Sisällön tarjoaa Blogger.

Se tämän hetken suosikki vaatejuttu

Tiedättekö sen tunteen kun pukeutumisessa on joku juttu meneillään, siis se yksi tietty juttu mitä haluatte yllenne koko ajan. En meinaa samaa vaatetta, vaan siis oli ne sitten hatut, farkut, nyörit, huivit, nahka, turkki.. Se "vaatejuttu" jonka ympärille kokoatte sen asun, tai mitä näkyy yllänne paljon.
Mulla on ollut jo alkuvuodesta asti suosiossa erilaiset mekot, voisin jopa sanoa että ne ovat vaatekaappini kulmakiviä nykyään. Lähinnä tiukat, midimittaiset tai vähän lyhykäisemmät, sellaiset jotka sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Tämä mekkovillitys on jatkunut mulla melko pitkään ja edelleen vaan rakastan pukeutua niihin ja edelleen bongailen niitä vaatekaupoista ihan hulluna siinä toivossa että yksi tai ehkäpä jopa kaksi uutukaista lähtisi mukaan.

mekot

Kesällä opin käyttämään pitkähihaisia paitoja, joten nyt menee myös nuo pitkähihaiset mekotkin - ennen vain sain ihailla niitä kun pelkäsin ahdistuvani pitkähihaiseen vaatekappaleeseen. Ostin hetki sitten kolme uutta pitkähihaista mekkoa jotka sopivat näihin keleihin ja tähän vuodenaikaan paremmin. Muuten suosin toppimallisia ja niitä tuli kesäaikaan käytettyä hullun paljon, mutta eihän niissä meinaa enää tareta ja en todellakaan aio talven ajaksi luopua mekoista. Selailinkin netistä pitkähihaisia mekkoja, jotka tosiaan sopivat tähän vuodenaikaan paljon paremmin.


esprit mekot


Tämä kollaasi on täynnä ihanan arkisia yksilöitä. Nykyään myös nuo vähän löysemmät mekot alkaa viehättää, olen alkanut tulla enemmän ja enemmän mukavuudenhaluiseksi, hha. Ylhäällä oleviin poolokauluksisiin mekkoihin olisi ihana kääriytyä pikkupakkasessa. Talvea kohden mennessä myös neulemekot ovat alkaneet kiehtoa ja varsinkin tuo beige muhkea mekko olisi ihana sujauttaa päälle!
Suosikikseni näistä nousi kuitenkin keskellä näkyvä mekko, joka oli saatavilla aika useissa väreissä. Näin syksyn aikana kaikki tummahkot sävyt ovat mieleeni ja tähän kollaasiin valitsin minun silmääni tällä hetkellä miellyttävimmät, burgundy ja navy blue. Mekkoa oli tosiaan saatavilla myös muissa ihanissa väreissä, kannattaa käydä vilkaisemassa.

Off-shoulderit ovat nykyään kovaa huutoa - tosin ne ovat olleet jo todella pitkään, mutta täällä tulee taas neito joka on aina myöhässä näissä vaatehiteissä - ja sellaisia kotiutunkin pari kappaletta viimeksi BikBokista. Toisen niistä näette ylimmässä kollaasissa, ihan ensimmäisessä kuvassa. Otin kyseisen mekon kahdessa eri värissä, hhe. Ja arvatkaas mitä! Tein sitten sen virheen että testasin vain toista mekkoa ja se sopi, toisen nappasin hyllystä. Kotona heitin sitten sen toisen päälle niin se olikin ihan liian iso, vaikka molempien lapuissa lukee koko S ja kyseessä on siis sama mekko eri värissä. Mitä opimme? Muista aina sovittaa ennen ostoa, vaikka kyseessä olisi sama vaatekappale eri värissä!

Alimmaisen kollaasin kauniit mekot ovat Esprit.fi sivustolta.

Mikä on teidän tämän hetken suosikki vaatejuttu?

~ Kata ~

25 kommenttia

  1. Toi on niin totta että aina on se suosikki vaatejuttu jokaisena aikana! Noi tollaset arkiset pitkähihaiset mekot on munkin makuun, vaikken muuten hirveästi mekkoja osaa pukea. Mulla on tällä hetkellä joku pakkomielle maastokuvioon! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mulla on pysynyt sama vaatejuttu ihmeen kauan:') Yleensä se vaihtuu puolen vuoden jälkeen! Mulla oli joskus alkuvuonna maastonvihreä sellanen hittijuttu mutten paljoa sellaista omista:D

