Sisällön tarjoaa Blogger.

Talven suosikit 2019-2020

Hhuh mitä kirjoitustaukoja mulla nyt tulee. Nämä eivät ole lainkaan tahallisia, mä nyt syytän yksinkertaisesti ihan tätä aikaa vuodesta kuin tätä aikaa elämäntilanteestakin. Mua eniten halututtaa edelleenkin kuvata niitä asuja. Ja tästähän mä varmaan mainitsen joka postauksessa.. Mutta kun en vaan yksinkertaisesti pääse mihinkään, kun elellään vauva-aikaa. Yrittäkää jaksaa odottaa, en kehtaa postailla mitään turhanpäiväistäkään, kun se on niin väkinäistä.

Mieskin ehdotti, että pistäisin blogin tauolle, mutta en haluaisi tauottaa tätä ainoata harrastustani. Tää on sitä mitä haluan tehdä omalla ajalla, mistä tuun hyvälle tuulelle. Mulla ei nykyään oo paljoa sitä omaa aikaa, mutta sit kun sitä on ja mua ei väsytä, niin tähän hommaan on ihana uppoutua. Olispa aikaa myös kuvata asuja, niin saisin toteuttaakin tätä siten kuten haluan. Miehellä alkaakin nyt ihana kahden viikon loma, kun jätti talviloman jatkoksi yhden isyyslomaviikon. Luvassa on varmasti rennot kaksi viikkoa. Jospa keksittäisiin jotain pientä kivaa ja saataisiin niitä kuviakin vähän, kun aikaa tulee olemaan kivasti!

Tsekataas nyt kuitenkin talven aikana kertyneitä muutamia suosikkejani, kun sunnuntaina starttaa kevään eka kuukausi, ihana maaliskuu!

leopardimekko leopard dress

Leopardimekko on ollut ihan ehdoton suosikki tänä talvena, oikeastaan siitä asti kun sen tilasin House of Brandonilta siinä vähän ennen joulua. Tämä päätyikin ylleni niin jouluna kuin uutena vuotenakin, eli siis tää oli se mun "juhla-kauden mekko" aina kun sai tälläytyä. Vaikka siis molemmat aatot vietettiinkin rennosti, esimerkiksi uutena vuotena toki käytiin alku-illasta kilistämässä ystävän luona yhdet kuohuvat, mutta sitten suunnattiin rennon illan viettoon miehen porukoille vauvelin kanssa.

Tää meinasi päätyä myös vauvan nimi-juhliin ja olin jo laittamassa tätä sinne, mutta jotenkin en kokenut tämän olevan siihen tilaisuuteen sopiva ja hyvä. Silloin mentiin perus mustalla jumpsuitilla ja punaisilla asusteilla. Keväällä ilmojen lämmetessä mekko on taas varmasti kovalla käytöllä!

thebodyshop ostokset

The Body Shopin ostokset jotka siis tein Black Fridayna. Kerroin jo aiemmin boikotoivani kyseistä päivää, koska en vaan käsitä sitä, että ostellaan koska nyt vaan on alet ja halpaa. Mutta koska tarvitsin jokaikistä tuotetta, mitä tässä pöydällä näette, niin tietysti halusin hyödyntää tuon päivän tilaamalla tarvittavat. Vakiotuotteitakin seasta löytyy kolmisen kappaletta, matcha tea maski ja e-vitamin kasvorasvat!

hedelmäkulho

Kiivihedelmä ja verigreippi on löytynyt mun lautaselta tänä talvena ihan hullun monena kertana. Verigreippi on ollut tietty jo monta vuotta mun alkuvuoden juttu, mutta tänä vuonna kaveriksi on päätynyt kiivihedelmä. Se on kuulemma pelkkä kiivi ja mies kummastelee kovasti, kun sanon sitä kiiviHEDELMÄKSI.

