Sisällön tarjoaa Blogger.

Vastaukset kysymyksiin

Vihdoin pääsin julkaisemaan vastaukset teidän heittämiin kysymyksiinne. Sen kummemmin en ala höpisemään, sillä postauksella on jo nyt pituutta. Toivottavasti jaksatte lukaista ♥

katzariina q&a vastaukset

MINÄ

Mitä odotat tältä vuodelta eniten?
Matkaa johonkin aivan uuteen paikkaan.

Mitä tilaat ravintolassa?
Riippuu ihan täysin missä raflassa sitä ollaan! Wingsejä, hampparin, pizzaa, lohta, kanaa, pastaa, salaattia.. Oon ihan oikeesti kaikkiruokainen ja en jumitu vaan yhteen annokseen.

Mitä toivot/odotat eniten tällä hetkellä?
Matkan varausta johonkin, en tiedä milloin ja minne, mutta tämä on asia mitä aina odotan eniten.

Mistä asioista pidät itsessäsi? Mistä et?
Silmistäni, vahvoista hiuksista ja ripsistä. Ja ehken siitä että osaan tulla toimeen kaikenlaisten kanssa, jos siihen annetaan mahdollisuus. En pidä siitä, että olen tosi äkkipikainen ja kärsimätön ihminen, hha.

Tärkein ihminen elämässä? Miksi juuri hän?
Tämä on kysymys mihin en vaan osaisi vastata. Mulla on muutamia todella tärkeitä ihmisiä ympärilläni. Sanotaan nyt kuitenkin äiti. Miksi? Tätä ei tarvi edes selittää, koska äiti.

Saavutus, josta olet ylpeä?
Mä en oo mitenkään saavutuskeskeinen ihminen sanotaanko se noin. Haluan vaan olla onnellinen ja elää sellaista tasaisen mukavaa elämää. Saattaa kolahtaa joidenkin korvaan, mutta kaikki eivät tähtää mihinkään.

Minkä elokuvan katsoit viimeksi?
Taisi olla 2012 leffa mikä meillä pyöri viimeksi Netflixistä.

Mitä Netflix sarjaa suosittelisit?
Katson itse varmaan neljättä viidettä kertaa Pretty little liarsia, se on yksi mitä suosittelen!
Ollaan kuitenkin tällä hetkellä N:n kanssa katsomassa sellaista sarjaa kuin Zoo. Vaikka se onkin ehkä hivenen raaka minulle, se on silti ihan huippu ja suosittelen! Nuista kumpikaan ei kuitenkaan ole se Netflix Original jos tässä haettiin sitä, Stranger things on hyvä Netflix Original sarja!

Äänestätkö presidentin vaaleissa?
Kyllä.

Mikä on sun ns. "turhin" taitosi?
Oon pahoillani, tämä on tooosi vaikea enkä osaa vastata tähän.

Mihin sä uskot? (karma, sattuma jne. vai uskotko mihinkään?)
Uskon, uskon ihan kaikkeen mahdolliseen karmaan, sattumaan, yliluonnolliseen ym. Asiasta vähän sivuun, veikkaan että siksi en voi esimerkiksi kauhuleffoja katsoa. Yksin kotona ja joku kolahtaa = se on jotain...

Voisitko asua ulkomailla?
Kyllä ja en. Ehkä kallistun enemmän siihen että en. Perhe on mulle kaikki kaikessa joten en muuttaisi mihinkään kauas heistä. Lisäksi Suomi vaan on sellainen mihin on mun mielestä ollut lottovoitto syntyä. Vaikka oonkin kuullut myös sanonnan että tarvii lottovoiton kun syntyy Suomeen, hhe.

Mitä kadehdit muissa ihmisissä?
Kadehdin niitä jotka tietävät mitä haluavat tehdä työkseen. Mä en urakeskeinen ihminen ole, haluan vaan tehdä sellaista duunia millä pystyy elämään, mutta oishan se ihana jos tietäisi mitä haluaisi tehdä.

