Sisällön tarjoaa Blogger.

Syksyinen tyylikysely

Törmäsin eilen Hennan blogissa todella kivaan, syksyiseen tyylikyselyyn ja nappasinpa heti nämä kysymykset itselleni. Kysymykset olivat hivenen hankalia sen vuoksi, että syksyssä on periaatteessa kaksi vaihetta tyylini suhteen. Alkusyksy on lämmin ja loppusyksy kylmä, joten ainakin oma tyylini muuttuu siinä kesken syksyn kevyemmästä kerrospukeutumisesta siihen lämpöisempään kerrospukeutumiseen.

Itse pidän enemmän alkusyksystä ja siitä keskivaiheesta, kun saa vielä leikitellä tyylillä. Pidän kerrospukeutumisesta, mutta en enää siinä vaiheessa kun takki on laitettava kiinni ja se asu peittyy periaatteessa takin alle. Rakastan kyllä takkeja ylikaiken, mutta tykkään pitää niitä auki.

keltainen välikausitakki hunter boots outfit

Mikä on tämän syksyn lempitrendisi?
Mä en rehellisesti sanottuna enää seuraa trendejä. Nuorempana muotia tuli seurattua kolmea eri muotilehteä tilaamalla, mutta nykyään en enää lue kun blogeja, joissa on lähinnä bloggaajan oma tyyli etusijalla.
Vaatekauppoihin vilkaistuna kuitenkin eläinkuosi on aikalailla vissiin pinnalla ja oon rakastunut siihen uudelleen. Sitä on muutaman vuoden tullut vähän varottua, kun se tuo mieleen vahvasti amiska-ajat. Oonkin nyt pari viikkoa metsästänyt täydellistä leopardikuosista pitkähihaista poolopaitaa. Myös sellainen ihana leopardikuosinen mekko ihastuttaa ja haluaisin just sellaisen tietyn tyylisen!

Entä mitä trendiä et koe omaksesi?
Ehkä ne hiuskorut. Joskus rakastin erilaisia hiuspantoja ja -koruja, mutta nykyään mun hiuksistani löytyy ainoastaan scrunchie, jos sitäkään.

autumn outfit spree joki berliini saksa

Minkä viime syksyn trendin jatkumisesta olet innoissasi?
En tiedä kuuluuko tää nyt tähän syksyyn vai talveen, mutta siis ehdottomasti kaikki maailman teddytakit. Niitä on nyt kaupat pullollaan. Oman vaaleahkon teddytakkini löysin viime talvena Berliinistä ja sehän sai Kuopiossa paljon kehuja ja multa tultiin jopa kerran kadulla kysymään, mistä oon takin ostanut. Nyt niitä on lähes joka kaupassa jo tänä syksynäkin ja niin tekisi mieli ostaa toinen tummemman ruskeassa sävyssä! Lisäksi aviator tyyliset takit houkuttaa - mulla on vaalea, mutta haluaisin niin mustan ja vähän pidemmän sellaisen.

Onko jotain hankintalistallasi tälle kaudelle?
Varmaan jo ylempänä mainittu leopardikuosinen poolopaita ja -mekko, mikäli sellaiset tulee vastaan. Ruskea käy syksyyn ja niissähän värimaailma on laajalti tummanruskeaa ja mustaa. Lisäksi se musta aviator takki, jos vaan kohdalle osuu mieleinen, sillä siinäkin mulla on tarkat kriteerit.

hunter boots hattu1

Mikä on lempiasusteesi syksyyn?
Syksyssä rakastan erilaisia hattuja ja huiveja. Alkusyksystä voi vielä mennä kevyemmillä huiveilla ja lierihatuilla. Loppusyksystä rakastan sitten niitä muhkeita ja lämpöisiä huiveja. Lierihatut jäävät loppusyksystä pois, kun paksumpien huivien kanssa lierihattu on mun silmääni liikaa ja lisäksi loppusyksystä tuulee enemmän, jolloin hattu pysyy huonommin päässä.

Pipo vai hattu?
Jos hatulla meinaa nimenomaan sitä lieruhattua, niin alkusyksystä ehdottomasti se lierihattu - syy taisikin käydä juuri tuossa ylemmässä kysymyksessä selväksi. Pipo sitten loppusyksystä. Tietysti asu myös määrää, kumpi käy. Joihinkin asuihin pipo ja joihinkin asuihin hattu - molemmat kuuluvat mun tyyliini, joten en osaa lähteä sen tarkemmin valitsemaan kumpi erityisesti on parempi.

syysnilkkurit

Minkälaisia kenkiä käytät syksyllä?
Nilkkureita ja saappaita suurimmaksi osaksi. Myös Hunterin kumpparit ovat kovalla käytöllä, niin sadesäällä ja silloin tällöin ehkä kuivemmillakin, kun ne menevät niin saappaista. Vähän kevyemmät neule Uggit pääsee loppusyksystä jo käyttöön, sillä harmaa väri käy syksyyn ja ne eivät ole niin lämpöiset kuin muut Uggini.

