Sisällön tarjoaa Blogger.

Tehokas kasvonaamio MayBeautylta

Oikein mukavaa sunnuntaita! Maybeauty otti minuun hetki sitten jälleen yhteyttä ja lähdin innolla taas mukaan yhteistyöhön. Kyseessä olikin jo naamio mikä oli minulle ennestään tuttu edellisen yhteistyön kautta, mutta tykästyin jo ensimmäisellä kerralla tähän naamioon joten olen hyvinkin innoissani kertomassa tästä lisää. Tämä oli erittäin hyvä ajoitus sillä edelliset kasvonaamiot pääsivät hetki sitten loppumaan.

Meillä itse asiassa syntyi näiden naamioiden ansiosta N:n kanssa uusi yhteinen laatuaika hetki jo ensimmäisillä käyttökerralla. Minusta on tärkeää että mieskin haluaa huolehtia jollain tasolla omasta ulkonäöstä ja ihostaan, joten olen enemmän kuin tyytyväinen siihen jos haluan pitää pienen kasvojenhoito illan, niin mieskin on innolla lähdössä siihen mukaan.

theincrediplefacemask-maybeauty-kasvonaamio

Muistanette varmaan postauksen jossa kerroin teille tosiaan Incredible Face Mask- kasvonaamiosta?
Marraskuussa törmäsin siis ensimmäistä kertaa tähän todella toimivaan ja hyvään tuotteeseen. Näitä kun aloin itselleni pistämään, N:llä heräsi myös joku ihmeellinen kasvojenpuhdistusbuumi silloin. Hän halusi myös itselleen tämän ihoa hyvin puhdistavan naamion kasvoilleen. Siitä lähtien ollaankin useasti pistetty joko mustapäälaastarit taikka ihan kunnon kasvonaamiot kasvoille.

theincrediplefacemask-maybeauty-kasvonaamio-käytössä

Yksi pussukkahan tosiaan riittänee koko kasvoille, mutta meillä molemmilla on ongelma-alueina erityisesti kasvojen T-alue ja leuka. Ensimmäisellä kerralla toki kokeilin maskia koko kasvoille, mutta en koe tarvetta näin tehokkaaseen hoitoon muualle kasvoissa kuin sille T-alueelle sekä leukaan, maski kun on melko tehokas - lisäksi se kirpaisee aika paljon leuan ja poskien kohdalta pois ottaessa. Testattiin siis riittäisikö yksi pussukka kahdelle juurikin näille mainitsemilleni alueille ja kyllähän se riitti. Sitä sitten ollaan silloin tällöin vietetty yhdessä laatuaikaa kasvonaamiot nassuilla.

theincrediplefacemask-maybeauty-kasvonaamio-käytössä-naamio

Naamio tosiaan nappaa hyvin ja vetää mukanaan sitkeämmätkin epäpuhtaudet, tekee ihosta pehmeämmän ja sileämmän jopa yhden käyttökerran jälkeen. Se vaan levitetään kasvoille ja annetaan vaikuttaa 30-45 minuuttia. Naamio nappaa myös todella hyvin kiinni ihokarvoihin, joten sen vuoksi kannattaa varoa hiusrjaa ja kulmakarvoja, tämän vuoksi N vältti myös leuan aluetta tällä kertaa.

Vaikutusajan olemmekin katselleet Netflixiä tai Viaplayta, siinä vierähtää aika kivasti. Naamio kiristyy kasvoilla, joten syöminen on hankalaa, sen vuoksi leffaherkuksi voi valita esimerkiksi jäätelön kun se on helpoin popsia. Naamion repimisvaiheesta pidetään kyllä molemmat ihan valtavasti, vaikka se sattuukin olemaan iljettävin hetki koko hommassa, kun huomaa sen lian mikä omalta kasvoilta irtoaa. Tämän vuoksi kannattaa syödä jäätelö kokonaan ennen repisimisvaihetta, hhe!

jäätelö-leffaeväät

Ilokseni saan tarjota teille vielä -30% alennuskoodin tähän samaiseen The Incredible facemask naamioon. Klikkaamalla tästä pääsette verkkokauppaan jolloin koodi aktivoituu automaattisesti tai ostovaiheessa voitte kirjoittaa alennuskoodikenttään unstoppablemask ja saatte siis saman alen.

