Sisällön tarjoaa Blogger.

12 Kesäistä Kysymystä

Lueskelin Lindan blogista tällaisen hauskan kesäisen haasteen ja tässäpä olis nyt minun versioni siitä. Kuvitin postauksen muutamalla Juhannuksen kuvalla. Kuvissa esiintyvä mekko on ollut jo ihan hirmuisen monta vuotta mun luottoni, voisin väittää että mulla on ollut tuo varmasti jo yli 5 vuotta, mutta nyt tuon päivän jälkeen se päätyi viimein kirpparikassiin. Alushame alkaa olla jo melkoisen lyhyt, onhan se ollut jo pari vuotta, mut nyt mä siitä viimein päätin luopua. Ja kai sitä vaan pitää päivittää välillä luottoja. Etenkin kun ostohetkellä on ollut tyyliin kaksikymppinen.

Bloggailua kertyi muuten tuossa 15.7. seitsemän vuotta, hurjaa! Tässä sitä edelleen ollaan, vaikka tämä seitsemäs vuosi onkin ollut melkoista myllerrystä mielessäni blogin kohtalon suhteen. Yleensä oon julkaissut jotain spessua postausta blogiin liittyen, mutta tänä vuonna se nyt jäi. Ehkä taas ensi vuonna!

blogihaaste 12 kysymystä kesästä

Mekko vai shortsit?
Tänä kesänä oon rehellisesti sanottuna mennyt aika fifty fifty, koska helmoja (hameet) ja lahkeita (playsuitit) on tullut käytettyä aika tasaseen. Vastasin silti mekko, koska oon ehkä hitusen enemmän mennyt helmoilla. Ihan siksi, että mun kaikki shortsit menivät aika tiukiksi, kun lantio hieman muuttui synnytyksen jälkeen. Sitä ei paljaalla silmällä huomaa ollenkaan, mutta huomasin farkkujen ja shortsien, sekä muutaman tiukan hameen kohdalla sen. Harmittaa, koska kaksi hametta on aivan uusia ja toinen vielä aika arvokaskin! Kroppa kutienkin palautuu hitaasi, joten katsotaan onko se lopullista.

Myöhään nukkuminen vai aikaiset kesäaamut?
Mä oon enemmän aamuihminen. Jos mä nukun yli kahdeksaan, niin tuntuu että nukuin liian pitkään. Jos minijäbän kans on ollut vaikea yö, ja ollaan sattumoisin nukuttu vaille yhdeksään, niin väsymyksestä huolimatta tuntuu, että aamu on sit mennyt hukkaan.

Ravintola vai piknik?
Tykkään molemmista, mutta vastaan ravintola. Piknikillä en oo käynyt aikoihin, joka kesä on kyllä ollut bucket listalla moinen, mutta ruokien/naposteltavan kanssa ei oo koskaan tullut ihan silleen kunnolla lähdettyä piknikille. Ravintoloissa ravaa sitten kesäisin tosi paljon.

Pavlova vai perinteinen mansikkakermakakku?
Nolottaa, kun en ees tarkalleen tiedä mikä pavlova on. Eli perinteinen mansikkakakku. Ja ehdottomasti tuoreena. Jääkaapissa olleena se kerma sitten lähinnä vaan ällöttää ja jos sitä on paljon, niin jää lautaselle. Tietysti jos vierailulla ollaan, niin syön kaiken.

blogihaaste

Päivä rannalla vai huvipuistossa?
Tää on niin paha, koska ei oikein käydä kummassakaan. Mä en vaan jaksa löhötä rannalla Suomessa, ei oo mun juttu. Sitä tekee ulkomailla vain ja silloinkin sen pari tuntia kerrassaan. Mä en vaan osaa jäädä löhöilemään. Huvipuistoissa ei oo sitten pariin vuoteen tullut käytyä ja pääni ei enää ehkä kestä - nyt kun lapsi on, niin tulee todennäkösiesti sitten tulevaisuudessa käymään ihan rannalla kun huvipuistoissakin.

Matkailu kotimaassa vai ulkomailla?
Pakko pistää molemmat, koska valintani on ehdottomasti ULKOMAILLA, vaikka kesäisin yleensä matkustellaan enempi kotimaassa, vaikka mä haluisin käymään ulkomaillakin. Mutta nytten sanon kotimaa, koska tällä hetkellä ei varmaan kovinkaan monen tee mieli lähteä ulkomaille tämän korona-tilanteen vuoksi. Kotimaassa on toki upeita paikkoja joissa käydä, mutta harvemmin tulee lähdettyä - ehkä elokuussa, kun miehellä on loma, mutta en odota että se toteutuisi.

Trampoliini vai löhötuoli?
Trampoliini. Rakastan hyppiä trampalla! Tietty laiskoina hetkinä on ihana myös istahtaa löhötuoliin, mutta oon ehkä enemmän touhu-ihmisiä ja mun on hankala vaan istahtaa ja oleskella. Tietysti istuskelen välillä, mutta ei mene kauaa kun keksin taas uutta juttua, mitä tehdä.

Kirja vai sarja?
Sarja ehdottomasti, vaikka kesäisin harvemmin tulee istuttua sarjojen parissa. Niitä tulee katseltua ehkä enemmän muina vuodenaikoina. Mutta kirjoja en lue ollenkaan, en vaan oo kirja-ihmisiä, joten sen takia valitsen sarja.

