Sisällön tarjoaa Blogger.

Alkuvuoden asuja ja oudot hakusanat

Mä olen keräillyt puhelimeni muistioon koko blogitaipaleeni ajalta mitä kummallisimpia hakusanoja, joilla blogiini on päädytty. Ajattelin nyt jakaa muutamia, jotka ovat herättäneet vähän ihmetystä. Kuviksi valitsin alkuvuoden asukuvia, jotka passaa hyvin tähänkin vuodenaikaan. Asuja en nyt millään ennätä kuvata valonpuutteen ja ihan tämän elämäntilanteenkin vuoksi, joten saapahan jotain pientä tyyli-inspistä tänne!

beige aviator coat

Dd kuppi
Mitä ihmettä etsit?

Tytöt rantsulla
Onhan täällä melko paljon rantakuvia, kun bloggaan matkailusta! Mutta tuskinpa mitään tuohon hakuun viittaavaa on löytynyt, koska olen yleensä niissä rantsu kuvissa yksin.

Ootteko kokeilleet heya sovellusta
Minä en ainakaan oo, joten olen pahoillani, ettet löytänyt täältä vastausta. En tiedä ees mikä se on. Haluanko mä edes tietää?

teddytakki
Kuva: Milla, Moon shaped little box 

valkoinen teddytakki

Sisko kiina tatuointi
Toivottavasti kukaan ei ole tatuoinut samaa tatskaa mikä mulla on, siinä toivossa että siinä lukisi sisko kiinaksi, sillä sitä se ei ole.

Kumisaappaasta ruokinta-automaatti
Älkää innostuko. Täällä ei ole ollut ohjetta, jossa olisin leikellyt mun Huntereista ruokinta-automaattia yhtään kenellekään.

Leggings peppu kuvia
Mahtoi olla melkoinen pettymys. Jos minä laitan leggingsit, niin mun peppu on kyllä peitettynä. Jokainen pukeutuu kuinka tahtoo ja ihailen toki heitä, jotka uskaltavat rohkeasti täällä Suomessa sen tehdä, mutta mun mielipiteeni on se, että leggingsit eivät oo housut!

harmaa villakangastakki Kuva: Milla, Moon shaped little box 

ethnic poncho

Siskoni nimi
Joo, blogiini on myös päädytty mun siskoni nimellä. Hmm, kuka tunnustaa?

Sukkahousut mies
Käytän sukkahousuja kyllä paljon joo, mutta en ole mies.

Stay upit näkyy
No ei kyllä oo mulla näkynyt täällä. Paitsi ehkä joskus taisin valitella, kuinka ne näkyvät joidenkin vaatteiden läpi rumasti tai että pelkään niiden vilauttelua ulkona ollessa.

Linnunkakka pesu ikkunasta
Tällaiseen ei löydy vinkkejä täältä, mun mies hoitaa nuo hommat.

pikkujouluasu
Viime vuonna tämä pikkujouluasu oli ylläni kolmissa eri pikkujouluissa

Välillä sitä saa oikeasti miettiä, että mitä ihmettä ne ihmiset oikein googlettelee. Näiden lisäksi seasta löytyi muitakin kummallisia hakusanoja, joissain ei ollut suoraan sanottuna oikein päätä eikä häntää, minkä vuoksi tuntui turhalta pistää niitä tähän postaukseen. Näitä on kyllä ihan todella hauska seurata ja pohtia, miten tietyt hakusanat ovat ohjanneet blogiini! Oikein ihanaa viikonloppua ♥ 

Mikä on oudoin hakusana, jolla teidän blogiinne on päädytty?

16 kommenttia

  1. Hahaa, ihan huippu postaus! :D Kiitos päivän piristyksestä Kata!

    Mukavaa viikonloppua sinne :)

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus, ei vitsit mitä kaikkea ihmiset googlaa! :D :D Miun blogiin on tultu mm. blogin nimellä, miun nimellä ja tyyliin liittyvillä hauilla. Oudoin oli "minni hiiren jalka", tällä tulee blogiin aina joulukuussa porukkaa - mitä ihmettä? :O Myös näillä on tultu miun blogiin; vaatteet päällä uimassa, stay upit, minihame ja saappaat, yhteistyöyrityksen nimi + milla (:D), mustat häät, ei valkoinen blogikoti ja mitä näitä nyt on ollutkaan. :)

    Ihanat nää asut, mie niin odotan et nähdään ja saadaan otettua taas uusia kuvia siun kanssa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Milla, mahtava että tykkäsit tästä 8) Joo, minunkin blogiin haetaan ihan blogini nimellä ja tyyliin liittyvillä hauilla aika paljon :) Sekaan mahtunee myös näitä kummallisuuksia, toi sinun hakusanoistasi löytyvä minni hiiren jalka oli erittäin outo! :'D Mukava kuulla muiden bloggaajien hakusanoja, ihan niitä outoja kuin ihan normaalejakin :)

      Mäkin odotan, että päästään kuvaamaan yhdessä ja ihan että pääsisin muutenkin kuvailemaan pitkästä aikaa :3

      Poista
  3. :DD en kestä! Nää oli hyviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maria, ihana kuulla että pidit ja kiitoksia kommentistasi :D

      Poista
  4. Omg mitä ihmettä nää hakusanat on :D Ei kyllä noita heti ekana tuu yhdistettyä sun blogiin!

    VastaaPoista
  5. Hahah apua! Toi kumisaappaasta ruokinta-automaatti oli kyllä ehkä paras :'D Siis ihanko oikeesti joku tekee sellasia? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Linda kommentista! ;) Huippua kuulla mikä sua nauratti eniten, mä en käsitä tuota hakusanaa ja kuinka se edes on tuonut mun blogiini :'D Mua saa valaista, keille tehdään kumppareista ruokinta-automaatteja? :D

      Poista
  6. Ei hittolainen mitä hakusanoja :DD mahtis postaus :D

    VastaaPoista
  7. Siis apua, tää oli niin mainio!! :D Naurahdin kyllä useaan kertaan :D Leggings peppu kuvia ja kumisaappaasta ruokinta-automaatti, apuaaa :--DD

    VastaaPoista
  8. Ihan mahtavia hakusanoja, nauratti kyllä todella monen kohdalla :'D Mun henkilökohtainen lemppari oli kyllö tuo "kumisaappaasta ruokinta-automaatti", koska... Siis mitä? Mitä hemmettiä tuolla hakusanalla hakevalla tyypillä on ollut mielessään? Naurattaa vieläkin! :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, mahtavaa että nauratti :'D Toi kumisaapas hakusana jäi kyllä vissiin monen mieleen :') Kenelle lie tehdään sellaisia niistä, mua saa tosiaan valaista :DD

      Poista