Sisällön tarjoaa Blogger.

Halloween 2018


Toteutettu yhteistyössä Vegaoo.fi kanssa

Lauantaina juhlittiin tosiaan Halloweenia ja nyt päätin tulla jakamaan muutaman sanasen meidän pikkukemuista. Mä rakastan Halloweenia, kuten varmaan vanhemmat lukijani muistattekin. Se on syksyn odotetuin juhla - aloin panostaa siihen muutama vuosi sitten oikeasti ihan kunnolla, tai oikeastaan silloin kun muutin omilleni.

Koristelusta kiitos kuuluu Vegaoolle, johon törmäsin kesällä ja päätin jo silloin, että tuolta mä tulen koristeet syksyn Halloween juhiin tilamaan! Kyseinen verkkokauppa tulee pysymään mielessäni kyllä ihan vastedeskin, sillä minä jos joku rakastan teemajuhlia ja järjestän niitä ihan todella mielelläni. Vegaoossa on vielä helppoa etsiä tietty teema - sivupalkissa jopa ehdotetaan suosituimpia teemoja. Lisäksi voitte kirjoittaa hakuun sen mikä on mielessä, ja sitä kautta löytyy vaikka mitä huikeeta rekvisiittaa ja naamiaisasua, ynnä muuta teemaan kuuluvaa!

Mä en itse koskaan tilaa mitään kokonaisia naamiaisasuja, sillä ne ovat tehty pitkille ihmisille ja mä oon lyhyt - lisäksi tykkään itse vähän stailata mun lookkeja ja etsiä ehkä vaan pieniä yksityiskohtia asuun. Mun osaltani verkkokauppa tulee siis olemaan aina rekvisiitan hakuun - ikinä ei kuitenkaan voi sanoa ikinä, ehkä joskus joku asu tulee tilattua!

halloween scream costume
halloween tarjoiluvinkit halloween koristelu vinkkejä

Mennäänpäs nyt itse Halloweeniin. Ihan aluksi haluan kiittää ystävääni siitä, että nämä näyttävät tältä. Mähän suunnittelin siis lähes kaiken itse, mutta ilman apukäsiä leipomisesta ei olisi tullut mitään ja jättihämähäkki olkkarin lampussa olisi jäänyt laittamatta - ja se olikin mun mielestä yks huikein asia meidän koristelussa!

Tarjoilumme oli melko vähäinen, mutta näissäkin oli hommaa ja lähes koko perjantai kului leipomiseen. Teimme suklaamuffinsseja, joihin taiteiltiin päälle hämähäkki. Mä vihaan hämähäkkejä, olkkarin lampussa olevaan karvakasaan en voinut itse koskea, mutta muffinssien päällä olevista hämiksistä tuli ihan tosi söpöjä! Toiset muffinsit olivat sitten porkkanamuffinsseja, joihin tehtiin kummitukset sitten siitä tuorejuustopäällisestä - ne eivät onnistuneet ihan niin hyvin mitä odotin, mutta söpöjä niistäkin tuli. Suolaisena toimi lihapasteijat sekä tietysti ihan perus sipsit.

halloween hämähäkkimuffinsit tarjoiluvinkit halloween
halloween tarjoiluvinkit kummitusmuffinsit

Tänä vuonna koristelu olikin oikeasti paljon suurempaa mitä se on muutamina vuosina ollut ja useimmat Halloween koristeet tulikin Vegoolta. Se koristeen paljous ei nyt näy kuvissa ehkä niin hyvin mitä aluksi oletin, mutta yritin räpsiä muutamia yksityiskohtia. Mä en vaan halua kotia tuoda kokonaisuudessaan esille täällä blogissa, sillä koti on koti. Mulla oli ideoita ihan kamalasti ja odotankin kun pääsen muuttamaan omakotitaloon ja näin ollen laitella myös ehkä pihaan jotain.

Hämähäkinseitti on melko sotkuista puuhaa ja sitä löytyi illan mittaa ihan joka paikasta, jopa mun boolimukista, hhe! Se on mun mielestä hieman hankalaa laittaa, joten kärsivällisyyttä tarvitaan ja hetken sitä saapi harjoitella. Lisäksi sen siivottua sitä löytynee kyllä useasta paikkaa, sillä se on hyvin tarttuvaa! Mutta on se vaan sen kaiken arvoista, ilman tuota seittiä koristelu olisi ollut paljon tylsempi. Esimerkiksi viime vuonna seitti jäi pois, kun taas tänä vuonna sekä muutama vuosi sitten sitä oli, joten se luo oikeasti ihan eri fiiliksen juhlapaikkaan.

