Sisällön tarjoaa Blogger.

Farkkuhameessa

farkkuhame new yorker

Military Coat Ompelimo Rokita
Shirt Terranova
Skirt New Yorker
Tights&Belt H&M
Bag Michael Kors
Heels DinSko

spring outfit denim skirt

Mä jo ajattelin, etten kehtaa julkaista ollenkaan näitä HUHTIKUUSSA otettuja kuvia. Järkytyin itsekin, että huhtikuutako näissä elettiin, mutta kyllä. Kesäisiä kelejä oli tuossa parisen viikkoa sitten, joten sen vuoksi mietin kehtaanko pistää näin keväisiä enää esille, mutta nyt on sen verran viileät ilmat, että tää asu menisi vielä näillä viileillä kesäkeleilläkin - tosin jopa ilman takkia - joten kai tämä jotain inspiraatiota tuo.

ompelimo rokita takki light denim skirt new yorker

Kokosin asun tuon mun ihka ensimmäisen farkkuhameen ympärille. Siis muistan kun nuorena käytettiin farkkuhameita, sen vuoksi pitkään mietin tätä muotivillitystä. Osaisinko mä enää pitää sellaisia? Pitkän aikaa harkitsin ja sitten aloin etsimään tällaista vaaleaa, joka istuisi mulle hyvin. Oon kooltani niin pieni, että farkkuhameet osoittautui yhtä vaikeaksi löytää, kuin farkkushortsit.

New Yorker sitten pelasti mut. Mä en ennen oo ikinä löytänyt sieltä mitään, mutta tuossa kevään mittaa sieltä on lähtenyt jopa 3 eri vaatekappaletta matkaan, jotka ovat suuressa suosiossani! Jopa Kööpenhaminasta löytyi kaksi ihanaa vaatekappaletta New Yorkerista ja ne olivatkin mun ainoat ostokset sieltä, hhe. Tiedän kyllä, että ne ovat laadultaan hieman kehnoja. Saas nähdä kuitenkin miten ne kestää, hyvältä ne tällä hetkellä vaikuttaa. Oon kuitenkin sitä mieltä, että huonolaatuisetkin vaatteet voi käyttää järkevästi ja loppuun.

kevään asu
spring outfit ideas

Musta olisi ihanaa jakaa jo kunnon kesäkuvia, mutten oikeasti oo tarttunut yli kuukauteen kameraan. Hirveästi olisi kaikkia kivoja ideoita ja ajatuksia kuvailujen suhteen, lisäksi tuo luonto on räjähtänyt taas aivan ihanaan kukkaloistoon ja vihreyteen. Jotenkin se kynnys kuvailunkin suhteen on kasvanut, niin minulle kuin tuolle miehellekin, vaikka rakastankin kuvailua paljon. No jospa se innostus löytyisi ja pian! Tulisipa nuo lämpöiset ilmat takaisin, niin jaksaisi pukeutua, nyt ei tunnu mikään vaate yllä oikein hyvältä, paitsi oikein kevyet ja mukavat.

Tykkäättekö te farkkuhameista?
Oikein kivaa ja rentoa sunnuntaita kaikille ♥  

25 kommenttia

  1. No onneksi julkaisit nämä kuvat: pelastit ainakin yhden ihmisen asukriiseilyltä, kun muistin oman farkkuhameeni olemassaolon :D Just tuskailin yhden rennomman paidan kanssa, että mihin sen oikein yhdistäisin. Farkkuhame voisikin olla hyvä. Joten kiitos inspiksestä :D

    Ja muistathan: mua saa kysyä asukuvaajaksi koska vain :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olipa hyvä että oli hyödyksi ja inspiraatioksi sinne ;) Tulipa tosi hyvä fiilis että pelastin sut asukriisiltä <3 Joo, pitäisi kyllä kesän mittaa käydä kuvailemassa yhdessä! 8)

