Sisällön tarjoaa Blogger.

Kevään suosikit

Kevättä on jäjellä enää toukokuu, jolloin ollaan yleensä saatu jo vietellä myös melko kesäisiä päiviä etenkin siinä toukokuun loppupuolella. Kevätkuukaisista toukokuu on se viimeinen, mutta sanottakoot että vapun jälkeen se kevät lähtee mun mielestäni kunnolla käyntiin. On keväisiä lämpöisiä ilmoja. Lisäksi saa ruveta odottelemaan kunnolla kesää ja sen rientoja.

Työpöydälläni on lojunut taas parisen kuukautta kansio, joka on kantanut nimeä "suosikit". Nämä ovat lähinnä olleet tammikuun lopusta asti, mutta kevään mittaa sinne on ilmestynyt suurinosa kuvista ja näissä kuvissa vilkkuvat jutut ovat siis edelleen suosikeitani. Nyt tunnen että olisi aika pistää tämä tänne, ennen kuin kesäisiä suosikeita alkaa tupsahdella kameraani.

nelly-shoes-overkneeboots-ylipolvensaappaat-nly

Ylipolvensaappaat joista löytyy myös sitä korkoa. Tilasin nämä nelly.com verkkokaupasta jo tammikuussa ja olenkin odotellut kevättä, jotta saan nämä jalkaan. Vielä en ole sitä tehnyt mutta uskon saavani nämä käyttöön ihan pian. Korot ovat ehken arkikäyttöön liian juhlavat, mutta en anna sen haitata ja varmasti tulen vetämään nämä jalkaan ihan arkenakin.

kalevala-koru-rannekoru-lumihiutale-jewelry

Kalevala lumihiutale rannekoru, jonka sain mieheltäni joululahjaksi. Tämä on löytynyt hopeita koruja käyttäessäni ranteesta aina, ystävänpäivälahjaksi sain myös tähän kuuluvan sormuksen josta olin haaveillut pitkään. Se olisi ansainnut paikkansa kyllä tässä postauksessa, mutta noh.. Se nyt jäi.

grapefruit-greippi-verigreippi

Verigreippi on ollut suosiossani ihan helmikuusta tähän päivään saakka ja lähes joka ilta tykkään vedellä yhden tällaisen. Mies ei tykkää näistä yhtään ja mä vaan mietin kuka ei oikeasti voi tykätä näistä kirpakan piristävistä hedelmistä.

kaurapuuro

Kaurapuuro on löytynyt ihan viime vuoden loppupuolelta tähänkin päivään asti mun aamupalasuosikeistani - ennen en syönyt lainkaan aamupalaa mutta viimeistään uuden vuoden tavoitteena päätin että nyt se muuttuu. Tosin tällä viikolla vaihdoin kaurapuuron ihan neljän viljan puuroon, jonka koin itselleni paremmaksi. Puuroa rakastan syödä itse tehdyt mansikkasurvoksen kera, jota teemme joka kesä pakkaseen, tai joko mehukeitolla tai vadelmilla. Laiskoina herkkuaamuina saatan jopa vetää puuron pelkällä voisilmällä kuten pienenä tuli tehtyä.

Muhun ei ole ne kaikkien hehkuttamat tuorepuurot iskeneet sitten yhtään, rakastan ihan tätä perinteistä. Ilokseni sitten jostain luin että jopa perinteinen puuro on parempi aamupalavalinta kun se nykyinen tuorepuurotrendi. Tiedä sitten onko tuo totta..

karkki

Ässä VaahtiX oli pakko laittaa tähän postaukseen! Mä syön kyllä harvoin karkkia, mutta näitä kun tuli kauppojen hyllyille ja sellainen pussi tuli testiin, tykästyin kyllä täysin.

lempihetki-cosmpolitan-tee

Lempparihetkeni oli tämä teehetki uusimman Cosmon kera, kun palasimme Tenerifan reissulta ja sairastuin johonkin sitkeeseen kevätflunssaan. Kuva itsessäänkin näyttää jo mukavalta ♥ Lisäksi teekupissa on valkoista teetä mustikkamuffinsi aromilla, joka on pysynyt suosikeissani ihan viime syksystä tähän päivään asti.

Löytyykö teidän suosikeista samantyylisiä juttuja?
Oikein iloista sunnuntaita ja ihanaa uutta alkavaa viikkoa!

