Sisällön tarjoaa Blogger.

Pitkä neulemekko vyöllä

beige neulemekko vyöllä

KNIT DRESS BIKBOK
BELT LINDEX
SHOES DR. MARTENS
BAG MICHAEL KORS

neulemekko vyöllä

Alkusyksy tuntui tänä vuonna ihanan pitkältä ja lämpimältä. Aurinkoisia päiviä ja plussa asteita riitti ihan pitkälle marraskuuhun. Ihan unelma syksy pukeutumisen osalta! Siitä kaikesta huolimatta ennätimme kuvailla vain ja ainoastaan tämän kokonaisuuden tuohon parhaimpaan ruska-aikaan, tää olikin yksi syksyni käytetyin neulemekkolook.

Ostin tämän pitkän neuleen viime syksynä. Raskausmasun takia en saanut kuitenkaan yhdistettyä vyötä, jonka olisin halunnut. Tänä vuonna sain pukea tän pitkän neuleen ihan vyön kanssa. Viileämmillä säillä takkikin päätyi mukaan ja silloin ylle valikoitui nahkatakki, mitä pidin tämän neuleen kanssa viime vuonnakin usein. Viime vuoden lookin voi kurkata täältä.

pitkä neulemekko vyöllä
syksy look

Hiuspannat ovat olleet jo jonkin aikaa ihan hirmuinen hitti, mutta mä en oo käyttänyt normaaleja pantoja aikoihin. Mä en oo ainuttakaan hiuspantaa itselleni hankkinut, mutta kaappien kätköistä löytyy monia vuosia sitten ostettuja pieniä huiveja, joita voin hyödyntää samalla tyylillä. 
Tämä onkin ihan loistava keino heittää hiukset taakse niin, että ne eivät tule eteen, mutta hiukset saavat silti olla vapaasti auki. Tää tyyli menee ehdottomasti jatkoon ja voisinpa muutaman ihan perus hiuspannankin ostaa. Sellaisia, jotka ovat ajattomia ja käyvät moneen lookiin.

pitkä neulemekko asukokonaisuus
syksyn asu neulemekolla

Blogin suhteen olis ihan hirveä polte, mutta kuvia ei valitettavasti nyt olla saatu napsittua, vaikka tällingissä on tullut oltua ja pukeuduttua aikalailla omaan tyyliini. Loppukesästä oli mukavaa, kun työpöydällä törötti aina pari kansiota kuvineen. Säästelin niitä kyllä pitkään aina, etten ihan reaaliajassa julkaissutkaan, kuten tämänkin kanssa. 

Alkuvuodesta toivoisin kovasti sitä, että pääsisi taas kameran eteen useammin. Palaan mammalomalta töihin tammikuussa, joten voisin sanoa, että treenitrikoo ja huppari kombot saavat päätyä ylle vain lenkille lähtiessä ja jumpatessa. Tammikuussa tapahtuu myös jotain ihan todella upeeta, mutta sitä en vielä avaa enempää. Jotain ihan uutta ja mullistavaa tulee kuitenkin tapahtumaan ja oon siitä ihan todella innoissani. 

Toisaalta taas tulee olemaan kädet täynnä hommaa, että saas nähdä mitä kuvailusuunnitelmien käy, sillä äiti-ihmiset eivät repee ihan joka paikkaan. Harrastukset ovat kuitenkin yksi asia, mitä jokaiselle ihmiselle täytyisi edes yksi suoda, joten aikaa yritän repiä jostain.

neulemekko vyö yhdistelmä
neulemekko maihareilla

Meillä on ollut melko kiireinen tää loppusyksykin. Ollaan juhlittua varovaisesti Halloweeniä läheisten ystävien kanssa, kun juhlittu ihan perheiden kera meidän minijäbän 1-vuotissyntymäpäiviä. Yritetty pitää meidän oman pienen perheen kesken yhteisiä viikonloppuja ja iltoja, kuin laitella kotiakin vähän uuteen uskoon. 

Odotan innolla vuodenvaihdetta, vauva-arki on ohi ja meillä on jo pieni taapero. Tammikuu tuntuu jotenkin sellaiselta "uudelta alulta" ja sen vuoksi oon ihan todella avoimesti hyppäämässä tulevaan vuoteen 2021. Toivotaan myös, että maailmakin tulisi näyttämään hivenen valoisammalta tän melko synkän vuoden 2020 jälkeen.

autumn look
autumn vibes

Ennen vuodenvaihdetta ja sen hypetystä haluan kuitenkin rentoutua. Joulufiilis alkaa laskeutua minunkin mieleeni, mikä on todella outo juttu, että se tapahtuu vasta nyt. Parin vuoden ajan oon alkanut joulufiilistellä jo lokakuussa, mutta tänä vuonna sitä kunnon jouluhulluutta ei oo vieläkään näkynyt. No mä veikkaan, että viimeistään kun saadaan pysyvä lumi maahan, niin alan haikailla sitä joulua. Viime viikolla saatiin pariksi päivää valkoinen maa, joten se toi sitä ja eilen nautiskelin ekan kupin glögiäkin, ihanaa! Joko siellä ollaan juotu jo ekat glögit, leivottu ekat piparit ja syöty joulutorttuja? 

dr martens maiharit pascal
syksyn asukokonaisuus
beige neulemekko kokonaisuus

Oikein ihanaa marraskuista viikkoa kaikille!

2 kommenttia

  1. Ihana asu, toi vyö kruunaa kokonaisuuden<3 :) Mä en jotenkin oo vielä osannut fiilistellä joulua, vaikka toisaalta just eilen taisin miehelle sanoa, että pitäiskö leipoa pipareita pian niin saisi ehkä vähän sitä joulufiilistä meille :D Meillä ei pahemmin myöskään mitään joulukoristeita koskaan ole, kun kissat ei jätä niitä rauhaan, mutta ehkä tänä vuonna voisi koittaa viritellä jotkut valot vaikkapa sitten katonrajaan, mihin noi ei pääse :'D

    Innolla odotan mitä uutta sulla on tammikuussa luvassa! Mä toivon myös, että vuosi 2021 toisi jonkinlaisen "ratkaisun" tän koronan kanssa eikä tarvitsisi toista kokonaista vuotta mennä samojen rajoitusten, varotoimenpiteiden ym. kanssa mitä nyt on ollut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Linda <3 :) Tuo vyö tuo asuun kyllä silmäänpistävyyttä ja kivasti tuo muotoa. :) Haa, eli kyllä siellä jotain pientä joulufiilistä alkaa tulla ;) Meilläkin joulukoristeet jää aina minimiin, yksi pieni valo roikkuu kyllä ikkunassa, mutta muuten siinä se :D Onhan meillä kynttilät ja pari punottua valopallo koristettakin, mutta niitä alan jo laitteleen päälle kun pimenee illat alkusyksystä :D

      Tuota samaa toivon minä. Alkaa tuntua ikävälle olla koko ajan kotosalla. Kaipaan kovasti jo ihmisten ilmoille muutenkin kun kaksi vuotta on periaatteessa itse istuskellut useimmiten vaan kotona, kun raskausaika alkoi sillonin toukokuusssa 2019 ja sekin oli niin raskasta aikaa ettei jaksanut muuta kuin kotosalla olla suurimman osan.. Jospa tämä pian tästä, toivon sitä ihan todella paljon! :)

      Poista