      Poista
  2. Oi miten ihana asu! Ja kaunis sinä<3 Mä oon käyttänyt farkkuhametta viimeksi joskus yläasteella, eli jokunen vuosi siitä on jo aikaa :D Tosi kivasti oot saanut yhdistettyä ton hameen muuhun asuun, mun pelko olis meinaan just se, etten saisi varsinkaan vaaleaa farkkuhametta sopimaan yhteen muiden vaatteideni kanssa! New Yorkerista mäkin oon bongannut muutaman tosi kivan vaatekappaleen, vaikka yleensä sieltä tuleekin lähdettyä tyhjin käsin pois :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Linda <3 No sama täällä, viimeksi yläasteella käytin farkkuhametta ja sen vuoksi tää vaikuttikin alussa vähän sellaiselta, että osaanko käyttää. Silti farkkuhamelookeihin törmättyäni useasti se alkoi näyttää niin kivalta :) Tummempi farkkuhame kiehtoisi myös, ja enpä jaksa odottaa että pääsen kokeilemaan tuota vaaleaa farkkuhamettani vaaleiden vaatteiden kanssa. :)

      Poista
  3. Tosi nätti hame, tollanen vaaleansininen farkkukangas on niin kiva! Korkkarit on kans niin upeen näköset sulla :)

    VastaaPoista
  4. Kaunis asu! Mulla on ollut sama juttu farkkuhameiden kanssa, mut onneksi nykyisin mallit on tollasia kivoja korkeavyötäröisiä. Vähän jäänyt itselläkin traumat yläaste/lukioaikojen farkkuminihame ja pitkä t-paita -yhdistelmästä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maria! Korkeavyötäröiset on kyllä paremmat, en osaisi ehkä itsekään enää käyttää matalavyötäröisiä farkkuhameita, koska just sellasia ne oli silloin kun olin yläasteella ja ne traumat...:D

      Poista
  5. Aivan ihana tää asu, herätti ajatuksen että puuttuukohan minultakin se täydellinen farkkuhame? :D <3 Todella hyvältä nimittäin näyttää, vaikka omassa tyylissäni olen farkkuhametta käyttänyt kaaaauan sitten. Kaunis kokonaisuus, kaikki natsaa niin hyvin yhteen. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Milla! <3 Nyt sit vain suunnittelemaan tai katselemaan itselle sitä täydellistä farkkuhametta, sun tyyliisi voisi käydäkin 8)

      Poista
  6. Oi tosi ihana tuo hame ♥ Mulla on kanssa jäänyt teiniajoilta kammo farkkuhameita kohtaan enkä tiedä osaisinko käyttää, mutta kuitenkin houkuttelisi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Ane <3 Joo-o samahan se mullakin oli, traumat jäi yläasteajoilta, mutta silti miellyttää ja tykkäsin kyllä pitääkin tuota ;) Kannattaa kokeilla jos yhtään alkaa tuntua siltä, ettei se ole turha ostos!

      Poista
  7. Onpa ihana asu! Ja tuo farkkuhame on todella nätin mallinen, sopii sulle upeasti :) Mä itse viihdyn eniten kellomaisissa/a-linjaisissa hameissa, enkä usko että lähden kovin äkkiä farkkuhamekaupoille. Mutta sun päällä tuo näyttää kyllä superkivalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Nena Sofia :3 No siinä tapauksessa farkkuhame ei ehken sitten ole sun juttusi, ellei joskus keksitä kellomaista farkkuhametta, mikä kuulostaa kyllä melko epäkäytännölliselle koska tuskin se laskeutuisi nätisti :'D Ihana kuulla ja kiitos kommentistasi <3

      Poista
  8. Such a lovely look. I adore the tights and skirt together! Kx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hitsi mulla ei oo auennut sun kommenttiboksi johonkin valovuosiin, enkä oo päässyt kommentoimaan sun juttuja! :D Nyt klikkasin jostain toisesta kommentista "vastaa", joten toivotaan että tää toimii :D<3 Enikeis ihana asu ja kaunis sinä! Tuo vehreys ulkona on jotenkin niin ihanaa ja kaikki kukkaset loistossaan <3 Ihanaa viikonloppua sinne Kata, olipa ikävä sun blogiin ♥

      Poista
    2. Modernvintagestyle: Thanks :)

