Sisällön tarjoaa Blogger.

Hupparimekossa

tommy hifliger hoodie dress

JACKET VILA
BEANIE GINA TRICOT
HOODIE DRESS TOMMY HILFIGER
BACKBAG MICHAEL KORS
SNEAKERS NIKE

hupparimekko tommy hilfiger

Mun tän kevään ehkä käytetyin vaatekappale on tää Tommy Hifligerin hupparimekko. Tilasin sen vähän ennen joulua HOBilta. En epäröinyt hetkeäkään, kun huomasin tämän olevan alessa, sillä mä olin jo viime syksystä asti haikaillut kivan hupparimekon perään. Se olis ollut raskausaikana ihan todella kätevä, kun hupparimekko on niin helppo vaatekappale. Sen kanssa voi heittää jalkaan vaikka ihan vaan sukkahousut tai treenitrikoot. Ja silloin raskausaikana äitiysleggarit.

spring outfit ideas
tommy hilfiger

Mä oon aikalailla hiihdellyt menemään tämän näköisenä tämän kevään. Viime keväänä rakastuin kamelivillakangastakin ja mustavalkoisten Niken lenkkareiden yhdistelmään ja pidän sitä edelleen ihan yhtä tyylikkäänä. Tää asu onkin melkein täysin sama, kuin tämä mitä käytin viime vuonna, alempi vaatekerros on vain eri ja viime vuoden versio oli mun mieleeni kuitenkin paljon enemmän, se oli munlaisempi. Kuvissa oleva pipo eksyi myös päähän tuon kaksikon ollessa käytössä, mutta nyt se on lähinnä pelastanut mun joka päivä toistuvan huonon hiuspäivän.

Mun tukka on todella kampaajan tarpeessa, sillä se on leikattu lyhyeen malliin sopivaksi ja kuten huomaa, mun tukka on nykyään ihan jotain muuta kuin lyhyt. Pitkä se ei vielä ole, mutta ihan tarpeeksi pitkä siihen, ettei se enää toimi. Mulla on takaa leikattu hieman lyhyemmäksi ja edestä se on hivenen pidempi, joten ei se vaan toimi enää tässä pituudessa.

spring outfit idea
tommy hilfiger hupparimekko

Tätä on tosiaan tullut pidettyä vuoronperään sukkiksien tai treenitrikoiden kanssa. Riippuen ihan mikä fiilis. Yleensä valintana on treenitrikoot, mutta jos haluan "naisellisuuden tunnetta" niin valitsen sukkahousut, jotka näissäkin kuvissa mulla on. Treenitrikoissa jää nilkat näkyviin ja se tuo enemmän sitä sporttisuutta asuun, joten ei paha sekään. Sukkikset kun valitsen jalkaan, niin pistän joustavat minishortsit vielä alle, sillä hupparimekko kutistui pesussa sen verran, että se nousee ylös jos käsiä nostelee ylemmäs, joten takapuoli vilkkuu liiaksi.

tommy hilfiger vaalea hupparimekko
cozy outfit ideas

Mulla on hirmuiset kesävibat, vaikka haluaisin vielä hirmuisesti pukeutua kevätvaatteisiin, kun niitä on käyttänyt niin kovin vähän tänä keväänä. Sitä kun edelleen valitsee ne kaikkein helpoimmat vaatteet näin vauva-arkena. Kesävaatteet on sinänsä helppoja, kun ne ovat mukavia ja helppoja muutenkin - veikkaan siis että kesällä saa pukeutua kaikesta huolimatta ihan kuten pukeutuisin muutenkin. Ihana kesä.

hoodie dress outfit

Tänään on ollut kyllä ihanan kesäinen keli, että tuntuu hassulle jakaa tää asu, jossa on ohut välikauden villakangastakki. Lähdettiin aamupäivästä ulos ja sai heittää kesän juoksutakin päälle. Aurinko lämmitti ja oli niin kesä! Viime viikolla taas yks lämmin päivä ripsi vähän vettä ja aurinko paistoi, lähdettiin just sillon vaunulenkille ja ai että kun sellanen märkä lämmin kesä asfaltti tuoksui - toi on niitä yhtiä kesän ihanimpia tuoksuja! Nää kevään ja kesän tuoksut on ihania, viime vuonna lähinnä kevään hajut vaan ällötti. Onneksi se viime vuoden raskauspahoinvointi näihin huhti-toukokuun aikoihin on muisto vain.

