Sisällön tarjoaa Blogger.

Hiuskuorinta shampoo ja hiusmaski The Body Shopilta

Mun piti perinteisesti tilata kesäkuukausiksi jokin kauneusboxi, mutta tänä vuonna päätin ihan säästösyistä skipata sen perinteen. Vähäsen harmittaa, sillä mä oon joka kesä nauttinut yllätysboxien availusta, niistä postailusta ja niiden tuotteiden kokeilusta ihan kamalasti. Siksi annoinkin itselleni luvan tilata jotain pientä muuta mieleistä, joka ei ihan niin arvokas ole, mitä ne yllätysboxit ovat. Ja ne mieleiset jutut valitsin tietysti The Body Shopilta.

the body shop hiustuotteita

Hiuskuorinta shampoo on aika uus juttu mulle. Törmäsin siihen ensimmäisen kerran kauneusblogeja lukiessani tuossa olisko kevät-talvella, jos oikein muistan. Päätin heti, että sellaista mä vielä joskus haluan testata. Nyt sitten Body Shopilta löytyikin mun suosikki sarjaltani, Fuji Green Tealta tämä tuote. Hiusmaskit taas on mulle aika tuttuja juttuja, mutta ihan muodon vuoksi halusin tilata sitten itselleni senkin.

the body shop kuorinta shampoo hiuksille fuji green tea

Fuji Green Tea kuorintashampoo on sellanen "luksusta arkeen" tuote, sellaisen fiiliksen mä siitä sain, kun tällä sai kuorittua päänahan samalla hiuksia pestessä. Mä rakastan Fuji Green Tea- sarjaa Body Shopilta ja se on yks mun lemppari ollut jo monta vuotta. Oon ehkä joskus aiemminkin maininnut blogissa, että sen tuoksu on mulle aika nostalginen. Nimittäin ennen vanhaa, monta vuotta sitten Finnairin savetit tuoksuivat mun mielestäni ihan samalta. Lisäksi mä vaan rakastan raikkaita tuoksuja kosmetiikassa kuin kosmetiikassa, joten olin todella iloinen kuorintashampoosta, joka on just tätä sarjaa.

Tää on pesuteholtaan ihan todella hyvä ja kuorintarakeet shampoossa ovat aika luksusta. Oon kokeillut tätä jo pariin otteeseen ja esimerkiksi viime pesukerralla mulla oli ollut vähän pidempi pesuväli kuin ennen. Mun tukkani rasvoittuu aika helposti, kun mulle laitetaan vain vaaleita raitoja hiuksiin, eli alla on oma väri - oon huomannut sen vaikuttavan aika paljon siihen, kuinka nopeasti hiukseni rasvoittuu. Lisäksi meillä oli helteet. Eniwei, viime pesulla tämä ei edes vaahdonnut paljoa ja mietin jo peseväni hiukset toiseen otteeseen. Päätin kuitenkin kokeilla ja tää tehosi ihan loistavasti siitä huolimatta.

Pesun jälkeen hiuksiin jää sellainen todella nahkea pinta, ihan kuin hiukset olisivat kuivuneet. Voisin verrata kunnon blondauksen jälkeiseen fiilikseen, purukumitukka u know. Eli itse suosittelen kyllä hiusmaskin tai hyvän hoitoaineen käyttöä tämän jälkeen. Niitähän multa löytyy, mutta halusin testata jotain hiusmaskia ihan Body Shopin valikoimasta.

the body shop hiusmaski banaani

Banaani hiusmaski oli mulle ensimmäinen banaani-sarjan tuote ikinä. Mä en rehellisesti oo tästä kummemmin välittänyt, sillä tuoksu on hitusen tunkkainen mun makuuni. Tehtiin kutienkin keväällä siskon kanssa yhteystilaus ja hänkin tilasi tätä, joten mä halusin kokeilla sitä myös. Ryhmäpaineet. No ei tämä sittenkään niin pahalle tuoksunut.

Anyway tää nyt ei sinänsä kovasti eronnut muista hiusmaskeista, mitä oon kokeillut. Jos rehellisiä ollaan, niin kyllä mä mieluummin jättäisin tuon Fuji Green Tean tuoksun mun tukkaani, vaikka ei tämäkään pahaa ole. Tää tuoksuu kuivassa tukassa kohtalaisen hyvin, vaikka pesun jälkeen levitän vielä hiusöljyn.

