Sisällön tarjoaa Blogger.

Minä -blogihaaste

Bongasin uuden haasteen Lindan blogista joskus tuossa keväällä ja mä jo silloin pistin tämän työn alle. Tämä nyt on jäänyt näköjään lojumaan taas luonnoksiin ja koska nyt on luonnoksia tullut useita tehtyä, niin on se myös jäänyt sinne jalkoihin. Tää on hyvä heitellä nyt tähän väliin, kun tässä käsitellään hieman mun kuulumisia ja fiiliksiä tältä hetkeltä.

blogihaaste

Minä elän... hieman jänniä aikoja tällä hetkellä. Kaikki tulee muuttumaan ja kaikenlaisia uusia juttuja tulee eteen koko ajan, mutta onneksi en ole yksin, kun mulla on maailman ihanin ja välittävin mies vierellä. Olen iloinen, että tämä vauvahetki osui just tälle kesälle. Mulla on ollut pitkään fiilis, että olen niin sanotusti jumahtanut elämässä paikoilleen, vaikka olinkin onnellinen ja elin aika tasapainossa.

Minulla on... maailman paras mies, perhe ja läheiset.

Minä toivon... että raskausaika sujuu hyvin, eikä mitään kummempia tule vastaan. Mulla on lääkäri-, neula- ja kipukammot sun muut, joten toivon myös tulevan synnytyksen menevän hyvin. Olen varannutkin ajan pelkopolille, jossa toivon, että puhuminen lievittäisi hieman tuota synnytyspelkoani.

Minä en ole...
elänyt varmaan koskaan näin pahassa matkakuumeessa, etenkin kun nyt tietää, ettei hetkeen ole mihinkään pääsemässä. Mä tiedän, että kyllä sitä vielä ehtii, muttakun….

Minua ärsyttää... asua kerrostalossa ja tämän asian muistaa aina kun kesä tulee. Olisi ihana päästä takaoven kautta suoraan pihalle, eikä lasitetulle parvekkeelle, vaikka asiat voisi olla huonomminkin ja ei olisi koko parveketta. Selailenkin tiuhaan tahtiin parilta omalta lemppari Kuopion omakotitaloalueelta omakotitaloja haaveillen siitä ihan omasta..

flower kimono outfit

Minä osaan... nauttia nyt hyvin kesästä tai enemmänkin luonnosta. Ennen mun oli pakko aina laittaa kuulokkeet korville, kun lähdin ulos kävelylle, lenkille tai muuten vain kuljin pidemmän matkan jalan töihin. Tänä vuonna oon osannut jättää ne kuulottimet pois ja oon kävellessä kuunnellut vain luonnon ääniä ja elämää sekä omia askeleita. Oikeesti, kannattaa kokeilla!

Minä arvostan... terveyttä sekä hyvää ja vahvaa oloa. Arvostan sitä ihan todella paljon, vaikken siis sairas ole ollutkaan. Sitä en ole ennen ajatellut, mutta kun sitä joutuu niin sanotusti vuodepotilaaksi puoleksitoista kuukaudeksi, välillä yrittäen käydä töissä, tehdä siellä vuoro kunnialla loppuun ja tehdä kaikki arkiaskareet ja kaupassakäynnit hammasta purren, kun on niin jäätävä olo ja väsymys päällä. Alkuraskaus, ei oo ikävä.

Minä shoppailen… sopivasti. Osaan ostaa nykyään ehkä vähän tarkemmin ja vain ne, mitä oikeasti tarvitsen. Okei, jokainen meistä ei välttämättä tarvisi niitä 10 eri mekkoa, mutta siis ymmärrätte varmaan mitä ajan takaa. Niin sanotut heräteostokset ovat jääneet multa kokonaan ja olen siitä todella iloinen.