Kata

12 kommenttia

  1. Oi miten kivoja suosikkeja<3 Tosin toi verigreippi ei iske kyllä muhun yhtään :D Vähän turhan kirpeitä mun makuuni, vaikka tuoksusta tykkään esim. kosmetiikassa tosi paljon :) Kaurapuuro on mullekin sellanen aika perinteinen aamupala, vaikka jossain vaiheessa teinkin tosi usein just tuorepuuroja. Jotenkin tykkään kuitenkin aloittaa päivän mieluummin ihan tollasella perinteisellä, lämpimällä puuroannoksella kuin kylmällä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana että tykkäät! ♥ Joo, tuohan on tosi kirpee, mä rakastan kirpeyttä joten nää on siksi kovassa suosiossa:) Mies syö hulluna appelsiineja ja aina kun maistan, ne maistuu tosi tylsiltä ja noh, ei oikein miltään:'D Varmaan kun näitä greippejä on tottunut syömään niin appelsiinista ei se maku puske mitenkään esiin enää:'D
      Joo minäkin tykkään aloittaa päivän sellaisella lämpimällä enkä kylmällä, en mä jotenkin osaa kuvitella syöväni kylmää aamupalaa nyt kun on tähän aamupalan syöntiin tottunut:D Tosin en heti herätessäni ala syömään, että jos niin täytyisi tehdä niin sit varmaan kylmä uppoisi paremmin.:)

      Poista
  2. Ihana tuo lumihiutale -rannekoru! ♥ Täälläkin vedetään usein kaurapuuroa aamupalaksi, ja itseasiassa juurikin noilla neljän viljan hiutaleilla :D Itsetehty mansikkasurvos kuulostaa niin hyvältä, voisitkohan tuoda sitä vähän meidänkin pakkaseen? ;)) Itsellänikin on aina suunnitteilla nämä "kuukauden suosikit" -postaukset, mutta hyvin usein ne unohtuvat luonnoskansioihin pyörimään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin rakastan sitä, tosin saapi nähdä kuinka usein kesällä tulee tuo pistetttyä - samaa mietin siitä sormuksesta.:D Kun ei jostain syystä tunnu että lumihitaleet sopii kesään:D No mutta, sormus ainakin suuri suosikkini joen sitä varmasti aion kesälläkin pitää!
      Hhih multa itse asiassa hetki sitten loppui ne mansikkasurvokset, äidin pakkasessa vielä olis niitä mutta en oo ehtinyt hakemaan:D Suosittelen joka kesä ostamaan sen mansikkalaatikon ja tekemään sitä talvelle, on muuten ihanaa ♥ Sopii vaikka lettujen ja vohveleidenkin päälle:)
      Minä nyt en joka kuukausi tee näitä suosikit postauksia, sillon ne unohtuu. Enkä näköjään joka vuodenaikakaan, esim talvella ei ollut lainkaan mitään:) Sillon tällön näitä on hauska tehdä niin ne ei silleen "unohdu" mä näet tiedän että jos kuukauden suosikkeja alkaisin tekemään niin en mä niitä millää muistaisi:D

      Poista
  3. Kivoja suosikkeja oot koonnut yhteen! :) Nuo sun saappaat on tosi tyylikkäät! Noita karkkeja en ookkaan koskaan maistanut, pitääkin kokeilla joku kerta :p Tuo koru on myös todella kaunis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina!:) Mä rakastan nuita saappaita, en malta odottaa että pääsen kunnolla kokoamaan asun niiden ympärille ♥ Suosittelen myös kokeilemaan nuita nameja;) Ja koru ehdoton rakkaus <3

      Poista
  4. Aivan ihania suosikkeja<3 Vitsi mä oon iiihan lovessa noihin sun VS:n kuoriin :') Hitsi mua harmittaa, kun verigreippi on niin ihanan freshin tuoksuinen mutta en uskalla maistaa sitä, kun viime kerralla pari vuotta sit sain kamalan allergiareaktion ja jouduin ensiapuun :'DDD ääää! Ja morjes itetehty mansikkasurvos<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilia <3 Apuaa, mä kun meinasin että pitäs nuo pistää kirpparille ja ostaa phoneen ihan kunnon kuoret kun eihän nuo suojaa lähes yhtään, näyttö on jo halki:')
      Hääh eikä, kauheeta!::D En mäkään tuossa vaiheessa uskaltais maistaa verigreippiä uudelleen:DD Mansikkasurvos on kyllä taivaallista <3

      Poista
  5. Ihania suosikkeja! Tuo lumihiutale rannekoru on u-p-e-a! Mun omana ehdottomana lempparina kaurapuuro kuuluu ihan joka aamuiseen aamupalaan, kun olen vain Suomessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin rakastan tuota rannekorua, se on upee!;) Ja tuo puuro on joka aamuinen mullakin, juttu mitä jostain syystä odottaa joka aamu:'D ♥

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Kiitti Roxy, noi oli kyllä sellaiset mitä etsin pitkään, tykkään ♥

      Poista