Sisällön tarjoaa Blogger.

Kauneudentäyteisempää joulun odotusta

the body shop deluxe calendar joulukalenteri
The Body Shop Deluxe Advent Calendar

 24 ylellistä onnenpäivää

Kahtena edellisenä vuotena täällä on vilahtanut The Body Shopin joulukalenteri minkä moni vanhempi lukija varmasti muistaakin menneiltä vuosilta. Edelleen jaksoin tänä vuonna sellaisesta maksaa, mutta olen tästä innoissani enemmän kuin viimeksi, sillä kyseessä on kuitenkin hieman erilainen kalenteri kuin kahtena edellisenä vuonna. Sain yllättyä positiivisesti kun tänä vuonna oli kaksi kalenteria lisää valikoimassa. TBS:ltä saa tänä vuonna siis kolme erilaista kalenteria.

the body shop deluxe kalenteri

Se ihan perus ja edullisin yksilö maksaa 79 euroa, tuotteet maksavat erillään ostettuna 182 euroa, eli etu on huikeat 103 euroa. Tästä kalenterista mulla on kokemuksia menneen kahden vuoden ajalta ja tuotteet olivat lähes samoja molempina vuosina (eri tuoksuina kylläkin), lukuunottamatta tietty muutamaa.

Itse päädyin ostamaan Deluxe kalenterin, joka on toisiksi arvokkain kolmesta. Maksoin tästä kalenterista 99 euroa, suolaista? Ei nyt sinänsä. Tuotteet kalenterin sisässä erikseen ostettuna maksavat 202 euroa, eli kalenterin etu on myös 103 euroa. Tietty kertaheitolla hinta saattaa kirpaista, mutta itse olen aina ollut valmis maksamaan tästä, sillä kalenteri sisältää tuotteita joita käytän aivan varmasti. Jos en päivittäin niin silloin tällöin. Jos en olisi varannut tätä kalenteria, niin olisin todennäköisesti jäänyt ilman, sillä nämä kuulemma menivät heti. Odotukset ovat kovat, toivottavasti kalenteri yllättää erilaisuudellaan, olen ainakin ihan innoissani.

 Viimeinen, Ultimate Advent Calendar, jonka siskoni bongasi Deluxen oston jälkeen netistä. Sen hinta oli 129 euroa ja erikseen ostettuna sisältö on sitten 224 euroa. Tämä mun täytyy varmaan ensivuonna ostaa mikäli niitä vaan on saatavilla.

the body shop joulukalenteri

Kalentereiden sisukset voi vilkaista The Body Shopin nettisivuilta mikäli osto kiinnostaa, mutta mietityttää sisältääkö se mieluisia tuotteita. Itse en ole vilkaissut niitä, sillä se pilaa mielestäni joulukalenterin idean, enkä usko että olen ainoa joka on tuota mieltä.

Edellisinä vuosina julkaisin kalenterin sisällön ensimmäisen satsin 12. päivä ja viimoisen joulun jälkeen. Tänä vuonna taidan julkaista tiheämpään tahtiin, eli kuusi luukkua kerralla. Näin on muutama muukin bloggaaja tainnut tehdä ja kieltämättä onhan tuo mukavampi kun ei tarvitse kiinnostuneiden silmäparien odotella pitkään.

Onko teillä tänä vuonna kosmetiikkakalenteria?
Millaiseen päädyitte?

~ Kata ~

28 kommenttia

  1. Innolla odottelen mitä tuolta kalenterista paljastuu, toivottavasti sisältö on sulle mieluinen<3 Ja ennen kaikkea tuotteet ei ole samoja kuin parina viime vuonna :D Mulla on Lookfantasticin kalenteri enkä malttaisi odottaa joulukuun alkua ja ensimmäisen luukun avaamista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin toivon että sisältö on mieluinen ja odotan kovasti kun pääsee luukkuja aukomaan 8) Ei tietty haittaa jos muutamia samoja on koska tarvin suihkugeelejä mutta että kunhan olisi vähän jotain erikoisempaakin kun pelkkiä geelejä ja rasvoja:)
      Mä bongasin sun instasta sen kalenterin ja mäkin odotan hurjan paljon mitä sultä sieltä paljastuukaan 8) Kai postaat ne luukut meille näytille blogiin?;)

