Sisällön tarjoaa Blogger.

Sheet Mask- kasvonaamiot - Bearel.fi

Kuten mainitsin aiemmassa TonyMoly lip tint-postauksessa, sain mahdolliseen taas yhteistyöhön Bearel.fi verkkokaupan kanssa ja sain testiin muutaman sheet maskin. Haluan ihan näin alkajaisiksi sanoa kuinka ihastuttava verkkokauppa onkaan kyseessä. Ainakin sähköpostin välityksellä oon saanut ihanaa palvelua vaikka suurimmaksi osaksi yhteistyöt ovatkin olleet kyseessä. Olen kyllä itse tilannut pariin otteeseen sieltä tuotteita ja molemmilla kerroilla olen saanut muutaman näytteen + ihanan lämpimät terveiset sieltä tilaamieni tuotteiden mukana. Mikäli vaan olette kiinnostuneet Korealaisesta kosmetiikasta niin tuo verkkokauppa on se mitä ehdottomasti suosittelen lämmöllä - luotettavat tuotteet ja lämmin palvelu.

Mennäänpä nyt tsekkaamaan nämä naamiot!

holikaholika-tea-honey-sheetmask
Holika Holika - Juicy Mask Sheet Tea Tree & Honey 1,95€

Tea Tree on hoito herkälle ja ongelmaiholle. Teepuu-uute on luonnollinen hoitoratkaisu aknen ja näppylöiden hoitoon. Liinanaamion sisältämät mineraalit ja vitamiinit puhdistavat ja kirkastavat ihoa sekä lievittää punoitusta ja auttaa hoitamaan ja poistamaan tulehduksia.

Honey taas ravitsee ja kosteuttaa ihoa jättämällä ihon pehmeäksi. Se kosteuttaa ja parantaa ihon joustavuutta sekä hoitaa kasvojen juonteita. Honey-liinanaamio sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti normaalille, kuivalle ja ikääntyvälle iholle tämä on todella hyvä vaihtoehto.

holikaholika-tea-tree-sheet-mask

Liinanaamio levitetään puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen kasvoille ja sen vaikutusaika on noin 15-20 minuuttia. Naamio poistetaan, mutta kasvoja ei ole tarkoitus huuhdella. Jäljelle jäänyt seerumi taputellaan hellästi kasvoille.

Naamio tuoksui aivan ihanalle, vihreälle teelle josta puski mieto menthol minun nenääni. Naamio virkisti jo saman tien kun sen pisti iholle. Maski kuitenkin valui ikävästi, etenkin nenän alta ja leuasta sitä sai useaan otteeseen olla nykimässä ylöspäin ja pois pois huulten päältä. Liinanaamio oli todella vetinen joten sitä myös valui pitkin kaulaa, välillä jopa suuhunkin. Naamio jätti kuitenkin ihanan rentoutuneen, rauhoittuneen ja silkkisen pehmeän fiiliksen kasvoille.

holika-holika-honey-sheet-mask
Tämä levitetään myös kavoille niiden puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen. Vaikutusaika on myös sen 15-20 minuuttia ja naamion poiston jälkeen taputellaan hellästi jäljelle jäänyt seerumi ihoon, eikä huuhdella pois.

Tässä naamiossa oli aivan ihana hunajainen tuoksu, itse kyllä pidän hunajan tuoksua tunkkaisena, eikä tuo siis ollut eri asia. Naamio kuitenkin virkisti. Pidimme siskoni kanssa yhteisen hemmotteluhetken tosiaan näillä kahdella HolikaHolikalla, sillä hänellä on kuiva iho toisin kuin minulla, joten oli hauska saada myös kuivaa ihoa kärsivän mielipide kehiin. Yhtälailla tämän kanssa oli pysymisvaikeuksia, mutta se taitanee olla jokaisen naamion kohdalla. Tämäkin antoi melko freshin fiiliksen kasvoille, mutta tämä tosiaan kosteutti hyvin sitä kuivaa ihoa jättäen sen myös pehmoiseksi.