catwoman costume outfit diy

Cat ears headband BikBok
Leather jacket Jacqueline De Yong
Jumpsuit H&M
Heels Jeffrey Campbell

catwoman diy kissanainen asu

Mitä mun asuuni tulee, sen keksiminen oli oikeasti todella vaikeaa, mutta sitten mä sen keksin! Itse asiassa vieläpä ihan vahingossa kun näin nuo kissankorvat BikBokissa. Halusin helpon asun, ostin juhlia varten mustan jumpsuitin, mikä on ollut ostoslistallani kauan - eli toisin sanoen halusin asun, jossa käytän vaatekaappiani, sillä en halunnut ostaa kissankorvia enempää yhden asun takia - soin kuitenkin itselleni luvan tähän jumpsuittiin, koska se on ajaton ja ollut ostoslistallani kauan. Asuvalintani oli siis helppo ja ihana kissanainen!

Toinen vaihtoehto oli merirosvo, johon olisin niin halunnut pukeutua, mutta mun ideani kaatui vyöhön sekä siihen etten halunnut lähteä kylille niin, että housuina olisi toiminut pelkät nahkaleggarit, koska ne eivät vaan oo housut - siihen asuun olisin ottanut mallia Angelicasta, joka on siis Pirates of the Caribbean On Stranger Tides leffassa. Sellainen look olisi ollut ihan huikea yrittää luoda!

catwoman costume diy
catwoman makeup

Meidän juhlissamme kyseessä oli naamiaiset, eli pukeutuminen oli sen suhteen helppoa koska naamiaiset- käsitys on laaja. Itse en halua pukeutua pelottavasti - vaikka N taisikin sanoa jotain musta ja mun pelottavasta katseesta meikkauksen jälkeen - ja siis "pelottava" ei ollut pelkästään meidän juhlamme teema. Vaikka Halloween olikin kyseessä, naamiaisissa jokainen voi siis päättää, pukeutuuko karmivasti vai ei, kuten Halloweenina onkin ehkä tarkoitus. Muutamalla olikin melko karmivat asut, mutta itse aion nyt ja aina pitäytyä naamiais-teemassa ja yrittää käyttää puvustuksessa omaa vaatekaappiani mahdollisimman paljon, koska mä vaan rakastan stailata oman maun mukaan!

halloween koristelu vinkit halloween booli koristelu vinkit

Juhlat sujuivat kokonaisuudessaan oikein ihanasti, joten kiitoksia kaikille mukana olleille! Suuret kiitokset myös M:lle koristelu- ja leipomisavusta! ♥ 


Oikein kivaa loppuviikkoa kaikille!
Rakastatteko te järjestää teemajuhlia?


16 kommenttia

  1. Hieno juhla oli 👍😘💕🦇🎃

    VastaaPoista
  2. Siis vau nuo kaikki koristeet, ihan huippuja! <3 Olisi tosiaan hauska järkätä joskus ihan kunnon teemabileet, missä saisi myös pukeutua joksikin :D Tuo kissanaisen look on kyllä upea <3 Teidän Halloween tuntui sujuneen oikein mainiosti - täällä emme sitä loppupeleissä edes juhlistaneet mitenkään erityisesti, vaikka viihteelle tulikin tuolloin lähdettyä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhi mahtavaa, kiitos Tuuli <3 Sellaisten järkkäily on kyllä ihan mahti juttu ja itse nautin ainakin moisesta :) Kiitos tuhannesti ihanista sanoistasi 8) Mukava että sielläkin tuli silleen juhlittua vähän yhtenä viikonloppuna :3

      Poista
  3. Ihan huiput koristelut! Ja noi tarjottavatkin näyttää superherkullisilta<3 Sun asu toimii myös tosi hyvin, mäkin pyrkisin vastaavissa pippaloissa muodostamaan oman naamiaisasuni pitkälti jutuista, jotka jo löytyy vaatekaapista. Ei sitä kuitenkaan halua monena vuonna peräkkäin pukeutua samaksi, joten tuntuisi vähän rahan haaskaukselta ostaa hirvee kasa kaikkea uutta vaan yhtä asua varten, jos niille ei olis tavallisessa arjessa käyttöä. Tietty jotain pientä joutuu melkeen väkisin ostamaan, kun toi sun panta, mutta en mäkään mitään kokonaista naamiaisasua ostaisi :D

    Ens vuonna täytyy kyllä itekin järjestää kunnon halloweenkemut! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Linda, hauska kuulla tuollaistam että huipulta näyttää 8) Tuo on ihan totta, että itsekään en mieli sinänsä pukeutua peräkkäisinä vuosina samaan, tietysti pientä rekvisiittaa täytyy aina ostaa johonkin asuun, se on fakta, mutta muuten sitten käyttää omaa vaatekaappia. Kannattaa myös säästää se pienikin asia, koska sitäkin voi tarvita myöhemmin. Mä tyhmä nimiyyäin myin mun länkkärihatun jota käytin vuosia sitten ja myöhemmin olisinkin sitä sitten tarvinnut :'D Oij ehdottomasti kannattaa järkätä, muistahan kyseinen verkkokauppa siihen sit jos haluat kunnon koristelut ;)