      Poista
  2. Oi vitsi ootan jo sun postauksia tästä! Viimeksihän innostuin TBS:n kalenterin hankkimaankin, kun olin sun postauksia lueskellut. <3

    Mä taisin viime vuonna toteuttaa esittelyt kuuden pätkissä ja totesin sen hyväksi systeemiksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi ihana että hullaannuit viimeksi minun blogini kautta tuohon The Body Shopin kalenteriin ♥ Tuollaista on aina kiva kuulla 8) Ja hei niin mä muistelin että teit niin! Mun mies sanoi mulle juuri kun selitin hänelle tästä kalenterista ja postauksista että miks en julkaisisi kuusi kerrallaan aina, 12 saa odotella aika kauan ja loppujen lopuksi saan neljä lyhyempää postausta ja niin edelleen.. Paljon parempi idea tosiaan tuo että julkaisee vähän pienemmissä erissä:)

      Poista
  3. Vitsi miten hauskaa, tollainen kalenteri olisi kyllä herkku! Hintaa kyllä on aika reippaasti, mut täytyypi pysyä kuulolla, jos sisältä paljastuu ihania juttuja niin tiedän ensi vuonna varata omani ajoissa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on todellainen herkku kyllä:) Hinta menee suolaisemman puolelle tietty mutta joulu kun on kerran vuodessa niin voi tällaisen ilon itselleen suoda;) Ja tosiaan kun mukana tulee oikeasti käytännöllistä tavaraa:)
      Jos edullisempi yksilö Linda kiinnostaa niin ne tuotteet löydät täältä: https://myunstoppablelifestyle.blogspot.fi/2015/12/the-body-shop-christmas-calendar-part-1.html
      ja täältä: https://myunstoppablelifestyle.blogspot.fi/2016/01/the-body-shop-christmas-calendar-part-2.html

      Poista
  4. Meinasin just sanoa, että on kyllä ihan väärin kurkata etukäteen mitä kalenteri pitää sisällään, mutta sää olitkin samaa mieltä :D ei vaan, kylähän sen ymmärtää, koska onhan tuo aika tyyris sijoitus noin niin kuin joulukalenteriksi ja on kiva voida vilkaista, onko siellä mitään mieleistä luvassa luukkujen takana :)

    Minäkin silmäilin tätä ja muitakin kauneuskalentereita tänä vuonna ihan tosissani ja sitten lopulta totesin, että enpä kyllä nyt raaski! Kiva päästä seuraavaan sun blogin kautta tätä kalenteria niin pääsee vähän edes nauttimaan kalenterijännityksestä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhih, mulla on aika hyvä itsehillintä, koska mulla ei koskaan edes käy mielessä kalentereiden kohdalla että avaisi ennen joulukuuta ja niitä tiettyjä päiviä. Ei edes kovimmassa suklaanhädässä jos suklaakalenteri on vieressä. Varmaan oppinut vanhemmilta kun isi aina sanoi pienenä että niihin ei kosketa ennen joulukuuta;) Mutta tosiaan itse kun on varma että tuotteet tulee käyttöön mutta että jos joku muu haluaa tietää näin hintavan kalenterin sisällön ja sitä kautta tekee ostopäätöksen niin ehdottomasti:)

      Ihanaa että sulla on ollut juurikin kyseinen kalenteri ollut mietinnässä 8) Pääset tätä kautta sitten seurailemaan oikeella mielenkiinnolla 8) ja mitäpäs jos sinäkin sitten päädyt ensivuonna vaikka hankkimaan jonkun näistä kolmesta TBS:n kalenterista:)

      Poista
  5. voii hitsi tuo kalenteri houkuttais niin mielettömän paljon! hinta vain on älyttömän suolainen :D jos en tätä raaski niin täytyy tyytyä suklaakalenteriin :') <3 en kyllä aio käydä katsomassa mitä kaikkea kivaa kalenteri sisältää, joten innolla ootan siun postauksia luukkujen sisällöstä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhih tosiaankin! 8) Mulla on myös perus suklaakalenterikin eli saan herkutella niin kosmetiikalla kun suklaallakin, suklaa on tosin ainut mitä syön:'D Ihana ettet aio vilkaista mitä kalenteri pitää sisällään ja odottelet mieluummin minun postauksiani tuotteista 8) ♥

