Sisällön tarjoaa Blogger.

Syksyn suosikit

* tuote saatu blogin kautta

Lauantaina onkin jo joulukuun ensimmäinen päivä, kylläpä se aika on rientänyt taas nopeasti. Mä oon onnellinen, että tänä vuonna marraskuu, tuo meidän synkin ja pimein kuukausi, meni ohi tosi nopeasti. Auringosta on näkynyt merkkejä ja luntakin on tullut, vaikkakin ihan pieni kerros - sitä saisi tulla mun puolestani lisää ja pian. Syksy on tosiaan virallisesti ohi ihan pian ja nyt onkin aika kuukauden suosikeille, tai oikeestaan mulla nää taitanee nykyään olla vuodenajan suosikit, hhe.

Mä olen aikalailla mennyt samoilla suosikeilla tänä syksynä, mitä mulla oli viime vuonna. Ne löydätte täältä. Vaikka ne mun suosiossa ovat olleet tänäkin vuonna, niin niitä en tietenkään tähän uudelleen kuvannut, mutta ne voitte vilkaista tuosta vuoden takaisesta postauksesta. Muutamia uutukaisia ja mainitsemisen arvoisia juttuja täytynee kyllä nostaa esille ja ne tulevat tässä.

fudge shampoo kokemuksia

Fudge hopea shampoo jota on myös hehkutettu joka paikassa jo pitkän aikaa. Tällä kertaa ostin vain shampoon, mutta ajattelin seuraavalla kerralla ostaa mukaan myös hoitsikan! Olin kuullut että kyseinen aine tarttuu parhaiten kuiviin kohtiin ja näin ollen pelkäsin että tää läväyttää ihan violetiksi mun hiukset kuivimmista kohtaa - latvani kun ovat hieman kuivahkot ja melko vaaleat - mutta tää tekee mulle ainakin todella tasaisen kylmähkön sävyn lähes koko päähän. Paras hopeashampoo, mitä oon tähän mennessä käyttänyt. Itse asiassa oon käytellyt tätä kesästä asti, mutta oon edelleen ihan haltioissani tästä ja silloin kun julkaisin kesän suosikit, niin olin vasta ostanut tämän, joten se ei olisi ennättänyt kesän suosikeihin ihan kokemuksien kera mukaan.

the body shop peppermint jalkarasva pörrösukat bikbok

The Body Shop peppermint jalkarasva on pitkään ollut mun yksi vakioni jalkarasvoissa. Mä vaan en ole hetkeen tätä itselleni ostanut, sillä mulla oli ihan jäätävän iso jalkarasva purnukka käytössä, jonka sain aikoinaan lahjaksi. Nyt kun sen sain viimein käytettyä, sain ostettua tämän mun vakioni. Lisäksi ostin pitkästä aikaa kaksi paria söpöjä pörrösukkia BikBokista, olinkin unohtanut miten pehmoisia pörrösukat ovat, eivätkä kutita niin paljon kuin villasukat.

muumi-päivä muki taikuri muki kausimuki talvi 2018 muumi arabia

Muumimukit jotka ovat aika uutukaisia. Mä en enää nykyään ostele muumimukeja niin, että haalin kaikki uutudet itselleni, vaan haluan kaikista erikoisimmat ja mielenkiintoisimmat. Tänä vuonna oon ostanut kolme uutta ja näistä oon tykännyt kovasti tässä syksyn lopulla. Taikuri muki on hurmaava tuon tumman värimaailman vuoksi, Muumin päivä -mukissa on värit kohdillaan myös, sillä just nuo vaaleanpunaiset yksilöt ovat mun mieleeni ja tämän vuoden talvimuki, siis kaunein talvimuki pitkään aikaan.