      Poista
  2. siis arvaa mitä, mä kans täällä just tälläkin hetkellä hiihtelen neulemekossa :D oon aivan rakastunut mekkoihin jo muutenkin, ja just tänään kouluun tallustaessani mietin kuinka ihania neulemekot onkaan! niin rentoja, pehmoisia ja mukavia. ja lämpimiä! ♥ joten ne on kyllä myös mun lemppareita tällä hetkellä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei taida olla vielä ainuttakaan neulemekkoa, mutta mäoon kyllä muutamia ihastellut kaupoissa. Sitä oikeaa ei oo vielä vastaan tullut:/ Mutta kuten sanoit ne ovat niin rentoja, pehmoisia, mukavia ja lämpimiä että pakko saada ♥ Lähes samoilla lemppareille mennään;)

      Poista
  3. mekot iskee kyllä täälläkin kovaa! Mekko on siitä kiva kun ei tarvitse miettiä asua sen enempää ja silti näyttää aina siltä kuin ois miettinyt asun!:D tuo beige yksilö ois kyllä aivan täydellinen nyt syksyksi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on tosiaan totta että mekko on helppo vaatekappale:) Tosiaan nyt syksyn/talven aikana se ei välttämättä olekaan niin kun ulkovaatteet haluan saada mätsäämään hyvin siihen (vielä kun tarkenee takki auki viilettää, kohta ei) :D Hhii mä jostain syystä näen itseni tuossa beigessä jouluaattona! 8)

      Poista
  4. Ihania mekkoja tosiaan, etenkin toi vasen ylimmäinen!<3 Mä oon kans rakastunut tuon mallisiin mekkoihin ja just niihin pitkähihaisiin!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että sieltä löytyi sullekin joku mihin iskit silmäsi 8) ♥ Tuo on kyllä tosi ihana!

      Poista
  5. Mäkin tykkään kovasti neulemekoista, juuri ostin tänään taas yhden! Ne on niin mukavia päällä, mutta myöskin näyttää hyvältä! :)

    http://pitsisiivinkohtiunelmia.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neulemekko on kyllä pakko saada:D Varsinkin näin talvea kohden mennessä. Sellainen neulemekko mikä näyttäisi vähän "isolta villapaidalta" olisi kiva 8) Tuo on tota että ne ovat rentoja ja mukavia, mutta samalla hemmetin hyvännäköisiä:)

      Poista
  6. Pystyn hyvinkin samaistumaan tähän tekstiin, varsinkin kun itselläkin mekot on se tämän hetken juttu :D Näin syksyn tullen erilaiset trikoo- ja neulemekot ovat olleet ahkerassa käytössä ja juuri tänään kuolasin muutamaa ihanaa yksilöä keskustassa. Luulen että nyt ilmojen kylmetessä seuraava suosikki on erilaiset neuleet ja mekot saavat hieman siirtyä syrjään... Mutta hei, todella kaunis tuo offshoulders -mekko! Näyttää niin kauniilta sun päällä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä muistelin että sulla taitanee myös olla mekot se tän hetken juttu;) Mulla ei neulemekkoja vielä taida olla mutta tosiaan sellaisen haluan kotiuttaa, ainakin jouluaattona on sellainen ylle saatava 8) Neuleet ovat kyllä myös niin se tän vuoden juttu, mutta mä en vaan ole valmis laittamaan mekkoja syrjään vaikka talvi tuleekin :') ♥ Kiitoksia Ellanoora!

      Poista
  7. Ihan ehdottomasti kannattaa aina sovittaa eri värit, koska ne voi olla valmistettu eri materiaaleista jolloin ovat usein myös erikokoisia keskenään (vaikka kokolapuissa sama koko). Tämän olen minäkin oppinut kantapään kautta :( :D Mulla on vielä etsinnässä pitkähihainen mekko, ei ole tullut sopivaa vastaan ja mä haluaisin aina päästä sovittamaan, eli nettikaupat ei oikein tule kysymykseen :) Onneksi oon nyt ostanut useamman kivan hameen joita voin pitää pitkähihaisen tai neuleen kanssa! ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tuota tiennytkään! Nyt tiedän ja oon taas yhden asteen fiksumpi pukeutuja:D Kiitos Jenniina! Saisikohan sitä mekkoa jotenkin pienennettyä:'D Joo mulla on hieman sama että enemmän haluaisin sovittaa eikä nettikaupoista tule sen vuoksi paljoa tilailtua. Silloin tällöin pieniä juttuja, onneksi nykyään aina on palautus mahdollista mutta onhan siinäkin työnsä jos ei voi kyseisen nettikaupan liikkeeseen palauttaa, jos sellaista paikkakunnalta löytyy:) Oij hameet on myös sellainen syksyn juttu, niitä pitäisi itsellekin ostaa kun suurin osa on kesäisiä:D ♥

