Sisällön tarjoaa Blogger.

Blogihaaste: Minun kesäni

Bongasin Tuulin blogista aika kivan kesähaasteen! Tämä on samantyyppinen kun useissa blogeissa pyörinyt this or that- haaste, kesäisillä asioilla höystettynä. Anyway toteutin mielelläni tämän itsekin ja aloin miettimään myös sen this or that- haasteen toteuttamista. Aluksi en oikein innostunut kyseisestä haasteesta, kun useassa näkyi vaan se valinta tummennettuna, eikä lainkaan muuta tekstiä. Sitten huomasin muutaman bloggaajan vastanneen myös miksi juuri valitsi sen, ja siitähän mä sitten innostuin.

minun kesäni blogihaaste

Lippis vai lierihattu

No molemmat! Riippuen toki ihan siitä mitä mulla on päällä. Festareilla yleensä pistän lippiksen, kun taas ulkomailla ja rannalla viihdyn lierihatussa, välillä myös siinä lippiksessä. Tosiaan riippuu täysin siitä mitä vaatetta pistän ylleni.

Pehmis vai jäätelöpallo

Ehdottomasti jäätelöpallo, mä en pidä lainkaan pehmiksestä. Okei, nyt oon nähnyt uutuutena mangopehmistä joissain kioskeissa, mangon suurena rakastajana mä haluaisin ainakin kerran syödä mangopehmiksen tänä kesänä.

Herneet vai mansikat

Tykkään molemmista, mutta kyllä mä enemmän niitä mansikoita syön. Jos menen torille, niin kyllä mä sieltä aina niitä mansikkarasioita ostan, en herneitä.

blogihaaste minun kesäni 2018

Palju vai järvivesi

Tässä vastaan myös molemmat. Mökillä ehdottomasti järvivesi, kun taas kotipihassa ja muualla missä järvi ei ole lähettyvillä, vastaus on ehdottomasti palju. Mökkeilyssä oon vaan tottunut siihen että pääsee suoraan ulkopuusaunasta uimaan ihan vilpoiseen veteen, mutta jos ei vettä oo lähettyvillä niin palju ehdottomasti passaa!

Grilliherkut vai kesäkeitto

Grilliherkuille KYLLÄ! Täytetyt herkkusienet, kanaa, grillattua kesäkurpitsaa, unohtamatta niitä ihania uusia perunoita! Mä rakastan kesäaikaa ja grilliruokaa.

Mökki vai teltta

Kaksi kesää on saatu kokea sitä telttailun riemua ja nyt mun on ihan pakko vastata että mökki. Toivon ettei hetkeen tarvitse mönkiä telttaan. En ikinä sano ettenkö ikinä, mutta ei ainakaan lähiaikoina kiitos.

blogihaaste minun kesäni

Varjo vai auringonpaiste

Mä olen kuin chihuahuat, mä siirryn aina sinne missä aurinko paistaa. Seuraan sitä valovanaa ja kylven mielelläni lämmössä.

Kesäsade vai kesätuuli

Sade piristää ihanasti etenkin jos on ollut todella kuivaa ja lämmintä. Kesäsateet ovat ihanan virkistäviä, mutta siitä huolimatta lämpö pysyy. Sitten se tuoksu, mikä vallitsee kesäsateen jälkeen, sen jälkeen tekee aina mieli lähteä metsään luontopolkuja kiertämään.

Lavatanssit vai festarit

Mä en mitään lavatanssityyppiä ole, festareilla mennään!

minun kesäni blogihaaste 2018

Roadtrip vai riippumatto

Tykkään kyllä kovasti rentoutua, mutta seikkailunhaluinen mä enemmän oon. Mä en oo koskaan käynyt millään kunnon roadtripillä. Ihana olis vaan lähteä ajamaan tietämättä päämäärää mihin sitä joutuu.