      Poista
  6. Onnittelut hyvästä hankinnasta ;) Mäkin olen miettinyt just tuota samaa kalenteria ja taitaa olla, että päätös pitää tehdä pian, jos aion kalenterin kotiuttaa! :D Viime vuonna (ja sitäkin edellisenä vuonna) jäin ihan ilman kalentereita, mutta tänä vuonna oon ollut aikaisin liikkeellä. Mulla on "jo" kaksi kosmetiikkakalenteria ja yksi teekalenteri :D Tänä vuonna vedetään siis överiksi ja paikataan edellisvuoden tilanteita, haha!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijai kiitos!:) Meiltä täältä Kuopiosta ainakin liikkeestä taisi loppua heti, mutta voihan tuota varmasti vielä netistä tilata ja varmaan ehtisi jopa ennen joulukuutakin perille;) Ohhoh sullahan on jo nuita kalentereja:DD Mäkin olen miettinyt tuota teekalenteria, ennen en ole kyseisestä kuullut mutta tänä vuonna jo muutamista blogeista kuten IG:stäkin bongannut:) Ehdottomasti oot paikannut hyvin nuo edellisvuoden "mokat";) Vielä tuo TBS kotiin niin johan olis kosmetiikkakalenteria!:D

      Poista
  7. Mitähän luukuista paljastuu, odottelen sitä jo! Mä en varmaan jaksais odottaa mitä luukuissa on, joten avaisin kaikki heti :D Tän takia en osta joulukalentereita tänä vuonna, koska edellisinä vuosina oon ostanut suklaajoulukalenterin ja syönyt sen siltä istumalta :D Hmm.. Ehkä pieni itsekuri olis paikallaan mulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kuinka innokkaina olette näiden suhteen! 8) Hhaa tosiaan itsekuria nainen;) Multa taas löytyy itsehillintää kuten ylempänä kommentoin:) Liekkö vanhemmat opettaneet pienenä ettei mihinkään kosketa ennen joulukuuta ja kyseistä päivää, lähinnä isäni:D Mä en vaan osaa ees ajatella että avaisin ennen tiettyä päivää ja innolla vaan odotan että koska saan taas aukoa:)

      Poista
  8. Tuo on kyllä varmasti mieleinen kalenteri!! Tuo on kyllä totta että Eka kauhistuu hintaa, mutta tuossahan tuotteet on tavallaan todella hyvässä "alessa" kun hinta in niin paljon halvempi!! Innolla Odotan postauksia mitä paketista paljastuu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä mieleinen ♥ Hha tosiaan tää on kuin yks ihana iso tarjous joka tulee joka joulukuulle;) Tää on mulle loistava varsinkin kun lähes kaikki rasva-, suihkugeeli- ja kuorintahankinnat + sellaiset muut kosmetiikkasälät meikkejä lukuunottamatta tekee TBS:ltä. Ja onhan tuolla ihan hyviä meikkituotteitakin mitä nyt muutamana vuonna saanut kajaalin yhdestä luukusta:)

      Poista
  9. voii, tuo kalenteri sisältää varmasti kaikkea hirmuisen ihanaa ♥ en malta odottaa mitä kaikkea sieltä paljastuu! itselläni tuota ei ole, joten täällä sun blogissa saan onneksi olla mukana kalenterin avaamisen ilossa :''D ja tosiaan ois kyllä ihan väärin tsekata etukäteen sisältö, siinähän katoaa koko kalenterin idea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitä se varmasti tekee;) ♥ Ihanaa että säkin odottelet mitä luukuista paljastuu! Ihana huomata kuinka monta innokasta teitä on "avaamassa" mun kanssa tämän kalenterin luukkuja;) Jep kalenterin idea katoaisi jos kurkkaisi, mä en halunnut sitä tehdä.:)

