomaa, joten ymmärrän ihan täysin että odottelet oikeaa lomaa innolla. Niitä kahta ei voi kyllä edes verrata keskenään, koska ethän sä sairaana pysty mitään tekemään. :( Oot kyllä siis kesälomasi niin ansainnut <3

      Poista