Sisällön tarjoaa Blogger.

Blogin uusi osoite ja seuraa Facebookissa


Ihanaa tiistai-iltaa lukijat!
Vinkkailin aika pienesti viimeisimmässä positiivisuus-postauksessa blogimuutoksista. Tosiaan tein sen vaan pienesti, joten tämä saattaa usealle tulla nyt aika puskista. Blogini nimittäin muuttaa uuteen osoitteeseen, minut löytää siis keskiviikosta eteenpäin osoitteesta www.so-up.fi/katzariina. Sain alkusyksystä kutsun uuteen So-Up blogiyhteisöön ja jonkinmoisen harkinnan jälkeen päädyin ottamaan paikkani tuosta uutukaisuudesta, joka on täynnä mitä ihanimpia ja persoonallisia bloggaajia.

Osa saattoi tästä jo tietää, jos on bongannut blogini facebookista sekä lueskellut nämä uutiset jo instagramistani. Tein siis blogilleni Facebook-sivut, sinne pääsette tästä. Sieltä löydätte kätevästi aina linkin uusimpaan postaukseeni! Käykäähän tykkäämässä siitä ♥

Blogini seuraaminen onnistuu myös Bloggerin kautta, lisäätte uuden osoitteen vaan Bloggeriin, helpot ja nopeat ohjeet tässä:
Lukemisto --> Seuraamani lukulista (oikea yläkulma) ja siinä vieressä Hallinnoi lukuluetteloa (kynän kuva) --> Lisää. Kopioitte vain siihen osoitteeni.

Siellä blogini pysyy kyllä sisällöltään ihan samana, mitään sen suurempia muutoksia ei tule. Toivottavasti jaksatte seurata minua sinne, edelleen lueskella höpötyksiäni ja keskustella kanssani yhtä ahkerasti kuin täälläkin ♥ Bloggaus on ollut yksi elämäni ihanimpia asioita ja tämä harrastus nähtävästi vain paranee, olen tutustunut tätä kautta niin ihaniin ihmisiin ja saanut mahtavia keskusteluja ylle ja nyt vielä tämä tilaisuus tapahtui. Ihan mahtavaa. Toivottavasti laitatte linkin talteen ja näämme myös uudessa osoitteessa.
Olen aivan innoissani tästä muutoksesta ja se toi ehdottomasti lisämotia bloggaukseen, bloggaan siellä edelleen ihan rennon ottein, ei hätiä. Tässäpä vielä helppo linkki uuteen osoitteeseen:


Toivottavasti te vanhat kuin uudetkin silmäparit päädytte tuonne lukemaan ja jutustelemaan kanssani ♥5 kommenttia

 1. Huippu juttu! Onnea blogimuutosta ja tsemppiä tulevaan ♡ ja aion todellakin jatkaa siun positiivisten juttujen seuraamista ;)

  VastaaPoista
 2. Oi vitsit onnea ja tsemppiä muuttoon ja tulevaan <3 Täällä kans ahkerasti seurataan, vaikka osoite vaihtuu!

  VastaaPoista
 3. Tottakai jatkan seuraamista :-* Nähään uudessa osotteessa! <3 Onnea murmeli <3

  VastaaPoista
 4. Suuresti onnea ja jatkan ehdottomasti seuraamista!♥ :)

  VastaaPoista