Sisällön tarjoaa Blogger.

Näin valehtelen somessa

Oon törmäillyt usein tähän Näin valehtelen somessa- postaukseen ja tää on kyllä ihan loistava! Mä päätin sitten Siirin blogista luettuani tämän itsekin pistää työn alle ja tässä ehken parisen viikkoa sitten huomasin, että Niina oli haastanut mut myös tähän ja nappasin häneltä muutaman väitteen lisää.

Kuviksi valitsin alkukesästä räpsittyjä kuvia Kuopion kauneimmassa puistossa. Hapelähteenpuiston  huomasin kunnolla vasta kun äitini muutti aivan siihen nurkille. Täällä on aivan upea tunnelma ja mulle tulee ainakin vähän sellasia itämaisia viboja täällä ollessa, ei siis ihme että pidän tätä Kuopion kauneimpana puistona. Puistossa on lapsille oma leikkipuisto, aikuisille palloilualueita, kuntoiluvälineitä, nurmikkoa kamalasti johon voi istahtaa viltille vaikka piknikille tai auringonottoon. Keskeltä puistoa löytyy vielä jäätelökioskikin. Löytyy kyllä tekemistä! Puiston läpi kulkeva pieni puro on myös aivan ihana.

hapelähteenpuistossa


Eli, näin valehtelen somessa...

Menen niihin hotelleihin, ravintoloihin ja tapahtumiin, joiden tiedän olevan some-ystävällisiä ja kaunista kuvattavaa.
Tää on varmaan vähän fifty-fifty. Hotellit valitsen siten miten ne itseä miellyttää, arvostelujen, sijainnin ja viihtyvyyden perusteella. Totta kai ne ehkä ovat sitten kaunista kuvattavaa, koska tykkään kauniista asioista ja viihdyn kauniissa hotelleissa.

Ravintoloissa käyn enemmän kuin some antaa ymmärtää mutta en siis nyt mitenkään paljon eli en kuvaa läheskään kaikkia käyntejä. Tapahtumissa en paljoo edes kuvaa, tosin Kansainväliset suurmarkkinat on aina koettava kameran kanssa, koska tykkään kuvailla siellä. Koska no.. se on kaunista kuvattavaa!

Sisustan, teen kattauksen tai pukeudun niin, että niistä saa hyviä kuvia.
Fifty-fifty tääkin. En edes kuvaa kotiani, joskus kuvasin mutta nykyään en halua tuoda sitä someen. Se on kuitenkin sellanen oma paikka. Joskus kun kuvaan ruokiani, niin teen kattauksen että saan niistä hyviä kuvia tai siis järkkäilen kaiken nätisti, mutta niin saattaisin tehdä ilman kuvaakin sellaisina spessu tapauksina.

Mitä pukeutumiseen tulee. En. Mietin aina mitä pistän päälleni, en vaan silloin kun kuvaan, enhän mä aina edes kuvaa. Rakastan vaan pukeutua, kuvattiin tai ei. Mutta tietysti on niitä päiviä kuten oli tässä about ehken kuukausi sitten että mikään ei tuntunut hyvälle, mikään ei näyttänyt hyvälle. Satoi kaatamalla koko päivän vettä ja mä myös näytin siltä. Eli täälläkin on päiviä jolloin pukeuduin miten sattuu, mutta se ärsyttää mua koska en viihdy niissä kuteissa ja se päivä olikin ihan kamala.

En ota itsestäni kuvia, enkä Insta stories -videoita, joissa minulla ei ole meikkiä.
Otanpas. Jopa blogissa on kuvia jossa mulla ei ole meikkiä. Tosin mulla saattaa olla aurinkolasit päässä. Silloin tällöin myös oon muuten meikittä, paitsi oon kulmat laittanut. Nää on yleensä sellasina lämpiminä kesäpäivinä, jolloin oon kuitenkin lähtenyt johonkin ei-niin-rentoihin-rientoihin. Näillä helteillä ei tarvi meikata, tosin en oo asukuvia saanut otettuakaan vaikkei meikittömyys haittaa.

hapelähteenpuisto

Teen asioita ja kerron asioista blogissa, joiden tiedän tukevan omaa brändiäni.
En mä nyt oikein ymmärtänyt tätä kysymystä. No mutta tietysti sitä kirjoitetaan mistä tykkää. Jos kirjoittaisin asioita jotka ei kiinnostaisi mua millään lailla, niin enhän mä kirjoittaisi niistä läheskään niin hyvin.

