Sisällön tarjoaa Blogger.

Muutama asu Kreetalta

Ihanaa alkanutta vuotta 2023! Ajattelin tulla jakamaan muutaman asun Kreetalta näin uuden vuoden kunniaksi. Loppuvuosi kului jostain syystä todella sressaavin tuntein (vaikka en koe stressaavani tai tiedä, mistä stressi kumpuaa) ja tämä stressi tuntuu oikein purukalustossa, sillä olen alkanut ilmeisesti puremaan hampaitani yhteen stressin johdosta (tämä alkoi jo kesällä).

Palataanpa nyt kuitenkin näihin kuvien hetkiin ja tunnelmiin, jolloin kaikki kivut (ainainen hartia/niskakipu, joihin varmasti jokainen kynsi-ja ripsiteknikko samaistuu) ja stressi hävisi ihan ihmeellisesti. 

highlowhelmainen haalari kukkahaalari
Highlow helmainen playsuit Ompelimo Rokita

highlow playsuit haalari

Syksyllä Kreikan saaret ovat lämpötilaltaan melko tukalia (ei sillä ettenkö pitäisi +30 asteesta) mutta pukeutumisen kannalta sellaiset lämpötilat saattavat olla melko tylsää sen kannalta, että valintana on aikalailla mekko tai haalari. Eli suomeksi sanottuna tasan yksi vaatekappale, eli sillä ei pysty paljoa leikittelemään. Toisaalta itse kyllä rakastan helteisiä ilmoja ja niitä haalari/mekko asuja. Oletteko te huomanneet pukeutuvanne erilailla +20 asteessa kuin +30 asteessa?

Tulevalle kesälle teinkin itselleni nyt sellaisen tavoitteen, että yhdistelen enemmän hameita ja shortseja eri yläosien kanssa. Maaliskuussa olemme myös lähdössä Kanarialle, jossa on suht kepoiset ilmat (perus suomen kesäkelit) eli saman haasteen voisin ottaa myös sinne. Kaikkia mekkoja ja haalareita en tosin jätä kotiin/kesällä käyttämättä, sillä onhan hellemekolla helppo lähteä esimerkiksi rannalle.

kokovalkoinen asukokonaisuus
Toppi&Hame BikBok

minigolf asu reissuasuja
Mekko BikBok

reissuasuja blogi
Toppi Stradivarius Hame BikBok

playsuit kukkahaalari asu
Playsuit NewYorker

Pohdin ennen Kreetan reissua, otanko Olympuksen kamerani mukaan, vai menenkö pelkällä puhelimen kameralla. Mieskin vannoi puhelimen nimeen ja räpsittiin suurin osa puhelimella, vaikka kamera oli mulla matkassa mukana (hotellihuoneeseen se kyllä useimmiten jäi). Nyt blogiin kuvia iskiessä kadun, kun en ottanut kameralla, sillä ne istuvat blogiin paljon paremmin. Tässä ehkä yksi syy, miksi reissupostauksia on tullut nyt vähemmän kuin ennen. Kamera tulee kulkemaan tiiviisti matkassa tästä lähtien reissuilla.

Onko siellä ruudun toisella puolen jollain jo talvelle matka varattuna?


2 kommenttia

  1. Hei! Eipä ole reissua vielä varattuna, mutta ihana päästä lämpimään sun kuvien mukana! Tuo ensimmäinen asu, jossa takana pitkä helma, mutta edestä onkin lyhyt - todella kiva ja näyttävä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, kiitos kommentistasi :) Näiden avulla on kyllä ihana palata hetkeksi lämpöön 8) Tuo highlowhelmainen playsuit on kyllä minunkin suosikki, rakastan highlowhelmoja <3

      Poista