Sisällön tarjoaa Blogger.

Lappuhaalarit

Katzariina_blogikuvat_Kuopio-11

DUNGAREES H&M
T-SHIRT LEVIS
BACKBAG MICHAEL KORS
SHOES CONVERSE

Katzariina_blogikuvat_Kuopio-12

Viimein mä löysin ne! Nimittäin löysän rennot lappuhaalarit. Mulla oli haaveissa moiset jo ennen raskausaikaa, mutta voin myöntää etsiväni näitä nyt paljon enemmän tultuani raskaaksi. En halua ostaa mammafarkkuja, mutta ikävöin jo niin pirusti farkkujen käyttöä, joten joka kerta kun haluan farkut jalkaan, voin hypätä lappuhaalareihin. Nämä menevät vielä raskausajan jälkeenkin, joten mun ei tarvinnut ostaa raskausajaksi erikseen mitään mammafarkkuja. Ihan huippua!

Katzariina_blogikuvat_Kuopio-33
Katzariina_blogikuvat_Kuopio-18

Ensimmäinen asukokonaisuuteni lappuhaalareilla on melko perus. Leviksen t-paitaa ja perus valkoisia Converseja yhdisteltynä lappuhaalareihin näkee usein katukuvassa. Viihdyin kokonaisuudessa kovasti ja tämä look meni kätevästi ihan alkusyksystä ihan ilman minkäännäköistä takkia. Tuulisempina päivinä piti ottaa vaaleanpunainen bomber takki matkaan, jotta sen sai mahdollisen vilun iskiessä päälle. Kerran taisin myös valita tähän keltaisen sadetakkini, kun oli lämmintä, mutta sateista. Sekin toimi!

Katzariina_blogikuvat_Kuopio-21
Katzariina_blogikuvat_Kuopio-45
Katzariina_blogikuvat_Kuopio-26
Näissä H&M:n lappuhaalareissa vyötäröllä olevien nappien avulla voi säätää housujen istuvuutta vauvamasun kasvaessa 

Katzariina_blogikuvat_Kuopio-27
Katzariina_blogikuvat_Kuopio-43

Omat haalarini halusin ehdottomasti löysillä, repaleisilla ja revityillä lahkeilla. Arvostan nykyään kovasti rentoja vaatekappaleita tyylissäni, mutta myös tällä hetkellä raskaana olevana kaikki rennot vaatteet ovat ihan ehdoton juttu. Tiukempia lappuhaalareita en vielä ainakaan miellä omaan tyyliini. Ei sillä, pidän kyllä kovasti myös tyköistuvista ja tiukoista vaatteista! Tyylini kun menee niin laidasta laitaan..

Katzariina_blogikuvat_Kuopio-16

KUVAT JA MUOKKAUS: MILLA , MOON SHAPED LITTLE BOX

Tällä hetkellä kärsin flunssasta, mikä ei ole lainkaan kiva näiden loppuraskausajan vaivojen lisänä, kun olo on nyt kaksi kertaa huonompi. Flunssaa on jatkunut lauantai-illasta asti ja eilen oli jo tunne, että tää olisi helpottamaan päin, mutta ei nähtävästi.. Ruokakauppareissu taisi osoittautua sittenkin huonoksi ideaksi, kun tänä aamuna kurkkukipua ja nuhaista oloa on jatkunut ja olo on taas väsynyt. Yäh.

Lappuhaalarit HOT or NOT?
Entäpä mitä pidätte tästä kokonaisuudesta?

14 kommenttia

  1. Tosi kiva asu! :) Lappuhaalarit sopii sulle hyvin :) Nuo löysemmät versiot lappuhaalareista on kivat. En pidä myöskään niistä tiukemmista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos tuhannesti Jonna :) Mahtava, että säkin oot enempi näiden löysempien lappuhaalareiden kannalla!