      Emilia Alexadra: No jopas on jännä ja tosi harmillinen probleema, mistähän tuo voisi johtua ja onkohan mun pohjassani joku vika? :o Tosin muilla näyttää onnistuvan, joten tuskin se mun pohjasta johtuu.. Rupesi vain mietityttämään ja säikäyttämään :D Kiitoksia paljon ihanista kehuista <3

      Poista
  9. Aivan ihana look, ja tosi kaunis tuo sun farkkuhame! :) <3 En oo hetkeen sellaista osannut itse pitää, mutta sulla näyttää kyllä aivan todella hyvältä! :) Ja hei, eiköhän se inspis siitä jossain vaiheessa palaa - älä stressaa sitä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni <3 Varmasti näyttäis farkkuhame upeelta sunkin ylläsi <3 Ja uskon että se inspis on lähtenyt jo nousuun ;)

      Poista
  10. Olen saanut sellaisen kuvan julkasuistasi, että voisit olla raskaana?;) osuisikohan arvaukseni oikeean...?<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kun tarkemmin lukee omia tekstejään, niin siltä se kyllä kuulostaa :')

      Poista
  11. Aivan ihana asukokonaisuus, mä tykkään tosi paljon! <3 Ihastelen aina noita kuviollisia sukkahousuja, joita olet aiemminkin esitellyt blogin puolella, sillä ne ovat oikeasti aivan mielettömän kivat! Sopivat tuon farkkuhameen kanssa ihan super hyvin yhteen :>

    Mä ainakin tykkään farkkuhameista todella paljon, mutta itselleni ne eivät istu lainkaan. Haluaisin juurikin tuollaisen, joka olisi malliltaan hieman pidempi, mutta samalla myös sellainen, etten näyttäisi se päällä liian lyhyltä tantalta... Sellainen kun mä kuitenkin olen niin ei tarvitsisi sellaisia puolia korostaa kauheasti :'D No, ehkäpä joskus löydän täydellisen farkkuhameen, niin kuin sinäkin löysit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emmi <3 Kuviolliset sukkikset on kyllä niin mun juttu :) Uskoisin että sunkin yllä farkkuhame ois ihana, mutta ei tietenkään pidä laittaa jos ei hyvältä tunnu päällä ;) Mä olen myös ihan tosi lyhyt, mutta elä anna pituuden määritellä sitä mitä puet ;) Mäkin näytän tyhmälle esimerkiksi maxihameissa ja -mekkoissa, mutta antaa olla tykkään käyttää niitä, vaikka oonkin lyhyt ja se korostuu 8)

      Poista
  12. Enemmän olen vekkihamefani. Farkkuhameet siinä kolmen suosikin joukossa kyllä. Niitäkin kun on niin erilaisia. Mutta vekkimallista farkkuhametta en oo löytänyt vielä. Onkohan sellaisia? Varmaan jossain päin maailmaa. Sopiva hameenmitta mulle n. puoleen reiteen, kuten tuo sun farkkuhamekin. Pitempiä en oikein osaa käyttää. Mutta minäkin innostun aina kovasti kuviosukkahousuista, ja värillisistä. Ihan perushamekin saa uuden ilmeen kuviosukkahousuilla, jotka saa olla vaikka värilliset. Mustia kuviosukkahousuja mulla onkin riittämiin. Seuraavaksi varmaan etsin jostain sen viininpunaisen hameen, josta olikin jo puhetta. Näytti niin hyvältä niiden ihanien pitsisukkahousujen kanssa. Olisinpa itsekin yhtä hyvä yhdistelemään kun sä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kauhia kun on unohtunut vastata tähän, olen pahoillani <3 Mutta hei kävi mielessä, että tuollaisen vekkimallisen farkkuhameenhan voi teetättää ompelijalla. Saisi just sellaisen minkä haluaa, eikä tarvisi enää etsiä ;) Kuviosukkiksilla saa kyllä perus asuunkin ilmettä, ei ihme että pidän myös niistä! Tuo jotain kivaa vibaa asuun, eikä oo tylsä :D Viimeinen lauseesi oli kyllä ihana lukea, kiitos hurjasti <3 Uskon että sullakin on ihana ja mielenkiintoinen tyyli ja osaat yhdistellä vaatteita ;)

      Poista