Hiirenkorvat vai syreenintuoksu

Syreenien tuoksu, ah se on jotain niin mahtavaa. Vaikka keväällä ilahdunkin kovasti niistä pienistä hiirenkorvista, koska se meinaa ettei mene kauaa kun kaikki puhkeaa kukkaan.

Mato-onki vai golfmaila

Mä voisin vaikka saman tien lähteä mato-ongelle, kunhan ei tarvitse koskea niihin matoihin, koukkuun taikka siihen mahdolliseen kalaan minkä saan ylös.


Löytyikö teillä kohtia, missä valitsisitte molemmat?
Kivaa alkavaa viikonloppua kaikille!


Lue myös: 7 syntiäni

26 kommenttia

  1. Oo miten mulla on mennyt mangopehmis kokonaan ohi? :o Sitä täytyy ehdottomasti maistaa, kaikki mangoa sisältävä on yleensä aina ihan superhyvää :D Mulla on myös ton onkimisen kanssa vähän sama :D Siihen matoon voin vielä koskea, mutta pelkään sitä koukkua ja niihin pyristeleviin kaloihin en todellakaan suostu koskemaan!

    Tosi kiva kun säkin teit tän, näitä vastauksia on ollut hauska lukea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin se todennäkösesti olisi mennyt multakin ohi, jos ei siskonpojat olis alkukesästä sellaista ottanut :') Mä en oo vieläkään ehtinyt maistaa ja aina kun menee jätskikioskille, niin tuntuu että haluaa sen jätskipallon vaan :D
      Hha mut sähän sentään uskallat matoihin koskea, mä en niihinkään. Tekis kovasti tän postauksen jälkeen lähtee mato-ongelle :') Kiva että tykkäsit postauksesta Linda <3

      Poista
  2. Apua en kestä tuota vikaa kohtaa ja sun mato-onkimista, oot ihana :DDD <3 Voisin hyvin kuvitella itseni samanlaiseksi ahahaha :D Tää postausidea on kyllä huisin kiva, tekispä mieli toteuttaa tää itsekin :) Mitään bucketlistiä en aio tehdä, niin tää ois kiva vaihtoehto sille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhaa ihana Jenni! Se onkiminen ois tosiaan hauskaa, mutta muuten en tykkää koskea niihin fisuihin tai matoihin.. niin ja koukun upottaisin kumminkin sormeen, hha :'D Ihana että toteutit tämän, kävinkin sen aiemmin jo lukemassa <3

      Poista
  3. Hei tää oli kyllä kiva pitää laittaa kyllä talteen jos saisi itekki aikaseksi tehtyä tän! Mangopehmis sitä pitää kyllä maistaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tee ihmeessä Saara, ois kiva lukee sunkin vastaukset :) Jep, niin täytyy! :D

      Poista
  4. Ihania vastauksia Kata! <3 Siis nam tuo mangopehmis, sitä on ihan pakko päästä maistamaan! :D Eikä ees puhuta grilliherkuista, mulla on tämän kesän herkut jäänyt kokonaan syömättä. Mutta onhan tässä onneksi aikaa! :) Syreenien tuoksu on kyllä jotakin niin ihanaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Niina <3 Voi eii, no jos lohduttaa niin mäkin oon grillannut vasta kahdesti tänä kesänä :'D No kyllähän me keretään vielä, kuten sanoit onneksi on aikaa ;) Ja äläpä muuta sano <3

      Poista
  5. Kiva, että teit tän postauksen<3 Pystyin samaistumaan melkein joka kohtaan :) Pitäisi pitkästä aikaa lähteä onkimaan tänä kesänä, se on hauskaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana että tykkäsit :3 Joo mäkin mietin tän postauksen jälkeen että tekis mieli lähteä onkimaan :')

      Poista
  6. Vähän kiva postaus idea! :) Melkein kaikissa kohdissa valitsisin samoin sun kanssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että tykkäsit :) Hhaa mahtavaa myös että samaistuit! :D

