Sisällön tarjoaa Blogger.

Kesän suosikit

Mun on tarkoitus jakaa aina nämä suosikit heti kuun vaihteessa, kun vuodenaika siis vaihtuu, mutta mulla ei ole riittänyt oikein inspiraatiota istua koneella. Aikaa tosin olisi ollut, mutta koneella olo ja rehellisesti sanottuna koko blogikin on ollut mielessä lähinnä taka-alalla.

Oon miettinyt kovasti blogin kohtaloa, ajatuksia sinkoilee edes takaisin tämän rakkaan harrastukseni suhteen. En siis halua missään nimessä lopettaa, mutta ajatukset siitä, miten aika riittää kuvailuun sun muuhun, on ollut mielenpäällä melko paljon. Lisäksi mietin vaihtavani tämän kokonaan tyyliblogiksi, mutta kuvailu ja aika tulee siinäkin vastaan - etenkin kun vauveli syntyy. En välttämättä ehdi kuvailla asuja koko aikaa, enkä halua hiljentää blogia sen ajaksi aina.

Saas nähdä mihin ajatukseni vie, vai jatketaanko samaan malliin.. Anyway, tsekataan nyt tämän postauksen aihe, eli ne kesän aikana kertyneet suosikit!

kahvila kaneli kuopio

Kahvila Kaneli ja lohipiiras cafe moccalla. Tämä Kuopiolainen kahvila on ollut kyllä jo pitkään suosiossani, mutta tänä kesänä oon jotenkin löytänyt sen ihan kunnolla. Oon löytänyt itseäni sieltä todella useaan otteeseen - ja vielä yksin. Kahvilassa on tarjolla aivan ihania suolaisia piiraita, makeita leivonnaisia ja iso kahvi- ja juomavalikoima. Otan joka kerta saman lohipiiraan ja pienen cafe mocan ja istahdan joko terassille tai ihanan tunnelmalliseen pikkuruiseen kahvilaan, jossa sisustus ja fiilis on aivan ihana.

Mulla on asiointia keskustassa usein ripsihuollon tai muiden lääkärikäyntien vuoksi, joten sellaisen jälkeen on mukava mennä vielä istumaan kahvilaan viettämään omaa aikaa. Yksin. Oon oppinut käymään kahvilla yksin kahvilassa ja se on oikeesti hurjan rentouttava ja antava kokemus. Veikkaan, että löydän tuolta itseni useasti tässä syksyn aikana. Suosittelen lämpimästi tuota, jos Kuopiossa on käyntiä.

cactus blossom suihkugeeli body yogurt the body shop

Cactus suihkugeeli ja vartalojukurtti jotka kävin ostamassa lähes heti, kun ne The Body Shopille ilmestyivät. Tää tuoksu oli alkukesästä asti mun suuressa suosiossa, mutta nyt kun suihkugeeli on loppumaisillaan ja jukurtin sain tuhottua pari viikkoa sitten, niin loppuvaiheessa haju alkoi oikeasti tökkkimään. Voisin jopa sanoa sen johtuvan ihan tästä raskaudesta, sillä jotkut hajut alkavat etoa, jos pidemmän aikaan niitä haistelee ja käyttää.

bikbok oloasu

Unicorn oloasu jonka siis nimesin itse oloasun värien perusteella, eikö ole ihan yksisarvisen värit? Ostin tämän alkukesästä BikBokista ja kesän viileillä ilmoilla on tämä ollut käytössä todella paljon. Tämä osoittautui ainakin Tahkon mökkireissulla ihan huipuksi ostokseksi. Nyt näin syksyllä on myös ollut mukava kääriytyä tähän.

mango pehmis kesä 2019

Mango pehmis
mikä oli itse asiassa aika yllättävä tapaus, sillä suosin enemmän pallojäätelöitä ja en oo ikinä ollut oikein pehmiksen ystävä. Mutta mango on vaan mun suosikkini, joten en ihmettele yhtään, että tykkäsin. Tätä löytyi ainoastaan yhdeltä jädekioskilta Kuopion satamasta, mikä oli vähän harmi.

kissakahvila tiramisu kuopio

Kissakahvila Tiramisu oli uusi kahvilakokeilu tänä kesänä ja eniten tää hetki painui mieleeni. Serkkuni Lontoosta oli käymässä täällä kotikonnuilla, joten päätettiin jo alussa, että kissakahvila testataan hänen saapuessa tänne. Tää kahvihetki oli erittäin mieluisa, kun sai samalla siemailla kylmää chailattea ja katsella kun kissat temmelsivät.

Mitä suosikeita teillä tuli kesällä 2019?
Kivaa ja syksyistä viikon jatkoa!

8 kommenttia

  1. Ooo mangopehmis! Kuulostaa ihanalta :D Mä törmäsin tänä kesänä päärynäpehmikseen ja olin jotenkin tosi yllättynyt, että nykyään saa muutakin kuin niitä perus vanilja- ja suklaapehmiksiä :D Oon mä jäätelökioskilla käynyt aiemminkin kesäisin, mutta pehmistä en ollut syönyt varmaan pariin-kolmeen vuoteen niin en osannut odottaa, että noita makuja on nykyään erilaisia.