Ketä ihailet?
En mä oikein ihaile ketään.

Mikä on paras muistosi viime vuodelta?
Muutamia pieniä ihania asioita N:n kanssa. En tiedä miksi, mutta mulla jäi syvästi mieleen se kun istuskeltiin Rodoksella ihan pimeällä rannalla ja katseltiin taivaalla näkyviä tähtiä ja lentokoneiden valoja ♥ Puhuttiin niitä näitä kaikesta maan ja taivaan väliltä.

Entä ihanin asia mitä sulle on tapahtunut viikon sisään?
Töissä aivan ihana palaute asiakkaalta. "Kiitos äärettömän kauniille tarjoilijalle" ja tuosta tuli ihan äärettömän ihana fiilis!

Suomen kesä vai ulkomaat?
Molemmat on niin ihania, toki haluan olla kesällä Suomessa mahdollisimman paljon, mutta en sanoisi ei ulkomaillekaan.

Haluaisitko asua maalla vai kaupungissa?
Siinä välissä on loistava. Haaveilen omakotitalosta rauhallisella alueella, mikä olisi kuitenkin lähellä kaikkea tarvittavaa.

Pelkäätkö jotain?
Kyllä, yksin pimeässä, ei  vaan pysty.

Ootko mielestäsi säästeliäs/tuhlaileva?
Sekä että. Säästän kovasti, mutta osaan myös tuhlata jos sille päälle satun.

Millainen oot luonteeltasi?
Iloinen, innokas ja persoonallinen.

Onko sulla laaja kaveripiiri?
No ei sinänsä ole kaveripiiriä tai muuta.. Toki aika usein samalla poppoolla mennään jos mennään ja onhan se kivaa. Kovin laaja se ei ole, abouttiarallaa ehkä ylle tai alle kymmenen meitä on riippuen tietty menoista.

Luetko aikakauslehtiä?
Luin ennen paljon, nykyään en enää.

Kenen tyyliä ihailet?
Jennin! Tämän naisen tyyli on jotain niin uskomattoman ihanaa, voisin ottaa hänen vaatekaappinsa heti itelleni!

ammattijuttuja

TYÖ/KOULU

Mitkä koulut olet tähän mennessä käynyt?
Peruskoulun ja Hotelli- ja ravintola-alan.

Mitä teet työksesi?
Tarjoilija. Olen oikeasti koulutukseltani vastaanottovirkailija, mutta pidän enemmän siitä että saapi tehdä, tiskin takana pojottaminen ei ollut oikeen se mun juttu.

Mikä olis sun unelma duuni? Miksi juuri se?
Lukekaa tämä blogini eniten lukukertoja saanut postaus Kun ei olekaan sitä unelma-ammattia. Siinä on kattava vastaus tähän kysymykseen ja hieman asiaa sen vierestä.

Jos sun pitäisi nyt heti palata koulun penkille opiskelemaan uusi ammatti (tai vaihtaa alaa nyt heti), mitä lähtisit opiskelemaan?
Todennäköisesti kauneusalaa jos olisi ihan pakko. Kokopäiväisesti en sitä haluaisi, mutta sivutyönä se voisi olla ihan kiva - etenkin kynsien laitto.

TULEVAISUUS

Missä näet itsesi viiden vuoden kuluttua?
Haluan elää hetkessä, joten en haluaisi miettiä tällaista. No mutta kuitenkin omakotitalo, lapsi ja onnellinen tasainen elämä. Aika perus, mutta silti.

Haluatko lapsia? Kuinka monta?
Haluan. Yhden tai kaksi, ehkä yksikin riittäisi.

