Sisällön tarjoaa Blogger.

Midimittainen kukkahame

 summer outfit ideas


TOP BIKBOK
MIDI SKIRT H&M
BAG GUESS
BALLERINAS MICHAEL KORS


midihameessa


Mun alkukesän ostos - midimittainen kukkahame. Mä mallailin tätä ensin päälle ja pistin takaisin alerekkiin, yksi syy oli sen läpinäkyvyys ja se, ettei se ollut värikäs kukkahame, mitä aluksi etsin. Äiti kuitenkin ihastui tähän hameeseen ja sanoi, että ota se. No mä otin, koska hintakin oli muistaakseni vain 15 euroa. Ja mähän etsin kukkaisia midihameita. No oston jälkeen rakastuin tähän ikihyviksi. Läpinäkyvyyskään ei haittaa, kun ostin alle shortsit, jotka mun piti muutenkin ostaa, sillä useiden mekkojeni alla niitä on hyvä pitää ihan vain siksi, että välttelee mahdollisia vilautuksia.


midi kukkahame H&M

midi mittainen kukkahame


Kuvista ei ehkä huomaa, mutta hameen väri on sellainen vaalea beige. Mustien kukkien vuoksi valitsin ihan ehdottomasti mustan topin ja väriä asuun sain keltaisella Guessin laukullani - tää mun pirtsakka kesälaukkuni. Aluksi meinasin pistää myös mustan laukun, mutta kesän vuoksi halusin vähän väriä mukaan. Haluaisin yhdistää hameen myös jonkin muun väriseen yläosaan, mutta koska hame on väriltään beige, on siihen tosi hankala yrittää yhdistää mitään muuta yläosaa, kuin mustaa. Pitää kai vaan kokeilla.


keltainen guess mini laukku

midihame kukka


Me palailtiin maanantaina reissusta Suomussalmen suunnilta, sen vuoksi postausväli venyi nyt kaksi viikkoa. Meidän piti palata jo edeltävän viikon maanantaina, mutta koska miehellä alkoi loma, niin ei haluttu pitää kiirettä ja jäätiin kokonaiseksi viikoksi vielä sen elokuun ekan viikonlopun lisäksi. Ja sääkin suosi niin hyvin, että ihan mielellään vietettiin aikaa paikassa, jossa sai olla ulkona, käydä uimassa ja puusaunassa ym ym. Ja kotonahan saa istua ihan riittävästi. 


Kesälomareissu Etelä-Suomeen oli myös vähän mielessä, Pori tai Porvoo oli mun haaveissa. Muutin kyllä mieleni tässä hiljattain, en edelleenkään halua liikkua kovin paljoa missään tän koronahommelin takia, etenkin kun se toinen aalto taitaa sittenkin ihan oikeesti tapahtua. Otetaan iisisti nyt ja maltetaan, kyllä me jonain päivänä vielä päästään liikkumaan. Ahdistava tää koko tilanne.


kukka midihame

kukkainen musta beige midihame


Joko te Bloggerin käyttäjät ootte ennättäneet tutustua tähän uudistettuun Bloggeriin? Mä kokeilin tätä jo kesäkuun alussa, mutta palasin lähes heti tuttuun ja turvalliseen, vanhempaan käyttöjärjestelmään. Pian kuitenkin tajusin, että sehän muuttuu automaattisesti ja lopullisesti, niin lähdin harjoittelemaan tän käyttöä. Uudistettu järjestelmä ehkä vähän piristi ja homma ei tunnu enää niin "vanhalta", mutta onhan tää vähän hankala. Etenkin tuosta uudesta html-näkymästä en pidä yhtään, kun lisään kuvat kuitenkin Flickrin kautta ja html-koodit eivät ole enää niin selvästi järjestyksessä kuin ennen. Ehkä tähän tottuu ja varmasti tähänkin tehdään sitten ajan kanssa parannuksia ja korjauksia käyttäjien mielipiteiden mukaan.


summer ootd

midihame H&M


Mitä tykkäätte asusta?
Entä mitä mieltä te ootte uudesta Bloggerista?

