Sisällön tarjoaa Blogger.

Raitahaalari ja valkoinen neule

haalari ja neule

KNIT STRADIVARIUS
JUMPSUIT BIKBOK
SHOES CONVERSE
BAG MICHAEL KORS

haalarilook
raitahaalarit

Tää asu ei nyt ehkä ihan käy näihin lämpöasteisiin, mistä ollaan saatu taas "nauttia", mutta loppuviikoksi on taidettu luvata aika epävakaista säätä, joten tästä voi hyvinkin napata inspiraatiota mahdollisille viileille kesäpäiville. 

Mä olin vähän kyllästynyt mun muutamiin kevyisiin kesähousuihin hetken aikaa, joten sovelsin vähän raidallista BikBokin haalariani. Haalarit ovat tosi käteviä ylipäätänsäkin, kun ei tarvitse miettiä ylä- ja alaosaa ja niiden käypäisyyttä. Viileiden kesäpäivien pelastus haalari + neule. Neuleen saa sitten heitettyä aina poikkeen, jos lämpö yllättää ja näin toimin tämänkin kanssa parina kertana.

raitahaalari neuleella
neule kesällä
kesä asu neuleella

Mä opin viime kesänä eka kertaa käyttämään neuleita myös kesäpukeutumisessa. Oon mieltänyt ne enemmän just kaikkiin muihin vuodenaikoihin, paitsi kesään. Suomen kesässä on kuitenkin myös todella viileitä päiviä, joten miksipäs ei? Monipuolinen pukeutuminen on parasta.

Rehellisesti tää asukokonaisuus kyllä päätyi mun ylleni ensimmäistä kertaa viime keväänä. Tää asu herättelee ihania muistoja, sillä kun tää lookki oli ylläni eka kertaa vappuna 2019, kerroin meidän kaveriporukalle odottavani lasta. Joten joo, tätä ei ihan kesälookiksi keksitty, vaikka toimii myös kesäisin. Keväisin tää vaatisi useasti takin ja idea menis vähän pilalle, sillä pidän tästä enemmän ilman takkia. Eli joo, eiköhän tää menis ihan lämpiminä kevät- ja syyspäivinä, kun viilempäinä kesäpäivinäkin.

summerlook
leveälahkeiset haalarit
summer outfit ideas

Tähän kokonaisuuteen oon yhdistänyt myös minirepun tämän isomman laukun tilalle. Valintana se on ehkä asuun käypäisempi, mutta silloin tällöin tarvitsen vähän enemmän tilaa tavaroilleni, kuten tälläkin kuvauskerralla oli, joten valinta oli ehdottomasti tää Korsin medium Selma. Tämä passaa myös, pidän itse asiassa kovasti asun väreistä ja ruskea laukku käy oikeesti ihan todella kivasti siniraitaisen haalarin ja valkoisen neuleen kanssa.

valkoinen neule ja haalarit asu
kesä look
viileä kesä asu

Tykkäättekö te yhdistää haalareita neuleiden kanssa?
Kivaa alkanutta viikkoa!

6 kommenttia

  1. Niin ihana asu! Ja hei oon muuten itsekin vasta oikeestaan tänä kesänä tajunnut, että neuleethan sopii loistavasti myös kesään :D Niitä on sitä paitsi monesti helpompi kantaa mukanakin kuin takkia, joka vie enemmän tilaa. Jos siis lähtökohtaisesti pärjää ilman neuletta, mutta haluaa kuitenkin ottaa sen varuiksi mukaan :)

    Ja mikä silmämeikki sulla! Näyttää ihan superkauniilta ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia taas kommentista Linda <3 Hha, mahtava että siellä ollaan huomattu sama asia! :D Ne ovat tosiaan helpompi kantaa mukana, kun mahtuu esimerkiksi isompaan laukkuunkin, jos iso laukku on mukana :)

      Poista
  2. Ihana asu, sie näytät tosi freesiltä näissä(kin) kuvissa! <3 Jotenkin asu on tosi rento, mutta kuitenkin mielenkiintoinen ja siisti. :) Silmämeikissäkin on miun lempisävyt, samankaltaisia silmämeikkejä värien osalta tulee itselläkin tehtyä viikottain. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Milla, ihana kun kommentoit <3 Ihana kuulla myös, että asu miellyttää ja on mielenkiintoinen 8) Ja meille vihreäsilmäisille toi violetti on kyllä silmiin ihan just se täydellisin valinta ;)

      Poista
  3. Aivan ihana asukokonaisuus! <3 Mä tykkään niin paljon kaikista raidallisista vaatteista ja etenkin haalareista, vaikkei mulla sellaisia olekaan. Mulla tosin on tuollaisia leveälahkeisia housuja ja tykkään itsekin yhdistää niitä neuleiden kanssa aika paljon :> Hieman viileämmilläkin ilmoilla tuo asukokonaisuus menisi todella hyvin, voisi laittaa vaikkapa mustat taikka ihonväriset sukkiksetkin! Mikäli vain tulisi kylmä.

    Ai vitsit, nyt kun selailen näitä sun postauksia ja kommentoin niin tuntuu, että saan aina vain lisää boostia omaan pukeutumiseeni. Kiitos siitä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä muistelinkin, että raidat on sun juttu! :D Tykkään tästä raitahaalarista kyllä ihan todella paljon <3 Tää on tosiaan hyvä look myös viileämmällä kelillä ja oon tosiaan alle pistänytkin sukkikset :) Toimii siis !

      Ihana kuulla, että levitän jotain pukeutumisintoa ja inspistä <3 Se on tarkoitus ja ihana, et se onnistuu 8)

      Poista