Sisällön tarjoaa Blogger.

Alkusyksyn aikaa

Oikein värikästä ja aurinkoista keskiviikkoa kaikille! Mä ajattelin tulla jakamaan vähän mun syksyn touhujani tänne blogin puolelle. Sen suurempia asioita ei oo mun elämääni nyt mahtunut, kun tää raskaus on ajanut mut jo sairaslomalle ja elämää eletään nyt rennosti lepäillen. Viikon ajan oon kärsinyt kaiken maailman raskausvaivojen lisäksi myös syysflunssasta, joka ajoi mut kokonaan sisätiloihin sohvannurkkaan ja en uskaltautunut käymään edes ulkosalla. Nyt on kuitenkin alkanut helpottaa ja enää on vain ääni vähän paineessa ja tukkoinen olo.

chihuahua syksy lenkki
joensuu torero jälkiruoka
Suklaakakku jälkkäri Joensuun Torerossa

Alkusyksy on ainakin herkuteltu. Yleensä sitä kesät käy ulkona usein syömässä, mutta nyt on herkuteltu ulkona ihan syksyllekin asti enemmän mitä yleensä. Onneksi vastapainoksi oon päässyt lähes joka ikinen päivä kävelylle. Jopa sadepäivinä oon saattanut sateen loputtua heittää sadetakin päälle ja lähteä ulkoilemaan. Näin saikkulaisena se lyhytkin kävelylenkki, minkä kykenen oikeastaan vain vetämään, piristää päivää ja elämää kummasti. Nautin ennen tuota flunssaa siis paljon ulkoilusta ja syksyisestä luonnosta, ihan parasta!

syksy suomi

Syyskuun toisena viikonloppuna kävin pyörähtämässä lauantaipäiväseltään Joensuussa. Treffasin siellä ihanaa Jenniä ja Millaa. Kävimme syömässä Torerossa oikein kolmen ruokalajin lounaan, jonka jälkeen mentiin Jennin luokse rennosti istuskelemaan ja höpöttämään loppupäiväksi. Syyskuun lopulla treffasin sitten työystäviäni ja herkuteltiin Amarillossa pääruoalla, jonka jälkeen siirryimme kakkukahville Ramin konditorioon.

Tuntuu, että Milla on käynyt usein muutenkin piristämässä mun päiviä täällä Kuopion suunnilla. Oikein ihanaa, että häntä on päässyt näkemään vähän useammin, kuin pari kertaa vuodessa. Onneksi pian päästään taas varmaan treffaamaan! Onpa ihanaa, että bloggailu on tuonut tämän naisen mun elämääni.

ystävä
Kuva Millalta

Myös kotia on laiteltu vähän uuteen uskoon. Meidän piti hommata vähän uutta säilytystilaa ja tasoa makkariin, jotta saimme makkarin telkkarille paikan ja vanhan lipaston sieltä siirrettyä kokonaan vauvan tavaroille ylimääräiseen huoneeseemme. Vaaterekilleni sain sanoa hetkeksi hyvästit, kun se vietiin häkkivarastoon odottelemaan, jos joskus tästä liikutaan unelmien omakotitaloon. Nyt onkin hankalaa, kun yksi henkaritila periaatteessa puuttuu, sillä pidin vaaterekillä yleensä kauden eniten käytetyimpiä vaatteitani.

Pinnasänkyä ei ole vielä ostettu, mutta sekin on pian hankittava. Vauvanvaatteita on laiteltu jo paikoilleen ja lipasto onkin täytetty pienen ihmisen vaatteista. Pari kertaa oonkin jo laitellut ja järjestellyt niitä, voi miten pieniä ne ovatkaan. Hän on muuten poika! Instagramissa mua seuraavat sen jo tietävät, mutta täällä en ole tainnut sitä mainita.

it's a boy

Myös baby showerit - joita en aluksi meinannut pitää ollenkaan - ovat suunnitteilla. Tänä vuonna jätän perinteeksi nousseet Halloween juhlat ylläri järjestämättä. Sinänsä harmittaa, kun rakastan tätä aikaa vuodesta ja sitä, että pääsen itse järkkäilemään moiset kemut. Tänä vuonna pääsen kuitenkin vähän lapsiystävällisempiin Halloween juhliin, enkä malta odottaa sitä. Eli kyllä tälle syksylle vielä kaikkea ihanaa ja kivaa on luvassa!