4 kommenttia

 1. Ihana asu taas kerran, toi keltainen laukku on kiva väripiste tossa kokonaisuudessa<3 :)

  Me ollaan myös miehen kanssa jätetty kaikki isommat reissut nyt lomalla tekemättä, koska korona. Helsinkiinkin meidän piti mennä ja yöpyä hotellissa, mutta sekin taitaa nyt jäädä. Mä tiedän millaisia työpäiviä omat työkaverit tällä hetkellä joutuu tekemään, jotta ihmiset pääsis koronanäytteille, ja omallakin kohdalla se työtaakka on todennäköisesti parin viikon päästä edessä, jos ei tilanne tästä muutu tai saada lisää resursseja. En siis halua itse mitään riskiä sille, että vahingossakaan sairastuisin vaan jonkun Helsingin reissun takia tms. Toki sitä kipeeksi voi aina tulla muutenkin eikä kyseessä tarvii olla korona, mutta mieluummin pysyttelen nyt kotona ja tehdään sitten autolla jotain pieniä reissuja jonnekin, jos mieli tekee :) Kyllä sitä myöhemminkin ehtii!

  Mulla on uudesta Bloggerista vähän ristiriitaiset fiilikset, mutta pääasiassa oon tykännyt tästä. Olihan se vanha ehkä hitusen kivikautinen joiltain osin, eli korkea aikakin oli jo tulla vähän päivitystä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kommentista ja sanoistasi Linda <3 Tosi hyvin ajateltu, nyt pitäis tosiaan vaan malttaa. Toki kotimaanmatkailua moni tekee ja siitä ei ajatella huonoa, mut itse taas en kehtais kamalasti täälläkään mennä mihinkään. Etenkään tonne kauheen Etelään mihinkään "turistipaikkoihin" koska toinen aalto on ollut puheenaiheena jo pitkään ja nyt alkanut taas tartuntojakin tulemaan. Tosiaan myöhemminkin ehtii!

   Tosiaan mukava, että päiviettiin Bloggeria! Jostain luin, että joskus aikoinaan oli just moni vaihtanut Bloggerista pois, kun oli sillon aikoinaan tullut tieto, ettei tätä enää päivitetä. Onpa kiva et päivitys kuitenkin tuli, kun onhan tällä käyttäjiä :)

   Poista
 2. Ihana asukokonaisuus, jälleen kerran! <3 Tykkään todella paljon tuosta pikkulaukustakin, se on nimittäin aivan super ihanan värinen! Kyllä se vain niin on, että sininen ja keltainen ovat ne meikäläisen lempivärit ja ne kyllä aina vetoavat muhun, tavalla tai toisella :'D Mua vähän harmittaa, kun löysin kirpparilta aivan ihanan keltaisen Mangon pikkulaukun, mutta huomasin muutama päivä sitten, että sen päällyshän murenee, kun sitä käyttää! Olin vähän suruissani, mutta pakko se on pois pistää, koska se tuntui olevan muutenkin todella huonossa kunnossa... On mulla vielä yksi keltainen pikkulaukku (ja reppukin, heh), mutta haluaisin löytää aivan tietyn värisen keltaisen pikkulaukun itselleni... Täytyy jatkaa metsästystä!

  Huomasin itsekin yksi päivä tämän uuden Bloggerin ulkoasun postausta kirjoittaessa, täytyy ehkä perehtyä siihen enemmän jossain vaiheessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis <3 Keltainen on kyllä ihan pop munkin mielestäni 8) Harmi että oot löytänyt vähän kehnonlaatuisen laukun, jospa löytäisit sen tilalle sitten jonkun parempi kuntoisen ja laatuisen keltaisen pikkulaukun joskus ;) Tsemppiä sen metsästykseen <3

   Perehdy ihmeessä, tuo lisäboostia bloggaamiseenkin, kun Blogger on nyt uusi! Kaipaan sun kirjoituksiasi <3

   Poista