MISSHA-real-solution-sheetmask-pore-intensive
Missha - Real Solution Tencel Sheet Mask Pore Control & Intensive Moisturizing2,90€

Intensive Moisturizing liinanaamio sopii kaikille ihotyypeille ja on täsmähoito erityisesti kuivalle ja pintakuivalle iholle, se kosteuttaa, hoitaa ja ravitsee ihoa. Naamion sisältämä Hyaluronihappo sitoo tehokkaasti kosteutta ja tekee ihosta kimmoisan ja pehmeän. Naamiosta löytyy uutteita, jotka ravitsevat, sileyttävät ja auttavat pitämään ihon kosteutettuna. 

Pore Control sisältää AHA- ja BHA- happoja ja tämä liinanaamio kosteuttaa, puhdistaa ihohuokosia ja poistaa kuollutta ihosolukkoa sekä ravitsee ja hoitaa kasvojen ihoa. Myös tästä naamiosta löytyy uutteita, jotka ravitsevat, sileyttävät ja auttavat pitämään ihon kosteutettuna.

missha-intensive-moisturizing-sheet-mask

Kasvojen pesun ja kasvoveden jälkeen poista liinanaamio pakkauksesta ja avaa se kokonaan auki. Asettele kasvomaski kasvoille ja anna vaikuttaa 10-20 minuuttia. Poista naamio kasvoilta ja hiero jäljelle jäänyt seerumi imeytymään ihoon. Ei tarvitse huuhdella pois. Lisää lopuksi halutessasi kasvovoide ja silmänympärysvoide.

Tämä naamio ei oikein omalle ihotyypille ollut sopiva, mulla ei nimittäin ole kuiva iho - vaikka tuossahan luki että se on sopiva kaikille ihotyypeille - mutta etenkin hyvä täsmähoito kuiville. Pistin siis tämän testiin itse hakien sitä kimmoisuutta ja pehmeyttä. Sitä pehmeyttä tulikin, lisäksi muutama näppy myös. En tiedä johtuiko se tämän käytöstä vai omasta stressistä, jos uskoa nyt ohjeita niin pitäisihän tämän sopia siis kaikille ihotyypeille. Tuo "etenkin kuivalle iholle"-kohta nyt kuitenkin mietityttää. Mutta mitä tästä nyt opimme, taidan pysyä kaukana naamioista jotka ovat nimenomaan tehokkaita kuivaan ihoon..
Tämä oli HolikaHolika liinoihin verattuna paljon "limaisempi" joten veikkaan että tämän vuoksi se pysyi paljon paremmin kasvoilla, eikä valunut samalla tapaa kuin HolikaHolikat. Liinanaamion seerumia kannattaa hieroa kaulan ja käsien ihoon ennen kuin heittää naamion roskiin.

missha-pore-control-sheet-mask

Kasvojen pesun ja kasvoveden jälkeen poista liinanaamio pakkauksesta ja avaa se kokonaan auki. Asettele kasvomaski kasvoille ja anna vaikuttaa 10-20 minuuttia. Poista naamio kasvoilta ja hiero jäljelle jäänyt seerumi imeytymään ihoon. Ei tarvitse huuhdella pois. Lisää lopuksi halutessasi kasvovoide ja silmänympärysvoide.

Tältä odotin eniten! Pore Control poisti kyllä kuolleen ihosolukon ja teki karheasta ihosta todella sileän. Naamion leikkaukset on tehty siten ettei naamio pääse käsiksi nenänpieliin ja se harmitti. Se ei siis päässyt nappamaan nenänpielien epäpuhtauksia. Tämäkin naamio oli limaisempi mitä HolikaHolikat, eli tämä pysyi kasvoilla hyvin eikä valunut. Myös tämän liinanaamion seerumia kannattaa hieroa kaulan ja käsien iholle ennen roskiin heittämistä.


