Sisällön tarjoaa Blogger.

21 unelmaani maailmalla

Matkaunelmia mulla on hirmuinen kasa ja tiedän kyllä, etten tule varmaan puoliakaan edes kokemaan. Mun unelmiin kuuluu nähdä maailmaa ja kokea kaikenlaista. Jotkut tykkää palata tuttuihinkin kohteisiin ja minä olen yksi niistä. Kyseinen postaus on ollut luonnoksissa varmaan parikin vuotta, joten oli jo aika pistää tää pihalle.

Tässä 21 unelmaani maailmalla, näitä on useasti ja pitkään ajateltu. Tässä ei todellakaan ole kaikki, vaan heittelin pari vuotta sitten kevyesti niitä muutamia mielenpäällä olleita haaveita tähän ja nää on edelleen mielessä vahvasti - osa jo koettu ja niitä koristaa ✓- merkki!

unelmia maailmalla

♥ Syö macaronseja Pariisissa

♥ Juo viiniä Wienissä

♥ Käy Karibian risteilyllä

♥ Saa sormus nimettömään Empire State Buildingissä, New Yorkissa

♥ Näe kirsikankukkapuiden kukkivan Japanissa

♥ Käy Berliinin Joulumarkkinoilla ✓

♥ Shoppaile kunnolla New Yorkissa ✓

♥ Löhöä rannalla Havaijilla

♥ Syö Lasagnea Italiassa ✓

♥ Piknik hetki Central Parkissa, New Yorkissa

matka haaveita

♥ Ihaile pientä merenneitopatsasta Kööpenhaminassa

♥ Heitä kolikko Fontana Di Treviin Roomassa tämä jäi mulla haaveisiin kun viimeksi näin kuivan altaan keskellä remonttia

♥ Kiinnitä "rakkauslukko" johonkin Pariisissa

♥ Snorklaa korallien ja eksoottisten kalojen keskellä

♥ Näe Kappadokia ja kuumailmapallot

♥ Vietä rento kaupunki- ja rantaloma Barcelonassa

♥ Hyppää veneestä ja ui sinisessä laguunissa ✓

♥ Ui delfiinien kanssa

♥ Istu rantakeinussa Thaimaassa

♥ Vietä pidennetty viikonloppuloma jossain Euroopan kaupungissa ✓

♥ Kävele Miamin rantakatuja pitkin

matkailu unelmia

Tosiaan mulla on kasa matkailuun liittyviä unelmia, mutta mulla on muitakin unelmia tässä elämässä. Yksi niistä toteutui - lapsi. Se ei estä matkojen tekoa, mutta tietysti rajoittaa sitä. Lapsen mukaan on mentävä ja valittava kohteet, etenkin kun mä haluan lapseni mukaan maailmalle, enkä jättää häntä kotiin. Tietysti aikuisten keskenkin reissuja tulee varmasti joskus tehtyä, niin ystävien kanssa kuin miehen kanssa kaksinkin, sitä en mene kieltämään, mutta suurimmaksi osaksi haluan matkoja ihan koko perheen voimin. Jännitän jo mihin elämä minut - ei vaan meidät - vie seuraavaksi!

Mitä unelmia ja haaveita teillä on maailmalla?

8 kommenttia

 1. Miten ihania kuvia!! :) Ja monta juttua oli listalla, joista itsekin unelmoin! Tällai just reissusta palanneena pitääkin pohtia, jospa itsekin toteuttaisi jonkin vastaavan postauksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henna kommentistasi 8) Toteuta ihmeessä vastaava, olisi hauska lukea sunkin tällaisia unelmia ja haaveita ;)

   Poista
 2. Aikamoisia paineita miehellesi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hha, onneksi hän ei sentään paineita tuosta vedä :') On tuosta ollut monesti meillä puhe, tuskinpa tuota tulee tapahtumaan :D Ja me kun ei olla edes mikään romanttinen pariskunta :')

   Poista
 3. Ihania asioita tässä postauksessa, paljon on vielä tavoiteltavaa ja paljon ikimuistoisia hetkiä tulossa! <3 Kihla-kohta on ihana, erikoinen ja tulee kyllä GG mieleen. :) New Yorkiin olisi mukavaa matkustaa joskus, vaikka itseä kiinnostaisi ehkä Florida enemmän tällä hetkellä, mutta saa nähdä. Euroopassa on niin helppo matkustaa, että ei ole tullut lähdettyä kauemmas, kun yleensä matkustaa max 1-2 kertaa ulkomaille vuodessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Milla kommentista <3 Joo-o haaveita ja unelmia, kaikkia ei toki varmasti tule tapahtumaan, mutta toivon että useita kuitenkin :) Joo kuten ylempänä mainitsinkin, tuskin tuota kihlausta noin tulee tapahtumaan - etenkin kun New York ei ole hetkeen edes mahdollinen meidän elämäntilanteelle. Ikinä ei kutienkaan pidä sanoa ikinä ;) Mä olen jo kerran Nycissä käynyt ja enempi oon itsekin kiinnostunut nyt muista kohteista, kuten esimerkiksi tuo Miami.

   Eurooppa on tosiaan helppo ja edullisempi, ja etenkin nyt meidän elämäntilanteessa paras mahdollinen, kun vauvan kanssa ei kehtaa muualle lähteä. :) Harmi sinänsä, kun Thaimaaseen oltas lähivuosina lähdetty, jos ei ois kolmatta meidän perheeseen tullut! No sinne kyllä ennättää myöhemminkin, ensin pitää meidän vauvelin vähän kasvaa, niin jää hällekin muistoja sit sieltä.

   Poista
 4. Olipas sulla paljon ihania juttuja listattuna! :> Etenkin tuo uiminen sinisessä laguunissa, haluaisin itsekin kokea sen jonain päivänä, vaikken olekaan mikään rantalomien suuri ystävä. Mutta aina voi haaveilla ja mieli voi muuttua. Mutta sitten vain, kun tulee mahdollisuus, niin lähtekää ihmeessä Japaniin! Voin luvata, että teistä kumpikaan ei tule pettymään <3 Tokio on mulle kuin toinen koti ja jos voisin niin hyppäisin teidän matkalaukkuun ja näyttäisin paikkoja, sillä siellä on niin paljon kaikenlaista nähtävää.

  Toivottavasti osa näistä sun unelmista tulee vielä toteutumaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmi! :3 Tuohan on ihan kiva ja varmasti mahdollinen toteuttaa myös jossain kaupunki/rantaloma kohteessa, jossa on siis molempia. :)

   Tokio on kyllä ollut pitkään mun listalla ja sinne ollaan serkun kanssa joskus ihan varmasti lähdössä, mutta todennäköisesti ihan kahdestaan - se on ollut meidän haave ihan pienestä pitäen ja ollaan sovittu, että ilman toisiamme ei sinne mennä! :D

   Poista