Sisällön tarjoaa Blogger.

Heinäkuun Bette Box 2018

Jee, heinäkuun Bette Box ja se tuli mulle paljon nopeammin kuin kesäkuun boxi! Se tuli päivässä, mulla oli vieläpä kaksi vapaata joten sain sen heti haettua ja seuraavana päivänä kuvattua sekä kirjoiteltua. Hain oman boxini tosiaan keskiviikkona ja tarkoitus oli jakaa mietteet heti torstaina, mutta halusin saada mun festari asun nopeasti ulos. Joten kivaksi sunnuntai lukemiseksi jätin tämän heinäkuun Bette Boxin!

heinäkuun bette box 2018

Mitä mieltä olin koko boxista? No en ollut itse asiassa kovin tyytyväinen boxiin heti sen avattuani. Muutama tunti siitä ja näin instagramissa pitkäaikaistilaajien saaneen Four Reasons hiustuotteita pari putelia, se latisti fiilistä kyllä hiukan lisää. Sitten päivän sulateltuani mä olinkin jo ihan tyytyväinen tämän kuun boxiin. Se oli kokonaisuudeltaan jotenkin puhtoinen, hempee ja raikas.

dermosil bette box organic body butter vartalovoide

Dermosil Organic minttu vartalovoi
Tämä aivan ihanan tuoksuinen minttu vartalovoi taisi olla boxin mieluisin tuote mulle. Etenkin kun mulla on vartalorasvat taas vähissä, ei tarvi lähteä äkäseen ostamaan kun kesän suosikkirasvani lähenee loppuaan. Mä en yleensä perusta vartalovoista, koska ne ovat yleensä runsaampia ja paksuhkon tuntuisia, tämä imeytyy silti ihan hyvin ihoon mitä nyt testailin.

Yleensä minttu on tuoksuna voimakas, mutta tässä se haihtuu iholta imeytymisen jälkeen. Tuoksu on muutenkin tosi mieto, eikä sellainen överi.  Tämä sisältää sheavoita ja se kosteuttaa tehokkaasti kuivan ihon.

schwarzkopf bc scalp genesis syväpuhdistava shampoo

Schwarzkoff  bc scalp genisis syväpuhdistus shampoo
Tämä nyt tuli vissiin meille, jotka eivät ole pitkäaikaistilaajia. Syväpuhdistava shampoo, jee, mutta se on pikku koossa. Toisaalta ihan hyvä matkalle mukaan otettavaksi. Kuopiossa vaalea tukka alkaa helposti vihertymään sen kovan ja metallisen veden vuoksi, joten en sinänsä valita, mutta tämä olisi ollut paljon kätevämpi isossa koossa. Yleensä matkalle en ota syväpuhdistavaa shampoota koskaan matkaan, sillä minne tahansa muualle menen, on vesi aika luksusta hiuksille.

bette box heinäkuu hammasharja deodorantti nivea

Nivea Dry Fresh Roll-on Antiperspirantti 
Tää on vissiin joku uutuus, silti se ei oikein innostuta koska viime kuun boxista tuli myös deodorantti - vieläpä sellainen missä ei ole sitä antiperspiranttia ja sellaiseen haluan muutenkin vaihtaa kokonaan. No nyt on dödöö eikä tarvi hetkeen kaupasta niitä ostaa, tää menee kyllä käyttöön kunhan saan sen edellisen Doven käytettyä - silti toivon todella että elokuun boxista ei tuu kolmatta dödöö…

Hiilikuituhammasharja
Hammasharja nauratti mua vähän kun avasin boxin, se lävähti ihan ensimmäisenä mun silmiin. Ainahan sitä harjoja tarvii, etenkin kun mä kulutan hammasharjani aina aika nopsaa, painan vissiin liikaa harjatessa. Ihan mielenkiintoinen heti kun luki tästä enemmän.

Harjan pehmeät ja antibakteeriset harjakset lupaa puhdistaa hellävaraisesti hampaat kuluttamatta kiillettä ja sen silikonisella takapinnalla puhdistaa myös kielen ja limakalvon bakteerit. Olisin halunnut pinkin, koska räväkämpi hammasharja on paljon hauskempi kuin tylsät värit kuten musta.

korres olympus tea 3in1 puhdistusemulsio

Korres Olympus Tea 3 In 1 Cleansing Emulsio
Tämä hellävarainen ja tehokas putsari oli ihan jees myös, vaikkakin pieni koko jälleen mietityttää. Mutta koska reissailee ja matkustelee jonkin verran, niin nää on aina todella tarpeellisia mulle. Tämä puhdistaa tehokkaasti silmämeikin ja muun pohjameikin, mähän tarvin aina matkaan ripsienpidennyksille tarkoitetun pesugeelin, mutta puhdistan aina pohjameikin jollain muulla putsarilla.

fendrux ja bioré bette box

Fenduruz urheilujuomajauhe
Mä en oo koskaan osannut käyttää mitään urheilu- tai proteiinijauhejuttuja, eikä tätäkään tule todennäköisesti koskaan käytettyä. Tämän annan kuitenkin eteenpäin, joten ei käyttämättömäksi jää. Tämä sitruunainen urheilujuoma ei sisällä lisäaineita tai keinotekoisia väri- ja makuaineita.

