Sisällön tarjoaa Blogger.

Raitamekossa

raitamekko kesällä

DRESS H&M MAMA
BAG MICHAEL KORS
SHOES TAMARIS

raitamekko
summer outfit ideas

Mä haaveilin raitamekosta jo ennen raskautta, mutta jotenkin nyt mä oon selaillut paljon mamalookkeja, jossa on se raitamekko. Tämä onkin ainoa mammavaate mammaleggareiden lisäksi, mitä oon tähän mennessä ostanut ja toivon, että osaan pitää tätä vielä raskauden jälkeenkin, kun tämä ei ole niin istuva kuin muut mekkoni ja masun kohdalla on kasvunvaraa. Yritän aikalailla mennä omilla vaatteillani, jotta ei turhaan tulisi ostettua vaatetta vaatehuoneeseen, kun suuri inventaario vaatehuoneeseen olisi muutenkin näiden viikkojen sisällä tiedossa.

Mulla kun on tälle kesälle ollut mekkoja, joihin masu mahtuu. Lisäksi omistan muutamia oversize neuleita ja muutenkin mun neuleisiini varmasti mahtuu masu mukaan syksyn ajaksi, joten tuskin tulen ostamaan sen kummemmin mamivaatteita tämän mekon lisäksi. Farkkuja on kova ikävä ja sen huomasi nyt, kun viileämmät ilmat vyöryi päälle. Ootellaan vaan syksyä, kun enemmän tekee mieli hypätä farkkuihin..

striped mama dress
raitamekko asu

Tällä mammamekolla mä meninkin monena hellepäivänä, tai niinä muutamina mitä tälle kesälle on mahtunut. Olikohan niitä muutama kokonainen viikko, jolloin hellettä kesti. Toivotaan, että lämpöisiä kelejä olisi vielä tämän elokuun lopulle saakka ja saisimme myös suht lämpimän syksyn, sillä mä kun en nyt pääse kylmyyttä karkuun ihan hetkeen ja sekös pistää tämän matka-addiktin mielen vähän matalaksi.

Mielialani käy muutenkin läpi nyt sitä sun tätä, se on kuin vuoristorata ja vaihtelee aika tiuhaan tahtiin täällä. Välillä mieli on niin maassa, kun ei pääse mihinkään ja kropassa tapahtuu muutoksia, mutta se ei tarkoita sitä ettenkö olisi maailman onnellisin nainen tällä hetkellä, kun tuo mun koko maailma kasvaa ja potkii masussa. Ne ajatukset kuuluvat raskauteen, kuten sen kropan muuttuminenkin ja se on vain ajateltava, että deal with it. Kohta mulla on sylissäni jotain niin arvokasta, etten voi tajutakaan vielä.

summer outfit idea

Lomaa mulla on enää tämä viikko ja sitten täytyisi kokeilla töihin paluuta. Kipuja on ja supistuksiakin tulee pitkin päivää, lähinnä suurimmaksi osaksi iltaisin, mutta haluaisin kokeilla ja toivoisin kovasti, että kykenen olemaan töissä mahdollisimman pitkään. Kroppaa on kuitenkin kuunneltava, mutta oon sen verran itsepäinen, että töitä tehdään kivusta huolimatta. Sanoinkin jo miehelle, että katsoo vähän mun perääni, etten yritä liikaa.

styleblogger

Matkafriikkinä tää kesä on ollut kyllä hirmuisen hankala, kun ollaan oltu vaan kotona. Ei käyty missään, ei edes ennätetty käymään Pohjoisessa päin, jossa ollaan käyty joka kesä siitä hetkestä, kun aloitettiin seurustelemaan. Mies on työstänyt autoaan, joten hänen lomansa perustui suurimmaksi osaksi siitä, kun mä taas olen viettänyt suurimman osan lomastani äidin kanssa kaikkea pientä kivaa ja kesäistä tehden.