      Poista
  4. Siis vautsi Kata mikä look, oot kyllä mieletön mimmi! <3 Upea kissanainen, ja varmasti tuo jumpsuit on ajaton, ja tulee sitä myötä hyvin käyttöön :) Fiksusti tehty! Ihan mielettömät on myös kaikki nuo koristeet, huh! Oispa hauska itsekin järjestää joskus kunnon teemabileet :) Leipomukset ja kaikki on kyllä aivan viimeisen päälle hienot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana Jenni, kiitoksia <3 Joo, onneksi toi usein pyörivä ostolakko on tehnyt musta sen verran pihin ja järkevän, että ajattelen näin pukeutumisen kohdalla, vaikka siis rakastan pukeutua naamiaisiin ihan kunnolla :') Järkkäile ihmeessä säkin teemabailut, ne on kivoja! Ja tosiaan Vegaoo on hyvä paikka löytää ihan mahti koristeet teemabileisiin ;)

      Poista
  5. Oi miten upeet koristelut - ja upee sä! Asut on kyllä ihan parasta kasailla itse, ja onhan se myös ekologisempaa käyttää sellaisia vaatekappaleita, joille tulee käyttöä joskus toiste toisessa yhteydessä :)

    https://erelkee.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon :3 Juurikin ekologisuuden kannalta teen näin, tietysti myös usein pyörivä ostolakko ja se, että oon oppinut vuosien sisään etten tee niitä turhia heräteostoksia, mitkä sit tuntuu joidenkin asujen suhteen just sellaiselta. :D Ja rahan säästö! Tähän mun ratkaisuuni vaikuttaa tosiaan moni asia :) Lisäksi ne asut on vaan hitsin hauska koota itse! :D

      Poista
  6. Ompa hienot koristelut ja tosi kivan kuuloiset juhlat ♥ Toivottavasti ensi vuonna mekin ehditään juhlimaan Halloweenia :) Tosi upea asu myös sulla ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia tuhannesti Jasu jälleen ihanista sanoistasi 8) Mäkin toivon että ehditte, sähän tykkäät kovasti Halloweenista tai näin muistelisin <3 ;)

      Poista
  7. Voi että, teidän pirskeet kuulostaa supermukavalle! Ja näyttää myös :) huomaa että sielä on oikeasti panostettu noihin juhliin! Ihania noi hämis-muffinssit, ihan supersöpöjä :D<3 ja sinä niin kauniina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Emilia 8) Ne kyllä olikin aika huikeet :3 Kiitos ihanista kehuista kauneus <3

      Poista
  8. Täällä on ainakin yksi, joka rakastaa järkätä teemajuhlia! Halloween on mun ehdoton suosikkijuhlapyhä, mutta tykkään myös jos teemajuhlia järkätään jonkun syntymäpäivinä! Mun synttäreillä on ollut vaikka minkälaisia teemoja, mutta kaikista parhaiten mulle on jäänyt mieleen muutaman vuoden takaiset synttärit, joissa teemana oli juoma :'D Jokaisen tuli siis pukeutua jonkin juoman mukaisesti ja itse - yllättäen - valitsin Coca Colan, koska miksikäs ei?

    Onneksi teidän juhlanne sujuivat kivoissa merkeissä! Näytät niin nätiltä noissa kuvissa ♥ Mä itse suosin pelottavasti pukeutumista Halloweenina, mutta jokainen meistä tekee oman mielensä mukaan tietysti :> Kissanainen on kyllä erittäin hyvä valinta tälle juhlapyhälle! Etenkin, kun olit pukeutunut kokomustaan ;>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oij mahtavaa että sielläkin ollaan teemajuhlien rakastajia ;) Myös synttäreillä on kiva pitää teemajuhlia ja itse aion kyllä tulevassa muistaa järkätä niitä enemmän, nuorempana niitä tuli järkättyäkin enemmän kuin mitä nyt :) Hei vitsi miten siisti teema, juoma nimittäin! Cola on varmasti helppo ja hauska pukeutua joten se ois varmaan munkin valinta, vaikken itse tykkää koko juomasta :')

      Kiitos Emmi <3 Joo tosiaan jokainen tyylillään, joskus vois toki pelottavasti pukeutua, mutten itse pystyis mihinkään kovin pelottavaan. ;)

      Poista