Onnittelut muuten kaikille valmistuneille, aurinkoista sunnuntaita ♥

Joko te olette ehtineet tutustua tähän kasvonaamioon?
Onko teilläkin mies yhtä innokkaasti mukana ihonhoidossa?

Kata

10 kommenttia

 1. Mua niin houkuttais kokeilla tätä! Nyt erityisesti, kun omat häät lähestyy hurjaa vauhtia ja tarvis saada iho juhlakuntoon :D täytyy vihdoin tilata testiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ihmeessä kokeilla. Näitä kun käyttää tasaisesti pari kolme kertaa ehkä kuukaudessa niin johan varmasti on silonen iho häissä;) Suosittelen ehdottomasti:)

   Poista
 2. Voin vaan kuvitella miten hyvin toi tosiaan nappaa mennessään kaikki epäpuhtaudet :D Itse en oo tota naamiota testannut ja veikkaan, että toi olisi jo vähän liian tuju mun iholleni, mutta tosi paljon oon lukenut kehuja tosta!

  Mä yritän kovin saada omaa miestäni innostumaan enemmän ihonhoidosta, varsinkin kun hänellä on vähän ongelmainen iho ja niitä epäpuhtauksia syntyy vähän väliä. Mies itse inhoaa niitä, mutta onneksi hän on tajunnut että jo pelkkä kasvojen putsaaminen putsarin kanssa vähentää niiden syntymistä. Mähän siis tietysti olin se, joka ne putsarit ja rasvat hänelle hankki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä tosiaan on tuju joten ehken sinuna kokeilisin jotain hellävaraisempaa MayBeautyn tuotetta. Olisipa itselläkin sellainen iho johon ei tällaisia tarvitsisi:D

   Täällä meillä miehen kanssa on onneksi lähes samantyyppinen iho niin osataan mennä samoilla tuotteilla, tietty itsekin oon ostanut miehelle sitten ihan rasvoja ym mutta aika hyvin pärjätään samoilla:) On se hyvä että jos mies itse ei tajua niin me naiset muistutetaan;)

   Poista
 3. Vielä joku päivä hankin ton mustan maskin kokeiluun, vaikka mulla onkin melkeen täydellinen iho kasvoissa. Lähinnä kaipaan joskus Oriflamelta saatuja T-alueen lappuja joilla sai tyhjennettyä ihohuokoset todella kätsästi!

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannataa ehdottomasti kokeilla jos vähänkin on epäuhtauksia, mutta jos sulla on täykkäri iho niin sitten pysy vähän hellävaraisemmissa, tää on tosi ätäkkä naamio:D Oriflamen lappuja en olekaan kokeillut, pisti ihan mielenkiinnon heräämään:)

   Poista
 4. Oottepas söpöjä ♥ Ihanaa, että saat miehesikin tämmöisiin juttuihin mukaan :) Nää kasvonaamiot kuulostaa ihan kokeilemisen arvoisilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hhih kiitos ja on todellakin kokeilemisen arvoisia ♥ Hän kyllä ihan omatoimisesti lähti kasvonaamiojuttuihin mukaan tuossa viime vuonna, mutta olin kyllä iloinen kun ehdotin varovasti ihan postausta aiheesta ja yllättäen tämä sanoi heti kyllä, hän tukee ihanasti tätä bloggausharrastustani että en voi olla kuin kiitollinen:)

   Poista
 5. Vitsi te ootte jotenkin suloisia näissä kuvissa! <3 Hienoa kun mieskin lähti mukaan tähän :) Mäkin ostin poikaystävälle hetki sitten kasvojenpuhdistusainetta, koska pitäähän miestenkin puhdistaa kasvonsa :D Voisi myös suostutella sen kasvonaamioihin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hhih kiitos Niina <3 Olen tosi tyytyväinen tosiaan että mies sanoi heti kyllä tälle postausidealle. Ihan omatoimisestihan tuo haluaa aina naamionkin nassulle;) Kasvonaamiot ovat oikeesti aika kivaa laatu-aikaa yhdessä, hauska luksushetki parisuhteessa, suostuttele ihmeessä!

   Poista