Sisällön tarjoaa Blogger.

Elokuun Bette Box 2018

Elokuun Bette Box saapui viimein, hain omani postista perjantaina. Vähän harmittaa, sillä tää on nyt siis viimeinen boxini. Vähän funtsin aiemmin olisiko pitänyt tilata vielä syys- ja lokakuulle boxit, mutta mulla on todella paljon kosmetiikkatuotteita mitä täytyisi käyttää, joten tämä kolme kuukautta oli oikein riittävä. Enhän mä ehdi käyttää niitä, joten en näe järkeä tilata itselleni tätä koko aikaa, vaikka aivan ihanaa se oliskin. Tsekataas nyt viimeisen kesäkuukauden Bette Boxin sisältö...

bette box elokuu 2018 sisältö

Kokonaisuudessaan tämä boxi oli vähän sellainen jaa-a, tylsä suorastaan. Tuntui vähän toistolta ja ajatella, että olen tilannut vaan kolmisen boxia peräkkäin ja nyt on jo fiilis, että tuotteita ei olisi tullut monipuolisesti. Kesäkuun boxi oli mielestäni ihan todella hyvä, mutta heinäkuun ja tämän elokuun boxi oli mielestäni vähän tylsähköjä. Kolme boxia riitti, aion kuitenkin tilata varmasti seuraavanakin kesänä kesän kuukausille boxit, sillä nää oli sellaista kivaa spesiaalia kesään.

dove nourishing secrets body lotion bette box

Dove Replenishing ritual vartalovoide
Ehkä sellainen tarpeellisin boxin tuote oli mun mielestäni tämä Doven vartalovoide. Heinäkuun boxista tuli Dermosilin täysikokoinen vartalovoi joten tuntui kuitenkin hieman tylsältä saada peräkkäisistä boxeista se yksi täysikokoinen tuote joka oli molemmissa siis vartalorasvaa.. Tietysti vartalorasva on sellanen juttu mitä kuluukin paljon, joten käyttöön tämä pääsee.

Marulaöljyä ja mangovoita sisältävä vartalovoide kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja imeytyy mielestäni melko nopeasti. Tuoksu on kuitenkin aika tunkkainen mun nenääni. Etenkin verrattuna siihen, että viime boxin vartalovoi oli ihanan raikas minttu.

beauty and planet shampoo ja hoitoaine bette box 2018

Love Beauty and Planet Volume & Bounty shampoo ja hoitoaine
Tarpeettomimmat tuotteet itselleni olivat ehkä tämä shampoo ja hoitoaine. Mulla on niin tarkat hiusshampoot ja hoitsikka ja ei olekaan pesukertoja jolloin haluaisin jättää väliin joko hopeashampoon, syväpuhdistavan shampoon tai rakennepaikkaavan shampoon. Toki toimisihan nämä jollain minireissuilla joille yleensä kannan pienissä purkeissa nuita vakioitani.

Molemmat näistä vegaanisertifioidusta tuotteista sisältävät kookosvettä ja Mimosan kukkaa ja ne tuovat hiuksiin kosteutta ja tuuheutta. Kookokselta tuoksuvat kosmetiikkatuotteet ei ole koskaan ollut mun lemppareita. Myös molemmat pullot ovat 100% kierrätetystä matskusta ja koostumus ei sisällä kummassakaan silikooneja, parabeeneja tai väriaineita.

ibero meikkisienet 4kpl bette box elokuu

Ibero meikkisieni 4 kappaletta
Mä en oo koskaan kokeillut näitä meikkisieniä, vaan oon aina levittänyt peitevoiteen joko sormilla tai meikkisudilla. Onkin hauska päästä testaamaan näitä, kun oon aina miettinyt beautyblenderin hankkimista.