Minua naurattaa... kun vauva kutittelee masussa. On se jännä tunne ja näky masun päältä, kun siellä liikkuu joku. Myös miehen juttelut vauvamasulle ovat saaneet kyllä hymyn huulille.

flower kimono

Ihanaa sunnuntain jatkoa ja uutta alkavaa viikkoa ♥  


8 kommenttia

  1. Ihanaa kun teit tän<3 :) Kerrostalossa asuminen ei tosiaan oo näillä hellekeleillä se paras vaihtoehto. Koneellinen ilmastointi olis aika jees meinaan eikä sellasta niin vaan kerrostalokämppään hankita :D Plus mäkin toivoisin pääseväni suoraan ovesta astumalla omalle takapihalle, jossa vois grillata, nauttia auringosta ja muutenkin hengata. Meillä on tosi kivan kokoinen parveke, mutta se kaipaa vielä parempaa sisustusta enkä muutenkaan tykkää siellä hengata, kun mies polttaa.. Onneksi se sentään yrittää nyt lopettaa :D

    Nää kuvat susta on aivan ihania :) Aurinkoista uutta viikkoa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Linda ja ihana kuulla <3 Mulle ei ehkä tuo kämpän kuumuus kerrostalossa niin haittaa, vaan se ettei pääse pihaan silleen mukavasti, vaan aina tuohon lasitetulle partsille :( Etenkin kun meidän alakertalaiset polttaa ja hellesäällä emme voineet pitää lainkaan ovia ja ikkunoita auki kun sieltä tuli kaikki savu meidän partsille ja olohuoneeseen. :D Aijai sun täytyy mies käskeä ulos ja laittaa partsi kuntoon, jotta saisit edes vähän siellä hengata ;) Ihan hyvä että yrittää lopettaa, niin munkin mieheni tässä yrittää, mutta hän on onneksi siirtynyt jo sähköiseen ja yrittää pian siitäkin irti! :D

      Kiitoksia kovasti kommentistasi Linda <3

      Poista
  2. Oi vitsit, ihana et liikkeet näkyy päällepäinkin jo! :) Kannattaa ottaa videolle joskus, kun vauva on liikkuvainen - siihen on ihana palata sitten myöhemmin, kunhan vaan muistaa nimetä videon niin, että sen löytää myös myöhemmin. Mie otin useampia videoita eri aikaan raskauden aikana, hyvin huomaa miten liikkeet suurenivat vauvan kasvaessa. <3 Tämä postaus oli todella kiva - paljon sellaisia juttuja, mitkä miekin oon laittanut merkille (esim. heräteostosten väheneminen) ja moniin voi samaistua jollain tavalla, vaikka vähän eri elämäntilanteessa ollaan. <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on kyllä todella ihanaa ja erikoista 8) Ihan uusia juttuja tulee koko ajan tässä raskauden myötä ja nyt ootan jo kovasti, että pääsee pienokainen tänne meidän kanssa <3 Videolle olenkin ottanut masun heilumista, mutta hän ei oo oikein yhteistyöhön halukas kun lopettaa ne kovimmat liikkeet heti kun kaivan kameran esiin :'D Mutta ne tosiaan kovenee ajan myötä ja varmasti alkaa näkyä enemmän ja enemmän, joten saan kuvatuksi paremmin ne liikkeet :)

      Kiitoksia Milla kommentistasi, ihana kuulla että tää oli mukavaa ja samaistuttavaa luettavaa 8) <3

      Poista
  3. Olipa tosikiva lukea nää sun vastaukset, ihanaa raskausaikaa ja toivottavasti kaikki menee hyvin!:)

    VastaaPoista
  4. Olipas tämä kiva haaste tähän väliin! Mä ajattelin, että voisin itsekin tehdä tämän, oli nimittäin kivoja vastauksia sulla ja alkoi tehdä mieli kirjoittaa oman blogin puolelle jotain keventävää välillä :> Toivon myös, että sun loppu raskausaika sujuu hyvin ja että synnytyskin menee paremmin kuin hyvin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Emmi 8) Tee ihmeessä sinäkin, lukisin jälleen mielelläni sunkin versiosi tästä haasteesta ;) Ihania tsemppitoiveita siellä, olet kultainen <3

      Poista