Minun ja äitini suunnitelmissa ollut Köpis tosiaan peruuntui ja alkuvuodestahan mä myös katsoin syksylle matkoja Haniaan Kreetalle, mikä myös siirtyi nyt ehkäpä ensivuodelle - riippuen ihan vauvasta ja siitä miten kaikki menee. Moni sanoo, että muutaman vuoden ikäisen kanssa matkustus sujuu aika helposti, mutta mä veikkaan sen riippuvan myös kovasti lapsesta. Jokainen meistä on yksilö, joten katsotaan nyt mitä elämä tuo tullessaan ja miten yleisestikin kaikki sujuu ja kuinka palautuminen etenee. Jännittää vietävästi, onneksi viikon päästä pääsen puhumaan pelkopolille, sillä synnytyspelko on kova.

stripe dress summer outfit
raitamekko kesälle

Tällaista perus raitamekkosta tällä kertaa mun tämän hetken ajatuksieni ja fiiliksieni kera. Mä alan viimein päästä postausrytmiinkin kiinni ja nautin kovasti siitä, että pääsen jakamaan ajatuksia ja kuvia tänne teille säännöllisesti. Mulla on asukuvia jemmassa, lisäksi muutama hauska postaus odottelee luonnoksissa kuvia. Katsotaan, mitä sitä postaan seuraavaksi, tällä hetkellä meen aika fiilispohjalla blogin postauksien kanssa!

Mitäs teille kuuluu?
Rakastatteko te raitavaatteita?

9 kommenttia

  1. Onpa kiva mekko! Ja vitsit sä näytät jotenkin niin hehkeeltä ja onnelliselta näissä kuvissa<3 :) Muutenkin on kiva lukea sun ajatuksia raskaudesta ja tulevaisuudesta ym. Mulla on itellä ollut ihan hivee vauvakuume jo pitkään, mutta mies ei oo vielä valmis yrittämään lasta, joten täytyy vaan odotella :D Onneksi lähipiirissä on vauvoja, joita pääsee katsomaan aina välillä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Linda ihanista sanoistasi jälleen 8) Tuolloin oli kyllä huippukiva päivä ja silloin kuvattavana olokin onnistuu todella hyvin :D Ihana kuulla, että sua kiinnostaa lukea mun ajatuksia ja fiiliksiä raskaudesta <3
      Harmi kuulla, että siellä ei vielä perheenperustus oo toisen osapuolen mielessä, vaikka itse olisit valmis. Meillä oli vähän sama, minä olin jo pitkään valmis, kun taas mies ei. Eivät he taida olla kun vasta sit kun vastasyntynyt on sylissä :'D No ei pidä yleistää, joillain miehillä on se toive ennen naistakin, mutta u know.. :D Onneksi pääset lähipiirissäsi vauvojen kanssa touhuamaan <3

      Poista
  2. Onpa jotenkin ihanan fresh asu ja nämä kuvat! <3 Raitamekot ovat kyllä tyylikkäitä vuodesta toiseen, ja itsekin aina näin kesäisin tykkään pukeutua niihin :)

    Voin kyllä kuvitella, minkälaista myllerystä siellä käydään oman pään sisällä läpi näin raskauden myötä, mutta näen jo nyt että siusta tulee aivan mahtava äiti <3 Muistat tosiaan vaan kuunnella itseäsi ja omaa jaksamistasi, ja otat aikaa itsellesi kun siltä tuntuu. :)

    Pakko muuten vielä sanoa, että tuo siun hiusten sävy on tällä hetkellä aivan ihana - juuri sellainen minkä itsekin haluaisin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuuli <3 Tää on kyllä kiva kesämekko 8) Myös syksyllä ja keväällä tää on huippu, etenkin sadekeleillä tää on kiva yhdistää keltaiseen sadetakkiin 8) Jospa syksylle saisin vielä sellaisetkin kuvat ;)

      Voi miten ihania sanoja, tuli oikein hymy huulille kun luin sun kommenttisi tuosta, että musta tulee mahtava äiti <3 Lämmitti mieltä ihan todella paljon, kiitos :3 Ja hei, mä oonn myös kovin tyytyväinen hiuksiini nyt, muistan kun mä taas ihailin aiemmin sun sellaista luonnollisen viileän vaalean ruskeaa (voiko noin sanoo :'D) ihaillaan näköjään vuoronperään toistemme hiussävyjä :')

