Sisällön tarjoaa Blogger.

Helteiden luottoasu

helle asu

Top BikBok
Skirt VeroModa
Ballerinas & Bag Michael Kors

valkoharmaa asu

Pääsinpäs esittelemään teille mun tämän kesän luottoasuni hellesäälle. Tällä sitä on viiletetty ties kuinka monet hellepäivät jo tänä kesänä, kuvat on räpsitty ihan kesäkuun alussa, joten tuoreita kuvia nämä ei enää ole. Asu on kuitenkin edelleen pinnalla ja kovassa käytössä. Toppi tosin koki kovan kolauksen tässä Juhannuksen jälkeen ja se oli harmikseni mun lempi toppi - en oo varma saako sitä enää pelastettua.

summer outfit idea

Nimittäin tein suuren amatöörimäisen virheen pyykätessäni. Tälle kävi tosiaan pyykissä vähän huonosti - kuten parille muullekin UUDELLE valkoiselle vaatteelleni. Nimittäin pesin mun vaalean oloasun samassa ja siinä oli pinkkiä väriä, mikä irtosi sitten kunnolla pesussa. Nyt mun valkoisissa vaatteissa on vaaleanpunaisia läikkiä siellä täällä...

Mä tietysti vedin vähän riskillä, kun laitoin koneeseen valkoisia vaatteita ja puvun, jossa oli vaaleanpunaista - mä nyt ajattelin että tuskin puvusta mitään väriä irtoaa, kun siinä oli itsessäänkin paljon valkoisia kohtia. Kloriittia olen kokeillut ja se jo vähän haalistutti niitä länttejä, meidän pesukoneen rumpu taas kiiltää kauniisti. Lisäksi yksi vaate oli vieläpä sellainen, mikä oli pesussa ekaa kertaa, nyyhkis. Voikohan niitä enää pelastaa? Kaikki vinkit kehiin!

luottoasu helteellä
helle luottoasu

Yleensä mä mielin yhdistää vaaleisiin kokonaisuuksiin vaaleat asusteet, mutta tässä toimii mielestäni todella hyvin musta laukku ja mustat balsut. Asu on kyllä rento ja tähän sopisi tennaritkin hyvin, mutta eipä nuo ballerinatkaan vie sitä asun rentoutta pois. Ja tuohan se musta aina vähän kontrastia vaaleisiin kokonaisuuksiin. Vaalea on hyvä helteellä, mutta nuo mun Michael Korsin balsut eivät hiosta lähes yhtään. Haaveissa on silti edelleen vaaleat MK:n ballerinat.

hellelook
summer outfit ideas

Pakko jakaa vielä tän päivän piristys! Mulla on tänään ollut vapaapäivä ja heti aamusella suuntasin ripsihuoltoon. Ripsihuollon jälkeen kävin viettämässä yksinäistä laatuaikaa mun lempparikahvilassa lounaan merkeissä. Istahdin ulos terassille syömään ja fiilis oli kuin ulkomailla olisi ollut.

Viereeni istahti vielä suuri porukka ulkomaalaisia, joiden kanssa sai vähän jutustella ja se loi enempi vielä sellaista ulkomaan fiilistä. On se vaan outoa kuinka ystävällisiä he olivat, ainakin suomalaisiin verrattuna, jos saa vähän yleistää... Tuo oli kyllä päiväni kohokohta!

Kivaa tiistaita!
Mitä mieltä ootte tästä helleasusta?

8 kommenttia

  1. Ihana tää asu, just olin tulossa sanomaan et ihana tuo toppi. <3 Kokeilehan valkoisille vaatteille silleen, et laitat vettä pesukorvoon / sankkoon ja sinne lorautat sitä kloriittia. Muutaman tunnin uskaltaa hyvin pitää vaatteita siinä (älä unohda yöksi!), jos laittaa n. desin sitä kloriittia ja sen jälkeen kippaat ne vaatteet sit sinne pesukoneeseen normipesuun. Oletan et laitoit sinne pesukoneeseen sitä kloriittia? :) Mut tuolleen sain valkaistua omat valkoiset paidat, joissa oli mm. punaviinitahra, aurinkovoidejäämiä ja muuta. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Milla <3 Mä itse asiassa ajattelin ensin tekeväni niin, etten laittaisi sitä koneeseen vaan ihan sankoon, mutta sain neuvoksi muualta sen koneeseen laiton. Eli kokeilenpa vielä tuota sankoa ja liotan hetken siellä. Meinasin sulle viestiäkin asiasta laittaa, koska mä tiesin että sieltä tulee varmasti vinkkiä, kokeilen ennen seuraavan valkopyykin laittoa liottaa kyseisiä vaatteita sankossa kloriitissa, jospa se toimisi. Kiitos Milla vinkistä <3

      Poista
  2. Ihana helleasu sulla :) ! maxihameet on niin kivoja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sofia <3 Niin ja tämä kun ei oo ihan mikään perus maxihame, kun on iso halkio toisella puolella, eli näkyy säärtäkin 8)

      Poista
  3. Oi miten kiva asu! Mulla on itse asiassa lähes täysin samanlainen hame, tosin toi mun taitaa olla muutamaa senttiä lyhyempi vaan :D Mulla ei oo noiden vaatteiden pesun suhteen mitään vinkkejä antaa, mutta toivottavasti saat ne vaaleanpunaiset läikät pois! Tollanen on niin kurjaa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Linda! :) Hhi tai sitten oot vaan pidempi kuin mä ;D No ei siis voihan se olla :D Jospa ne vielä lähtisi, pääsen tällä viikolla kokeilemaan tuota Millan vinkkiä, kun en viime viikolla enää töiden vuoksi ehtinyt :)

      Poista
  4. Mä tykkään tästä(kin) asukokonaisuudesta todella paljon <3 Ja kuten sanoit, tuo musta laukku ja ballerinat eivät todellakaan vie tämän asun rentoutta lainkaan pois. Mä itsekin tykkään yhdistellä ballerinat toisinaan rentoihin asuihin, koska miksi ei? Yhtälailla ballerinat ovat rennot niin kuin vaikkapa tennarit!

    Mulle tuli nyt näitä sun asukuvia katsellessa sellainen olo, että voisin itsekin esitellä muutamia asuja blogini puolella, mutta mun täytyy kyllä ensin vähän psyykata itseäni koko hommaan, sillä en ole yhtään luonteva kameran edessä :'D Mutta kiitos tästä inspiraatiosta! <3 Toivotaan, että mäkin onnistun enkä tule näyttämään ihan pelleltä omissa kuvissani, hahah!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Emmi <3 Joo ei ne viekään, mutta saa vähän jotain sellasta tyylikkyyttä mun mielestä noilla tähän 8) Kuvaa ehdottomasti asuja sinäkin, mitä enemmän olet kameran edessä niin sitä helpompi siinä on joka kerta olla! Muistan itsekin alussa kangistelleeni hirveästi, mutta nykyään se menee niin luonnostaan :)

      Poista