Bioré Deep Cleansing Pore Strip
Bioré oli aivan uusi juttu mulle, en ole koskaan kuullutkaan. Hetken googlettelun jälkeen samanmoisia saa vissiin Sokkarilta. Tämä syväpuhdistava puhdistusliuska nenälle pääsee ehdottomasti testiin.

Mitä mieltä olitte heinäkuun boxista?
Mikäs oli huipuin ja mikä turhin tuote?

18 kommenttia

  1. Luinkin jo Lindan blogista tämän boksin sisällöstä, ja harmi että ne four reasonsin tuotteet olivat vain pitkäaikaistilaajille! :/ Tuo minttuvoide kuulostaa kyllä ihan hyvältä, ja samoin syväpuhdistava shampoo tulee välillä ihan tarpeeseen - vaikka olisihan sekin tosiaan voinut tulla täysikokoisena! Ihan ok boksi, mutta itse en lähtisi ainakaan tämän boksin perusteella tuota tilaamaan :o Toivottavasti elokuun boksi sisältäisi enemmän mieleisiä tuotteita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näinpä, pikkuisen harmitti muakin, tosin syväpuhdistava shampoo tulee itselle ehken enempi tarpeeseen kun Kuopion vesi on tosiaan mitä on, mutta sen pieni koko harmittaa. Mä en myöskään tän boxin perusteella tekisi tilauspäätöstä :D Toivon että elokuun boxi ois tosiaan hyvä, kesäkuu oli nimittäin loistava ja elokuuhan on vika boxi mikä mulle tulee 8)

      Poista
  2. Toi pieni koko tosta syväpuhdistavasta shampoosta on kyllä tosi tylsä. Me saatiin sentään 2x100 ml koot niitä Four Reasonseja. Tostakin olisi voinut tulla vähintään se 100ml! Mä sain pinkkinä ton hammasharjan ja se väri edes vähän pelasti tota, kun muutenkin tykkään värikkäistä hammasharjoista :) Toivottavasti ensi kuussa tulisi taas jotain meikkejäkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä muuta sano! :< Toi olisi tosiaan voinut olla isompi koko. :D Mä tosiaan kattelin sun blogissa kateellisena sitä pinkkiä harjaa, voi että ;) Toivotaan että ensikuussa tulis jotain meikkiä siinä ja se ois kokonaisuudeltaan lähes yhtä loistava kun kesäkuu, koska se on tosiaan mun vika boxi mikä nyt tulee! ;)

      Poista
  3. Mä niin ymmärrän sun fiilikset tosta, et ei-pitkikset saa vähän mitä sattuu.. mua ärsytti ihan simona ennen pitkikseks ”pääsemistä”, et muilla oli aina paremmat boxit.. :( Mietin kans et jos elokuussa tulee taas dödö ni ompa hauskaa.. mut boxi oli kyllä ihan kiva, vaikka täysikokoisena olisikin saanut olla joku muu kuin dödö! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä, tosin enemmän hyödyn itse ehkä tästä syväpuhdistavasta shampoosta, mutta se isompi koko tosta olis ollut mun mielestä mukavampi ylläri :D Ja joooo toi dödö... Toivotaan nyt ettei ihan kolmatta kertaa laiteta samaa tuotetta, muuten oikeesti ei oo järkee tässä touhussa, etenkään teidän pitkäaikaistilaajien kohdalla ;D

      Poista
  4. Harmi, että oli taas hiukan tylsä boksi :/ Ei sillä, kyllä nuo kaikki ois mulla käyttöön päässeet. Mä tykkään paljon kosmetiikasta, mutta en tarvii kymmentä eri suihkugeeliä tai edes kahta puuteria :D Joten siksi en tilaa, mutta joskus olis kiva kokeilla, että vois yllättyä ja kokeilla jotakin itselleen ihan uutta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin no viime kuun boxi oli ihan huippu, se oli loistava suoraan sanottuna :D Nämä pääsee kyllä kaikki käyttöön, ei sen puoleen :) Vähän latisti toi toinen dödö, koska viime boxista tuli semmonen kans.

