Sisällön tarjoaa Blogger.

Loman odotusta

Ihanaa kesäistä viikkoa lukijat! Miten teillä on lähtenyt viikko käyntiin?
Mulla se käynnistyi hyvin, hieman on viikonlopun Suomussalmen reissusta toivuttu ja sehän reissu meni mainiosti! Sää nyt oli vähän mitä oli, muttei annettu sen haitata. Erikseen tästä ei mitään poustia tule, mutta lyhykäisyydessään tuohon viikonloppuun kuului hauskanpitoa, saunomista, uimista, hyvää juomaa, uusia ihmisiä ja paljon paljon muuta.

valkeisenlampi kuopio

Vielä olisi tämä viikko töitä tehtävä ja perjantaina kello 18 tämä neiti suuntaakin sitten hieman yli viikon kestävälle kesälomalle. Yksi Suomen sisäinen reissu on luvassa, sillä about kahden viikon päästä viikonloppuna suunnataan Helsinkiin ja lauantaina siellä onkin se odotettu blogimiitti. 
En malta odottaa että pääsen näkemään teitä ihania neitejä ♥ Muutama tuttu neitonen sieltä löytyykin mutta muutoin paikalle saapuu niin suosikkiblogeista tuttuja kuin ihan uusiakin kasvoja. En malta odottaa että nähdään!
 Alunperin oli kyllä tarkoitus käydä vain miitissä, mutta sain houkuteltua miesystäväni viikonlopun kestävälle Helsinginreissulle. Miitin lisäksi tiedossa on varmasti Helsingin kiertelyä ja elämästä sekä kesästä nauttimista, kuvailua sun muuta kivaa.

kuopio

Oletteko muuten huomanneet, että yleensä postauksieni otsikko on ollut englanniksi? Oon hetken jo miettinyt että alkaisin otsikoimaan niin suomeksi kuin englanniksikin. Luin muutama vuosi sitten hyödyllisiä blogivinkkejä jostain netin syövereistä, siellä vinkkailtiin että kannattaa otsikoida vain yhdellä kielellä eikä käyttää kahta ja sillä sitä sitten mentiin. Loppupeleissä oon alkanut miettimään että mitä väliä sillä on? Mitä mieltä te olette tästä asiasta?

yllätys

Enää kolme työpäivää ja tämä neiti on tosiaan lomalla, on aikaa kuvailla vaikka sun mitä, blogata ja touhuta kaikkea muutakin mahtavaa ja kesäistä! Viimeistään syksyllä pääsen varmasti paremmin tarttumaan taas tähän hommaan, kolme postausta viikossa on mielestäni täydellinen, mutta tällä hetkellä niin mahdoton juttu. No mutta nyt ei pidä ottaa minkäänlaista stressiä siitä.

Oikein mukavaa loppuviikkoa!
Miten siellä menee?

~ Kata ~

12 kommenttia

 1. Mä oon joskus kuullut myös ton, että blogin otsikoiden olisi hyvä olla kaikki samalla kielellä, mutta mulla noi on kyllä melkoisen sekalaista seurakuntaa aina :D Otsikoiden keksiminen on välillä muutenkin yhtä tuskaa, en oo koskaan ollut siinä hyvä ja välillä jopa naurattaa, kun katselen joidenkin vanhojen postauksieni otsikoita :'D Noo, ei se onneksi oo niin vakavaa!

  Ihanaa, että pääset lomailemaan hetkeksi<3 Toivottavasti ilmatkin suosivat ja lämpöä riittäisi muutenkin jatkossa! Mä oon nyt sitten tulossa myös tohon samaiseen blogimiittiin ja ai vitsit mua jännittää ihan hirveästi :D En oo ketään teistä nähnyt koskaan aiemmin, mutta monien blogeja oon seuraillut jo tosi pitkään :) Ihan mahtavaa, kun Linda kysyi haluaisinko tulla mukaan tonne ja ajankohtakin sopi mulle hyvin<3

  VastaaPoista
 2. Tykkäätkö kastehelmi astioista, jos ,niin osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa, anna vaikka lahjaks.

  VastaaPoista
 3. Voi ihania kuulumisia, vaikutat olevan taas se ihana ja onnellinen Kata<3 Tsemppiä vikoihin työpäiviin! Oot niin ansainnu loman! :) Ja hei aurinkoista keskiviikkoo ♥

  VastaaPoista
 4. Eksyin tänne. Sun blogi vaikuttaa kivalta ja tää ulkoasu on tosi nätti :) Uusi lukija hohoi!

  Mukavaa lomaa ^^

  ♡ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Oij että säkin pääset nauttimaan kohta lomasta, ihanaa ♥ Ja nyt viimeiset työpäivät vielä täysillä niin aherrus palkitaan! :D En millään malttais itekkään odottaa tuota blogimiittiä, tulee varmasti oikein kivaa :)♥

  VastaaPoista
 6. Apuaaaa, enää ei ole kauan niin nähdään! <3 Odotan niin innolla ja meitä on mahtava porukka kasassa! :)) Sekä hei, onpa kiva kun ootte koko viikonlopun Helsingissä ja saat vähän sellaisen mini loman samalla. Olen kanssa lukenut jostain tuon otsikko " säännön". Mun mielestä sillä ei ole mitää väliä, olkoon vaikka Japaniksi! :D Jotkut otsikot toimivat paremmin englanniksi, sille ei vaan voi mitää. Jotkut nimittäin kuulostavat ihan nuijalta Suomeksi haha. Itse olen yrittänyt aina väkisin vääntämällä keksiä otsikon Suomeksi, koska A) olen huono englannissa ja B) kirjoitan kuitenkin Suomeksi. En tiedä oliko näissä perusteluissa mitää järkeä tai koko kommentissa mutta näillä mennään :'))

  VastaaPoista
 7. Ihanaa lomaa sinnepäin! :) Tällä suunnalla on kans Helsingin reissua tiedossa, innolla kyllä odotan kaikkia syksyn juttuja, mut saisi kunnon kesäkin olla tässä välissä. ^^

  VastaaPoista
 8. Mulle otsikot tuottaa aina tuska aja oon vaan päättäny olla ressaamatta niistä ja yrittäny kirjoittaa jotain välillä suomeks välillä englanniksi:D oi kiva kunpääaet kohta lomalle ja helsingin reissu ja blogi miittii kuulosta tpsikivalta:)

  VastaaPoista
 9. Mukavaa loman alkua sinne! Ihania kesäisiä kuvia tässä :) Niin ja hauskaa Helsingin reissua :)

  VastaaPoista
 10. Eikä, ihana päästä pian näkemään!! <3 Kiva että teillä on koko viikonloppu aikaa kierrellä Helsinkiä, siinähän ehtii jo vaikka mitä :)) Haha, itse olen varmaan koko ajan kirjoittanutkin omat otsikkoni miten sattuu, eli välillä suomeksi ja välillä englanniksi enkä edes ole kiinnittänyt mitään huomiota siihen! :D Joten turhaan siekään mietit tuollaista ;) Ihania kuvia tässä <3

  VastaaPoista
 11. Mahtavaa että sinäkin pääset nauttimaan kesälomasta ja sun suunnitelmat kuulostan ihanilta ♥ Hahaa, omatkin otsikot vaihtelevat eri kielten välillä ja omasta mielestä kielellä ei ole mitään väliä.. Olen tosin miettinyt vaihtavani blogini nimen suomeksi, mutta saa nähdä :)

  VastaaPoista