Sisällön tarjoaa Blogger.

Mary Kay meikkituotteita

Kiitos ihan hurjan paljon teille jokaiselle, jotka otitte minuun yhteyttä edellisen postaukseni Näin vauva-arkena en tunne itseäni- postauksen jälkeen! Sain ihania kommentteja blogin kommenttiosioon kuin blogin Facebookissakin. Lisäksi aivan ihanaa, miten jotkut otti yhteyttä ihan yksityisviesteilläkin. Tässä taas nähtiin, että mikä juttu on parasta bloggailussa!

Nyt hetkeksi siirrellään kuitenkin äitivauva-jutut sivuun. Tänään haluan kertoa teille vähän meikkijuttuja. Pääsin nimittäin miehen siskon mukaan erääseen Mary Kayn itsenäisen ihonhoitokonsultin meikki-iltaan tässä muutama kuukausi sitten. Mä osaan luomivärileikit omasta mielestäni ihan kohtalaisen hyvin, mutta pohjameikki on aina ollut mulle vähän kysymysmerkki. Oon mennyt aika kevyesti ja helposti pohjameikin kanssa, siihen on kuulunut muun muassa peiteväri, meikkipuuteri, aurinkopuuteri ja poskipuna. Jep. Joten tää ilta valaisi mua ihan hirveesti sen meikkipohjan suhteen.

Mary Kay tarjoaa siis ihan laajan valikoiman ihonhoitotuotteista kosmetiikkaan ja tuoksuihin. Tää oli mulle ihan ennenkuulumaton brändi, mutta mukava oli illan aikana tutustua ja kuulla niin tuotteista kun Mary Kaysta. Kaikki kokeilemani meikkituotteet olivat todella laadukkaan oloisia ja runsaspigmenttisiä ja voisin kuvitella ostavani muitakin tuotteita. Huulipunat ja poskipunat jäivät erityisesti mieleen ja niitä kokeilisin mielenkiinnolla!

mary kay kokemuksia

Mun ei ollut aluksi tarkoitus edes hankkia mitään, mutta testailimme illan aikana lähes jokaisen tuotteen, mitä juhla-meikkiin tulee, niin innostus heräsi. Juhlameikki oli siis se, mikä illan aikana kasvoille luotiin, mutta mä nyt tunnetusti meikkaan arkeen ja juhlaan ihan samalla tavalla, joten en luokittele itse arki- ja juhlameikkiä erikseen. Ilta oli ihanan rento ja virkisti kummasti tätä vauva-arkea! Ja iso plussa siitä, että meille ei missään vaiheessa tuputettu pakolla mitään.

Mukaani tästä meikki-iltamasta lähti puuterinen varjostusväri, highlighter ja CC-voide ja nyt kerron mielelläni vähän tarkemmin tästä kolmikosta!

mary kay kevyt cc voide

Kuten oon jo miljoona kertaa täälläkin maininnut, niin mä en yleensä halua kasvoilleni mitään meikkivoiteita, koska ne tuntuu kasvoilla aina ihan todella raskailta. Lisäksi väri on ollut kasvoilla ihan mitä sattuu ja mikään ei oo sulautunut luonnollisesti mun omaan ihoon. No täällä pääsin testailemaan ammattitaitoisen kanssa, mikä sävy on mun kasvoilleni hyvä. CC-voide on ihanan kevyt ja omaan ihonsävyyni sopiva, joten en voinut olla ostamatta tätä.

Tämä kyseinen CC-voide tuntuu siis erittäin kevyeltä, aivan kuin kasvoilla ei olisi mitään. Peittävyys on aika kevyt, mitä itse pidän erityisen tärkeänä, sillä mun mielestäni se sulautuu paremmin ihoon ja iho näyttää siten luonnolliselta. Voide tasoittaa hyvin ihon epätasaisuudet, mutta huomasin mulla kertyvät vähän ikävästi tuotetta nenänpieliin. Hyvin vähän kuitenkin, joten voin ehkä elää asian kanssa.

Voide kosteuttaa ja suojaa ihoa säteiltä sekä muilta ulkoisilta haitoilta. Käytän itse kivipuuteria, mutta sille voin sanoa heihei, kunhan saan vanhan kulutettua - nimittäin tuon CC-voiteen päällä kivipuuteri on liian raskas. Koen kuitenkin, että tää pitäis niin sanotusti viimeistellä jollain, joten testiin lähtee jokin irtopuuteri - suosituksia saa heittää kommentti boxiin!

mary kay higlighter varjostusväri

Lisäksi mukaan lähti mattapintainen varjostuspuuteri sävyssä Cocoa sekä mun ihan ENSIMMÄINEN highlighter sävyssä Honey Glow.

