Sisällön tarjoaa Blogger.

Sähkönsininen mekko - Äitienpäivän asu

electric blue dress

JACKET JACQUELINE DE YONG
DRESS VERO MODA 
BELT LINDEX
BAG MICHAEL KORS
HAT&TIGHTS H&M 
SHOES DINSKO

äitienpäivä asu

Tää asukokonaisuus on koottu tämän ihanan sähkönsinisen mekon ympärille. Pelastin tämän kyseisen Vero Modan mekon muutama vuosi sitten siskoni kirppiskassista. Hän oli heittämässä sen kiertoon ja mä suoraan sanottuna huusin, että tää mekko mulle nyt heti. Ja kiitokset siskolleni, kun hän sen mulle antoi♥

Sähkönsininen pukeutumisessa on ollut aina mun mieleeni. Joskus teininä käytin sitä enemmän ja sen vuoksi en oo jostain syystä pitkään aikaan oikein tykännyt pukeutua siihen - ehkä mulle tuli liikaa se teiniys mieleen. Nyt mä sitten rohkenin pitkästä aikaa hypätä tähän ihanaan sähkönsiniseen mekkoon ja pakko sanoa, että viihdyin tässä kokonaisuudessa ihan super hyvin.

sähkönsininen mekko asu
kevät tyyli
sähkönsininen mekko

Äitienpäiväksi oli sitten luvattu tänä vuonna just sopivaa keliä tälle sähkönsiniselle mekolle ja tälle asukokonaisuudelle. Viimein pääsin toteuttamaan lookin, joka oli ollut mielessä mulla jo kaksi kokonaista vuotta ja pääsin viimein kuvaamaan sen myös tänne. Miksi en sitten aiemmin ollut pukeutunut tähän? Viime keväänä en ennättänyt kamalan raskauspahoinvoinnin takia, kun taas toissa keväänä taisi kesä yllättää meidät nopeasti.

Tää on ollut myös kahtena vuonna yksi oivallinen asuvalinta vapun viettoon ja jos tänä vappuna oltaisiin päästy liikenteeseen, niin tää olisi ollut ehdottomasti mun vappu lookkini tänä vuonna. Yleensä vappusää on ollut kuitenkin sen verran kolea, että tää on ehkä hieman viileä sille ajankohdalle - tänä vuonna se olisi taas ollut ehkä ihan kohtalainen säänsä puolesta.


spring look
outfit details
spring look mothersday

Ainoa päänvaiva tämän asun kohdalla olikin sitten sukkikset! Tähän asukokonaisuuteen nimittäin passaisi lähes mitkä tahansa. Sukkahousujen avulla saakin kokonaisuutta muuteltua hitusen erilaiseksi joka kerta. Pähkäilin pitkään pistänkö nämä kukkakuvolliset sukkahousut vaiko sitten pilkulliset sukkahousut - ehkäpä seuraavaksi voisinkin kokeille mekkoa pilkullisten kanssa. Etenkin kun en ole koskaan pilkuista pukeutumisessa välittänyt, joten haluan kokeilla! Mä myös taistelin hetken tuon vyön kanssa, laittaako ilman vai sen kanssa. Tykästyin kuitenkin vyöhön, se tuo kivaa yksityiskohtaa ja pitää ehkä hivenen löysähköä mekkoa paremmin mun yllä.

outfit ideas
äitienpäivä asukokonaisuus sinisella mekolla
outfit ideas spring
mothers day outfit

Tämä taitaakin olla sitten viimeinen keväinen asukokonaisuus, nimittäin tää kesä tais nyt lopullisesti sitten tulla ilahduttamaan meitä. Joko siellä ollaan nautittu näistä ihan mahtavista kesäkeleistä? Mä oon niin nauttinut näistä! Vähän se kesä tuntui taas yllättävän, tuntuu että se yllättää joka vuosi, kun lämpö yhtäkkiä pamahtaa päälle.

Mitä pidätte tästä kokonaisuudesta?
Aurinkoisia kesäpäiviä kaikille!

6 kommenttia

  1. Ihana asukokonaisuus! Jaksan aina ihastella miten sun päälle sopii kyllä asu kuin asu niin hyvin<3 :D Noi sukkahousut toimii mun mielestä tosi hyvin tuolla, tosin ei ne pilkullisetkaan varmasti huonot olisi ;) Upealta näytät taas kerran<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, voi kuinka ihanasti taas sanottu <3 Tähän lookkiin sopisi kyllä vaikka minkämoiset sukkikset :D Niillä saa tosiaan muokattua kokonaisuutta hitusen erilaiseksi joka kerta, jos vaan haluaa :)

      Poista
  2. Aivan samaa mieltä. Ihana kokonaisuus! Ja nuo sukkahousut on tosi upeat, sopii tuohon kuin nakutettu. Itsekin käytän juuri sukkahousuja eri asujen muunteluun. Oli mekko tai hame, niin sukkahousuilla saa helposti uutta ilmettä asuun kuin asuun. Värikkäitä ja kuviollisia sukkahousuja käytän useimmiten. Pilkullisiakin löytyy muutamat. Hienoja kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon Petra kommentistasi <3 Ihan totta, sukkahousut voi ja tekeekin usein ihan eri ilmeen tismalleen samalle lookille muuten. Värikkäitä ja kuviollisia tulee itsekin pidettyä, mutta myös mustat hieman läpikuultavat on mun suosiossa :) Kiitoksia kehuista, kuvaajakin kiittää ;)

      Poista
  3. Todella ihana asukokonaisuus! <3 Kieltämättä sähkönsinisestä tulee omatkin teiniajat mieleen, sillä silloin tuli kyllä käytettyä tuota väriä (sekä punaista) aika paljon, mutta väri on silti vieläkin todella ihana ja sopii sulle vallan mainiosti! :> Tykkään noista sukkiksista sekä siitä, että yhdistit niin vyön kuin hatunkin tähän kokonaisuuteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä mun silmään edelleen ihana kokonaisuus, tykkäsin niin kovasti 8) Kiitoksia kehuista ja kommentistasi jälleen <3

      Poista