Sisällön tarjoaa Blogger.

Asu viileille kesäkeleille ja lämpöiselle alkusyksylle

Postausväli venyi taas ihan hurjan pitkäksi. Halusin nauttia loppukesästä, sekä meidän perheen yhteisistä hetkistä, kun mies oli lomalla koko elokuun. Sitten tuli se kuuluisa kynnys. Kynnys avata blogger, kun meidän perus arki alkoi, mies palasi töihin ja me jäätiin minijäbän kans kahdestaan. 

Ja rehellisesti, aikaakaan ei oo ollut ja silloin kun on, niin sitä uppoutuu ihan kaikkeen muuhun - sellaiseen mikä oikeasti rentouttaa, eikä tarvitse liikuttaa raajaakaan. Sarjojen katselu, muunmuassa Good girls Netflixistä, Au pairien uusin kausi Areenasta ja nyt otin myös Cmoren, että näen uuden ihanan sarjan, Unelmaduuni Australiassa. Ihan huippuja. Kyllä mua harmittaa, kun en nuorempana uskaltanut lähteä au pairiksi.

Ja mitä siihen aikaan tulee... Nyt mä oikeesti ymmärrän sen, kun moni äiti aina sanoi mulle, että vuorokaudesta loppuu tunnit kesken. Se on ihan totta! Enkä oo vielä edes töissä... Sitä odotellessa!

summer outift ideas

TRENCH COAT BIKBOK
DRESS BERSHKA
BAG MICHAEL KORS
SHOES VANS

armeijanvihreä trenssi

armygreen trench coat


Mä en aluksi meinannut julkaista koko asua täällä blogissa, kun kesä alkaa olla ohi ja pitäisi alkaa jakaa syksyn pukeutumiselle inspiraatiota. Silti mä nyt viskelen loput kesälookit tänne. Ja täähän sopii ihan todella hyvin vielä alkusyksyn lämpöisiin päiviin.

Tää oli itse asiassa viime vuonna ihan ton loppukesän hitti, kun säät alkoi viiletä - vauvamasu korostui niin söpösti tässä. Trenssin vyö sai sen masun niin söpösti esille, etenkin kun näihin aikoihin masu alkoi kasvaa kunnolla. Ikävöin ajoittain sitä masua, vaikka aloin vuosi sitten olla todella kyllästynyt ja väsynyt koko raskausmahaan, kun se alkoi ottaa jo vähän hengityksenkin päälle. Oli se vaan niin hemmetin spesiaalia aikaa.

details

vans glitter sneakers


Meille kuuluu muuten ihan hyvää, täällä alkoi tosiaan arki rullaamaan tasaiseen hyvään tahtiin. Melko makoisia päiviä vietellään, kun pienelle alkaa hampaat tulla. Ai miten ratkiriemukasta se homma sit onkaan! Paljon ollaan myös kodin eteen tehty - laiteltu sisustusta vähän uusiks ja vaihdeltu vähän verhoa sun muuta.

Siirrettiin nimittäin viimein minijäbä omaan huoneeseen nukkumaan - se osoittautui melko isoksi jutuksi mulle, koska se tuntui jotenkin tosi pahalle ja stressaavalle, kun hän ei oo enää öisin mun lähellä. Nyt me kaikki kuitenkin nukutaan paljon paremmin, yöheräilytkin loppui melkein seinään! Kauhean iso vaikutus ilmeisesti sillä, että oltiin samassa huoneessa kaikki.

summer style

arkiasu


Blogini on aina tämän 7 ihanaa vuotta ollut pääpainotteisesti lifestyle ja sitten vahvasti sitä omaa tyyliä, mutta nykyään tuntuu, että se elämisen jakaminen on ihan liikaa. Etenkin kun on siirrytty elämässä ihan eri vaiheeseen, on niin sanotusti avattu uusi luku elämässä. Tyyliblogi tää taitaa nykyään enemmän olemaan, lisänä aina välillä kauneusjuttuja ja muutamia blogihaasteita. Matkustelu kans ihan ehdottomasti, kunhan taas maailmalle pääsis.

