Sisällön tarjoaa Blogger.

Keväisiä asuja ja 11 erikoista kysymystä

Bongasin tämän haasteen Millan blogista kevättalvella ja kysymykset olivat suurimmaksi osaksi niin erikoisia, että halusin myös toteuttaa tämän. Osa kysymyksistä on just sellaisia, ettei niitä muuten tulisi koskaan ehkä mainittua blogissa, tai kysyttyä edes face to face.

Kuvitukseksi halusin heittää vähän inspiraatiota kevät pukeutumiseen, asut ovat tosin viimeiseltä kahdelta vuodelta eli jo kerran vilahtaneet täällä. Pukeutumistyylini ei sinänsä oo kokenut sen rajumpaa muutosta ja puen edelleen näitä samoja asuja ylleni, välillä tosin eri asusteilla, joten musta on hauska palautella vanhempien vuosien lookkeja tänne muistuttelemaan ja inspiroimaan!

raitahaalari

Minkä supervoiman valitsisit?
Haluaisin lukea muiden ajatuksia. Osaan jollain tapaa lukea ihmisen kasvoja ja ilmeitä, mutta olis kyllä hemmetin hauska tietää samalla ajatukset. Tietysti tässäkin vois olla huonoja puolia, kun otan jotkut asiat niin herkästi itseeni ja jään vatvomaan niitä pariksi päiväksi. Mutta noh, eiköhän kaikissa supervoimissa oo huonoja puolia.

Mitä haluaisit opiskella, jos hakisit nyt?
Varmaan jotain kauneuteen tai muotiin liittyvää. Enemmän kallistuisin tuohon muodin puolelle, vaikkei oma tyylini kuljekkaan muodin mukana.

Missä asuisit, jos saisit valita minkä tahansa paikan?
Jos ajattelisin reaalisesti, niin haaveenani on asua siellä päin, missä oon koko lapsuuteni asunut. Meillä on tällä hetkellä suunnitelmissa ostaa sieltä kyllä omakotitalo ja katsellaankin omakotitaloja sieltä aika tiuhaan. Mutta jos ajattelisin vähän hullummin, niin jossain Välimeren saarella; ehkäpä Kreikassa meren rannalla!

seerpa printti ja revityt farkut

Jos saisit kysyä kysymyksiä ihmisiltä, jotka tietävät maailman suurimmat salaisuudet, mitä kysyisit ensimmäiseksi? 
Mä oon varmaan tosi huoleton eläjä, kun en osaa vastata tähän mitään. Totta kai mä siis oon huolissani esimerkiksi maailman tilasta, ilmastonmuutoksesta ja sen sellaisesta, eli en silleen huoleton eläjä, mutta mä en vaan keksi mitään kysymyksiä tällaisiin.

Jos saisit tietää vastauksen yhteen maailmankaikkeuden mysteeriin, mikä se olisi?
Oon tosi usein miettinyt sitä, että tiedetäänkö me todella kuinka iso maailmankaikkeus oikein mahtaa olla. Oliskohan mahdollista, että ois muitakin planeettoja, joissa vois olla elämää samalla lailla kun täällä. Mitä jos jossain on samanlainen planeetta kuin Maa, ja siellä porukkaa elelis ihan samalla lailla kun täällä, eikä me tiedettäs niistä ja ne ei tietäisi meistä..?

mustaa ja viininpunaista asu

Eniten ahdistaa..?
Elän tällä hetkellä vauva-arkea, joten ahdistuksen tunteita tulee varmasti joka viikko, koska hormonit. Välillä ahdistaa kun ei jaksa tehdä mitään. Välillä ahdistaa korona, välillä ahdistaa kun pelotellaan vähän ehkä liikaakin koronasta, vaikka se on varmasti todella vaarallinen. Välillä ahdistaa joku ihan turhan päiväinen, vaikka vaan se kun joku asia tippuu lattialle. Välillä ahdistaa ihan kaikki ja sillon olo on oikeesti todella kurja ja ajatuksetkin on synkkiä. Tällä hetkellä ei tunnu ahdistavan mikään ja mieli on tosi virkeä!