Mitä haluaisit sanoa itsellesi, esim kirjeessä nyt? Jos saisit avata sen 50 vuoden päästä?
Siis mä oon tylsä ihminen, en oikeasti osaa sanoa. Yritän niin elää hetkessä tätä elämää, joten en osaa miettiä tällaisia. Varmaan nimenomaan sitä että toivottavasti oot osannut Kata elää siinä hetkessä, hhe.

meikkauksesta

MEIKKAUS

Millä luokalla aloit meikkaamaan?
Ööö en muista tarkkaan, ehkä kuudennella luokalla?

Mikä on ollut pahin meikkimokasi?

Näitähän tulisi mieleen muutamia, vaikkei ne nyt ehkä mokia ole mutta omaan silmään ehdoton nounou. Mainitaan tässä nyt kuitenkin väärän värinen meikkivoide.

Mitkä on sun vakkari meikkituotteet?
Oon harkinnut tästä tekeväni postauksen, mutta mainitaan. Peitevoide, puuteri, aurinkopuuteri, poskipuna, kulmaväri ja kajaali. Näillä mennään nykyään aika pitkälti arkimeikissä kun on volyymiripset.

BLOGGAUS

Tapaatko muita bloggaaja collegoita usein/harvoin?
Ennen tapasin usein, nykyään vähän harvemmin.

Parhaat blogilöydöt viime vuonna?
Mä en muista mitä oon alkanut seuraamaan viime vuonna. Mä lisään lukulistalle oikeasti tosi harvoin luettavaa, lisään just ne jotka oikeasti iskee. Eli sanotaan että kaikki jotka sinne oon lisännyt.

Suosikki blogit ja instatilit?

Suosikkiblogejahan mulla on muutamia, mutta mainitaan tässä yksi niistä. Niinan Where to next? koska matkailu. Niina reissaa kadehdittavan paljon, kertoo kattavasti postauksissaan vinkkejä ja mikä parhain, hän julkaisee paljon kuvia. Mä rakastan katsella matkakuvia. Kroonisesta matkakuumeesta kärsin, mutta jos se joskus vähän laskee, niin Niinan blogia lukemalla ei voi välttää matkakuumeen nousemista. 4 x instagram favorites löytyy sitten ne insta suosikit. Kaikki näistä edelleen.

Näetkö itsesi bloggaamassa vielä 5, 10 tai 15 vuoden päästä?
Näen. Kaikkea voi toki tapahtua, mutta näen hyvin.

Paras vinkki, minkä antaisit aloittavalle bloggaajalle?
Ole oma itsesi, kirjoita rohkeasti siitä mikä on se sun juttu.

Mikä on parasta bloggaamisessa?
Uusiin ihmisiin tutustuminen ja siitä että saa kirjoittaa ja jakaa kuvia just siitä mistä tykkää.

Saatko tienestiä blogilla?
En, enkä halua. Tuntuu että jos työnalla on pari blogiyhteistyötäkin, stressaan siitä hulluna. Pidän tästä hommasta pelkkänä harrastuksena, vaikka toki välillä yhteistyöjuttuja onkin kiva tehdä.

matkustelu

MATKAILU

Missä maissa olet käynyt?

Amerikka, Englanti, Espanja, Italia, Turkki, Kreikka, Ruotsi, Viro.

Mihin haluaisit juuri nyt matkustaa?
Miamiin ehdottomasti. Kuolaan lähes kuukausittain Aurinkomatkojen sivuilta Miamin matkoja. Tosin ehdotin miehelle muutama päivä sitten että tammikuussa 2019 Thaimaa voisi olla kohde, sinne tekisi hurjana mieli nyt. Ennen en yhtään halunnut sinne, mutta jostain se into sinne nyt kumpuaa.

Mihin et ikinä matkustaisi?
En ikinä sano ikinä... Australia ja Afrikka vaikuttaa vähän pelottavilta joten ehkä nuo. Lisäksi mua ei kovin kiinnosta Venäjä tai Norja. Tosin Norjaan olisi kiva lähteä kyllä autoilemaan!

Unelma matkakohteesi?
Näitähän on monia, mutta sanotaan nyt se Miami mihin oon haaveillut pääseväni heti kun koin tuon New Yorkin.