Oon aina kuullut kehuja kuinka nämä kolmionmalliset meikkisienet saavat voiteen tasaisesti kasvoille ja etenkin vaativiin kohtiin kuten nenänpieliin, joihin itsekin yleensä peitevoidetta sipaisen. Lähden innolla kokeilemaan!

hohde tehovoide ja emulsio bettebox elokuu 2018

Hohde tehovoide ja puhdistusemulsio
Hohde tehovoide lupaa kiinteyttää ja antaa iholle hohtoa sekä parantaa ja uudistaa ihon solukkoa. Puhdistusemulsio lupaa taas poistaa ihohuokosiin kertyneet epäpuhtaudet sekä vesiliukoisen meikin tehokkaasti pitäen ihon kosteustasapainon hyvänä. Todella pienet purkit, mutta kätevät jälleen taas reissuun lähtiessä.

lanvin tuoksunäyte bette box

Lanvinin tuoksunäyte
Lisäksi boxiin oli pistetty tuoksunäyte Lanvinilta.Tuoksu sopii kaikenikäisille naisille. Yleensä nämä näytetuoksut ovat jääneet käyttämättä, mutta tämä oli yllättävän hyvä, sellainen ihanan kukkainen. Voisin kuvitella käyttäväni tätä.

Mitä piditte elokuun boxista?
Mikä tuote tarpeellisin ja mikä turhin?


Lue myös: Kesäkuun Bette Box 2018 , Heinäkuun Bette Box 2018

24 kommenttia

  1. Kiva kuulla sun mielipide boksista! Ja vielä kivempi, että joku innostui noista Iberon meikkisienistä, kun tosi monet on pitäneet noita ihan floppeina. Kuten itse asiassa mäkin, mutta huippua kuulla, että jollekulle noi tuli tarpeeseen<3 Beaytyblenderistä en itse luopuisi, mutta noille perinteisille meikkisienille mulla ei oo kyllä käyttöä :/

    Munkin mielestä näissä kesän bokseissa on ollut toistoa vähän liikaa. Ensin tuli pari dödöä peräkkäin ja nyt sitten just noi vartalovoiteet.. Ja heinäkuussahan tuli myös joko shampoo tai sitten shampoo+hoitsikka ja tässä kuussa sitten myös samat :D Ja missäs ne meikit on..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhaa mä oon vissiin vähän jäänyt jälkeen näissä, koska eikös toi meikkisieni oo ihan tositosi vanha juttu :D Mä oon aina turvautunut sormiin - nuorena niin meikkivoiteen laitossa kuin vähän vanhempana sitten peitevoiteen kanssa. Pari vuotta sitten tartuin vasta ensimmäistä kertaa siveltimeen :D Ehkä nuo käytettyä voisin koklata sitä Beautybelnderiä - jos vaan pidän nuista sienistä ;)

      Joo-o hieman toistoa kyllä. Heinäkuun boxissa oli pieni syväpuhdistava shampoo. Sitten noi dödöt, vartalorasvat.. Viime boxissa tuli puhdistusemulsio kuten tässäkin.. Kun laskee niin onhan nuita toistuvia tuotteita ollut :D Ja mietin samaa, missä meikit joita odottelin myös :D Toki usea näistä pääsee mulla käyttöön, mutta olisin iloinen jos monipuolisuutta olisi enemmän :)

      Poista
  2. Kiva, että kirjoitat rehellisesti mielipiteen boxin sisällöstä! Mustakin vaikutti aika tylsiltä tuotteilta ja ainakaan noiden tuotteiden perusteella en boxia tilaisi.. :/ Silti mielenkiintoinen postaus ja kivaa luettavaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietysti! :) Toki moni, melkein kaikki pääsee mulla käyttöön, mutta kuten Lindallekin sanoin niin monipuolisuutta kaipaisin enemmän :) Ihana että tykkäsit postauksesta, kiitos <3

      Poista
  3. Jahas, näköjään kuukausittaiset hammastahnat on vaihtuneet kuukausittaisiin vartalovoiteisiin :D Jotenkin sitä toivoisi boksien sisältöön enemmän vaihtelevuutta, ettei joka kuukausi olisi samojen kategorioiden tuotteita. Mutta tää on vaan mun mielipide, enkä boksia tosiaan ole vuosiin tilannut :) Tosin satuin voittamaan arvonnassa kahden kuukauden ilmaisboksit, mutta niitäkään ei ole kuulunut, vaikka huhtikuussa piti jo tulla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhe, muistan kun useassa blogissa mietittiin tuota hammastahna rumbaa joskus. Nyt on ollut aika paljon yhtäläisyyksiä ja kolme boxia olen kuitenkin vain tilannut :D Oletin itsekin että ehkä sitä tavaraa tulee monipuolisesti ja olis sitä vaihtelevaisuutta. Mä tilasin nyt vain kolme boxia kesän ajan ja kokeilen varmasti myös seuraavana kesänä, mutta jos tämä vaihtelemattomuus jatkuu tän vuoden ajan, niin harkitsen jätänkö tilaamatta :) Ohhoh mihinkähän ne boxit ovat eksyneet, oletko kysynyt? :o