      Mäkin kokeilen näiden kolmen kesäisen kuun aikana tätä boxia ja katsellaan josko taas ensivuonna tilais kesällä tän kivan yllärin. Tosiaan en tarvi miljoonia eri kosmetuotteita niin siksi kokeilen muutaman kuun ajan ja kesäisin näissä on ollut jonkunlaista taikaa mun mielestä niin siks kesäksi oli kiva tilata ;) Toivotaan että elokuun boxi ois yhtä ihana kun kesäkuun <3

      Poista
  5. Pitkäaikaistilaajien boxi oli vielä ihan kiva, mutta pakko sanoa, että mua olisi suorastaan vituttanut saada tälläinen boxi :D Tosi vähän tuotteita, hammasharja ja dödö ja sitten vielä tuo minikokoinen shampoo :D Mutta tuo Dermosilin voide olisi kyllä kelvannut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä se vähän harmitti kun avasin boxin, mutta toisaalta kivoja ja käyttöön pääseviä tuotteita mutta silti on tunne että tästä puuttui jotakin... Toinen dödö ja sit vielä hammasharja, melko halvahkon oloinen mun mielestä tämä boxi. :') Dermon voide oli kyllä kaikista mieluisin tässä <3

      Poista
  6. Multakin löytyy hiilikuitu hammasharja ja oon kyl tykännyt kovasti :) kiva postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla kehuja tuosta, ei siis täysin turhuus ;) Kiitoksia :3

      Poista
  7. Olihan tuossa todella hyviä tuotteita, mutta ei ehkä sellaisia, joista olisin itse tullut kovinkaan iloiseksi :'D Harmi että pitkäaikaistilaajat tuntuivat saavan "parempia" tuotteita :< Onneksi sanoit käyttäväsi näitä, etteivät jää turhaan kaapin perälle lojumaan! Mua jäi kiinnostamaan tuo hammasharja, sillä mäkin varmaan harjaan niin lujaa, että harjakset menevät aivan pilalle omista hammasharjoista...

    Toivottavasti nautit näistä tuotteista edes vähän! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhaa mahtava kuulla että hyviä kuitenkin 8) Joo kyllä nää käyttöön lähtee, ihan ookoo boxi mutta silti tuntuu että jokin tästä uupui. Toi hammasharja vaikuttaa ihanan pehmeeltä, ootanpa innolla että pääsisin käyttää sitä 8)

      Poista
  8. Itseäni houkuttaa tuo Schwarzkoff bc scalp genisis syväpuhdistus shampoo, mutta olisin halunnut sen kyllä oikeassa koossa. Vähän tuntuu epäreilulta, että pitkäaikaistilaajat saavat eri tuotteita. Mikähän sitten myös määrittää sen, että pääsee pitkäaikaistilaajaksi. Onkohan se 6kk vai 12kk? Itse en ikinä tilaisi pakettia esim vuodeksi, kun oon niin hidas käyttämään juttuja loppuun. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näinpä! Boxissa oli toki kaksi täysikokoista tuotetta, rasva ja noh tuo dödö... Olis voinut tuo edes olla isompi puteli :D Niin mä mietin myös miten pitkään täytyy tilata että pääsee pitkäaikaistilaajaksi. No okei en sinänsä halua edes olla pitkäaikaistilaaja koska itsekin tilaan vaan nämä kolme kesäkuukautta tätä ja lopetan, koska ei mullakaan olis käyttöä kaikille tuotteille. Etenkin kun vielä joulun alla tulee hankittua kosmetiikkakalenteri ja siitäkin sitä tavaraa tulee :'D

      Poista
  9. Ihan kiva sisältö, mulla ois varmaan tullut sama lemppariksi kun sulla :) Jotenkin tuntuu silti että jäis jotain vähän uupumaan! :o Ehkä toi hammasharja ja urheilujuomajauhe ois itselle turhimmat:P Urheilujuomajauhe samasta syystä kun sulla ja hammasharja mulla on nykyään sähkönen 8) Mut toi hiilikuitu on kyllä tosi hyvä, just luin niistä tänään töissä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla että siellä olis sama tullut lemppariksi :D Jotain jäi kuitenkin uupumaan, tai sit se kun kaksi tuotetta oli kyllä täydessä koossaan mut toinen oli tietysti tuo dödö, mikä tuli jo viime kuun boxista. Multakin löytyy hammasharja sähköisenä, mutta pesen sillä aamuisin ja normi harjalla iltaisin ;) Eli ei mennyt hukkaan vaikka itsekin sähkisharjaa käytän ja suosin 8) Kiitos, kiva kuulla että hiilikuituharja on ehkäpä hyväkin ;P

      Poista