Tuo Muumin päivä -muki on myös minulla ja siitä voin kiittää siskoani. Tilaus oli tosi vaikeaa, kun sivusto tökki ja itse en päässyt ostoskorista pidemmälle. Siskoni sai kuitenkin kahden-kolmen välillä yöllä mulle, serkullemme ja itselleen yhden mukin tilattua, Harmittavaa miten iso häly siitä kyseisestä yöstä tuli. Tää muki on värimaailmaltaan ja tyyliltään just sellainen muki mistä itse pidän, mutta tuo netissä käyty "kamppailu" mikä Muumin päivä -mukista aiheutui, oli mielestäni ihan todella harmillista.

magneettiripset wennberg

Wennberg magneettiripset* joista teinkin postauksen ja postaus löytynee täältä. Näitä on tullut käytettyä aina kun volyymiripset alkavat olla huoltoa vailla. Nämä myös pelastivat mun ekat pikkujoulut mihin menin aveciksi, sillä ripsihuoltoni oli maanantaina ja just sinä edellisenä perjantaina kyseiset karkelot olivat.

musta military takki

Military takki joka valmistui siis viime keväänä Ompelimo Rokitalla ja jota olen nyt syksyn aikana yhdistellyt mahdollisimman moniin kokonaisuuksiin, jos vain keli on suosinut. Takki on aivan ihana, sanoin jälleen Millalle millaisen haluan ja hän sen mulle loi täysin toiveideni mukaisesti. Takista sain inspiraatiota Pretty little liarsia katsellessa, näin samanmoisen takin Arian päällä ja laitoin heti Millalle viestiä - samalla lailla kävi viime vuotisessa syksyn suosikit postauksessa keltaisen takin kanssa, kun näin sen Blairin päällä Gossip Girlissä.

tony moly panda's dream brightening eyestick

Tony Moly Panda's Dream Brightening Eye Base eli siis nimestäkin päätellen tämä lupaa minimoida tummia silmänalusia ja kirkastaa näin ollen hieman katsetta. Mulla on tummat silmänaluset ja se hieman pahenee syksyllä. Oon ostanut kyseisen puikon pari vuotta sitten ja ottanut sen käyttöön joka syksy, sillä tummat silmänaluset eivät ole niin suuri riesa muina vuodenaikoina. Ainakin mun mielestäni katse hieman kirkastuu tätä laittaessa ja tummat silmänaluset eivät näytä ihan niin pahalle. En ymmärrä miksi en ole aiemmin tästä maininnut, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan. Niin ja miten söpö tää purkki on! ♥

Löytyykö tuttuja tuotteita näiden joukosta?
Kertokaa ihmeessä teidän syksyn käytetyin/suosituin juttu?

11 kommenttia

 1. Tuota Tony Molyn puikkoa haluaisin kovasti kokeilla, siitä oon kuullu paljon hyvää! Piparmintun tuoksuinen jalkavoide kuulostaa myös täydelliseltä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä tosi hyvä ja suosittelen kokeilemaan jos vaan on tarvetta :) Myös toi jalkavoide on taivaallinen ;) <3

   Poista
 2. Olipa kivoja suosikkeja! :) Fudgen hopeashampoota olen itsekin käyttänyt jo pari vuotta säännöllisesti, ja siitä en ihan hevillä luovu! Tuon uuden talvi -muumimukin haluaisin vielä itsekin, täytyy katsella josko siitä tulisi jokin hyvä alennus jossain vaiheessa :) Tykkään kyllä paljon tuosta military takista myös <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Tuuli :3 Minäkään en Fudgesta hevillä luovu, mutta kiinnostuin myös tuosta Lindan vinkkaamasta Fanolasta! Tekisi mieli pistää sekin testiin, mutta tällä hetkellä kuluttelen Fudgen rinnalla L'Oréalin hopeashampoota niin en kehtaa kovin montaa ostaa, kun käytän kuitenkin välissä myös syväpuhdistavaa shampoota sekä rakennepaikkaavaa shampoota :) Toi talvimuki on kyllä <3 Kuten toi mun takki, oon siihen ihan rakastunut mutta harmi ettei sillä enää tarkene kun ilmat ovat viilenneet. Keväällä saan kuitenkin takin sitten taas käyttöön :3

