Sisällön tarjoaa Blogger.

Sunnuntain luottoasu ja kesähöpinää

sunnuntai rento asukokonaisuus

BOMBER GINA TRICOT
TUBE TOP BIKBOK
PANTS ONLY
BAG GUESS
BALLERINAS MICHAEL KORS

sunday outfit

Jopas venähti viimeisimmästä postauksesta aikaa. Tässähän tuli kesä siinä välissä, sillä luonto heräsi ihan yhtäkkiä ja joka paikassa on ihanan vihreää ja siellä täällä näkee ihanaa kukkaloistoa. Sen vuoksi tässä koneella ei sitten ole tullut istuttuakaan, kun säät ovat olleet mitä ihanimmat! Ulkona on siis tullut viihdyttyä ihan kunnolla. Ollaan käyty miehen kanssa yhdessä pitkillä vaunulenkeillä riippuen miten poju viihtyy rattaissa. Ollaan käyty ihan liikaa jäätelöllä ja torillakin on tullut viihdyttyä pariin otteeseen.

guess pieni laukku

Mun olis tehnyt mieli monesti napata kannettava ja istahtaa kahvikupin kanssa tuohon meidän parvekkeelle postailemaan. Mä sain kovat traumat tässä pari viikkoa sitten, kun ihan jäätävän näköinen hämppis viihtyi siellä. Sitä ennen istuin rauhassa kahvilla siinä, kunnes se kirjaimellisesti ilmestyi mun nenäni eteen. Sen jälkeen en siellä sitten oo viihtynytkään. Yleensä menneinä kesinä oon päässyt parissa päivässä yli näistä tilanteista, mutta nyt en jostain syystä pääse yli enkä ympäri tuosta. Oispa ihan vaan terassi missä olla!

Olishan niitä hämähäkkejä tietty siinä terassillakin, mutta kun meidän parveke on aika pieni, se on betoninen suurimmaksi osaksi ja kaiken lisäksi se on lasitettu, joten se tuntuu aikamoiselta kopilta ja ajatus siellä olevista hämähäkeistä niin pienessä tilassa puistattaa mua ihan hulluna - eikä se auta, vaikka parvekkeen lasitukset olis auki. Tuntuu, että pelkään joka päivä vain enemmän niitä ja voin olla jo varma, että mulla on jonkinlainen fobia, kun ahdistuskohtaus ei oo kaukana, jos sellainen veijari hyppää mun tielleni tai on vaan samassa huoneessa.

asteekkikuvioiset housut

Mä kaipaisin nyt näin kesän alettua ihan hulluna mökkielämää. Olispa ihana istahtaa järvi- tai lampimaisemaan ja rentoutua. Se nyt ei kuitenkaan oo mahdollista, sillä pitkälle matkalle tuon meidän jäbän kanssa ei kehtaa lähteä, sillä hän ei yhtään viihdy autossa. Ajatus siitä, että nyt vietetään Juhannuskin kaupungissa, on vähän kurjaa. Eri asia jos olis se oma ihana piha, mutta kun eletään kerrostalossa. Kesäisin on vähän kurjaa tää kerrostalo elämä rehellisesti sanottuna.

sunday look

Kuvissa vilahtaa nyt rento lookki, mikä on ollut useana sunnuntaipäivänä käytössä. Sanoisinko, että tästä on muodustunut mun sunnuntain luottoasu. Nuo housut ovat jo parisen vuotta vanhat, housujen kuvio on aivan ihastuttava ja housut ovat ihanan ilmavat sellaisiin perus viileähköihin, mutta silti melko lämpimiin Suomen kesäpäiviin. Lisäksi tuubitopit ovat näemmä tehneet paluun, joten tilasin keväällä tuon saman topin kolmessa eri värissä. Bombertakki päälle viileän tuulen vuoksi. Kenkiä ja laukkua voi vaihdella fiiliksen mukaan.

Mitäs teille kuuluu?

4 kommenttia

  1. Meilläkin on nyt jostain ihme syystä paljon hämiksiä parvekkeella! Aika pieniä tosin, mutta silti. Tai ehkä en viime kesänä vaan huomannut niitä, nyt kissa tuo niitä vahingossa aina sisälle. :D Harmi, ettei teidän poitsu viihdy automatkoilla, toivottavasti se helpottaa jossain vaiheessa. Mäkin haaveilen automatkasta Lappiin perheen luo, mutta kesätyöt eivät oikein anna periksi paria vapaapäivää enempää ja lisäksi meidän kissa on ihan paniikissa jo 15 minuutin automatkasta... Noh, sen kanssa se on vaan harjoittelua. Toivottavasti pian päästäisiin liikkeelle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, musta tuntuu et on enemmän kun edellisinä vuosina, miten ihmeessä :D Hui kauhee mä oisin paniikissa jos joku tois niitä vielä sisällekin :D Sama punkeissa, jos olis koira ja se tois niitä sisälle :D Ikkunat on nyt helteillä auki, ja yks hämppis meinas jo tullakin sisälle, hyi... Toivotaan tosiaan että pian alkais meidän jäbä ja teidän kisu viihtymään automatkoja, niin päästäs tosiaan liikkeelle ;)

      Kiitos kovasti Laura kommentistasi <3

      Poista
  2. Voi että, mäkin niin inhoan hämähäkkejä! Pelkään niitä enemmän kuin mitään muuta ja vaikka tiedän, etteivät he voi sille mitään, miltä näyttävät, en mä silti niistä yhtään sen enempää pidä. Voin niin samaistua siihen, ettet oikein tykkää olla teidän parvekkeella ja venailla, koskas uusi hämis päättääkin ilmestyä sun nenän eteen :(

    Asusta sen verran, että tuollaiset housut ovat kyllä niin kivat! Rennot ja samalla siistit, että niiden kanssa voisi mennä vaikka ihan shoppailemaankin <3 Tietysti tämä vuosi on ollut todella erilainen, eikä välttämättä ole tullut käytyä shoppailemassa kauheasti, mutta ehkä ymmärsit, mitä tarkoitan! Mäkin tykkään kesäisin käyttää tuollaisia aika ilmavia ja leveitä housuja :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, sama täällä, että pelottaa eikä sille vaan mitään voi, vaikka pelkää! :D Tää oli kyllä todella kiva ja rento asukokonaisuus, jolla pystyi ihan ihmistenilmoillakin liikkumaan ;) Kiitos kommentistasi <3

      Poista