Sisällön tarjoaa Blogger.

Kauneuden kuolemansynnit

Hei sinne sunnuntaihin! ♥ Toivottavasti teillä on mennyt viikonloppu tähän asti ihanasti, minä olen ollut töissä ja vielä tänäänkin painun työmaalle. Töiden jälkeen täytyy tietysti poiketa myös oman äidin luona, sillä tänäänhän on äitienpäivä!

Anyway sain Smoky Eye Candy -blogin ihastuttavalta Sannalta haasteen joskus tuossa pari kuukautta sitten, jossa on seitsemän kysymystä kauneuteen ja niiden synteihin liittyen. Kiitoksia hurjan paljon taas mielenkiintoisesta haasteesta Sanna, lähdin innoissani vastaamaan näihin kysymyksiin.

volyymiripset-volumelashes

1. Ylpeys: Mikä kauneustuote saa sinut tuntemaan itsesi erityisen kauniiksi ja itsevarmaksi?
Voiko volyymiripset laskea kauneustuotteeksi? No minäpä nyt lasken. Ehdottomasti nämä ripset siis! Jos näitä ei nyt sitten lasketa, on se varmaan kaikki silmämeikkiin tarvittavat tuotteet kokonaisuudessan. Jos mulla ei nyt olisi volyymiripsiä, niin käyttäisin ehdottomasti luomiväriä, rajauksia ja ripsaria päivittäin, se korostaa silmiä paljon. Volyymiripsissä on kuitenkin se hyvä puoli että ne ovat niin näyttävät ja sitä luomiväriä ja rajausta ei välttämättä tarvi!

2. Kateus: Mitä ulkoista piirrettä, jota itse et omaa, kadehdit kaikkein eniten?
Se on varmaan hyvä iho. Mulla rasvoittuu nassu niin nopeesti että se on tosi häiritsevää. Oon kuitenkin alkanut olemaan asian kanssa sinut ja hoidan ihoa sen mukaisesti, se hyvä ja oikea ihonhoito oikeasti auttaa! Kuulostankohan mä nyt liian itserakkaalta kun sanon tämän, oon oikeasti melko tyytyväinen itseeni.

3. Viha: Mitä kauneustuotetta vihaat?
Viha on liian suuri sana tähän, en mä erityisesti vihaa mitään kauneustuotteita. On monia tuotteita joihin olen pettynyt ja josta en pidä. Yksi on eimerkiksi ne NYXin soft matte lip creamit, näissäkin on poikkeussävyjä jotka toimii melko moitteettomasti! Lisäksi itseruskettavat, mä en käsitä niitä. Oikein laitettuna ne ovat varmasti oikein toimivia ja kauniita, mutta se laikukkuus, hyi.

4. Laiskuus: Minkä tuotteen/kauneusrutiinin jätät useimmiten käyttämättä/tekemättä laiskuuden takia?
Tätä mä mietin pitkään, oikeasti aina kun avasin tämän tekstin kun aloin luonnostelemaan. Silti en vaan keksinyt ainuttakaan. Mä olen todella tarkka kaikista ja jos kerrankin jää joku päivä- tai yövoide, silmänympärysvoide taikka hiusöljy ymmä ymmä laittamatta, mua ahdistaa.

nyx-lingerie-softmatte-lipcream-matte-lipstick-chanel-smashbox-lip-gloss

5. Ahneus: Mikä on kallein kauneustuote, jonka omistat? Entä halvin?
Voi kun tietäisin nämä. Kallein on ehken Estee Lauderin eyeshadow base ja sekin vetelee viimeisiään. Seuraavana taitaa tulla sitte Clarinsin instant concealer joka myös on lähellä loppuaan, hha. Myös Chanelin huulipunat voi olla, mutten nyt tiedä mikä noista on oikeasti se kallein. Halvin on kai H&M:n huulipunat joita omistan kolme. Ne on muuten oikeasti tositosi hyviä, vaikkei usein ole nyt ollutkaan käytössä!

6. Ylensyönti: Onko sinulla useampi kappale jotain tiettyä kauneustuotetta ja jos on niin mitä?
No huulituotteita on varmaan kaikista eniten, ellei sitten luomivärejä. Yritän silloin tällöin käydä kaikkia näitä läpi ja heittää käyttämättömiä pois. Pitäisi taas tehdä varmaan sellainen siivous pitkästä aikaa.