      Poista
  8. Todellakin, aina on joku, joka ainakin pistää silmään ja houkutaa ihan hulluna! :) Viime syksynä se oli mulla pitkät neuletakit, sitä edellisenä petroolin sininen jne jne :)


    Noi mekot kyllä sopii sulle ihan täydellisesti, että ei ihme, että tykkäät <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep oli kyseessä vaate, väri, kuosi tai muu sellainen, aina on se joku juttu!:D Kiitoksia paljon kehuista ja kommentistasi Kirsi ♥ :)

      Poista
  9. Siis mekot (varsinkin sellaiset suht "tavalliset") on parhautta, kun niistä saa usein arkisen että juhlavan ja jotkut yksilöt sopivat jopa useampaan vuodenaikaan oikein asustettuna! Todellakin yay mekoille!

    Mulla alkaa kohta pukkaa vaatekriisiä, koska parin viikon sisällä pitää alkaa käyttämään lämpimämpiä vaatteita täällä Madridissa enkä oo shoppaillu mitään neuleita vielä... ei sillä, että niitä tarviisi, mutta kyllähän ne pari uutta piristäis siellä vaatekaapissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin niitä tavallisia meinaan, sitä arkiseksi että juhlavaksi saatavaa. Tosiaankin kyllähän sitä tarkenee ihan minä vuodenaikana tahansa jos sitä vaan asusteet on kohdillaan. Tosin tuota pitkähihaista mekkoa en +25 asteen lämmössä pitäisi:'D Ja hei nyt vaan shoppaamaan sitten lämpöisempiä vaatteita;) Minunkij tekisi mieli ostaa muutama uusi neule, ylipäätänsä shoppailemaan tekisi mieli:'D

      Poista
  10. Mekot on ihania! Ja tosiaan kun niistä saa helposti muokattua arkeen kuin juhlaankin sopivia :) Nykyään pukeudun vaan mekkoihin ku ne on niin rentoja ja kivoja päällä :) haha.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No äläpäs muuta sano 8) ♥ Hhi ihana että sielläkin mekot on nyt se juttu, täälläkään ei paljoa muuta yllä näy! Harmittaa vaan se toinen mekko mikä oli liian iso:/

      Poista
  11. Mie oon neulemekkoa etsinyt jo kaksi vuotta, mutta ei vaa löydy sellaista mikä on saatava ja mikä on oikeesti ihana! Yks ohut ihon myötänen on, mutta haluaisin juurikin paksun ja rennon mekon. Hameet on mun nykyisiä lemppareita ja oversize collegepaidat<3 Hameita oon rohmunnut tänä vuonna kuutisen kipaletta ihan sen takia, koska oon ikäni etsinyt sitä oikeaa hame mallia itselleni ja tänä vuonna niitä on tulvinut joka paikasta! Nyt minullakin on siis hameita. Harmi vaa talvella ei tarkene hameis :'D Mut the neulemekkoa odotellessa! Tekis mieli tulla Kuopioon shoppaa;) Ja mulla on käynyt samalla tavalla, että sama paita on olevinaan samankokoinen erivärisenä, mutta toisesta väristä piti ottaa kokoa isompi :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo sun ensimmäinen lauseesi, mietin samaa! Täälläkin on se oikea neulemekko etsinnöissä, muita mekkoja kyllä löytyy:D Juurikin sellaisen tiukan mutta myös rennon ja paksun jonka voisi heittää vaikka jouluaattona ylle 8) Hhih syksyisiä hameita tännekin tarvittaisin, suurin osa mulla on niin kesäisiä:D Hyvä että siellä on nyt vastaan tullut niitä ja oot tajunnut ne ostaa! Ja kyllähän hameilla tarkenee talvellakin jos on paksua sukkaa jalassa, tosin se on yksilöllistä miten palelee:') ♥ Minunkin tekisi hirmusti mieli shopata mutta nyt on vaan säästettävä jos keväällä vaikka pääsisi ulkomaille shoppaamaan 8) Ja joo mä en tiennyt todellakaan että värillä on väliä kokojen suhteen, nyt tiedän ja oon taas yhtä astetta fiksumpi shoppailija ja pukeutuja :'D

      Poista
  12. Täällä kans yks mekkotyttö! Erityisesti just noi neulemekot iskee kovaa, etenkin vähän löysät sellaiset. Millä ohjelmalla teit tuon kollaasin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana että löytyy muitakin!:) Muhunkin iskee löydät neulemekot mutten yhtään miellyttävää oo löytänyt ja jos oon niin ei ole ollut kokoja:/ Kollaasi on tehty Polyvorella:)

      Poista
    2. Kiitti vastauksesta ja tsemppiä etsintöihin! Eiköhän niitä putkahtele tarjontaan vielä talven edetessä ;)

      Poista