Kaupunki vai maaseutu?
No ehdottomasti siltä väliltä. Mä en halua asua täysin keskustassa, mun on pakko päästä välillä metsään! Maaseutu on taas liian kaukana kaikesta. Maalla on mukavaa ja kyllä se mökkeily on ihan huippua, mutta en mä silti haluaisi asua siellä. Kaupungin laidalla on parasta, kun pääset melkeinpä koti-ovesta omaan rauhaan metsän keskellä, mut silti pian myös ihmisten ilmoille!

basic asu

Lempiruokasi?
Ai kauhee, tää on niin paha! Mulla ei oo mitään tiettyä lempiruokaa, tykkään todella monista. Mut jos äiti kysyy mitä haluan syödä, niin ehdottomasti äitin tekemää kalakeittoa!

Lempihedelmä?
Tää muuttuu niin vuodenajan mukaan, mut jos pitää yksi valita, niin se olis varmaan persikat.

Mitä piirteitä arvostat eniten toisissa ihmisissä?
Suvaitsevaisuus. Mä en tiedä voiko tätä opetella, vai syntyykö tähän, mut jokaisen ihmisen täytyisi oikeasti omata tää piirre. Sillon maailmastakin tulis oikeesti paljon parempi paikka.

mustavalkoinen asu punaisella takilla

Mitä tapahtuu tänään?
Ei kait mitään erikoista perusarjesta poikkeavaa. Odottelen tässä milloin minijäbä herää ja aletaan sitten puuhailla jotain kivaa yhdessä.

Mitä suunnitelmia teillä on vielä tälle tiistaille?
Aurinkoista viikon jatkoa!

10 kommenttia

  1. Oi vitsit miten ihania asuja! <3 Tässä hyvin huomaa miten erilaisia asuja saa yhdisteltyä, vaikka ois samankaltaisia vaatteita päällä. :) Mie meinasin tänään pyörähtää lenkillä maastopolulla ja käyn samalla viemässä asiakkaalle takin tuohon kymmenen kilsan päähän. Motskalla voisi käydä ajelemassa ja voisi myös käydä ulkoilemassa lapsen kanssa. ^^ Ihana kun siekin teit tän postauksen, tuli uutta tietoa ja osan tiesinkin jo! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia <3 Tällaiset tyylikooste postaukset on tosiaan kivoja, kun niissä näkee kuinka tosiaan voi samoilla vaatekappaleilla leikitellä ja asu voi olla silti täysin erilainen ;) Sun eilisen päivän suunnitelmat kuulosti hyvälle, ulkoilu ja motskailu on molemmat ihanaa hommaa! Voi kun meilläkin ois pyörä, niin pääsis miehen kans ajelee! :D

      Poista
  2. Suvaitsevaisuus on kyllä oikeesti todella tärkeä piirre ihmisessä. Kertoo mun mielestä tosi paljon ihmisestä, jos ei hyväksy esimerkiksi ihmisten erilaisuutta. Mä olisin vastannut aika lailla samoin tohon Kaupunki vai maaseutu kysymykseen. Mä oon aina asunut kaupungissa, mutta melko kauakana keskustasta, jolloin metsät ja lenkkipolut on aina alkaneet käytännössä suoraan takapihalta. Mulle on kuitenkin tosi tärkeetä, että sinne keskustaan pääsee nopeasti ja helposti eli missään ihan maalla en suostuisi asumaan. Varsinkaan, kun mulla ei ole edes ajokorttia eli kuljen busseilla, pyörällä tai kävellen :D Maalle on kyllä kiva sitten taas toisaalta päästä välillä rauhoittumaan ja rentoutumaan<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä just, mun mielestä erilaisuus on rikkaus ja harmi, et sitä ei moni tajua. Ja kivaa, että samaistuttavaa tästä löytyi! On se mukava kun tyyliin omasta ovesta pääset metsäpoluille, mut silti myös kaupungin hulinaan melko nopeasti! :D Täällä myös suositaan julkisia ja omia jalkoja, pyöräilyynkin pitäs taas opetella pikkuhiljaa - siitä on vuosia kun oon pyörillyt! Miehen mukana sit mennään autoillen. :)