7. Himo: Jos sinulla olisi varaa ostaa mikä kauneustuote tahansa, minkä ostaisit?

En himoitse mitään erityisen kalliita tuotteita, mutta superlaadukkaat siveltimet tulisi varmaan ostettua. Tällä hetkellä kyllä menen Ecotools- siveltimillä sekä muutamalla vähän kehnolla Cocopandasta tilatulla edullisella siveltimellä, ja mun mielestä nuo Ecotoolsin siveltimet ovat todella hyviä ja niillä pärjään. Tätä postausta luonnostellessani tuli kyllä tilattua Cocopandalta edullisesti lisää nuita Ecotoolseja, hhe.

cosmopolitan-kauneus-cosmofinland-beauty-magazines

Haastan tähän jokaisen, joilla kauneus on lähellä sydäntä. Kopsatkaa ihmeessä kysymykset omaan blogiinne ja vastatkaa niihin, laitelkaa minulle linkkiä mikäli teiltä löytyy samainen postaus blogista, luen mielenkiinnolla muidenkin vastauksia. Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille, etenkin omalle rakkaalle äidilleni ♥

Kuinka moni aikoo ottaa tämän haasteen vastaan?
Samaistuttavaa maybe?

Kata

9 kommenttia

  1. Kiva postaus, mukava oli lukea! :) Miullakin varmaan arvokkain meikkituote on Estee Lauderilta, mut kallein kauneudenhoitotuote on varmaan Essen kosteusvoide kasvoille. On kyllä jokaisen euron arvoinen, vaikka aina meinaa kirpaista maksaa noin 50e kasvovoiteesta. :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana että pidit Milla:) Onhan se varmaan aika kirpakka hinta maksaa kerrralla kasvovoiteeesta, mutta se varmaan kestääkin ihan hyvän aikaa ja on sen arvoinen tuote!:)

      Poista
  2. olipa kiva postaus, ihana lukea näitä kauneuden kuolemansyntejä ;) sä oot kyllä aina niin upea ja huoliteltu <3 tää ois kyllä kiva toteuttaa itekin! ihanaa uutta viikkoa rakas <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, toteuta säkin Jenni tämä, olis kiva kuulla sunkin "tunnustukset" ;) Voi ihana kiitos, niin oot tiedätkö säkin<3 Ihanaa viikkoa sinnekin rakas ♥

      Poista
  3. Ihanaa, että teit tämän postauksen! Ei ole yhtään itserakasta olla tyytyväinen itseensä. Ja miksipä et olisi tyytyväinen. Olet todella kaunis! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli kyllä todella kiva tehdä! ♥ Tiedätkö nyt ä eilen sit tietysti keksin tuon mistä en oo tyytyväinen, nimittäin syksyllä pimeisiin aikoihin mulla tulee ihan älyttömän pahat silmäpussit kun en saa auringon valoa:'D Tulee mulle kyllä muutenkin mutta silloin ne on pahimmay:''D No joo, pikkujuttuja, oon silti ihan tyytyväinen itteeni:) Kiitos kaunis<3

      Poista
  4. Monessa blogissa olenkin tämän haasteen nähnyt, ja oli kiva päästä lukemaan siunkin vastauksia :) Volyymiripset ovat kyllä itsellänikin sellainen itsetunnon kohottaja, sillä niiden avulla olen saanut muuten melko pieniin silmiini edes jotain eloa ilman kauheaa pakkelimäärää :D Miultakin taitaa löytyä pari H&M:n punaa ja hyviä ne tosiaan ovat, vaikken ole niitä hetkeen käyttänytkään! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa että innostuit ja luit tän mielellään! Musta olisi hauska nähdä sinunkin vastaukset tähän:) Volyymit kyllä pelastaa, mulla nämä on nyt kauheassa kunnossa kun en saanut huoltoa nopeemmin näille. Onneksi perjantaina on taas kunnon räpsyt ♥ H&M:n huulipunat ovat kyllä ihmeen hyviä:D

      Poista
  5. Tätä postausta oli mukava lueskella :) Mä tykkään myös mun ripsistä tosi paljon, lisäksi kyllä myös huulipunasta. Huulipuna piristää nii paljon kasvoja! H&M:n huulipunia en ookkaa kokeillut, voisi kyllä kokeilla :)

    VastaaPoista