    TBS:n Cactus Blossom on mullekin vähän sellainen tuoksu, että silloin tällöin käytettynä se menee, mutta pitempään käytettynä se alkaa vähän tökkiä. Mulla on tota vartalojogurttia vielä jäljellä ihan reilusti, mutta toivottavasti saan sen pian loppumaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se kyllä olikin, nams! Ohhoh en oo tuohon törmännyt täällä, olisin ehdottomasti maistanut varmaan sitäkin, jos olis tullut vastaan :D Ihana tosiaan että alkaa tulla muitakin makuja nuihin :) Tosiaan itsekin oon valinnut aina pallojäätelön, en oo aiemmin välittänyt pehmiksestä, mutta eihän tosta mangosta voinut kieltäytyä, kun on yksiä mun lempi makuja :D

      Hmm voi olla ettei toi tökkiminen sit johtunutkaan mun raskaudesta :D Tai en tiedä, jokainen voimakas haju nyt vähän tökkii vartalorasvoissa, paitsi sellaiset pehmeät tuoksut kuten Vanilla pumpkin! <3 Jännä sinänsä kun hajuvesiä voin silti käyttää ihan hyvin :'D Kiitos Linda kommentistasi <3

      Poista
  2. Oi vitsi toi oloasu on ihana! Niin tyydyttävää, että ala- ja yläosa ovat samaa sarjaa :D Ja toi mangopehmis kuulostaa kans tosi hyvältä! Pehmistä ei oo tullu syötyä moniin vuosiin, koska sitä ei täältä päin oikein saa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä aivan ihana, just kun ylä- ja alaosa mätsää ja onhan noi värit nyt niin ihanat ;D Harmi ettei siellä pehmistä löydy :( Kiitoksia tuhannesti Sini kommentistasi <3

      Poista
  3. Ooi, mangojätski on miunkin lempparia ja ens vuonna pitää kyllä käydä mangopehmiksellä jossain! :) Tässä on kyllä ihania arkikuvia ja voin kyllä niin samaistua tuohon yksin kahvilassa juttuun, se on rentouttavaa ja mukavaa. Joskus on ihana mennä aamiaiselle kahvilaan ja aloittaa työt vasta sen jälkeen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä melkonen herkku, suosittelen ;) Käydään vaikka täällä yhdessä mangopehmiksellä 8) Ihana kuulla, että tykkäsit näistä arkisistakin kuvista ja osasit samaistua tuohon yksinään kahvilassa käymiseen <3 Kahvilalounas tai kahvila-aamiainen = ihan huippu juttu <3

      Poista
  4. Mangopehmis! En ole itse ikinä maistanutkaan, mutta tuon kuvan nähtyäni tuli kyllä sellainen olo, että kyllähän sellaista täytyy jonain päivänä päästä maistamaan :> Näyttää todella herkulliselta! Mä sitten taas en ole niinkään pallojäätelöiden ystävä, vaan lähinnä rakastan pehmiksiä. Meitä on näköjään moneen junaan, sillä en kyllä muista, milloin olisin viimeksi kuullut, että joku pitää enemmän pallojäätelöistä kuin pehmiksestä!

    Ah, tuo TBS:in Kaktus-sarja <3 Muistan kun niitä alkoi tulla kauppoihin ja olin suosittelujen uhri, sillä kyllähän se lähti kassan kautta kotiin :'D Ymmärrän kyllä, että raskaana ollessa jotkut hajut varmasti tuntuvat jossain vaiheessa inhottavilta ja etovilta, mutta tuon tuoksu on kyllä niin ihana! Mulle kävi oikeastaan samoin, että syöpähoitojen aikana mua alkoi oksettaa tietyt tuoksut, joita olin käyttänyt useasti ja lopetin hetkeksi niiden käytön. Sitten kun palasin niihin takaisin niin tuntui kuin olisin ihastunut niihin tuoksuihin uudestaan! <3

    Sulla oli kyllä ihania suosikkeja tässä listassa. Kissakahvila! Ai että, sellaisessa olisi ihana käydä jonain päivänä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun pitäis ehdottomasti maistaa! :D Se on niin herkkua! Hha meitä on tosiaan moneen junaan, pallojäätelöt on parempia mun mielestä ;D

      Sä voit tosiaan varmasti samaistua tuohon hajujen etovuuteen nyt kun hoidot on takana päin. Odotan kyllä innolla miten mun käy näiden inhahajujen kanssa raskauden jälkeen. Oon ainakin kuullut muilta, että paluuta ei enää ole jos jokin haju alkaa raskauden aikana etomaan ja sitä tulee koko lopun elämän sit etomaan :'D Veikkaan, että saan sanoa hyvästit sille mun ex-lempparille, TBS:n Moringalle :D Hyi että rakastin sitä ennen, mutta nyt en voi sietää...

      Kiitoksia kommentistasi jälleen <3 Kissakahvilasta sä varmasti nauttisit, toivottavasti pääset sellaiseen pian! Japanistahan nää on lähtöisin ja sähän käyt siellä usein, oispahan ihana Japanissa päästä johonkin kisukahvilaan 8)

      Poista