Ennen käytin voidemaista varjostusväriä ja siitäkin on ihan älyttömän pitkä aika. Puuterimainen vie kyllä ehdottomasti voiton, sillä se on helpommin häivytettävissä. Highlighterin uskalsin viimein ostaa, sillä sain sen käyttöön hyvin opastusta ja se antaa kyllä ihanaa hehkua kasvoille. En oo ennen tätä perehtynyt lainkaan highlighterin käyttöön, mutta nyt on senkin käyttö suht hyvin hallinnassa! Ja voi kuinka nämä tuotteet tekevätkin pohjameikille ihmeitä! Varjostusväristä sen olen aina tiennyt, mutta highlighter kyllä kruunaa kokonaisuuden.

mary kay meikki

Luomivärit, poskipunat, highligterit ja varjostusvärit myydään yksittäin ja ne ovat käteviä magneettinappeja. Kotelon voi niille ostaa erikseen ja vaihdella siinä vaikka sävyjä mielensä mukaan. Mun mielestä ihan todella näppärää, etenkin jos lähtee reissuamaan ja haluaa tietyt sävyt mukaan. Itse en rasiaa tajunnut tälle highlighterille ja varjostusvärille ostaa, mutta se on vahvasti mielessä parin ihanan sävyisen poskipunan kanssa!

Onko Mary Kay teille tuttu?
Oikein kivaa ja aurinkoista kevättä!

10 kommenttia

  1. Mä olin jotenkin niin innoissani, kun mun blogin kommenttiboksissa kerroit tosta highlighterin ostosta<3 :D Muistan kun oot niin monesti kommentoinut, ettet sellaista näkisi itselläsi käytössä ja ihan superkiva huomata, että nyt oot ihastunut highlighteriin<3 Mähän en voisi olla ilman ja meikki tuntuu nykyään täysin vajaalta, jos ei oo korostuksia kasvoilla. Mary Kay ei oo mulle tuttu, mutta kaikki kolme tuotetta kuulostaa kyllä kiinnostavilta. CC-voiteet on yleensä aivan ihania, kun ne on kasvoilla luonnollisia, mutta peittää kuitenkin jonkin verran :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haa ihana kuulla, se tosiaan on aika upea tuote ja tekee ihmeitä meikkiin 8) Mut tietysti jos sitä käyttää kuitenkin maltillisesti, kun tuntuu et mun iho kiiltää muutenkin :D Kiitoksia kommentistasi Linda :3

      Poista
  2. Mary Kay meikit eivät ole kyllä ennestään tuttuja, mut näitä on ruennu näkymään nyt tosi paljon somessa. :) Ihania tuollaisia murrettuja sävyjä näkyisi olevan, pitää jossain välissä itsekin tutustua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sävyt olivat kyllä ihania! Kannattaa ehdottomasti tutustua :)

      Poista
  3. Moikka! Olipa kiva löytää juttu ”meidän” tuotteista. Olen siis itsekin Mary Kayn itsenäinen ihonhoitokonsultti. Ja mahtavaa että ihastuit vielä tuotteisiin!
    Sinulla on jo siis oma konsultti, mutta muille jotka luette kommentteja, minulta voi kysellä tuotteista. Sivullani www.metta.salonen.marykay.fi voit tutustua tuotteisiin ja halutessasi myös tehdä ostoksia. Asun pääkaupunkiseudulla.

    Kiitos jutusta😘

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuotteenne ovat aivan ihania, syksyksi olisi muutama ihanan sävyinen huulipuna must have- listalla 8) Kiva kuulla, että postaukseni oli mukava yllästys löytää ;D

      Poista
  4. Tämä brändi ei ole mulle entuudestaan tuttu, mutta puhuit näistä tuotteista niin positiiviseen sävyyn, että täytyy kyllä ottaa enemmän selvää! Mä olen siirtynyt aikalailla eläinkokeettomaan kosmetiikkaan meikkien osalta, The Body Shopilla on aivan ihania tuotteita ja heiltä löytyy myös todella ihana irtopuuteri, jota kovasti suosittelen sulle! En nyt muista sen nimeä ulkoa enkä nopealla silmäyksellä löytänyt tuotetta heidän nettisivuiltaan, mutta se on tosiaan sellainen ihanan kevyt irtopuuteri, joka tuo ihoon kauniisti hehkua <3

    Mä muistan, kun joskus aikoja sitten laitoin ihan älyttömät määrät meikkivoidetta ja puuteria, ettei mitään "virheitä" vain pääse näkemään, mutta nyt oon jotenkin alkanut tykätä luonnollisemmasta meikistä, joten laitan kevyttä meikkivoidetta ja pienesti puuteriakin :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt tämä onkin alkanut nousta aika pinnalle ;) Anteeksi myöhäinen vastaus, on jäänyt aiemmin näköjään huomaamatta <3 Minä olenkin löytänyt oikein hyvän puuterin tuon cc-voiteen kanssa 8) Edelleen mulla on siis nämä käytössä <3

      Poista
  5. Noita voi käyttää myös luomiväreinä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin voi, enpä olekaan tajunnut kirjoittaa sitä itse postaukseen! Kiitos siis kommentistasi :)

      Poista