Sisällön tarjoaa Blogger.

Let's blush!

l´oréal paris infallible blush paint ambers

Mä en ennen oikein osannut käyttää poskipunia, mutta jo viime keväänä haikailin persikan oranssiin sävyyn poskilla. Mitään en kuitenkaan ostanut, mutta tänä vuonna reissun jälkeen oli ihan pakko. Mikäs sen ihanampaa kuin saada päivettyneille kasvoille vähän sitä blushia! Jonkin aikaa kestäneen kosmetiikkahyllyillä palloilun jälkeen käsiini osui kaksi L'roéal Paris Infallible Blush Paint palettia eri sävyissä.

Mulla oli todellinen valinnanvaikeus kun kädessäni oli sävy Ambers kuin sävy Pinks. Ambersissa oli viisi aivan ihanaa väriä kuten se pitkään haluamani Peach, mutta Pinks oli myös täynnä ihanan keväisiä ja ehken enempi hieman talveenkin sopivia punia.
Päädyin lopulta kuitenkin paletin sävyyn Ambers sillä tässä oli mielestäni enemmän kevääseen sopivia sävyjä ja ehken jopa hieman monipuolisemmin näitä punia. Löytyi sitä vaaleanpunaista punaa kuin hieman oranssihtavaakin sävyä. Lisäksi se Peach vaan taisi vetää puoleensa, vaikkei se sellainen oranssi ollutkaan mikä oli mielessä. Se oikenlainen oranssi täytyy vamaan käydä etsimässä ihan yksittäisenä punana ja enpä väitä etteikö tekisi mieli käydä ostamassa tuota samaista palettia tuossa sävyssä Pinks. Noh, jospa ensin menen tällä!

l´oréal paris infallible blush paint ambers

L'roéal Paris Infallible Blush Paint Ambers paletti sisältää niin satiinisia kuin hohtaviakin sävyjä ja näitä voi käyttää joko yksitellen tai yhdessä. Itse olen muutamaan otteeseen yhdistellyt paria sävyä ja sillä saa ehdottomasti vähän moniuloitteisemman lookin aikaan. Sävyt ovat runsaspigmenttisiä ja pitkäkestoisia, joten puna pysyy poskilla koko päivän. Ainoa mikä vähän arveluttaa mutta samalla tapaa myös kiinnostaa kovasti, on tuo tumma oranssi - se saattaisi pienissä määrin värinsä puolesta mennä vasta kesän lopulla ja syksyllä.
Tämä poskipunapaletti on ehdottomasti kevään paras meikkiostos. En muuten muistanutkaan kuinka hyvälle poskipunat voikaan tuoksua. Tämä on ihan totta niin väreiltään kuin tuoksultaankin kevät ja kesä yhdessä paletissa.

Onko siellä kovia poskipunan käyttäjiä?
Mikä on teidän suosikki poskipunanne?

Kata

14 kommenttia

 1. Mä rakastan mun Pinks-sävyistä palettia, mutta mua houkuttelee myös Ambers. Noi sävyt ovat vaan niin kauniita! <3 Ja paletin tuoksu on jotain niin ihanaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinksissä oli myös kyllä aivan ihania sävyjä ♥ Voisin ehdottomasti ostaa sen Pinksinkin 8) Ja kyllä, tuo paletin tuoksu<3

   Poista
 2. Ihanan värisiä sävyjä tuossa paletissa! ♥ Itsekin olen innostunut taas poskipunista näin kevään tullen, niillä saa taiottua ihanan freshin ilmeen kavoille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se kevät jostain syystä saa hullaantumaan mut aina poskipuniin. Tosi freshin ilmeen saa näiden avulla totta puhut:)

   Poista
 3. Sävyt on kyllä tosi kauniita tossa paletissa<3 Mä oon ihan rakastunut mun uuteen NARSin poskipunapalettiin ja pari muuta tän hetken suosikkia löytyy NYX:ltä ja Milanilta :) Voidemaisista poskipunista theBalmin How 'Bout Them Apples paletti on ihan täydellinen<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, kuten on Pinks sävyssäkin aivan ihania punia ♥ Mun tekisi mieli kokeilla voidemaista poskipunaa, ehken sen oranssihtavan voisin ostaa voidemaisena jos vaan löytyy sopiva ja mieleinen:) Pelottaa vaan vähän osaanko pistää sitä oikein:')

   Poista
 4. Oi toi Lorealin paletti, niin ihania sävyjä!<3 Mä tykkään kans käyttää poskipunaa, se luo ilmettä :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On on, tää on ihana<3 Hhih varsinkin kun on vähän brunaa kasvoilla niin tuo tumma oranssi näyttää hyvälle, uskaltauduin vähän kokeilla tuota eilen:') ♥

   Poista
 5. Niin kauniin näköinen jotenkin. Aivan ihania sävyjä myös! Itse harvemmin käytän poskipunia, vaikka haluaisinkin lisätä ne arkimeikkiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä todella kaunis paletti ja ihanine sävyineen kyllä! 8) Itse lisäsin juurikin arkimeikkiin poskipunan ja antaa mukavasti kyllä ilmettä siihen, varsinkin kun nykyään harvemmin enää luomiväriä ja rajausta käytän kun on volyymiripset:)

   Poista
 6. Mulle tuli kyllä niin semmoinen olo, että tuota on testattava! <3 Jotenkin niin kauniita sävyjä tuossa :) Mulla on kolme erillistä poskipunaa joita käytä, joten ehkä kun ne alkavat vähenemään niin voisin kyllä kokeilla tuota palettia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ainakin suosittelen, sävyt ovat ihania tosiaan 8) Mutta tosiaan kannattaa myös ensin käyttää vanhat alta pois, muutoin kertyy liikaa;)

   Poista
 7. Mun täytys ostaa kyl uudet punat :) En kyl varmaan osaa vuoden tauon jälkeen mitää käyttää, että opetteluks menee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hhha mäkään en ennen tätä kevättä ollut käyttänyt vuosiin poskipunaa, mutta tämän ostettua joka aamu ihan onessani sudin tätä poskille joten opetteluksi ei mennyt vaikka niin luulin - nää sävyt on niin kauniita ja poskipuna luo ihanan hempeän ilmeen meikkiin 8) ♥

   Poista