Sisällön tarjoaa Blogger.

Ruutuhousut - Pitkästä aikaa hutiostos?

ruutuhousut

JACKET JACQUELINE DE YONG
TOP&PANTS VERO MODA
SHOES DINSKO
BAG MICHAEL KORS

ruutuhousuissa
löysät ruutuhousut

Mä himoitsin ruutuhousuja jo viime kesänä, mutta en raskausmasuni kanssa voinut niitä itselleni ostaa. En voinut edes sovittaa niitä, joten en osannut ostaa niitä edes odottelemaan vaatehuoneeseeni taas mahattomia päiviä. Olisin ollut täysin varma ostoksestani, sillä ne oli upeita! Viime vuonna näkyi istuvia ja tiukkoja malleja, kun taas tänä keväänä olen törmännyt vain väljiin ja löysiin malleihin.

Ostin kuitenkin nämä, vaikka a) nämä eivät olleet sen väriset mitä mulla oli mielessä, sillä halusin ruutuhousut beigen sävyissä ja b) nää eivät olleet ne tiukat ja istuvat. Mä funtsin todella pitkään ostanko nämä väljemmät mustavalkoiset ruutuhousut, vaikka nämä eivät nyt täyttäneetkään nuita kahta kriteeriäni, mitä ruutuhousuilta halusin. MUTTA! Tällaisissa tilanteissa olen useasti jättänyt ostamatta ja katunut sitten jälkeen päin. Joten tein niin, että kiikutin housut kassalle. Ja nyt en sitten tiedä kävikö näiden kanssa niin, että kadun näiden ostoa. Olikohan tää nyt todellinen hutiostos multa?

ruutuhousut ja nahkatakki
spring outfit ideas

Mä en oo aikoihin katunut mitään ostamaani vaatetta, koska oon muuttunut fiksummaksi ja harkitsevammaksi ostoksieni suhteen. Mietin pitkään ostanko jotain vaatekappaletta ja näiden ruutuhousujen kohdalla mietin myös pitkän aikaa. Lisäksi ostan nykyään vaan niitä, mitä alan himoita ja himoitsen niitä pitkään, ennen kuin edes päädyn tilaamaan tai lähden kaupoille ostamaan niitä.

Mies oli makutuomarinani ostosreissulla ja hän piti pöksyistä, lisäksi sain myös äidiltä kehuja näistä tuona päivänä, kun tämä asu kuvattiin. Mutta mä en silti jostain syystä nyt yhtään tykkää siitä miltä nää näyttää kuvissa - peilin edessä tuona päivänä taas pidin oikein kovasti.

details

Mä en tiedä löystyikö nämä tuona päivänä käytössä enemmän, koska kuvissa ruutuhousut näyttää ihan todella väljiltä mun yllä - väljemmiltä kun peilin edessä. Lisäksi nilkkurit ovat todella raskas kenkävalinta, joten ehkä look näyttäisi kevyemmältä, jos nilkat näkyisivät enemmän. Pidän kuitenkin tästä housu-nilkkuri trendistä kovasti, mutta koska oon lyhyt, niin nää nilkkapituiset housut jää aina silti mulle todella pitkiksi ja se nilkka ei vilku tarpeeksi sieltä. Ehkä annan näille vielä mahdollisuuden joillain kevyemmillä kengillä. Ja ehkä sillä kerralla mä vielä viihdyn näissä ruutuhousuissa.

Kokonaisuudessaan asu on kuitenkin ihan toimiva, koska mustavalkoisella asukokonaisuudella ei vaan voi koskaan mennä pieleen. Tulen varmasti kokeilemaan näitä pöksyjä vielä valkoisella yläosalla ja jollain värikkäällä, ehkäpä punaisella yläosalla! Mutta jos vielä törmään niihin beigen sävyisiin, istuviin ruutuhousuihin, niin ne lähtee ihan varmasti mun matkaan ja uskon niiden syrjäyttävän nämä.

ruutuhousut nahkatakilla

Mitä mieltä te ootte ruutuhousuista?
Kummat on enemmän teidän mieleen, istuvat vai väljemmät ruutuhousut?