Kolme paikkaa johon matkustaisit, jos ei raha/aika/tms olisi este?
Floridaan, Kaliforniaan ja Japaniin.

Jos saisit matkustaa ihan mihin tahansa niin mihin matkustaisit?
No tällä hetkellä sinne Miamiin tai Thaikkuihin.

ostoksia

SHOPPAILU/TYYLI

Paras ostos viime vuonna?

Keltainen välikausitakki.

Kuinka usein shoppailet?
No aika harvoin nykyään, jos vertaa muutaman vuoden takaiseen. Ennen ostelin huvikseen, nykyään vain jos joku tietty juttu minkä palavasti haluan. Yleensä säästän ulkomaille ja shoppailen siellä kunnolla, Suomesta ostan vain yksittäistapauksia, yleensä pinnalla olevia juttuja jotka mielin yhdistää omaan tyyliini.

Mistä yleensä ostat vaatteesi?
Gina Tricot ja BikBok ovat Suomessa ne yleisimmät. Toki tilaan ompelimo Rokitalta usein, koska Milla osaa hommansa ja tekee just sen mistä haaveilee! Ulkomailla Bershka, Pull&Bear ja Stradivarius.

Minkä laukun ottaisit, jos saisit nyt minkä vaan?
Chanelin mustan klassisen tikkauskuosisen pikkulaukun. Myönnän etten tiedä sen nimeä, sillä en edes kehtaa katsella niitä..

Lempi vaate ja laukkumerkki?
Vaatemerkki, hmm.. En osaa sen kummemmin merkkiä sanoa. Laukkumerkkinä ehdottomasti tällä hetkellä Michael Kors. Omistan kyllä Guessin laukkuja melko paljon, ja voisi kuvitella että se ois lemppari, mutta nehän ovat hintalaatu suhteeltaan hyvinkin kökköjä ja niitä en ole siis ostanut aikoihin enää. Ne ovat kyllä kauniita ja ihanan erikoisia.

lempi takki vuonna 2017

SUOSIKIT

Lempi drinkki?
Joku kirpeä, sellainen missä on limeä.

Minkälaisesta musiikista tykkäät?
Aikalailla sekalaisesta, kaikenlaisesta paitsi hevistä ja rockista. Sellainen "mieto" rock menee.

Mikä on sun lempibiisi just nyt?
Evelinan Tornado ja Jason Derulon Whatscha say.

Mihin biisiin et ikinä kyllästy?
No varmaan tuohon Jason Derulon Whatscha sayhin.

Mikä on lempikirjasi?
En lue kirjoja. Oikeesti. En oo lukenut ikinä kokonaan mitään muita kuin Twilight Sagan, niihin jäin nuorena koukkuun, hhe.

Mitkä on sun lempikarkkeja?
Hmm... Mä syön karkkia aika vähän, suklaa menee enempi mutta nyt ei ole kyse suklaasta NE ON ERI ASIA. Varmaan sellaiset pehmeät vaahtomaiset kummitukset ne on kuulemma oikeesti mustekaloja.. joissa on pastellisen värisiä vaaleanpunaisia, vihreitä ja keltaisia namuja. Aika lähelle Fazerin Ässä Vaahtix namuja jotka maistuu lähes samalle, ehkä paremmille!