Mitä suunnitelmia teille on tälle syksylle?
Ihanaa loppuviikkoa kaikille ♥ 

8 kommenttia

  1. Niin ihana postaus <3 Kyllä on sun alkusyksyyn mahtunut paljon ihania juttuja, ja ihana kun ehdittiin nähdäkin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Jenni <3 On kyllä mahtunut ja lisää on luvassa, oon myös todella onnellinen siitä, että me ehdittiin treffata 8)

      Poista
  2. Olipa kiva kuulumispostaus! Täälläkin elellään lähinnä perusarkea ilman sen ihmeellisempää, piemys on tuonut kyllä mukanaan väsymyksen ja nyt yritänkni aina keksiä vähän jotain pientä vaikka metsälenkin uudessa paikassa ja glökiä, pikkuasioita mitkä piristää pimeänä aikana! JA voi että siellä tiedetään että poikatulee ihanaa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla että tykkäsit Saara 8) Pimeys alkaa kyllä verottaa voimia täälläkin tämän raskauden väsymyksen lisäksi. Glögiä, namskis! Pitääpä itsekin pian alkaa syysiltojen piristykseksi lämmittää iltaglögit :) Tosin nyt on niin kova joulufiilis ja mun mielestä marraskuuhun asti pitäs sinnitellä sitä intoa, että jos en ihan vielä korkkais glögikautta tai oon ihan jouluhullu sen jälkeen :'D Pienet asiat piristää, niitä pitää muistaa tuoda arkeen! Ja kyllä, poika tulee <3 :)

      Poista
  3. Ihana kuulumispostaus ja ihana on ollut nähdä useammin tänä vuonna! <3 <3 Pianhan myö taas nähdään - ensi viikonloppu menee pk- seudulla, mutta sitten aikataulut antavat enemmän periksi. :) Miusta oli ihana myös kokoontua porukalla, harmi etteivät kaikki päässeet. Mutta muutama sentään! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Milla, sanoppa älä muuta kohta nähdään <3 Ja tosiaan ihana oli kokoontua myös isomman porukan kesken ja harmi tosiaan, että niin vähän tällä kertaa pääsi. Jospa keväällä sit pääsis useampi :3

      Poista
  4. Ihanan tunnelmallinen postaus ja oli todella kivaa lukea hieman enemmän sun kuulumisia tältä syksyltä ♥ Tykkään itsekin niin paljon tästä vuodenajasta enkä millään malta odottaa omia Halloween-juhlia! Harmi ettet aio järjestää omia kemuja, mutta onhan se myös kivaa, että pääset hieman lapsiystävällisempiin juhliin :> Toivottavasti tulet myös nauttimaan tulevista baby showereista, kunhan ne vain järjestät!

    Vai että poika! Ihanaa ♥ Pian teillä on siellä pikkuinen temmeltäjä, jonka touhuja voitte seurata. Varmasti jännittää, mutta kaikki - odotuskin - on varmasti sen arvoista :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että pidit tästäkin postauksesta, jälleen kerran iso kiitos kommentistasi <3 Ihanaa, että sä pääset järkkäämään halloween bailut! Ollaankin taidettu keskustella varmasti viime vuonna siitä, kuinka säkin pidät kovasti kyseisestä juhlasta ja oot aina halunnut järkätä juhlat :) Ihanaa toisaalta päästä itse tänä vuonna vieraaksi halloween juhliin, ja onneksi lapsiystävällisiin sellaisiin, sillä en pystyisi millään pukeutumaan tänä vuonna siten miten yleensä haluan :D Tänä vuonna meen mukavasti mun kani kigurumilla, koska siihen mä mahdun hyvin :')

      Jännäri paikat täällä alkaa tosiaan olla, kun ollaan loppuvaiheilla tässä raskaudessa 8) Myös nuo baby showerit vähän jänskättää ;)

      Poista