      Poista
  2. Aivan ihana asu! Niin rento ja samalla kuitenkin tosi nätti<3 Lappuhaalareita en osaisi ehkä itse käyttää, mutta sulle (ja monelle muulle) noi sopii ihan loistavasti :) Toi punainen huulipuna kruunaa kokonaisuuden<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Linda :3 Tuo huulipuna tosiaan kruunas tämän lookin munkin mielestä :D Etenkin kun meikki on muuten aika perus, niin punahuulilla sai sitä jotain tähän <3

      Poista
  3. siis ihailin tätä asua jo instassa ja lappuhaalarit todellakin hot!!! aivan upea asu ja hyvin keksitty tuo kun on nuo napit, että voi käyttää raskausajalla ja raskausajan jälkeen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että sielläkin on tullut tätä jo ihailtua 8) Joo nää napilliset lappuhaalarit on kyllä todella kätevät, kun raskaana saapi sit kokoa muuteltua :)

      Poista
  4. Ooh wau, todella tyylikäs asu! Mä en itse osaisi ikipäivänä tuollaisia pukea päälle, mutta sulle sopii kyllä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että ihailet näitä silti, vaikket itsellesi päälle pistäisikään! :) Tuli todella onnistunut fiilis ;) Kiitos kommentistasi <3

      Poista
  5. Tää asu on kyllä niiiiin ihana! <3 Yksi parhaimmista yksityiskohtia myöten, mitä siun blogissa on nähty. Lappuhaalarit kuuluu miustakin olla löysemmät, miulle tulee niistä tiukoista mieleen tyyliin Jessica Simpson ja Paris Hilton joskus 2000 luvun alkupuolella. :D Mut hyvältä näyttävät ja jotenkin ajankohtaisilta myös, kun muoti kiertää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että säkin tykkäsit, kiitos <3 Ja vielä ihanampi kuulla että yks parhaimmistosta, vaikkei oo niinkun sinun tyyliäsi! :D Rennohkot on tosiaan tiukkoja haalareita paremmat näissä farkkuisissa lappuhaalareissa. Jännä sit, että jumpsuiteissa tykkään tyköistuvimmista :D

      Poista
  6. Toi lappuhaalari on niin pähee <3!! mäkin tartten tollasen 8) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että iski 8) H&M:ltä löytyy, sieltä vaan ostamaan ;) Veikkaan että nää on aikalailla näitä mitä on myynnissä siellä lähes koko ajan. En oo varma, mutta siis oon nähnyt näitä usein siellä pitkin tätä vuotta :D Kiitoksia kommentistasi <3

      Poista
  7. Lappuhaalarit on ehdottomasti HOT! Mä olen jo monen monta vuotta etsinyt itselleni juurikin samanmoisia haalareita, mutta sitä mulle täydellistä vaatekappaletta ei ole vielä osunut silmään... Ehkä vielä jonain päivänä!
    Mulla oli joskus äidiltäni lainassa tällaiset lappuhaalarit, mutta ne olivat ehkä enemmänkin lappuhaalarishortsit, sillä ne olivat mun polvieni kohdalle noin suurinpiirtein... Ja syöpähoitojen jälkeen lihosin niin paljon, että niistä oli pakko luopua :'D Mutta en anna periksi, aion löytää lappuhaalarit, koska mä niin tarvitsen sellaiset mun elämääni!

    Asu on jälleen kerran aivan ihana <3 Ihanaa kun tämä on täynnä vaaleita sävyjä, mutta tuo laukku tuo tumman, mutta ihanan tuulahduksen tähän kokonaisuuteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Awws ihana kuulla että tykkäät <3 Toivottavasti sä löydät omat lappiksesi joskus ;) Shortsimaiset mäkin halusin joskus, mutta kyllä ne nyt ehdottomasti pitkälahkeiset olla pitää ;) Kesäksi voisi tosin toiset shortsimaiset ostaa, H&M:llä taisi olla sellaisiakin… Tumma reppu tässä tuntui vähän hassulta, mutta en omista vaaleaa reppua ja reppu oli ehdoton tähän asukokonaisuuteen! :D

      Poista