Käsittelen kuvat niin, että näytän kauniimmalle.
En. Toki käsittelen kuviani, mutta en muokkaa mitenkään itseäni. Vain ja ainoastaan sillon kun on pahoja ihopäiviä, niin blurraan sen pahimman näpyn pois, mutta sitähän mä teen meikatessakin - peitän niitä meikillä. Nuorempana peitin aina kuvista tummat silmänaluset ja silmäpussit, mutta nykyään en jaksa enää välittää, koska oon tyytyväinen itseeni sellasena kun oon. Pimeimpään aikaan vuodesta toki ahdistaa silmäpussit, mutta noh ei voi mitään.

Kadun joitakin blogiyhteistöitäni.
En. Loppujen lopuksi oon tehnyt hyvin vähän yhteistöitä. Ne luovat mulle liian kovan stressin, että mieluummin pidän ne minimissään.

omenapuunkukkia

Ajattelen hetket Instagram-kuvina.
Enpä oikeastaan. Toki saatan ajatella että tulispa tästä nyt magee instakuva.

Seuraan Jodelia ja keskustelupalstoja sekä googlaan nimeni tasaisin väliajoin.
En. En edes tiennyt mikä on Jodel, ennen kuin aloin tekemään tätä ja piti googlettaa se. Ja kyllä, pakko oli ladata se tämän jälkeen ja sehän on ihan kuin puskaradio Facebookissa. Hhaa hyvin hauskaa luettavaa.

Silottelen elämääni somessa. Bloggaajien elämä on glamourista. 
En. Mutta en mä niitä paskoja päiviäkään täällä jaa eli varmaan se sitten on useiden mielestä kyllä. Enkä siksi että hauaisin kenenkään ajattelevat, että elämäni on täydellistä. Haluan vaan pitää blogin hyvänmielen paikkana, välillä jakaa arjen pieniä vaikeita hetkiä mutta muuten pidän kaiken omana tietonani. En halua sitä maailmalle julistaa. Ja edelleen oon sitä meiltä että jokaisen ihmisen terveen järjen tulisi sanoa, ettei kenenkään elämä ole täydellistä! Vaikka some antaisikin sen kuvan.

hapelähteen puisto kuopio

Tutustun blogin/somen kautta ihmisiin, joiden toivon auttavan itseni kuuluisuuteen. 
En. Oon tutustunut ihaniin ihmisiin blogin kautta, mutta ihan vaan ystävyyden vuoksi, kuten Niinakin sanoi. En edes haluaisi blogini olevan niin suosittu että olisin siitä jotenkin kuuluisa.

Matkustan kohteisiin, jotka ovat suosittuja ja joista saa kauniita kuvia.
En. Koskaan en valitse kohdetta blogin takia, vaan matkustan sinne missä haluan käydä tai missä mun on hyvä olla. Sama juttu kuin se, että en valitse someystävällisiä hotelleja, missä saa valkoisia, upeita, valoisia ja glamourisia kuvia. Esimerkkinä meidän Teneriffan vakkari kohteen vakkari hotelli on ihan tuollaisen vastakohta.

Ostan uusia vaatteita vain että saan uutta blogiin.
En. Haluan että blogissani pyörii mahdollisimman paljon samoja vaatekappaleita, sillä itse inspiroidun eniten siitä että samoja vaatekappaleita näkyy monissa eri lookeissa.

hapelähteenpuisto kuopiossa

Mä en haasta tällä kertaa ketään, tehkää vaan jokainen tää joka tykästyi. Ajattelin lähteä vastailemaan vielä edellisen postauksen kommentteihin ja lähteä sitten nauttimaan tästä ihanasta lomastani. Yritän ensiviikon alussa tulla jakamaan vähän lomakuulumisia teillekin, jostain syystä lomalla ei nappaa istua koneella yhtään näillä säillä, joten sen vuoksi vähän venyy kommentteihin vastailu ja postaukset. Ihanaa pian alkavaa viikonloppua!

Haaste: 
× Kerro, keneltä sait haasteen. 
× Vastaa väittämiin. 
× Lisää listaan yksi bloggaamista koskeva väittämä lisää (ehkä sellainen, jonka olet joskus kuullut) ja vastaa myös siihen itse. 


Valehteletteko te somessa?
Eikös olekin kaunis puisto näin kuvien perusteella?

15 kommenttia

  1. Oi lomakuulumisia, en malta odottaa! <3 Säät on kyllä aivan superihanat olleet :)

    Ja tää postausidea on musta tosi hauska! Oon tätä muutaman blogista jo aiemmin lukenutkin, ja vaikka tää ois tosi hauska tehä, niin voi olla että jää mulla väliin, kun en keksi enää mitään uutta ja ihmeellistä vastattavaa :-D Mutta samaa mieltä oon sun kanssa tosi monesta kohdasta, oikeastaan aikalailla kaikesta! Monesti jotkut valinnat on suoraan sellaisia jotka sopii blogiin tai someen, ja esimerkiksi sisustuksen tai matkakohteen tai hotellin haluaa olevan kaunis, mikä ainakin mun kohdallani tarkoittaa sitä että mielelläni kuvaan sellaista myös someen :) Ei niin, että tekisin asioita somen takia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oij miten ihana kuulla että ootat niitä <3 Tässä on kyllä ollut eka viikko sellasta kipitystä suunnasta toiseen ja jatkuu vaan :') Haluan niin jakaa muutaman kivan jutun tännekin <3