      Poista
  7. Tosi kiva että toteutit myös tän postauksen! :) Mangopehmis kuulosta kyllä kokeilemisen arvoiselta, enpäs ole edes tajunnut katsoa myydäänkö sitä täällä missään, kun keskityn aina jonkun herkullisen jäätelöpallomaun valitsemiseen :D Ihanan kesäisiä kuvia tässä postauksessa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana että tykkäsit lueskella! :) En mäkään kyllä olis tajunnut jos siskonpojat ei olis syöneet sellaista alkukesästä kun käytiin :D Itsekin aina se jätskipallon kiilto silmissä tulee mentyä kioskille että tuskin tulee otettua sitä mangopehmistä koskaan. Etenkin kun palloina saa mangomelonin mikä on mun yks lemppareista! Kiitos Tuuli <3

      Poista
  8. Todella kiva postausidea! Mä tein sen This or that -haasteen, mutten tajunnut, että olisihan selityksiäkin voinut niiden vaihtoehtojen alle kirjoitella... Ehkä pöllin tämän sulta ja teen samalla tavalla kuin sinä! Onhan pienet selitykset kuitenkin paljon mielenkiintoisempaa luettavaa kuin se, että boldaa vastauksensa ilman minkäänlaista selitystä :D

    Ihana tuo ensimmäinen kuva, nyt alkoi tehdä mieli mansikoita <3 Voi että, sanon minä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Emmi :3 Joo niitäkin on kiva lukea, kevyttä ja nopeaa eikä silleen tarvi ajatella, mutta itse tykkään kovasti aina perusteluista ja selityksistä :') Siksi suosin tällaista tyyliä enempi :) Mut ei oo mitään vikaa siinä toisessakaan että vaan tummentaa!

      Poista
  9. Ooooi, mangopehmistä on kyl pakko kokeilla, jos jossain sattuu vastaan! :) ^^ Mangomeloni on miunkin lemppari ollut jätskipalloissa jo viisivuotiaasta asti. :D Syreenit <3 Onneks meillä on pihalla syreenejä ja ihana ottaa sisälle, varsinkin kun tuoksuu nukkumaan mennessä ja jotenkin rauhoittaa + tuo hyvän fiiliksen itelle. <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti Milla, kiitos kommentistasi! 8) Oij ihana miten pitkään oot tykännyt tosta, mun suosikki on ollut vanhanajansuklaa pienestä asti :) Oij miten kiva että teillä kukoistaa syreenit kotipihassa ja saat sisällekin niitä <3 Tuoksu on varmasti iltaisin tosi rauhoittava :3

      Poista
  10. Ihanan kesäinen ja muutenkin tosi kiva postausidea! Tää pitää ehdottomasti ottaa itelle ylös :) Mä en ollut aiemmin kuullutkaan tuosta mango pehmiksestä. Jos täältä päin saa sitä jostakin, niin aion kyllä varmasti kokeilla sitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän Sofia :3 Hmm todella moni on sanonut samaa, ettei oo kuullut tosta pehmiksestä :D Toivottavasti sitä löytyy muualtakin kun Kuopiosta! Mä oon muistaakseni vaan tasan yhessä kojussa nähnyt sitä :D

      Poista
  11. Eiiii toi vika kohta sai mut hihitteleen täällä töissä, söpöliini Kata ongella ja joku muu saa alittaa madot koukkuun :'D<3 Niin hellunen! Ja ai että toi kuva jäätelötötteröstä, pakko varmaan itekkin mennä jädelle joku päivä, kun en vieläkään oo ollut! :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi söpö Emppu <3 Ihana että levitin huumoria päivääsi ;) Ei hitto!! Jos mä oisin siellä niin oisin vieny sut jädelle jo aikapäiviä sitten, nyt vaan korkkaamaan tän kesän eka irtopallojäde tai pehmis! ;)

      Poista
  12. Tästä tulee kyllä niin kesäinen fiilis! Pitäisi itselläkin toteuttaa tämä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Sini, toteuta ihmeessä sinäkin tää kiva kesäpostaus! 8)

      Poista