Lempikuvasi?
Ehdottomasti tämä ♥

lempi kuva

Kiitos jokaiselle, jotka heititte kysymyksiä minulle ♥

Kata

27 kommenttia

 1. Tässä oppi susta kyllä paljon uusia asioita! Ja ihana toi vika kuva♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava kuulla, kiitos Sini ♥ Toi on kyllä niin ihana kuva munkin mielestä, parhain minusta ja N:stä onnistunut otos 8)

   Poista
 2. Ääää voi Kata rakas <3 Kun bongasin jonkun Jennin tuolta ihailemasi tyylin kohdalta, niin piti ihan klikata että kukas Jenni se on :D Piti ihan miehellekin hehkuttaa kun tuli niin valtavan hyvä mieli ja hymyilin kun joku pikkulapsi täällä :D Eli KIITOS <3 Samaa voisin sanoa sulle! :* Ja muutenkin aivan ihana postaus! Vaikka sut tunnenkin, niin aina näistä löytyy kaikkea uutta ja jotain mitä ei tiennyt <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awws voi sinua ihana <3 No sinä tietysti, hhi ;) Mä voin kuvitella kyllä miten otit tuon, itsekin jos bongaan itseni jonkun postauksesta niin ai että miten ihana fiilis siitä tulee 8) Kyllä näistä vaan oppii aina uutta vaikka kuinka pitkään olis seurannut ja tuntenut :) Kiitos muru ihanasta kommentista <3

   Poista
 3. Näitä vastauksia oli tosi mielenkiintoista lukea. :)
  Olisi kiva lukea sun suosikkimeikkituotteista! :)
  Oli pakko lukea uudemman kerran ”jos ei olekaan sitä unelma ammattia” olet jäsennellyt ajatuksesi siinä tosi hyvin. Ihan mun yks lemppari postaus mitä oon sun blogista lukenut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Siiri :) Kyllä ihan on ollut mielessä että kerron vakiomeikkituotteeni ihan kunnolla eri postauksessa kuvineen ja merkkeineen kaikkineen :') Täytyy vaan ensin käydä ostamassa mun vakio peitevoiteeni joka on ihan finaalissa nyt, mut pitäisi ensin käyttää kyllä yks tosi kökkö Lumenen peitevoide jonka jouduin kerran ostamaan kun olin unohtanut peitevoiteeni kotiin minireissun ajaksi - mä en osaa heittää sitä pois vaikka se onkin tosi surkee:'D

   Ja ei hitto mulle tuli niin ihana mieli, kiitos superisti ja oon todella tyytyväinen itsekin tuohon pohdinta-postaukseeni - kirjoittaminen ei oo koskaan ollut mun vahvin puoleni, eikä oikeastaan sellainen pohdinta ja oman mielipiteen ilmaisu tuollaisissa asioissa. Kiitos siis, tuli ihan super kiva fiilis<3

   Poista
 4. Olipa mukava lukea sulta tällainen postaus! Tuli paljon uutta susta, vaikka blogiasi oonkin seuraillut niin kauan kun vaan jaksan muistaa ;)<3
  Et usko mut munkin yks ikuisista lempparibiiseistä on Jason Derulon Whatcha say:D!! Ja Voi että, Jennin vaatekaapin sisällön kotiuttaisin minäkin ihan koska vaan ;P
  Voi meitä kroonisen matkakuumeen sairastajia ...Ihanaa loppuviikkoo sinne Kata <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi miten ihana kuulla, kiitos Emilia <3 Tosiaan vaikka kuinka on seurailtu niin varmasti tällaisissa tulee oikeesti uusia juttuja toisesta esille. Etenkin kun lukijat heittelee kysymyksiä mitkä ei ehkä millään muulla tavoin tuu blogissa esille muuten:) Harmiii kun ei oo vieläkään päästy näkeen kunnolla<3
   Hhaa meillä on näköjään paljon yhteistä, lemppari biisi, halutaan Jennin vaatekaappi itelle ja siis no tää matkakuumeilu aina!;D <3 Ihanaa loppuviikkoo sullekin upeus <3

   Poista
 5. Uu, vihdoin tää tuli! Olipas kiva lukea näitä vastauksia:) Kaunis toi viimeinen kuva <3

