Sisällön tarjoaa Blogger.

Gelnails ~ January 2016

gelnails

Nämä olivat itse asiassa vuoden 2015 viimeiset kynnet, jotka tein uutta vuotta ajatellen. Pituus näissä ei ole mieleinen, nämä olisi ollut ihana toteuttaa hieman pidempiin kynsiin ja muotokin voisi olla vähän erilainen. Ideasta kuitenkin tykkään ja mietinkin toteuttavani samantyyliset mutta eri väriset seuraavaksi.

frozen gelnails

Nämä kynnet taion Jasminalle ja mietimmekin että näistä tulee mieleen ihan Frozen, vai mitä?? Melkein samanlainen tyyli kun nuissa ensimmäisissä, timanttien paikalla on vaan kasa kahta erikokoista hilettä. Kuva on otettu Jassun kameralla ja ai että mä tykkään, tahdon samanlaisen objektiivin nytheti!

blue gelnails

Tällä hetkellä kynteni näyttävät tältä, moneskohan kerta kun teen itselleni tämän väriset kynnet? Oon vaan niin rakastunut tähän väriin ja näissä alkaa pituuskin olla melkein kohdallaan. Alunperin piti tehdä itselleni myös jotkut pakkaskynnet tammikuun kunniaksi, mutta näistä tulikin ehkä enemmän jotkut meren väriset, haha.

Omat suosikkini ovat ehdottomasti ensimmäiset, pituus ja muoto voisi olla kyllä vähän paremmat mutta tyylistä pidän niin paljon. Kivaa helmikuun ekaa päivää ja mahtavaa alkavaa viikkoa !

Mitkä on teidän suosikkinne?

~ Kata ~

19 kommenttia

 1. Nuo frozen-kynnet on ehdottomasti mun lempparit<3 Vois alkaa itsekin näpräilemään jotain jännää kynsiin! Hirveesti tarvikkeita ei oo Espanjassa mukana, mut pari lakkaa, kirkkaita timantteja ja vaaleenpunasia kaviaaripalloja löytyy:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oij olisi ihana nähdä sunkin kynsinäpräilyjä mikäli innostut niitä tekemään! Parilllakin lakalla saa monia erilaisia juttuja aikaan;) Kiitos ♥

   Poista
 2. Ihania kynsiä!! Kaikki näyttää upeilta. Noi keskimmäiset on kuitenkin ehkä omat lempparini! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia, ihana kuulla että sait kutienkin lempparin valittua 8)

   Poista
 3. oi miten kauniita kaikki kynnet, mun ehdoton lemppari on noista kuitenkin keskimmäiset! ♥ tosiaan tulee frozen mieleen, aivan ihana värimaailma noissa kynsissä! ♥

  VastaaPoista
 4. Ihania kynsiä! Vaikka kaikki on niin kivoja, niin oma lemppari on nuo viimeiset ja noista keskimmäisistä tulee tosiaankin aivan mieleen Frozen! :D Itseä niin himottaisi saada taas kynnet itselle, mutta saa nähdä jääkö vain haaveeksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja ihana että säkin bongasit lempparin näistä! Voi eiii harmi kun asutaan kaukana, oisin muuten voinut väkerrellä sulle sellaiset;)

   Poista
 5. Ihania! Nuo Frozenit on ihanat ja sopiin niin tammikuuhun! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, kiva kuulla ja ne tosiaan sopii hyvin tammikuuhun 8)

   Poista
 6. Oi miten ihania! :) ♥ Kaikista tykkäsin todella paljon, mutta nuo viimeset pisti eniten silmään. ;-)

  VastaaPoista
 7. Ihania on nää kaikki, mut noi ekat on mun lempparit!♡ :)

  VastaaPoista
 8. Nuo sähkönsiniset!!! Aaaaah, haluan! Mun on pakko seuraavalla lakkauskerralla ottaa vähän inspistä noista ;) Ihania kaikki, mutta nuo siniset ovat kyllä upeimmat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah voi vitsi ihana kuulla, kiitos! Ota ihmeessä inspistä ja näytähän sitten blogissa sinunkin lakkailuitasi;) Oot niin luova että voin vaan kuvitella millaisia lakkauksia taiteilet kynsille!

   Poista
 9. Viimeiset on mun lempparit <3 Ostin sähäköitä sinisiä luomivärejä juuri ja nyt tekee mieli ostaa sellaisia lakkoja / glittereitä, kun näin nuo kynnet ! :D

  VastaaPoista