      Kiitoksia kommentistasi jälleen Linda <3

      Poista
  3. Tosi ihania asuja ja monipuolisia. Sulla on selvästi silmää tyyleille. :) Nää kysymykset oli kivan erilaisia. Eilen kävin hierojalla ja nyt koitan selvitä kivuista mitä siitä seuras. :D

    https://rauniamandan.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua miten sait hymyn mun huulille, todella kauniisti sanottu! Oon melko monipuolinen pukeutuja :3 Nää oli tosiaan kivan erikoisia kysymyksiä osa. Muutama sit ihan perus kysymyksiä, niihin oli sit onneks helpompi vastata :) Ohh, pitäs itsekin päästä hierojalle, kun on hartiat ja selän alue niin jumalattoman kipee :D Tsemppiä sen aiheuttamaan kipuun, onneks se on hyvää kipua periaatteessa! ;D

      Tuhannet kiitokset kommentistasi <3

      Poista
  4. Mä tykkään sun tyylistä niin paljon ja nääki asukuvat oli kaikki tosi ihania! <3 Suosikki ehdottomasti kuitenkin tuo ensimmäinen <3 Oon tosi monta kertaa miettinyt myös samaa, että onkohan maailmankaikkeudessa joku toinen Maan kaltainen planeetta, ja tähän ajatukseen huomaan palaavani yllättävän monestikin. Nää kysymykset oli hauskoja, voisin itekin toteuttaa tämän omassa blogissa :)

    https://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oij ihanasti sanottu! <3 Olinpa iloinen kun huomasin, että oot taas palannut kommentoimaan! :) Ja siis ilo huomata, että oot palannut taas bloggailemaankin, toteuta tämä ihmeessä niin luen kyllä mielelläni :3 Hha hauskaa huomata, että joku muukin aattelee tuolleen! :'D Kiitoksia kommentistasi Sofia <3

      Poista
  5. Olen taas todella, todella myöhässä kommentoimisen kanssa, mutta en ole juurikaan vaivautunut selailemaan kenenkään blogeja kevään jälkeen, tiedä sitten miksi... Mutta nyt ajattelin aloittaa oikein kunnon kommentointiurakan ja jatkaa sitä sitten huomenna tai tiistaina! :>

    Olit koonnut tähän todella ihania asukokonaisuuksia, tuo viimeisin on kyllä mun ehdoton lemppari! <3 Se on jollain tavalla juhlallinen, mutta samalla myös kivan rento. Tuo punainen takkikin toi mukavasti lisää kirkkautta kokonaisuuteen, vaikkei se sun yllä ollutkaan :>

    Nämä kysymykset oli muuten tosi kivoja, ja itsekin välillä mietin tämän tyyppisiä juttuja. Varsinkin tuota maailmankaikkeus-asiaa mietin minäkin usein. Haluaisin niin paljon tietää, kuinka suuri avaruus on tai juurikin tuon, että mitä jos tuolla jossain on samanlainen planeetta kuin maa ja elämää siellä, mutta me ei vain tiedetä sitä... Mutta välillä on kyllä hyvä miettiä tällaisiakin asioita, ettei ajattele sen sijaan liikaa koronaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kun sä käyt kommentoimassa useisiin postauksiin ja luet tahdin kiinni <3 hana kuulla sun ajatuksia, mielipiteitä ja ehken vähän kuulumisiakin aina kommenttiesi merkeissä ;) Blogiasikin on tosiaan ikävä, toivottavasti saisit inspiksen jatkaa sitäkin <3 Tässä jälleen yksi haaste, minkä voisit vaikka toteutella kans ;)

      Hauska kuulla, että sulla on samoja ajatuksia maailmankaikkeus- asiaa kohtaan :D Ja tosiaan, välillä on mietittävä muutakin kuin sitä hemmetin koronaa!!

      Poista