kahvihetki

Lempikuva oli tämä Runebergin päivän kuva. Torttu ei ole itse tekemä, se oli ihan älyttömän PAHAA ja sain jälleen todeta, että oon enemmän laskiaispullaihminen. Silti olin kuvaan ihan hirmuisen tyytyväinen! Nyt kun pitkästä aikaa taas maistoin tätä, niin muistan taas muutaman vuoden ajan, etten tykkää runeista, ellei niitä oo itse tehty. En muistanut ollenkaan, että nää kaupan tortut dipataan jossain ällöttävässä holissa.

wennberg puhdistusvaahto ripsille

Wennberg ripsienpidennyksien puhdistusvaahto oli uutukainen tuote, jota ostin ihan ripsiteknikoltani sieltä, missä käyn ripsiä laittamassa. Tämä on hellävaraista puhdistusvaahtoa, joka puhdistaa niin ripset kuin ihonkin meikistä ja epäpuhtauksista oikein hellävaraisesti suojaten ihan ihon omaa kosteustasapainoa.

Toimii ainakin mulla, sillä iho ei tunnu kiristävältä sen jälkeen, kun puhdistan kasvot ja ripset tällä - yleensä näin talvisin muiden puhdistusvaahtojen jälkeen iholla on ollut kiristävä tunne. Muistaakseni ostovaiheessa mulle myös sanottiin, että tässä on ph sama kuin silmissä, joten tuote ei kirvele silmiä - ei sitä kannata sinne kuitenkaan laittaa. Ja mikä parasta, tää on Suomessa valmistettua luonnonkosmetiikkaa!

Mitä suosikkeja teille kertyi tänä talvena?
Ihanaa alkavaa kevättä teille♥ 

8 kommenttia

  1. Olipa kivoja suosikkeja sulla<3 Runebergin tortut ei oo ikinä olleet munkaan suosikkeja, ainakaan ne kaupan :D Töihin tilattiin sellasia, kun meillä sattu olemaan sellanen isompi "kokous" just sillon Runeberginpäivänä ja esimieskin kummasteli, että miten niin ei jotkut muka pidä noista tortuista! No siten niin :D Me muutamat muut saatiin sitten toisenlaiset pullat. TBS:n tuotteet on ihania<3 Tosin toi Rich Plum ei päässyt mun suosiooni, tykkäsin enemmän niistä kahdesta muusta talven kausituoksusta :)

    Ihanaa kun kirjoittelit taas, mutta älä tosiaan ota mitään stressiä blogista! Kirjoittelet kun ehdit ja sulla on jotain, mitä haluat tulla postaamaan :) Jos tää on kuitenkin sulle yhä edelleen tärkeä ja mieluisa harrastus niin ei se varsinainen tauko ehkä oo paras mahdollinen ratkaisu vaan just postaustahdin vähentäminen ja se, että kirjoittelee just silloin kun on aikaa ja siltä tuntuu<3 Ja jos johonkin taukoon päädyt niin lukijat varmasti odottelee kyllä niin kauan, että palailet taas takaisin :) Mut tosiaan mikä tärkeintä - älä ota mitään paineita tai stressiä blogista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Linda <3 Mä vaan en oo ikinä tainnut kaupan tortuista tykätä, mutta omatekemät menee! Siskon tekemät olikin parempia kun tuo kuvassa näkyvä :'D Onneks te ette joutuneet olemaan kokouksessa ilman herkkuja ja saitte jotain muuta, josta piditte ;) Niin muistelinkin, että sä et taas tuosta luumusta tykännyt, musta se oli taas parhain 8)

      Ei tuo tauko ole kyllä mulle parhain vaihtoehto, vaikka nytkin stressasin kun ehdin ja sain vaan yhden postauksen maaliskuulle :< Se sai mut itse asiassa ihan todella surulliseksi, mutta oikea elämä on nyt etusijalla. Ja siinä on taukoa kyllä ihan riittävästi kun pystyy postaamaan vaan näin vähän :'D Mut mä edelleen elän siinä toivossa, että saisin myöhemmin päästyä normaali postausrytmiin, mutta eihän sitä koskaan tiedä kun nyt on tuo oma lapsi se ihan tärkein, että miten se tulevassa tää oma harrastus pysyy :) Ihanaa, mun mieltä piristi niin kovasti sun ajatuksesi tätä tilannettani kohtaan, kommenttisi merkitsi paljon <3