Nykyään tekee muutenkin mieli postailla enää ainoastaan niitä tyylijuttuja - välillä voi toki jakaa sitten asujen kylkeen vähän tätä kuulumista, joten saattaapi olla, että lifestyle- tyyliset postakset alkaa olla taakse jäänyttä elämää. Tai niinhän ne jo pitkään ovatkin olleet, tähän on pikkuhiljaa ihan huomaamatta tultu. Myös ajatuksia jaan edelleen ja tällä hetkellä ajatuksissa olis postaus, jossa kerron vähän ajatuksia synnytyksestä pelkopotilaana ja mikä mussa sen jälkeen on muuttunut. Kiinnostaisiko teitä lukea siitä?

trenssi asukokonaisuus

pitkä ohut trenssitakki

harmaa midimekko


Ihanaa alkanutta syksyä!

Mitä teille kuuluu?

4 kommenttia

  1. Ihana toi takki! Sopii loistavasti sulle, vaikka toisaalta niin taidan ajatella kaikkien sun asujen kohdalla<3 :D Ehdottomasti kiinnostaa postaus tosta synnytys pelkopotilaana -aiheesta. Osaat kirjoittaa tollasia pohdiskelevia tekstejä tosi hyvin ja aihekin kiinnostaa, ehdottomasti sellaista siis tänne blogin puolelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia! 8) Se on jo muutamia vuosia vanha, edelleen ihan huippukiva ;) Mukava kuulla, että näytät tuolle postausidealleni vihreää valoa, se on jo työn alla! Myös muutama muu on sanonut, että ehdottomasti lisää aiheesta! :D

      Ihana myös saada tuollaista palautetta, että osaan kirjoittaa pohdinta-postauksia hyvin <3 Oon todella iloinen, sillä se ei todellakaan ollut mun vahvuus! Tässä sen taas huomaa, että kyllä sitä vaan kehittyy kirjoittamisessa, kun kirjoittaa blogia! :D

      Poista
  2. Ihana asukokonaisuus ja tuo takki! Vautsi, tykkään kyllä todella paljon <3

    Ihana kuulla, että teillä menee hyvin ja että arki on lähtenyt rullaamaan myös hyvin :> Itse olen nauttinut viimeiset kolme viikkoa kesälomasta (joskin en ole paljon saanut mitään aikaiseksi) ja huomenna olisi paluu takaisin arkeen... Vaikka mullakin on mennyt ihan hyvin verrattuna vaikkapa viimevuoteen niin kyllä omatkin ajatukset ovat jossain aivan muualla. Mietin omaa terveyttäni ja koen alemmuuden tunnetta, kun mulla on koko ajan aivan kauhean kuuma ja tuntuu, että asukokonaisuuksiin panostaminen on ihan typerää, kun tulee kuuma joka tapauksessa. Onneksi huomenna menen lääkärille niin ehkä saadaan selvyys siihenkin, minkä takia kärsin niin paljon kuumista aalloista. Ehkä kyse on vaan vaihdevuosista, hahah!

    Okei, omat löpinät sikseen! Jään innolla odottelemaan sun tulevia postauksia, tykkään lukea sulta kaikenlaisia postauksia, joten anna palaa vaan! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kommentistasi ja ihana kuulla, että tykkäät <3 Ja annan tosiaan palaa, pistetään postausta pian tulemaan ;)

      Eihän sitä lomalla tarvikaan olla koko ajan menossa ja tekemässä :) Parempi et ottaa rennosti ja etenkin kun pitää vähän muistaa, että korona jyllää edelleen ja saattaa pahentuakin tässä. Kuka tietää. Oijoijoi. Jospa lääkärillä selviäisi syy nuihin sun kuumiin aaltoihin. Hhha ehkei ihan vielä kuitenkaan vaihdevuodet oo kyseessä, eikai me niin vanhoja jo olla :''D No eivaan, toivottavasti syy selviää, tsemppiä <3

      Poista