12 kommenttia

  1. Sie oot kyllä hurjan kaunis, ihania nää kuvat! <3 <3 Housut yllättivät ainakin minut, mutta tosi hyvältä näyttää siun päällä ja ehkä tuon topin kanssa väljemmät ruutuhousut sopii paremmin? :) Kannattaa kokeilla myös niillä kevyemmillä kengillä, ne varmasti sopivat housujen kanssa myös. Tyylikäs kokonaisuus ja ehdottomasti jatkojalostettavaksi kevät- ja kesä-asuihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kaunis ;) <3 Jep, yleensä tiukemman yläosan kanssa tulee valittua väljä alaosa ja toiste päin :) Poikkeuksiakin tietty on, mutta yleensä joo :D Ja testiin menee kyllä kevyemmillä kengillä kesän aikana! 8)

      Poista
  2. Ruutuhousut on itelläkin ihan vakkarit! Munkin on ollut haastava löytää just täydellisesti istuvia, kun halusin niistä tiukat, mutta ei kuitenkaan yhtä tiukat kuin farkut :D Anyways, hyvältä näyttää toi sun asu! ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruutuhousut on kyllä niin sinun tyyliset, sopii sulle! Mulle tää oli vähän vieras trendi ja näiden väljempien ruutuhousujen kanssa poistuin kyllä reilusti mukavuusalueeltani :D Ne istuvammat ois ollut just eikä melkeen mun tyyliini ;) Toivottavasti me löydettäis vielä sellaiset ruutuhousut, mitkä on meidän mielessä! :D Kiitoksia kovasti Elli kommentistasi <3

      Poista
  3. Mun mielestä noi näyttää tosi hyviltä! Tosin sun päällä kaikki asut tuntuu aina näyttävän hyvältä<3 :D Mä en itse osaisi tällaisia käyttää, mutta muiden päällä ihastelen täntyylisiä housuja kyllä :)

    VastaaPoista
  4. Mun mielestä nuo housut on aivan ihanat, ja sopii sulle hyvin! :) <3 Mut sain kyllä kiinni millaisista housuista haaveilet yhä, ja sellaiset ois varmasti kans tosi upeat sulla :) Ihanaa viikon jatkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni <3 Hyvä et älysit mitä ajan takaa, jos jossain näät niin vinkkaappa mulle ;) Ihanaa viikkoa sinnekin <3

      Poista
  5. Taas niin ihania kuvia, wau! :) Ja mun mielestä nuo housut sopii sulle ihan täydellisesti <3 Mulle itelle ei ehkä sopis, mutta vähän kateellisena täältä kattelen kuinka hyvin noi sulle sopii :)

    https://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti Sofia :) Itse edelleen vähän jännään näitä housuja, mutta odotan kyllä kovasti että pääsen kokeileen näitä kevyempien kenkien kanssa :)

      Poista
  6. Mun mielestä nuo housut näyttävät todella ihanilta! <3 Toivottavasti et ole vielä laittanut niitä eteenpäin, sillä uskon, että voisit alkaa lämmetä noille paljon enemmän, kun aikaa vain vähän kuluu :> Mullekin on kyllä joskus käynyt niin, että olen lähes heti ostamisen jälkeen katunut ja miettinyt, minkä hemmetin takia mun pitikään ostaa juuri se vaatekappale... Mäkin olen onneksi muuttunut paljon vastuullisemmaksi shoppailun suhteen ja aika usein ostankin kirppareilta vaatteita - jos ne laittaa eteenpäin lyhyen ajan jälkeen niin en tunne huonoa omaatuntoa, koska ostin ne alunperinkin käytettyinä. Mutta ymmärrän täysin, että välillä alkaa miettiä, minkä takia tekikään juuri sen ja sen ostopäätöksen...

    Mun mielestä nuo housut näyttävät joka tapauksessa kivoilta sun päällä! Punaisen yläosan kanssa nuo sopisivat varmasti aivan täydellisesti yhteen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eivät oo tosiaan eteenpäin menneet, mutten ennättänyt kokeilla niitä niiden kevyempien kenkien kanssa. :D Nyt on jo syksy, tekee mieli pukea syksyinen kokonaisuus näiden ympärille, mutta edelleen vähän raskaammat kengät tulis valittua :'D Kiva, että muillekin sattuu vielä niitä hutiostoksia, vaikka ollaankin jo vastuullisempia shoppailijoita! Aina ei vaan voi onnistua :D

      Kiitos kommentistasi <3

      Poista