      Olisi kiva lukea sunkin versio tästä, mutta ymmärrän kyllä että aikalailla monilla pyörii samat asiat näissä. Onneksi aitous on nykyään monessa blogissa mukana vai mitenkä ;)
      Toi on niin totta että monet valinnat on suoraan sellasia mitkä osuukin sopivasti blogiin, kauniit ja valoisat jutut.. Mutta sitähän valitsis ne vaikkei blogia oliskaan :D Teemme hauskoja ja kauniita asioita ja jaamme ne someen, mutta tekisimme ne vaikkei me somessa oltaskaan :)

      Poista
  2. Todella kiva Kata, kun teit tämän :)<3 Sun vastauksia oli mukava lukea! Oot niin ihanan aito ihminen <3 Joten en ihmettele, kun oli niin monta ei kohtaa :) Tosi kiva kuvauspaikka muuten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana Niina, kiitos kovasti <3 Sinäkin oot niin aito ihminen ja se on niin kivaa että se on nykyään useissa blogeissa mukana <3 Usein jos katsoo vaan kuvat ja jättää tekstin lukematta, niin ei sitä aitoutta huomaa. :)

      Poista
  3. Olipas tämä hauska postaus! Ja mielenkiintoinen :) vaikutat niin jalat maassa olevalta <3

    VastaaPoista
  4. Olipa kiva lukea tää sultakin<3 Mullakin odottaa tää vielä luonnoksissa et ehtisin ajatuksella tehdä tän :> Ihania kuvia kyllä Katamuru, toi silta on kyllä kaunis lokaatio<3 Ja pakko kompata Niinaa, että sää oot niin aito! Mukavaa lomaa vielä sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhih ihanaa Emilia 8) Mäpä oottelen innolla että säkin julkaiset tän 8) Samat sanat sulle, oot aito ja ihana, kiitos tuhannesti <3

      Poista
  5. Oli kullä kiva lukea tämä myös sulta! Mulla ei tosiaan tullut noin paljon ei kohtia kun sulla! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Inka :3 Joo, ehkä näissä ajatellaan asiat ja kohdat hieman ehkä eri tavalla, hankala selittää mutta siis u know ;D

      Poista
  6. Kiva että siekin toteutit tämän! :) Monesti bloggaajista ajatellaan, että se ihan tavallinenkin arki on tosi kiiltokuvamaista, mutta niinkuin sanoit, en itsekään halua jakaa kaikkia paskoja päiviäni somessa, vaan pidän instani/blogini enemmän hyvän mielen paikkana :D

    Tuo puisto näyttää muuten aivan ihanalta, juuri sellaiselta jossa voisi viettää piknikkiä! B-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana että tykkäsit, minä kiitän <3 Joo sitä jotkut ei ehken tajua että jotkut tekee bloginsa sen vuoksi että haluaa niitä kivoja juttuja vain jakaa. Sitten sitä mietitään että haluaa varmaan vaan esittää että kaikki ois hyvin ja täydellistä. Miettikööt vain sitten niin minun puolestani, kyllä minä tiedän ettei asiat ole niin ja se riittänee :D

      Joo tuonne puistoon täytyisi lähtee kyllä piknikille joku päivä, en oo vielä kertaakaan pikniköinyt tänä kesänä, aij kamala virhe :D

      Poista
  7. Mä tykkäsin tästä haastepostauksesta ja ajattelin kyllä itsekin toteuttaa tämän jossain vaiheessa :) Oli kuitenkin kiva lukea myös sun vastauksia! Tykkään siitä, miten avoin ja rehellinen ihminen olet, muttet myöskään silottele omaa elämääsi <3 On myös ihan ok olla kertomatta kaikkia asioita blogissa, yksityiselämä on kuitenkin niin paljon tärkeämpää kuin bloggaaminen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä odotan kovasti jos toteutat tämän, tykkään lueskella ja tää on oikeasti tosi mielenkiintoinen! Ja samat sanat, oot avoin ja rehellinen ihminen <3 Mä luen blogeja joissa jaetaan paskat päivät, mutta myös sellaisia joissa ei, vain ne hyvät asiat käydään läpi. Molemmat ovat ihania, se on jokaisen päätös mitä jakaa ja minkä verran <3

      Poista
  8. Tää on kyl hauska postaus :) Itekkin just toteutin tän haasteen omassa blogissa ^^

    VastaaPoista