      Poista
  3. Onpa ihana asu ja sie oot tosi freesin näköinen! <3 Siistit nuo kengät, näyttää vähän kuin olisi kolikoita remmien päällä. :) Miulla kanssa mieli myllersi raskausaikana, kuuluu asiaan kun on niin suuri asia edessä ja tapahtumassa. <3 Käytin nuorempana tooooodella paljon raitoja, mutta nykyisin kaapissa taitaa olla vain yksi raitamekko ja yksi paita. Paita on useammin käytössä talvisin, mutta jotenkin niitä raitavaatteita käytti niin paljon nuorempana, että ei enää viehätä ihan niin paljoa. Ihan jees kuitenkin ja monille raidat sopivat! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, kiitos Milla <3 Nää kengät oli kyllä melkoinen alelöytö Sokkarilta, kun alussa ihastelin näitä kahdesti, mutten koskaan ostanut - kunnes löysin nämä ihan kunnon alesta ja kokoja oli jäljellä 36 ja 42. Eli 36 on kokoani ja en epäröinyt kiikuttaa näitä kassalle :'D

      Joo kyllähän toi kuuluu asiaan tosiaan tässä raskaudessa, kyllähän se elämä muuttuu niin hirveesti periaatteessa hyvinkin lyhyessä ajassa, ettei ihmekään jos mieli myllertää + ne hormonit sitten. :D

      Ja hei mä oon huomannut myös, että jos nuoruudessa on jokin juttu pukeutumisessa ollut kovin pinalla, niin se ei enää näin vanhemmalla iällä viehätä. Mulla on leopardikuosi sellainen, vaikka rakastankin sitä ja omaan mekon ja korot sillä kuosilla - nyt salaa haaveilen leopardikuosisesta pitkästä pörrötakista talveksi :'D Jopsa mä vielä osaan niitäkin käyttää pian!

      Poista
  4. Ihana mekko ja asu!:) voi että niin ihana asia ja näytät niin onnelliselta raskaana, mutta varmaati on aikamoista tunteiden myllerrystä!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Saara <3 Onnentunteita kyllä löytyy täältä nyt, vaikka välillä mieli onkin maassa. Mutta se kuuluu asiaan tosiaan :')

      Poista
  5. Raitavaatteet on kyllä ihan best, mä tykkään! ♥ Mulla on todella paljon raitahousuja ja niitä käytänkin jatkuvalla syötöllä, mutta haluaisin omistaa ihan perus t-paitoja raitakuosilla. Mulla on vain ollut vaikeuksia löytää sellaisia, jotka eivät maksaisi ihan kauhean paljon. Kirppareilta pääasiassa etsin sellaisia, mutta muut ovat varmasti ehtineet ostamaan ne ennen minua, kun ei niitä meinaa millään löytyä, harmi :( Mutta ei sille oikein voi mitään. Enköhän mäkin löydä joskus raidallisia vaatteita, jotka sopivat mulle kuin nenä päähän!

    Pystyn jotenkin aistimaan sun synnytyspelon, vaikket siitä ole kauhean monella lauseella blogisi puolella puhunutkaan. Mutta voin jakaa tämän pelon sun kanssa; vaikken ole edes raskaana, mua pelottaa silti synnytys ja ihan pelkkä ajatuskin koko asiasta. Se on yksi syy sille, miksi en välttämättä ikinä halua lapsia, sillä pelkään kipua ja sitä, että jokin menee pieleen. No, onneksi tässä on aikaa miettiä tätäkin asiaa...
    Toivon tietysti, että sulla menee kaikki hyvin ♥ Ja vaikkei tämän sanominen varmaankaan vie kaikkea sitä pelkoa pois niin sanon sen silti; uskon, että kaikki tulee kuitenkin olemaan sen arvoista.

    Ps. Näytät niin kauniilta ♥

    VastaaPoista