Mikä teillä on ollut kevään käytetyin vaate?
Mitä kesän tuoksuja te rakastatte?

5 kommenttia

  1. Aivan ihana tää asu, tosi kaunis ja rento tuo hupparimekko! :) <3 Tuollainen voisi toimia miunkin tyylissä, ainakin tuollaisella pituudella. :) Katoin myös, että noita Hilfigerin mekkoja oli monissa eri väreissä... Kokonaisuus on tosi toimiva, voin kuvitella että on myös lämmin - täällä on harvoin pitkähihainen + takki yhtäaikaa käytössä. :D Ihanan lämpimiä päiviä on ollut viime aikoina, välillä pärjää jopa ilman takkia! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kuulla Milla ja ihanaa, kun kommentoit! <3 Voisi tosiaan sopia sunkin tyyliisi, etenkin olis hauska nähdä kuinka tällainen toimisi koroilla, koska sullahan ois todennäköisesti ne korot jalassa ;)

      Lämpöinen tosiaan! Mä vilukissana pystyn harvoin pitämään toppia ja takkia pelkästään, pakko olla pitkähihainen alla. Tosin nyt on ollut ihanan lämpöisiä päiviä, et on saanut olla lyhythihaisella ja nahkatakilla!! <3 Ilman takkia en oo itse vielä pystynyt olemaan :')

      Poista
  2. Voi vitsit miten kiva asu! <3 Oon ite myös haikaillut jonkinlaisen hupparimekon perään, mutta en oo löytänyt itse vielä sellaista mikä miellyttäisi itseä. Eniten haluaisin keltaisen sellaisen. Yhden jo tilasinkin, mutta koska sen koko oli M, se oli aivan liian iso mulle, hahah :D

    Mä uskoisin, että tänä keväänä useimmiten mun päälle on eksynyt mun uusi Queen huppari, jota rakastan yli kaiken jo pelkästään Queenin takia, mutta lisäksi se on todella lämmin ja vähän väljemmän mallinen, eli juuri sellainen mistä yleensäkin tykkään huppareissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuhannesti, ihana kuulla 8) Toivottavasti säkin löytäisit vielä hupparimekon itsellesi, toimii hyvin keväisin ja syksyisin, ja no tietty talvella!! :D Miksei kylminä kesäpäivinäkin, hhöh vuoden ympäri tietty ;) Hupparit on kyllä mukavia ja lämpöisiä <3

      Poista
  3. Tuntuu jotenkin hassulta kommentoida syyskuussa sellaisia postauksia, jotka on kirjoitettu toukokuussa, mutta kuten mä jo lupailin niin aloitin tänään mun kommentointiurakan so here we go! Ja kuten on tullut todettua jo joskus aiemminkin niin parempi myöhään kuin ei milloinkaan?

    Mä rakastan kaikenlaisia huppareita ja pitkiä hupparimekkoja, niitä on keväisin ja syksyihin ihana yhdistää esimerkiksi farkkutakin ja maihareitten kanssa <3 Tämän vuoden kesä oli kyllä niin kovin lämmin meikäläisen makuun, että oli tuskastuttavan kuuma lähes koko ajan :'D Tai sitten se on vaan minä, koska tuntui, että hikoilin enemmän kuin tarpeeksi - ihan sama, mitkä vaatteet mulla oli päällä. Mutta en millään malta odottaa, että pääsee itsekin kehittelemään tällaisia asukokonaisuuksia nyt syksymmällä ja ensikeväänä sitten :>

    Ja hei, kesän paras tuoksu on ehdottomasti kesäinen sade <3

    VastaaPoista