      Poista
  10. Haluaisin niin itsekin joskus tuon kalenterin, mutta tänä vuonna en sitä raaskinut ostaa :/ Onneksi pääsee sitten täältä siun blogista kurkkimaan, mitä kivaa luukuista paljastuukaan ;) Ja tuo on muuten hyvä että kalentereita on tänä vuonna valittava kolme erilaista! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voihan, ehkä ensi vuonna sitten saat sinäkin tämän kalenterin ostetuksi:) Ja tosiaan kiva kun pääset täällä sitten kurkkaamaan kalenterin sisuksiin ja harkitsemaankin jos vaikka ensi vuonna sitten tällainen;)
      Ja joo se oli mahtava ylläri että kalentereja oli kolmisen kappaletta, kun tosiaan tuo edullisin on kahtena menneenä vuotena jo ostanut niin sai vähän jotain uutta tähän vuoteen:)

      Poista
  11. Mä oon niin pitkään haaveillut tuosta joulukalenterista ja odottelenkin innolla mitä kaikkea kivaa tuolta tulee! :) Voisi ehkä ensi vuonna harkita tuon ostamista jos on oikeesti hyviä tuotteita. Ja mä en myöskään haluaisi tietää etukäteen, pilaa juuri sen yllätyksen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti seuraavana vuonna sinäkin saat ostettua tällaisen jos olet siitä pitkään haaveillut, mä todella suosittelen tätä jos vaan rasvoille ja suihkugeeleille on käyttöä ja tykkäät muutenkin TBS:n tuotteista:) Näissä on joka vuosi melko samantyylisiä tuotteita että jos ostat ensi vuonna tämän Deluxen mikäli edelleen TBS menee kolmella eri kalenterilla, niin tuotteet saattaa olla lähes samanlaisia sitten:/ Ainakin siinä edullisimmassa oli lähes samat tuotteet kahtena menneenä vuotena.

      Poista
  12. Voii, mä niin kans himoitsin tota kalenteria, mut en millään raaskinut ostaa :P Kattelin et kultajousellakin oli joku ihana!!♥♥ Ja hei mulla ei edes oo vielä joulukalenteria! :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijai, tosiaan hinta kerralla saattaa kirpaista:D Ooh Kultajousen kalenteri vois olla aika ihana, kosmetiikan sijalla olisi jotain kivoja koruja niin kyllä passaisi 8) Hha mulla on tää ja suklaakalenteri, nyt vaan Emppu ostamaan kalenteri!

      Poista
  13. Mä olin jo melkein valmis ostamaan yhden, paitsi kun lukaisin sisällön :( Mun mielestä tällaisten kanssa on sikaharmi, että suurin osa tuotteista on rasvoja ja saippuoita. Tulee mieleen vähän se Lushinkin kalenteri, josta puolet ovat kylpypalloja... Mä kun en rasvoja sen suuremmin tarvitse, niin tuntuisi turhalta hamstrata niitä sit puolen kalenterillisen verran. Ne deluxen meikkituotteet kyllä kiinnosti melkoisesti, olisi pitänyt hieroa jonkun kanssa diili tällaisesta puoliksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, tosiaan ei kannata ostaa jos ei tule käyttöä. Mä olen himo rasvojen ja suihkugeelien käyttäjä ja kaikki yleensä vielä TBS:ltä niin mulla on kaikille käyttöä:D Ahaa Deluxella siis tulee meikkituotteita vissiin hyvän verran, en malta odottaa siis 8) Ja tosiaan toi olisi hyvä idea jonkun kanssa puoliksi ostaa, jos itselle ei kaikilla tule käyttöä!

      Poista
  14. Mukavaa, että sait tällaisen kalenterin itsellesi! :) Miulla on joku Dumle- kalenteri itellä ja muksu sai sellasen ison M&M`s kalenterin. Mielenkiinnolla odottelen sisältöä, näissä olisi hauskaa kun kalentereista löytyisi sellaisia tuotteita mitä ei olisi ollenkaan myynnissä liikkeissä. Sellaisia uniikimpia juttuja, jotka saisi vain kalenterista. :) En siis tiedä onko tässä kalenterissa sellaisia, mut kunhan tuli mieleen. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhih pakkohan tällainen on aina ostaa!:D Awws, mä ostin tietty suklaan ystävänä vielä suklaakalenterin, ihan perus suklaa Hello Kitty kuvalla:') ♥ Tosiaan olis kyllä erikoisen kiva ostos jos kalenterin tuotteet olisi sellaisia mitä ei myydä kuin itse kalenterissa, eikä niitä saisi liikkeestä! Tässäpä The Body Shopille ideaa;)

      Poista