      Poista
  2. oi ihana tuo mekko käy sulle tosihyvin!:) Ja kiinnostavia muitakin suosikkeja! Mäki tykkään paljon enemmän laskiaispullista, runebergin tortuista en tykkää, johtuu varmaan siitä että joskus ostanut juuri kaupasta valmiina ja ollu ihan hirveenmakuinen!:D Ja sehän tässä blogissa on kivaa, kun voi kirjoitella kun ehtii ja mistä itse haluaa, siellä varmasti on nyt vauva arki mikä on ihan erilaista kun ennen niin rauhassa nauttia siitä ja postailla kun kerkiää!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Saara, sunkin sanasi merkkasivat paljon <3 Tää on kyllä blogissa kivaa, kun voi kirjoitella just sillon kun huvittaa. Mut kun huvittaisi useasti, mut ei vaan pysty :D Se vaan on jotenkin harmillista! No mutta, ehkä joskus kerkiää taas kunnolla ;)

      Poista
  3. Aivan ihana tuo mekko, todella naisellinen ja kaunis! <3 Toivottavasti teillä on ollut ihana loma - tässä on tovi mennyt, että en ole ehtinyt kommentoimaan. Mukava oli kuitenkin huomata uusi postaus siulta kuun vaihteessa! <3 :) Täällä on vähän erilaista arkea taas, laittelen viestiä tarkemmin siulle. Saa nähdä miten tässä pääsee liikkumaan ja näin, aika poikkeuksellinen tilanne on nyt. Toivottavasti saitte myös kuvia loman aikana ja kuvataanhan myö sitten kun nähdään! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, tää on kyllä aivan ihana 8) Loma oli kyllä ihana kun sai olla perheen kanssa <3 Eipä tuo mitään, mulla menee nykyään myös pitkään kommentoinnin kanssa ja joskus en kaikkiin edes ennätä kommentoida enää :< Viestiäsi odotellessa, mutta ei hätiä <3 Nyt eletään tosiaan poikkeuksellista aikaa, toivottavasti tää pian menisi parempaan päin <3

      Poista
  4. Ihania suosikkeja, vitsit kun alkoi tehdä mieli kiiviä! En ole aikoihin syönyt niitä, mutta tämän postauksen luettuani tuli sellainen fiilis, että niitähän voisi tässä napsia vaikkapa välipalaksi. Täytyy ensikerralla katsoa jos niitä löytyisi kaupasta <3

    The Body Shop on kyllä niin vaarallinen mesta, sieltä lähtee yleensä paljon kaikenlaista ylimääräistä kivaa mukaan... Heille on tullut uutuutena sellainen ihana viileä kurkku -sarja, josta ostin käsirasvan. Se on kyllä niin miellyttävä, että ajattelin seuraavaksi kokeilla kyseistä suihkugeeliä <3 Tuo Rich Plum oli myös ihana kausituote, mulla oli myös tuo suihkugeeli sekä hajuvesi, harmi että ne ovat nyt loppu :(

    Ja hei, ihanaa että joku muukin inhoaa Runebergin torttuja! En siis oo ainut :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi jos postaukseni aiheutti mielitekoja :'D Kiivi on kyllä hyvää <3 TBS on ollut meillä nyt jonkin aikaa kiinni tän pandemian takia, mut nyt se aukesi! Hmmm ehkä joku päivä uskaltaisi käydä nopsaa kipaisemassa sieltä kesän uutuus tuotteita! Meinasin jo tilata, mutta en oo kehdannut, kun oon niin laiska hakemaan paketteja ja makselemaan netissä, kun on niin kätevää vaan mennä paikan päälle ja höylätä korttia :'D Verkkokaupassa saattaa muuten olla vielä joitain joulun kausituotteita saatavilla, silleen ihan vinkvink!

      Hei mahtavaa, et sielläkin on joku joka ei tykkää Runen tortuista! :'D Et tosiaan oo ainoa!

      Poista