Rehellisesti sanottuna nämä sheet maskit eivät kuitenkaan kovin paljoa eroa toisistaan. Kaikista eniten taisin silti tykästyä HolikaHolikan Tea-tree sheet mask-naamioon sillä se rauhoitti hyvin ihoa ja näppyjä, plussana se että tuoksu oli ihanan raikas. Tietysti myös Misshan Pore Control oli todella ihana ja se toimi nimenomaan ihan hyvin ihohuokosien puhdistukseen, love it!
Lisäksi oon sitä mieltä että tällaisten kertakäyttönaamioiden kohdalla on vaikea sanoa mitään tuotteesta, kun niitä testaa vain yhden kappaleen. Nämä ovat siis yhden käyttökerran kokemuksia, joten sitä on hyvin hankala mennä tarinoimaan. Voisin uskoa lisääväni tuon Tea-treen tai Misshan Pore Controlin ihan viikottaiseen kasvojenhoitorutiineihin, jos näitä olisi vaan myytävänä Bearelilla ns. "pakettihintaan" eikä vain yksittäisinä pakkauksina.

Oletteko te kokeilleet Sheet-maskeja?
Oikein aurinkoista tiistaita!

Kata 

10 kommenttia

  1. Maskit kuulostaa kyllä mielenkiintoisilta! Tämä postaus sai ainakin kiinnostuksen heräämään ja varmaan pakko kokeilla! :)

    VastaaPoista
  2. Vaikuttavat kyllä hyviltä tuotteilta, mutta liina-/kangasnaamiot eivät oikein oo mun juttu. Ne ei oikein pysy mun kasvoilla jotenkin :D Tykkään voidemaisista enemmän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pysyvyysongelmia havaittu täälläkin!:D Tosin Tuuli antoi alemmassa kommassa kyllä hyvän vihjeen että kannattaa maata sen aikaa kun se on kasvoilla:') Ihan hyvä huomio sinänsä tuo, minä palloilin maski naamalla pitkin kämppää joten ei ihme että muutama nuista valui koko ajan:D Voidemaiset ovat kyllä minustakin parempia:)

      Poista
  3. Itsekin tilasin tuolta jokunen aika sitten muutaman naamion testiin, ja asiakaspalvelu vaikutti kyllä ystävälliseltä! :) Rodokselta tullessamme kasvojeni iho oli mennyt hieman huonompaan kuntoon auringonoton takia, ja kotiintullessani lätkäisinkin samana iltana jonkun noista Real Solutionsin maskeista naamaani tuomaan kosteustasapainoa takaisin, ja itselläni se kyllä auttoi :) Ovathan nuo aika vetisiä ja maski tuntuu valuvan kasvoilta, mutta itse kävin vaikutusajaksi sänkyyn makaamaan ja selailemaan instagramia samalla, niin ei tarvinnut pelätä että maski läsähtää kokonaan pois kavoilta hahah :D Kivasti olit toteuttanut tämän postauksen, näitä on kiva lukea ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse tykkään hurjasti palvelusta tuolla, aivan ihana:) Tuo on ihan hyvä kasvojen ihon elvytystapa tuo koseuttava liinanaamio reissun jälkeen, kiitos vinkistä! Tosin musta tuntuu että mun naama vaan kukkii enemmän auringon jälkeen kun on kuitenkin ravainen iho ja se hikoaa koko ajan siellä.:/
      Tosiaan kuten Niinalle mainitsin, ihan hyvä huomio sinänsä tuo että menee maate kun pistää liinanaamion naamalle. Minä palloilin maski naamalla pitkin kämppää joten ei ihme että oli pysyvyysongelmia:D Ihana että tykkäsit toteutuksesta ja postauksesta kokonaisuudessaan! Kiitos ♥

      Poista
  4. Mua vähän kyllä nyt houkuttaa testata noista jotain! Tuo Tea Tree kuulostais siltä, että se voisi sopia mun naamalle hyvin :) Oon muutaman kerran harkinnut noita naamalle lätkäistäviä naamioita ja nyt pitää kyllä varmaan testata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Tea Treetä etenkin, se ylsi omiinkin suosikkeihin 8) ♥

      Poista
  5. mä oon kerran kokeillut erimerkin saman henkisiä maskeja ja se kyllä' kivasti raikasti ihoa ja itsekyllä tykkäsin, näitäkin voisi kyllä kokeilla :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, ihanana raikastavia ja toimivia.:) Voisin testata myös eri merkin liinanaamioita mielelläni!

      Poista