Teho on hyvä, tukka tuntuu ihanan sileältä ja maski syväkosteuttaa hiukset hyvin. Mä en kyllä huomaa ikinä eroa missään hiusmaskeissa tai hoito-aineissa. Paitsi jotkut jättää sen tosi lähmäisen tunteen hiusten tyveen. Tyveen en tätä levittäisi juurikin siksi, että siihen jää helposti se lähmäinen tunne ja tukka näyttäisi rasvoittuvan sitten päivässä. Mä tosin jätän aina hoitoaineen kuin hiusmaskin levittämättä ihan siihen hiusten tyveen, sillä oman pään rasva auttaa ihan riittävästi pitämään tyven kunnossa.

Oletteko te kokeilleet vielä hiuskuorinta shampoota?
Mikä sarja on teidän ehdoton lemppari Body Shopilta?

6 kommenttia

 1. Muhun taas iskee enemmän just toi Banaanisarjan tuoksui kuin Fuji Green Tea :D Mulla oli vissiin jotain suihkugeeliä siitä joskus ja annoin sen eteenpäin, kun tuoksu ei miellyttänyt yhtään. Tällä hetkellä oma suosikkisarjani TBS:ltä on Zesty Lemon<3 Toivoisin, että se jäisi pysyväksi sarjaksi, mutta toivoahan se vaan on :D Muuten Mango on yksi suosikeista, se on aina varma valinta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin mä vähän muistelinkin, tai siis ehkä oon jollain tapaa sun blogistasi käsittänyt, että pidät tuosta bansku-sarjasta :) Joo no kyllä toi Zesty Lemon meni heittämällä ihan parhaimpien joukkoon TBS:ltä, taitanee tuo Fuji ja Lemon olla mun suosikit nyt, ei oo kyllä niitä voittaneita ;) Olispa kyllä ihana, jos se jäis pysyväksi <3 Mango on myös ihastuttava, tais olla nuorempana mun ekoja TBS:n tuote-sarjoja sen Satsuman kans! :)

   Kiitoksia Linda kommentistasi <3

   Poista
 2. Vaikka tykkäänkin The Body Shopin tuotteista aivan älyttömän paljon, en ole tietystä syystä päätynyt kokeilemaan heidän hiustuotteitaan. Olen siis itse parturikampaaja ammatiltani (ja varmasti tiesitkin sen jo :'D) ja mulla on ne omat suosikit hiustenhoidossa, mutta täytyy myöntää, että alkoi kiinnostaa tuo Fuji Green Tean hiuskuorinta-shampoo! Mulla on vähän sama vika, että hiukset rasvoittuvat todella nopeasti, siksi pesenkin niitä lähes joka päivä, mutta ehkä tuollaisesta kuorinnasta voisi olla hyötyä mullekin... Hmm! Jään miettimään! Olen tässä joku päivä menossa tekemään jälleen pieniä TBS-ostoksia, joten katsotaan jos vaikka ostaisin tuon itselleni ;>

  Fuji Green Tea on kyllä ehdottomasti minunkin lempparini kaikista The Body Shopin tuoksuista <3 Olen myös alkanut tykätä Shean tuoksusta! Siitä mulla onkin sellainen vartalosuihke sekä vartalonkuorinta :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mä samaistun! Pari vuotta sit en itsekään ollut tutustunut tbs:n hiustuotteisiin, sillä itsekin oon enemmän käyttänyt kampaamon tuotteita ja niissä on olleet ne tietyt vakkarituotteet.

   Mut sit päädyin tbs:n joulukalenterin kautta kokeilemaan hiustuotteita ja sit tykästyin, lisäksi nyt kun tuli näitä uutuuksia kuten tää hiuskuorinta, jota kyllä ehdottomasti suosittelen kokeilemaan. Etenkin kun fuji green tea oli sunkin yks suosikki!

   Poista
 3. Itse pidän erityisesti Cherries & Cheer sarjasta. Ihanan tuoksuiset tuotteet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se taitaneekin olla uusimpia sarjoja, tämä postaus on vuodelta 2020 ja silloin ei mielestäni tuota tainnut edes olla, se on ihana minunkin mielestäni! 8)

   Poista