Sisällön tarjoaa Blogger.

Keltainen midimekko ja neuletakki

yellow midi dress

Knit Gina Tricot
Midi dress New Yorker
Shoes&Bag Michael Kors

keltainen midi mekko

Hhuh, ihan mahtavaa elokuun toista päivää! Nämä kuvat räpsittiin tasan kuukausi sitten, kun käytiin ottamassa ultrakuvia postaukseen, jossa kerroin vauvauutisista. Ennätettiin räpsiä heinäkuussa peräti kolmet kuvat, mutta en vaan millään näytä saavan niitä blogiin asti, hups. No rupean tykittämään teille niitä nyt tiuhempaan, jos saisin pian taas perus bloggausrytmistä kiinni. No ehkä viimeistään loman loputtua pääsisin siihen rytmiini!

Anyway tämä samainen asu oli itse asiassa maaliskuussa mun 25-vuotissynttäreillä, tosin mulla oli silloin ylläni vielä mustat sukkahousut ja nilkkurit sekä eri takki, kun oltiin kuitenkin yöelämässä.  Mekko on löytö New Yorkerista, josta en yleensäkään osta yhtään mitään. Mainitsinkin aiemmin löytäneenä Kööpenhaminan New Yorkerista kaksi upeaa vaatekappaletta ja tämä mekko on siis toinen niistä. Oon aivan rakastunut tähän ja oon iloinen, että se menee vielä kasvavan masun kanssa pitkälle syksyynkin! Hullua muuten, miten masuni on kasvanut kuukaudessa ihan hurjasti, nyt kun vertaa näihin kuviin!

outfit details
summer style

Mä en yhteen aikaan osannut yhtään yhdistää neuleita kesään, vaan valitsin aina farkkutakin tai nahkatakin. Tänä vuonna olen muutamissa eri kokonaisuuksissa yhdistänyt joko tämän neuleen, tai erään valkoisen napittoman neuleen. Suomen kesä kun melko viileä yleensä, joten neuleet todellakin lämmittävät hyvin eikä muuta päällystakkia tarvitse, kun taas farkkutakissa tai nahkatakissa mulle välillä iskee kylmä, etenkin jos on todella tuulista ja asteetkin vähäisiä.

Tässä mä vähän mietiskelin pitkän neuleen ja midimittaisen mekon yhdistämistä, etenkin kun molemmissa on vielä hyvin samantapaiset napit. Tunsin oloni kuitenkin niin mukavaksi, joten annoin mennä ja pidän kyllä edelleen.

summer outfit ideas

Lomani alkaa olla nyt puolessa välissä ja eilen lähti käyntiin viimeinen kesäkuukautemme. Aika menee hurjaa vauhtia ja lueskelinkin jo monesta blogista sanan syksy. Se tulee väistämättä mieleen elokuun vaihtuessa, mutta annetaan tämän kesän vielä jatkua tämän elokuun ajan. Vaikka itsekin pidän kovasti syksystä, niin kesästä en ole saanut vielä tarpeekseni. Toivotaan, että ilmat lämpenisi ja saataisiin vielä elokuu nauttia kesäkeleistä!

black and yellow outfit

Pukeudutteko te neuleisiin kesän viileillä keleillä?
Mitäs sanotte asusta?

4 kommenttia

  1. Näytät niin kauniilta ja onnelliselta! <3 Keltainen pukee sinua myös todella hyvin!

    VastaaPoista
  2. Mä olen sellainen ihminen, joka pukeutuu neuleisiin ja huppareihin aina vain, kun se on mahdollista! Multa löytyykin paljon sellaisia vaatekaappini kätköistä, mutta sellaisia ei vain yksinkertaisesti voi olla liikaa :') Minäkin odotan syksyä innolla, vaikka en haluaisi kesänkään loppuvan ihan vielä... No, toivotaan, että olisi kauniita ilmoja tämän kuun loppuun asti!

    Mä tykkään tästä asusta muuten tosi paljon! <3 Keltainen on mun lempivärini sinisen ohella, ja on mukava muutenkin huomata, että muutkin käyttävät keltaista nykyään enemmän kuin ennen :> Tuo mekko on ihana ja kaiken lisäksi vielä todella mukavan näköinen päällä. Me likes a lot! Mäkään en New Yorkerista ole pahemmin ostanut mitään, pari juttua tietysti, mutta kyllä sieltä näköjään ihan hyviäkin löytöjä tulee tehtyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aij sä oletkin neuleiden ja huppareiden suurkuluttaja ;) Syksyisin ne ovatkin ihan parhaita, ja miksei viileillä kesäkeleilläkin :) Keltainen on kyllä munkin yksi suosikki tällä hetkellä pukeutumisessa ja etenkin syksylle haluan ison sinapinkeltaisen neuleen ja ehkä huivinkin 8) Tai edes sen sävyn lähellä olevan keltaisen 8)

      Kiitoksia Emmi kovasti kommentistasi <3

      Poista