      Poista
  4. Mulla on vähän ristiriitaiset fiilikset tämän kuukauden boxista. Boxissa oli paljon mulle uusia tuotteita, joiden testaamista odotan innolla, mutta mua ärsyttää/häiritsee se, että boxin tuotteiden kokonaisarvo oli tässä kuussa niin alhainen :/ Lisäksi mua ärsytti se, että nuo Hohteen tuotteet oli vain ilmaisnäytteitä ja todella pienikokoisia.. Mä yritän nyt tulevan viikon aikana saada tarkempaa postausta mun mielipiteestä oman blogin puolelle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kun sanoit niin totta puhut. Mä petyin hieman kun kaikissa tilaamissani kolmessa boxissa tuli jokin sama tuote - vaikka lähes jokainen pääseekin käyttöön mulla. Myös noi pienet purkit jossa luki "ilmaisnäyte" latisti tätä, koska mun mielestä noiden tilalla olis täytynyt olla sitten joku muu ja laittaa noi ilmaisnäytteet.. noh.. ilmaisnäytteinä kuten kyljessä lukee! :') Ootan innolla sun postaustasi boxista! :)

      Poista
  5. Tosi harmi että sulla jäi tylsä olo tosta boxin sisällöstä, kieltämättä kyllä itellekkin tuli vähän sellanen mitään sanomaton fiilis näistä tuotteista :O Ja just sekin, että vaan kolme kertaa oot boxin tilannut tähän mennessä :/ Toi Lanvinin tuoksu kuulostaa houkuttelevalle! :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, enkä näemmä ole ainoa. Vaikka toki yritän kaiken käyttää, koska en halua myöskään mitään heittää hukille. :D Ajattelin antavani tuon shampoon ja hoitsikan kookosta rakastavalle serkulleni, ellen itse nyt innostu nuita roudaamaan johonkin minireissulle :)
      Nyt loppui mun boxit tähän ja katsellaan ensi kesänä josko tulis vuoden sisään vähän vaihtelevaisuutta niin uskaltaisi kesäksi taas tilata 8) Toi tuoksu on muuten aikas ihana 8)

      Poista
  6. Onhan nuo boksit olleet nyt melko tylsiä :D Mutta toisaalta itse voisin käyttää noita kaikkia tuotteita :) Mä käytän itseasiassa tuollaisia meikkisieniä ja mulla ne ovat ainakin toimineet. Toivottavasti myös sulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki minäkin käytän lähes kaiken, mutta hieman latistaa tää ettei oo monipuolisuutta - etenkin kun tilasin vain kesäkuukausille :) Ihanaa että joku käyttää ja tykkää nuista! Jospa mäkin tykästyisin nuihin, vielä en oo kokeillut 8)

      Poista
  7. Tämän boksin sisällön perusteella en kyllä varmaan ko. boksia tilaisi, aika paljon vaikuttaa olevan sellaisia ilmaisnäytejuttuja, mitä saatat saada ilmaiseksi mukaan jos ostat esmes Sokkarilta jotain. :/ Vähän mitään sanomaton sisältö, mutta toivottavasti näistä on siulle kuitenkin hyötyä! :) Tuollaisessa yllätysboksissa olisi kyllä tärkeää, et sisällön arvo on kohdillaan ja että tuotteet vaihtuisivat kuukausittain, ettei ennalta voi arvata, että siellä on taas joku sama tuote kuin viimeksi. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tämä boxi antoi mullekin sellaisen fiiliksen, kuten ylempänä jo kommailtiinkin, tän boxin kokonaisarvo oli hieman alhainen. Ja nuo "ilmaisnäyte" putelit ois voitu laittaa niinä ilmaisnäytteinä, joku olis voinut olla niiden tilalla vielä lisänä :D Käyttöä toki löytyy lähes kaikille, mutta kuten sanoit, arvon ja tuotteiden vaihtelevuuden täytyisi olla kohdillaan jotta tätä tilaisin koko ajan. :)

