Sisällön tarjoaa Blogger.

Teddytakki ja harmaat neule UGGit

asu harmaalla neuleella talvelle

TEDDY COAT BERSHKA
KNIT VERO MODA
BAG MICHAEL KORS
SHOES UGG AUSTRALIA

harmaa neule asu talveen

Koko tammikuun oon tykännyt pukeutua arjessa vähän "koreampiin" vaatteisiin ja sellaiset suht rennot tyylit ovat jääneet vähän vähemmälle. Tää varmasti johtunee siitä, että vauva-arkena sitä tuli puettua lähemmäs pelkkää rentoa ja nyt on alkanut muutenkin arki ja vieläpä työ, jossa saa pukea ihan omat vaatteet! Meillä oli kuitenkin suht kovia pakkasia tässä tammikuun alussa (ja helmikuullekin on ilmeisesti luvassa), joten se saa mut kyllä viimeistään vaihtamaan lämpöisiin ja mukaviin, sellaisiin rentoihin vaatteisiin. Isot neuleet on ihan must.

Sanottakoon vielä, että niiden ihan kovimpien pakkasten aikaan (jolloin lähenneltiin kovaa kolmeekymppiä) päälle tuli kyllä ihan untuvatakki, sun muuta paksua ja pitkää neuletta, mutta tämä postauksen asu päätyi sitten niihin vähän alle kahdenkympin paikkeille.

cozy winter outfit style
teddy takki valkoinen

Tosiaan, mun pakkasten luottoasuksi valikoitui tänä talvena ilmeisesti tämä harmaa-valko-musta asukokonaisuus. En tiedä sainko inspiksen ihan tosta kelistä, sillä tajusin että asuni sävyt ovat ihan samat kuin Suomen luonto näin tähän aikaan vuodesta, kun on kiva kaunis pakkanen ja puut ovat kauniissa kuurassa.

Oikeastaan kokonaisuus lähti siitä, että halusin yhtenä päivänä pakkasen vuoksi tuon tummanharmaan hiuspannan ja neule UGGit. Mulla tulee pää kipeäksi tosi helposti kylmässä, mutta pipoa en aina halua päähäni laittaa etenkin jos pidän hiuksia kiinni. Oon siis todennut tällaisten villaisten hiuspantojen olevan ihan todella hyviä asusteita talveksi. Joten joo, näin jälkeenpäin ajateltuna taisin kasata kokonaisuuden tuon kaksikon ympärille. Ja niinpä tykästyin kovasti kokonaisuuteen, johon turvauduin lopulta useampana kylmänä päivänä.

rento talvipäivän asu

Teddytakki oli ihan ehdoton, sillä se on paksu, lämmin ja pitkä. Harmaa hiuspanta ja harmaat neule UGGit saivat sitten jatkoa harmaalla neuleella. Ajattelin jo laittavani liikaa harmaata, mutta mä jotenkin rakastan näiden UGGien ja just tän samansävyisen harmaan neuleen yhdistelmää. Oon muutenkin turvautunut lähiaikoina omaa silmää miellyttävään "kolmen värin sääntöön" jossa käytän aina jotain väriä mustan ja valkoisen kanssa. Ilmeisesti se on joku mun juttu tällä hetkellä.

Asussakin vilahtava neule on muuten mun ihan kysytyinpiä neuleita - lähes aina, kun pidän yhtä tällaista neuletta yllä, niin joku kysyy mistä se on. No tämä on tosiaan Vero Modan neule, jota on myyty ihan monena vuonna syksy/talvisesonkina, eli se taitaa olla jotain perus mallistoa. Kuten saatoitte siis päätellä, mulla on tätä neuletta myös kahdessa muussa värissä. Ensimmäisenä ostin tän viininpunaisessa ja se näkyy esimerkiksi tässä asupostauksessa. Lisäksi syksyn suosikkini, sinapinkeltainen, joka näkyy tässä asupostauksessa

harmaat neule uggit
harmaa musta valkoinen asu talveen

Tähän asuun voisin yhdistää vaihtelun vuoksi mielelläni myös tuon viininpunaisen yksilön. Mä rakastan kuitenkin valkoisen, mustan ja viininpunaisen yhdistelmää - sanoisin sen olevan mun luotto värikolmikkoni syksyisin ja alkutalvesta. Lisäksi tähän kävisi myös joku kaunis pastellisen vaaleanpunainen/dustypink neule, ja jos sellaisen omistaisin, päätyisi se varmasti kevättalvella tämän harmaan tilalle.

talvinen asu harmaalla neuleella

Talven pukeutuminen on omalla tavallaan ihanaa, mutta kyllä mä aika nopeasti alan aina kaivata kevyempää vaatetusta. Tän talven parhain ostos on olleet ehdottomasti kuvissakin näkyvät merinovillasukkahousut, mutta nekin tuntui nuhjuuntuneen ja nukkaantuneen ihan todella nopeasti käytössä. Ja kyllä mä kaipailisin jo ohuita mustia kuin ohuita kuviollisiakin sukkahousuja. Kelit olivat onneksi hieman leudommat ja ohuita pystyi jo pitämään, mutta kovana vilukissana vaadin niiden kaveriksi saappaat ja pitkän takin. Nyt taitaa taas pakastua, joten lämmintä päälle vaan!

teddy takki asu

Löytyykö teiltä tätä samaista Vero Modan neuletta?
Oikein kirpakkaa alkanutta helmikuuta!

2 kommenttia

  1. Ei löydy tota samaa neuletta, mutta yllättäen se näyttää kyllä ihan superhyvältä sun päällä ja osana tätä asua<3 :D Noihin kenkiin ihastuin myös täysin! Aivan ihanat<3 Mä oon niin iloinen kun oon saanut kaivaa myös omat UGGit esille, kun viime talvena ei pahemmin kunnon pakkaspäiviä täällä ollut enkä nähnyt järkeä kävellä veden ja loskan seassa niiden kanssa.. Nyt on ihana kun saa vetää aamulla jalkaan superlämpöiset kengät<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti Linda :) <3 Nää kengät kyllä herättää ihastusta, paljon olen saanut niistä aina kehuja, kun ovat jalassa olleet :D On se kyllä huippua, että koko Suomeen on ilmeisesti tullut ihan oikea talvi tänä vuonna, oon iloinen että Etelä Suomikin on saanut nauttia lumesta ja kunnon talvesta <3

      Poista