Takkityylisi?
Laidasta laitaan, miellän itseni takkifriikiksi. Multa löytyy takkia aika laidasta laitaan. Löytyy ihan perus nahkatakista tekoturkiksiin ja trensseihin.

Mitkä ovat kolme lempivaatettasi syksyyn?
Takit, karvaliivit ja lierihatut. Luulin tän olevan vaikea kysymys, mutta aikalailla kirjoitin nuo kolme suoraan miettimättä mitään.

Luottoasusi?
syksyn tyylikysely blogi Luottoasuni alkusyksystä näyttää aikalailla vuosittain tältä. Ei nyt aina samassa muodossa, mutta joka syksy mun yltäni löytyy ainakin yksi näistä, mitä tässä asussa näette. Rakastan ylipolvensukkia, karvaliivejä, lierihattuja, isoja neuleita... Tässä on nyt yhdistetty ne kaikki ja ai että mä tykkään! Lisää kuvia ja ajatuksia kyseisestä asusta löydät täältä.

autumn outfit ideas syksyn asu punainen neulemekko

Ihanaa torstai-illan jatkoa kaikille!

6 kommenttia

  1. Jeee! Sä toteutit tämän :) Pystyin kyllä samaistumaan NIIN moneen sun vastaukseen. Sulla on tosi ihana tyyli, niin paljon samoja juttuja mitä itsellänikin, mutta sitten taas niin paljon erilaisia juttuja mistä saa ihanasti inspistä omaan pukeutumiseen! Ja hei, tuo viimeinen kuva on kyllä ihan mielettömän ihana!! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli kyllä todella kiva toteuttaa 8) Kiitoksia Henna kommentistasi <3 Meillä kahdella kyllä tyylit on aikalailla samanlaisia, mutta kuitenkin niin erilaisia - todella paljon samantyylisiä elementtejä on joissain asuissa.

      Vika kuva on parin vuoden takaa, edelleen jokainen näistä vaatekappaleista on tallella ja on tullut pidettyä kokonaisuutta joka syksy ;) Tänä syksynä nyt ei, vaikka menishän toi vauvamasun kanssa hyvin. Säät ei vaan tahdo olla suotuisat enää tuolle, kun on jo sen verran viileää :)

      Poista
  2. Ihania asuja ja sie käytät kyllä värejä tosi taitavasti pukeutumisessa, näyttää hyvältä. <3 Mie en muistanu enää tuota viimeisen kuvan asua, vaikka oon näköjään kuvat ottanut nyt kun miettii.... :D Mut ihan älyttömän ihana toi mekko! <3 Silloinhan myö taidettiin noista takin taskupusseista ja muista höpötellä, ellen muista väärin. ;) Tää postaus oli mielenkiintoinen, voisin melkein miekin tämän tyylikyselyn tehdä! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana mitä sanoja, aivan ihana kuulla että onnistun väreissä mielestäsi loistavasti <3 Joo mä funtsin tätä tehdessä, että harmi miten monia asuja vuosien saattoon on kuvannut blogiin ja niitä silti pitää vielä yllä, mutta ne saattaa unohtua lukijoilta ja ne voisivat vielä tuoda inspistä yhä uudelleen :D Ehkä tän kaltaisia koosteita pitäisi toteuttaa useammin :') Joo nuo takin taskupussit ärsyttää edelleen kuvatessa, itse asiassa seuraavassa postauksessa on tuo samainen takki ja niiden kuvauksien aikana valitin niistä taskuista miehelle jälleen :'D

      Olis tosi kiva jos toteuttaisit tämän, mä vähän arvelinkin että sä voisit napata tän omaankin blogiisi <3 Lukisin mielelläni ;)

      Poista
  3. Tämähän oli todella kiva ja mielenkiintoinen postaus! :> Tällaisen tyylikyselyn voisin itsekin tehdä, vaikken ole ollut kovinkaan aktiivinen oman blogini parissa viimeaikoina... Mutta ainakin saisi jotain aihetta kirjoittaa, kun muuten ei ole ollut paljon mitään, mistä kertoa. Anyways, sulla on mun mielestä aina ihania asukokonaisuuksia. Sulle passaa tyyliin mikä vain, ja olen siitä niin kateellinen! Mutta ei vitsit, tuo viimeisin asukuva, tykkään tuosta kokonaisuudesta niin paljon ja näytät niin ihanalta! :> ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla Emmi, mukavaa että tykkäsit ja kiitos kommentistasi <3 Mullakin on aktiivisuus vähän laskussa, mutta ei se mitään! Tosin tällaisia postauksia kun keksisi vaikka itse tai tulisi enempi vastaan, niin ehkä muuttuisi aktiivisemmaksi, kun jotenkin ei oo inspistä mihinkään muihin postauksiin tällä hetkellä kuin asuihin ja tyylijuttuihin, mutta asuja ei aina ehdi itse täällä kuvata, etenkin kun raskaus on lopuillaan ja olo sen mukainen :D

      Kiitos jälleen ihanista sanoistasi, mä toivoisin kovasti jos vaikka säkin toteuttaisit tämän, lukisin niin mielelläni vähän sunkin syksyn tyylistäsi 8)

      Poista