   Poista
 3. Fudge on hurjan hyvää, mutta Fanola on mun hiuksille parempi vaihtoehto, kun se on sävyltään vähän erilaista :) Mun kampaaja just viime kerralla totesi, että noille löytyy selkeesti ne omat käyttäjäkuntansa, eli osa tykkää enemmän Fudgesta ja osa Fanolasta, mutta siis suosittelen sitäkin testaamaan jossain vaiheessa! :)

  Noi muumimukit on ihania, tän vuoden talvimuki erityisesti<3 Muumin päivä mukin olisin myös halunnut, sillä toi värimaailma iskee tosi kovaa, mutta en mä sitä sitten ihan niin paljon halunnut, että olisin lähtenyt mukia jonnekin jonottamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kuten Tuulillekin kommentoin, niin tekisi mieli ostaa Fanola myös testiin, mutta kun kuluttelen myös L'Oréalin hopeashampoota sekä käytän syväpuhdistavaa shampoota sekä rakennepaikkaavaa shampoota, vuoronperään kaikkia, niin en kehtaa ostaa vielä viidettä shampoota ennen kuin oon saanut edes tuon L'Oréalin kulutettua :) Joten ehdottomasti menee testiin joskus, kiitos vinkistä :3

   Hhi, mäkään en ois jaksanut lähtee aamusella jonottelemana mukia mihinkään, onneksi siskoni sai sen nettikaupasta tilaamalla vaikka sekin oli hyvin hankala homma loppupeleissä. :) Kiitoksia Linda kommentistasi <3

   Poista
 4. Ihania suosikkeja oot listannut <3 Tuo Fudgen shampoo on vaan yksinkertaisesti paras, mullakin on käytössä, mutta vahvan pigmentin vuoksi ollut pienellä tauolla :) Ja siis tuo sun takki on niin superkiva, ihan loistava idea etsiä sarjoista inspistä vaatteisiin :D Välillä tuntuu etten itse suunnitellessa keksisi mitään, mutta tuossapa loistava idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni rakas <3 Fudge on kyllä ätäkkä, mulla ei niin blondi tukka ole joten se ei sinänsä tarraa niin pahasti mun tukkaan, mutta voisin kuvitella jos mulla olis yhtä vaalea tukka kuin muutamia vuosia sitten. Varmasti tarttuis vahvasti! Sullahan on paljon vaaleampi kun mulla, joten varmasti tarttuu ja välillä hyvä pitää taukoa. :)

   Voi eii musta toi on tosi vaarallista toi sarjojen kautta bongailu, mutta hyvä sinänsä löytää inspiraatiota vaatteisiin mitä haluaa - yleensä tyyli inspistä sarjoista saa ihan todella hyvin ja sitä haenkin <3

   Poista
 5. Olipa kivoja juttuja koko postaus täynnä :) Tuo jalkarasva kuulostaa ihanalta, pitää joskus käydä haistelemassa sitä ♥ Samoin tuo Tonymolyn tuote kuulostaa hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Jasu <3 Toi jalkarasva on ihanaa, suosittelen. Myös Tony Molyn puikko on kätevä jos kärsii tummista silmänalusista ;)

   Poista
 6. Olitpas listannut kivoja juttuja! ♥ Mä olen todellinen Muumi-mukien fani, joten nyt tuli sellainen olo, että pitäisi mennä metsästämään tuota sinistä joulumukia itselle... Olen nähnyt sen muutamaan otteeseen Prismassa, mutta en vain ole tajunnut ostaa. Mutta onneksi itseltä löytyy tuo Taikuri-muki, se mun oli pakko ostaa heti, kun se vain tuli myyntiin, koska se on - niin kuin sanoit - värimaailmaltaan aivan sairaan ihana! :>

  Kiinnostuin muuten tuosta The Body Shopin Peppermint-jalkarasvasta, pakko kai sitäkin kokeilla jossain vaiheessa, kun saan muita rasvoja hieman käytettyä pois! Olen tosiaan itse käyttänyt tuon samaisen sarjan virkistävää jalkasuihketta aika kauan jo niin luulen, että voisin tuosta voiteestakin tykätä. Täytyy pistää harkintaan ;>

  VastaaPoista