Sisällön tarjoaa Blogger.

Kamelitakki syksyn sävyillä

winter outfit ideas

SCARF VERO MODA
COAT&DRESS VILA
SHOES DR. MARTENS
BAG MICHAEL KORS

maiharit talvella

Talvi, se ihana hankala aika pukeutumisen suhteen. Mä oon todella onnellinen, että meille on tullut valkoinen maa ja ihana pieni lumikerros ja näyttäisi myös siltä, että se on tullut pysyvästi *kopkop*. Mut onhan tää ikävä, että syyspukeutuminen on ohi ja pian pitäisi siirtyä paksumpiin vaatteisiin. Itse asiassa varmaan vuorautua sellaisiin talvitamineisiin, että nenä vaan näkyy. Tää asu kamelitakilla ja syksyn sävyillä on tosiaan syksylle täydellinen kokonaisuus ja alkaa olla melko kylmä pakkasille ja lumelle. 

keltainen huivi ja kamelitakki
asukokonaisuus talvella
kamelitakki talvella

Tää menee kuitenkin hyvin kauppareissuilla ja esimerkiksi kauppakeskusreissuilla (mikäli koronaa ei olisi) talvesta huolimatta. Tämä ainoa kamelitakkini onkin ohut välikausitakki, sillä tässä ei ole vuorta. Kamelitakki on kuitenkin tullut pysyvästi tyyliini, joten olen jo pari talvea harkinnut sellaista talviversiotakin. 

Kamelitakki on aina ajaton ja yksi vaatekaappini kulmakivistä, joten näkisin myös talvisen version olevan hyvin harkittu ostos itselleni. Sitä en kuitenkaan lähde kaupasta metsästämään, sillä suurin osa takeistani on valmistunut Ompelimo Rokitalla ja tulen ihan ehdottomasti talvisen version kamelitakista teetättämään sitä kautta. Tää onkin heti ensimmäinen ostokseni varmasti sitten, kun palaan töihin tammikuussa. Samalla tuen kotimaista käsityötä ja yrittäjää, muistakaahan tällaisena aikana tukea sitä kaikin keinoin!

mekko syksyyn ja talveen
talvi asu
dr martens talvella

Kokonaisuus on tosiaan enemmän syksyyn kuin talveen ja tätä tuli käytettyä tosiaan enemmän silloin, kun lumet eivät olleet vielä maassa. Tämän huomaa myös väreistä - musta, vähän tällainen murretumpi keltainen ja beige(kameli) ovat kyllä ehdottomasti yhdet syksyn sävyt. Ruskassa tää asu olis ollut varmasti kauniimpi, mutta kuvaushetket olivat syksyllä vähän kortilla monien syiden takia. Mut tää luminen maisema on aina parempi, silloin kun lehdet ovat pudonneet puusta!

winter look
talven asukokonaisuus
keltainen huivi
mekko talvella

Tänään on joulukuun toinen päivä ja joulukuu on aina ollut kuukausi, joka menee todella nopeasti. Vuosi alkaa olla pian taputeltu ja joulumood on vahvasti läsnä meillä kotona. Vuoden vaihteessa, heti tammikuun 4. päivä mä lähden takaisin töihin. Vähän karmii ajatus, mutta odotan sinänsä innolla töihin paluuta. Vinkkasin myös viime postauksessa, että tammikuussa tapahtuu jotain ihan tosi huippua. Se tapahtuukin vähän aiemmin, sillä joulukuun puolessa välissä alan myös kouluttautua ihan uusiin hommiin, joten oon siitä enemmän kuin innoissani. 

Pääsen kouluttautumaan viimein työhön, jossa saa käyttää luovuutta, asiakaspalvella, tehdä rauhassa ja työskennellä kauneuden parissa. Tarkemmin tästäkin ajan kanssa! Teen tätä kuitenkin tarjoiluhommien ohella, joten sille en sano kokonaan vielä heihei. Katotaan nyt mihin tää elämä vie, kun ajatkin ovat mitä ovat.

Oikein ihanaa alkanutta joulukuuta kaikille!

2 kommenttia

 1. Hei miten ihanalta kuulostaa sun uudet suunnitelmat, ihan huippua Kata! <3 Oot kyllä niin super!

  Ja tää asu on kyllä aivan todella kaunis, tässä toimii ja kolahtaa kaikki. Sävymaailma, materiaalit, kaikki asun osaset yhdessä. Myös sinä ja sun hiukset näyttää aivan erityisen kauniilta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni, oon kyllä niin superonnellinen muutoksista, joita nyt tulee 8) Pääsee tekeen sellasta, missä oon just tosiaan superhyvä! Ihanaa, kun kommentoit <3 Merkitsi todella paljon :3

   Nauratti niin noi sun vikat sanat sillä, kun just näitä kuvia muokatessa katoin et ai kauhee onneks on kampaaja pian :'DD Ja kampaaja mulla olikin just tuona päivänä, jona kommentin jätit :')

   Poista