  VastaaPoista
 6. Olipa kiva lukea näitä vastauksia, oppi taas susta paljon uutta ♥ Ja ihania kuvia oot valinnut tähän! Mä oon viime aikoina alkanut myös haaveilemaan Miamin matkasta, ennen oon halunnut vain New Yorkiin :D Nyt vain kelpaisi mikä tahansa reissu ♥ Australiasta oon haaveillut aina, mutta oikeasti varmaan istuisin vain hotellihuoneessa kun pelkäisin kaikkia ötököitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava kuulla, kiitos Jasu <3 Nyt tosiaan kelpaisi itsellekin mikä tahansa reissu nimenomaan lämpöön. Tosin Tukholman risteilyä ollaan tässä mietitty kun meillä on viikon päästä viikon mittainen loma:) Ja joo hei toi Australia, se vaikuttas joo kiinnostavalta muuten, mutta todella pelottavalle myös:D Ötökät nimenomaan yksi syy!:'D

   Poista
 7. Hyviä vastauksia, joista moneen pystyn itsekin samaistumaan <3 Esimerkiksi en halua liikaa suunnitella tulevaisuuttani, vaan pyrin elämään tässä hetkessä ja sillä mielellä, että tietyt asiat tapahtuvat kun niiden aika on :) Luonteeltani osaan olla myös hyvin äkkipikainen ja kärsimätön, mikä välillä ärsyttää jopa itseäni..:D Matkakuume ei kyllä ikinä häviä mihinkään, itsekin haluaisin niin tänä vuonna lähteä taas johonkin, mutta ainakaan tällä hetkellä rahatilanne ei anna yhtään periksi :( Siulla on muuten aivan ihanan sävyiset hiukset tällä hetkellä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava kuulla, kiitos Tuuli <3 Tuo on täydellisesti sanottu, asiat tapahtuu kun on niiden aika :) Ihana huomata kuinka meistä löytyy vähän samaa ;) Voi vitsi, toivottavasti loppu vuonna päästään molemmat johonkin kivaan paikkaan reissuun eikös;) Kiitos, vaalensin niitä taas hieman kampaajalla tuossa tammikuun lopulla:)

   Poista
 8. Pretty Little Liarsia kaikki kehuu, mutta hitto kun mä en oo vieläkään saanut aikaiseksi katsoa sitä :D Enkä edes tiedä minkä takia, kun se vaikuttaa just semmoselta sarjalta, mistä mäkin tykkäisin! Miami on kyllä ihana paikka, toivottavasti sinne pääset piakkoin käymään :) Mäkin haluisin ehdottomasti uudelleen ja poikaystävääkin se kiinnostaa, joten ehkä me joskus vielä sinne lähdetään :D

  Ihana toi viimeinen kuva teistä, en yhtään ihmettele että just toi on sun suosikki<3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kato ihmeessä, se on ihan älyttömän hyvä sarja ;) Miamiin iskin silmäni heti Nycin matkan jälkeen, mutta siis sun blogistasi kun näin kuvia niin hinku oli isompi :D Toivotaan että tekin pääsisitte pian siellä käymään <3 Kiitos Linda ihana :3

   Poista
 9. Todella ihana postaus Kata! <3 Mielenkiintoisia kysymyksiä oot saanut ja hyvin niihin vastannut ;) Oi vitsi olisi niin huippua joskus päästä matkustamaan Floridaan, joku päivä vielä! Ja kiitos todella paljon tuosta lempiblogi kohdasta, olen otettu! <3 Tuli hyvä mieli :) Sunkin blogisi on mun lemppareita! Pretty little liars on ihan parhaita tv-sarjoja munkin mielestä :D Mä oon muuten vasta viime aikoina tykästynyt enemmän Stradivariukseen, ennen en niin välittänyt siitä kaupasta :) Kiva kun teit tälläisen postauksen, näistä oppii aina uutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis <3 Amerikassa on monta kolkkaa jossa haluaisin käydä 8) Ja hei ollos hyvä, se vaan oli totuus ;) Ihana kuulla että munkin blogini on yksi sun lemppareistasi, tosiaan tulee hyvä mieli<3 Ihana että tykkäsit lukea ja löytyi samaistuttavia juttuja muutamia <3