      Poista
  8. Ompas tylsä boxi :( oon monta kertaa miettinyt boxin tilaamista, mutta ei kyllä kiinnosta tälläisten tuotteiden jälkeen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hha apua, no mutta jotkut boxit kuten esimerkiksi kesäkuun boxi oli aivan ihana :D Mutta itsekään en tämän boxin perusteella lähtisi tilaamaan boxia jos olisin ensikertalainen enkä koskaan olis kuullut vielä tästä :D

      Poista
  9. Vähän tuli boxista kieltämättä plääh-fiilis. Tilasin sen itselle nyt elokuuksi, kun sain sen kympillä. Siihen nähden arvo toki täyttyi, mutta jotenkin hieman petyin ehkä, odotin jotain erikoisempaa. Mulla oli vaan yksi Hohteen näyte ja sitten joku kasvonaamio (kertakäyttöinen), eli aika samoilla mentiin. Mutta meikkisieniä lukuunottamatta kaikki kyllä varmaan päätyy käyttöön, tai jos ei itselle sovellu niin pitää lahjoa sitten lähipiiriä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eii, varmasti harmittaa jos sait sen just sellaseen spessu hintaan ja tuli tällainen :/ Nyt syyskuuksi vissiin koko boxi uudistui ja just kun mulla loppu tilaus, plääh tosiaan. Mä petyin meikkisieniin ja koen siveltimet paremmaksi, eli nuo jää multakin käyttämättä. Toivotaan että sulla kaikki muut tosiaan pääsee käyttöön ja toimii! :)

      Poista
  10. Harmi, ettei heinäkuun tai elokuun Bette Box ollut niin mieluinen kuin mitä olisit ehkä toivonut :( Onhan se kuitenkin varmasti ihan mukavaa päästä kokeilemaan sellaisia juttuja, joista ei välttämättä ole mitään hajua entuudestaan! :>

    Mun mielestäni tuo vartalorasva oli kaikesta huolimatta ehkä se kaikista parhain tuote tässä boxissa, koska vartalo vaatii aina rasvaa suihkun jälkeen ja ihan muutenkin tietysti (ainakin mun mielestäni)! Kiinnostuin itse myös tuosta shampoosta ja hoitoaineesta, pullotkin ovat niin super söpöjä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä, toki ymmärrän että kaikki tuotteet ei millään voi miellyttää kaikkia, osa tykkää ja osa ei, mutta siis tämä nyt muutenkin oli vissiin melko edullinen arvoltaan ja ja ja samoja tuotteita... Tosiaan vartalorasva oli parhain ja pääsee käyttöön, mutta silti.. harmittaa kun viime boxinkin täyskokoinen oli rasva. Toki sitä aina tarvii, mutta tympii :D Söpöjä tosiaan noi putelit, ehkä mä päätän kokeilla niitä kun lähtee johonkin minireissulle <3

      Poista
  11. Noita meikkisieniä ja beautyblenderiä ei voi verrata! Eli jos et noista tykkää ni kokeile silti ehdottomasti vielä beautyblenderiä. Sokoksen we care icon merkin "beautyblender" on mun lemppari, hintaa vaan 6,90e :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä :3 Ehkä pitäis tosiaan kokeilla myös sitä beauty blenderiä :D Tai sit tyydyn vain sutiin, koska en levitä meikkivoidetta kun käytän vain peitevoidetta :') Mutta eipä toi ois paha hinta toi seitsemisen euroa jos haluaa kokeilla, kun siihenhän voi vaikka ihastua! 8)

      Poista
  12. Ihanaa kun löytyy tämmösiä vanhoja helmiä ja voi käydä ihan ikävöimässä tätä betteä, vaikka boksit ei aina ollu parhaita niin tuli paljon hyvää käyttötuotetta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogi on kuin päiväkirja, voi palata muistelemaan menneitä :) <3

      Poista