Sisällön tarjoaa Blogger.

Neulehame on talven hitti

asu neulehameella
 
JACKET VILA
KNIT VERO MODA
KNIT SKIRT NEW YORKER
SHOES DINSKO
BAG MICHAEL KORS
  winter outfit ideas

Tuntuupa hassulle, nämä kuvat on napattu viime talvena eli noin vuosi sitten. Näköjään turha surkutella sitä, että silloin tällöin saa postailtua vähän myöhässä asuja, kun niitä voi hyödyntää vuodenkin päästä ( jemmassa on pari kevät/alkukesän asuakin;) ) eikä se haittaa ollenkaan, kun samoja vaatekappaleita tulee pidettyä monia vuosia joka tapauksessa. Itse asiassa nämä taisi jäädä julkaisematta ihan siksi, etten ollut tyytyväinen. Intagramissa on puolestaan tainnut pari tämän asun kuvaa vilahtaa.

Muistelen tämän asun olleen kauppakeskusreissun asu. Sen vuoksi ohkainen välikausitakki päätyi ylleni, ettei tulisi liian kuuma. Toisaalta alla on todella lämmin neule, sekä pitkä neulehame, joten tämä kokonaisuus on lämpöinen joka tapauksessa, mikäli ei nyt ihan älytön pakkanen ole.

talven asukokonaisuus
neulehame asu

Vähän pidemmät neulehameet löysivät viime vuonna minunkin vaatekaappiini. Sanoisinko, että neulehame on talven hitti vaatekaapissani. Miten lämmin, mutta silti naisellinen, mukava ja kaunis vaihtoehto talvipukeutumiseen. 

Tämä vaalea neulehame oli viime talven suosikkini ja edelleen ollut myös tänä loppu vuonna ahkerasti käytössä. Kreetalta löysin saman tyylisen hameen mustana, mutta siinä halkio yltää vähän ylemmäs, jopa puoleen reiteen saakka. Tämä vaalea neulehame tahtoo hieman nukkaantua, mikä on huono puoli. Mustassa ei onneksi vielä niitä merkkejä ole näkynyt. Ehkä minun olisi jo korkea aika hankkia se nukanpoistaja. Eikä vain neulehameita varten, vaan moni villakangastakkinikin näyttää jo siltä, että niille täytyisi sitä nukanpoistajaa vähän vilauttaa. Eikä ehkä vaan vilauttaa.

knit skirt
talvi asu

Neulehameet sopivat niin neuleiden, t-paitojen, hihattomien tai ihan vain pitkähihaisten kanssa - lyhyesti siis monenlaisen yläosan kanssa. Tämän samaisen hameen olen itse asiassa yhdistänyt monesti tänä vuonna neuleliivin kanssa, joka on saman sävyinen kun tämän asun neule. Se kaksikko toimii ihan täydellisesti keskenään, vaikkakin on vähän viileämpi kokonaisuus, sillä neuleliivihän on hihaton.

neulehame on talven hitti

Mikä on teidän vaatekaapin hitti talvisin?

2 kommenttia

  1. Ihana tää kokonaisuus! <3 Neulehameet ovat mahtavia talvella, mahdollistaa kerrospukeutumista todella hyvin. ^^ Ja heii, nukkahommiin sheivaushöylä on huippu, lähtee helposti nukat pois. Itellä kans sheiveri käytössä siihen, en ole kokenut tarvitsevani nukanpoistajaa kun höylä on niin nopea nukanpoistossa. :)

    Ihanaa alkanutta viikkoa sinnepäin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Milla <3 Mä muistelenkin, että neulehameet on myös sun suosiossasi, se sinun Guessin neulehame on uskomattoman ihana ja monikäyttöinen :)

      Mä oon tuota sheivaushöylää kokeillut, mutta en vaan saa kunnolla lähtemään niitä ja sitä pitäisi koko ajan olla puhdistamassa - toivon että se nukanpoistaja olisi helpompikäyttöisempi kun en itse koe sitä höylää nopeana, tai sit teen sen väärin! :D Saas nähdä, jos nyt viimein saisin sen hommattua :')

      Poista