   Poista
 10. Oli kiva oppia susta kaikenlaista uutta! Jostain syystä tätä vastauspostausta oli todella miellyttävää lukea, koska olit selkeästi pohtinyt, mitä vastaisit mihinkin kysymykseen :) Välillä ainakin mulle tulee sellainen hieman tylsistynyt olo ja saatan ehkä jopa skipata tekstiä, kun luen tällaisia postauksia (paha tapa, I know). Sä et jaaritellut liikaa aiheen vierestä, ehkä siksi juuri nautinkin tämän lukemisesta!

  Tuo viimeisin kuva on kyllä todella ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi miten ihana fiilis tuli tästä sun kommentista, KIITOS <3 Voin samaistua tuohon, itsekin välillä tylsistyn tällaisissa joissain blogeissa (en toki kaikissa, yleensä lemppareissa kahlaan koko poustin läpi) kun välillä selitetään todella pitkän kaavan kautta :D Todella paha tapa myönnän itsekin.. :'D Ihana oot, kiitos <3

   Poista
 11. olipa kiva postaus ja taas oppi susta uusia asioita:)) Ihania kuvia oot valinnu myös tähän postauksene! Pretty little liars on kyllä hyvä sarja monesti oon kaudet itekki kattonut:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän Saara 8) <3 PLL on ihan huippu, se on kyllä tullut monesti katsottua läpi ja hitto että ootan seiska kautta, kun en oo sitä nähnyt vielä kertaakaan ja muistaakseni kutos kausi jäi niiiin jännäriin kohtaan!

   Poista
 12. Mie luin tämän postauksen jo aiemmin, mut piti vielä palata kommentoimaan! <3 Näissä kysymyksissä kyl näkyy sie niin selkeästi sellaisena kuin siut tunnen, ihan huippua. :) Ja ihana oli huomata, et tuo keltainen välikausitakki on siun paras ostos viime vuodelta! Just pähkäilin tässä, et toi malli toimis tosi hyvin myös mustassa ja armyvihreässä takissa.... :) Takkeja niin paljon työn alla, et uusia malleja ja värejä putkahtelee vähän väliä mieleen. <3 ^^ PLL on kyl hyvä ja GG kanssa, pukeutumisinspiksen osalta varsinkin. Nyt katon sitä How to get away with Murder- sarjaa, se on kans hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että palasit kommaamaan ;) <3 Ihan mahtavaa, ihana kuulla että oon osannut vastata minun tyylisesti hhhe ;D Se kyllä oli paras ostos, tuon kohdalla tosiaan vois toimia vaikka missä värissä. Siellä taitaakin näkyä jo että kevät on tulossa kun takkeja on työnalla melkoisesti;) Ja joo! Pukeutumisinspiksen osalta nuo sarjat on ehdottomasti kultaa:'D Mä aina ihailen vaan tyylejä mitä niissä sarjoissa bongaa! Tuota sanomaasi sarjaa on kehuttu, mutten itse tiedä sopisiko se mulle:)

   Poista
 13. Oi mahtava postaus! Ihana saada tietää susta tällaisia faktoja :) <3

  VastaaPoista
 14. Jennin tyyli iskee muhunkin tosi kovaa<3 ja just tuollaisen sun kuvaileman Chanelin mäkin haluaisin, mutta se taitaa pysyä haaveissa vielä vuosia... :D

  VastaaPoista
 15. Tässä oli kyllä paljon uutta tietoa! :D Afrikasta haluan sanoa sen verran, että sitä ei kyllä kannata pelätä! Toki turvallisuus on vähän maakohtaista, mutta itse kävin muutamia vuosia sitten Namibiassa ja oli ehdottomasti vaikuttavin matka, jolla olen käynyt :) Se luonto ja kulttuuri on jotain niin erilaista kuin missään muualla!

  VastaaPoista