Sandaalit vai tennarit?
Sandaalit, on ihanaa kun varpaat pääsee esille. Suomen kesässä vaan valitettavasti joutuu turvautumaan tennareihin kuitenkin useammin, mutta aina kun mahdollista, niin pistän sandaalit.

Pionit vai lupiinit?
Pionit, ne on kauniimpia!

12 kesäistä kysymystä blogihaaste

Festarit vai kotibileet?
Aijaijai festarit! Rakastan festareita ylikaiken ja vähän harmittaa, kun tänä vuonna ei niitä ole. Toisaalta tänä vuonna en olisi sellaisille edes lähtenytkään, vaikka niitä oliskin ollut, joten toisaalta taas ei haittaa. Kotibileet on sitten muina vuodenaikoina ihania, vaikkei meillä nyt sellasia "bileitä" ookkaan ikinä.

Hehkuva kesäinen meikki vai ilman meikkiä?
Mä meen kesän kyllä aikalailla ilman meikkiä, jos on lämmin, mutta kyllä mä silti rakastan sitä tunnetta, kun on meikit kasvoilla. Vaikka mulla päivällä ei oiskaan meikkiä, niin iltamenoihin meikkaan aina, oli helle tai ei! Viileillä kesäkeleillä meikkaan kyllä lähes aina.

Joko te ootte toteuttaneet tän?
Linkatkaa ihmeessä teidän 12 kesäkysymyksen postaus!



6 kommenttia

  1. Hyvä postaus, mielenkiintoisia vastauksia! :) <3 Pitäisi toteuttaa itsekin tämä, just olisi sopivat kesäiset kuvatkin tätä varten. Viileillä kesäkeleillä tulee meikattua itsekin, mutta ihan helteisinä päivinä ei viitsi nähdä vaivaa, kun meinaa meikit sulaa. :) Sellainen kuultava kesämeikki on varmaan paras joko huulipunan tai nätin silmämeikin kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Milla kommentistasi! :) Sinäkin näytit jo ehtineen toteuttaa tän, kävinkin jo lukemassa ja kommentoimassa <3 Just toi, että meikit lähtee helpommin helteellä liikenteeseen. Ja muutenkin sit tukala olo iholla, niin tuntuisi että meikin kanssa iho ei saisi hengittää ja kasvoille tarttuu sitten vähän väriäkin ilman pakkeleita :) Onneksi ripset ja kulmat voi laitella nykypäivänä niin, että tuntuu olo freshimältä ilman sitä meikkiäkin ;)

      Poista
  2. Ihanaa kun säkin vastailit näihin! Meillä oli aika monessa kohtaa sama vastaus :) Ja siis joo, mäkään en tykkää yhtään jos joskus tulee nukuttua vähän pitempään, kun silloin lähinnä harmittaa, että on koko päivä mennyt jo ohi :'D Katsotaan miten käy, kun mulla alkaa tän viikon jälkeen loma ja neljässä viikossa ehtii unirytmi kuitenkin muuttua. Meillä on nimittäin mies just sellanen, joka valvoo illat ja nukkuu sitten pitkään, joten toivottavasti hän ei saa loman aikana tota tarttumaan muhun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kommentista Linda <3 Joo, sun tekstiä lukiessa huomasin kans, että tulee itsellekin aika monia samoja kohtia - ollaan siis samanlaisia ;) Toivotaan että loman aikana et menetä omaa rytmiäsi ihan kokonaan, etenkin kun on kesä ja loma ;) Tosin lomalla pitää muistaa myös levätä ja nukkua! :D Ihanaa, että saat pian lomailla <3

      Poista
  3. Vautsi mitä kuvia! Näytät niin kauniilta noissa <3

    Mielenkiintoinen postaus, tekisi itsekin mieli väsäillä tällainen! Olen vain itse ajatellut lopettavani bloggailun, mutta jostain syystä olen nyt taas saanut enemmän intoa jos vaikka aloittaisikin bloggailun niin sanotusti uudestaan. Pistän tämän idean korvan taakse, olisi kiva päästä kirjoittamaan omia vastauksia pitkästä aikaa :>

    Ah, festarit on kyllä lähes parasta kesässä! Toivottavasti ensivuonna asiat olisivat paremmin kuin tänävuonna ja päästäisiin nauttimaan festareista! Ostin täksi vuodeksi kolmen päivän lipun Ruissiin, joten toivotaan, että pääsen ensivuonna sitten käyttämään sen :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, oot niin ihana, kiitos <3 Väsää sinäkin ihmeessä tällainen, kaikki haastepostaukset vaan nyt ulos ;)) Nää on hyviä, kun ei tarvi sen kummemmin keksiä postausideaa, kun tässä on idea valmiina :) Toivon niin kovasti että palaisit blogimaailmaan, kun niin moni lemppari on lopettanut ja lukulistani on ihan tyhjä :(

      Toivotaan, että ens vuonna pääsee taas festareille! Jopsa minäkin pääsisin miehen kanssa, jos vaan lapsivapaata saataisiin järjestettyä 8)

      Poista