Sisällön tarjoaa Blogger.

Kuinka onnistun kokomustassa asussa - Asu pilkkusukkiksilla

all-black-outfit  
FUR COAT BIKBOK
HAT&KNIT&TIGHTS H&M
SKIRT BERSHKA
BAG MICHAEL KORS
OVER KNEE BOOTS DINSKO

all black outfit with fur coat

Ihanaa alkanutta vuotta 2021 tänne bloginkin puolelle! Joulun jälkeen se vuosi aina vaihtuu ihan todella nopeasti ja mulla olikin melkoisen menevä loppuvuosi, joten aikaa istahtaa blogin ääreen ei ollut. Se oli ihan hyvää harjoitusta, sillä nyt alkoi meilläkin sitten arki ja aamu kuuden herätykset. Arki-elämä muuttui täysin, kun itsensä lisäksi joutuu hoitamaan myös pienen ihmisen tarpeet ennen töihin lähtöä ja viemään meidän mini päiväkotiin.

Kertoilinkin aiemmin täällä, että lähden kouluttautumaan täysin uusiin hommiin. Viikot tuleekin menemään aikalailla varmaan kynsihommien ja niiden harjoittelun parissa ja viikonloppuisin menen vielä tarjoiluhommiin - toki viikolla teen silloin tällöin pari vuoroa ihan tarjoiluhommissakin. Näin mennään ainakin tammikuun alku, mutta eihän sitä joka päivä loputtomiin jaksa, joten jossain vaiheessa pakko höllätä. Ai kauhee, että tuli melkoinen ero päiviin. Enää ei hörpitä aamukahvia rauhassa, tai niin rauhassa kuin pienen lapsen kanssa vaan voi tehdä. Oon todella iloinen, että arki alkoi, sillä mua meinasi väsyttää päivisin kovasti, vaikka meidän päiviin mahtuikin rutiineja, touhuja ja tohelluksia kotonakin ollessa. On se pidemmän päälle raskasta olla vain ja ainoastaan kotona tekemättä silleensä töitä.

kokomusta asukokonaisuus
kokomusta asu
pilkkusukkahousut kokomusta asu

Mitä asuun tulee, nää kuvat räpsiäistiin vielä viime vuoden puolella, olisko ollut vielä ihan joulukuun alussa. Kokomustaa en yleensä pidä tälleen vuoden pimeimpänä aikana, mutta kokosin asun näiden pilkkusukkahousujen ympärille ja nää jotenkin huus mua kokeilemaan kokomustaa.

Kokomusta asukokonaisuus on aina hivenen haastava juttu - niin siis en tiedä teistä, mutta ainakin mulle. Itse onnistun siinä parhaiten yhdistelemällä eri materiaaleja keskenään. Tässäkin löytyy neuletta, karvaturkista ja huopahattua. Nahkahame sopisi tähän kivasti, mutta päädyin kuitenkin kellohelmaiseen perus hamoseen. Yleensä kokomustaa käyttäessä meikin haluan olevan vähän pirteämpi, niinpä punahuulet ovat ihan must, eikä olis paha pinkkikään. Myös luomiväriksi valikoitui aika punertavaa, kuten ehkä kuvista saatatte huomata.

kokomusta asu tekoturkis dot tights outfit
all black everything

Tämä oli ensimmäinen kerta, kun kokeilen asussa pilkkuja. Se ei koskaan oo ollut mun juttu, ja tuskin tätä kuviota tulee usein näkymäänkään muissa, kuin pilkku sukkiksissa. Toisaalta oon alkanut miettimään pilkkumekkoa, sekään ei näyttäisi hullummalta ja jos mieleinen osuisi vastaan, niin miksipä ei. Tällä hetkellä tyydyn kuitenkin varovaisesti pilkkusukkiksiin. 

Multa löytyy myös pilkkusukkikset pienillä pilkuilla ja lähden niitä kokeilemaan seuraavaksi. Kokomusta taitaa kuitenkin jäädä sillä kertaa, taidan jopa odotella kevätpukeutumista jolloin yleensäkin jätän tummat ja murretut värit taka-alalle. Nyt on alkanut kuitenkin pakkaset ja kääriydyn ainoastaan ihanan lämpimiin merinovillasukkiksiin.

asukokonaisuus pilkkusukkahousuilla
all black outfit asu pilkkusukkiksilla

Pidättekö te pilkkukuviosta pukeutumisessa?
Mitenkäs teidän vuosi 2021 on lähtenyt käyntiin? Ollaanko siellä yhtä kiireisiä kun täällä?

4 kommenttia

 1. Tosi kiva asu! Mä pikkuhiljaa totuttelen itteäni hameisiin ja mekkoihin (oon totutellu hitaasti varmaan viis vuotta :D) ja haaveilen nyt jostain erikoisimmista sukkahousuista. Vielä kuitenkin vähän jännittää ihan pilkkusukkiksetkin omassa jalassa, haha.

  Sulla on kyllä todella kiireisen kuulonen alkuvuosi! Toivottavasti jaksat työn, opiskelun ja lapsen kanssa - mulla ainakin tuppaa väsyttämään ihan ilman tota viimeistäkin. Onko teidän mini yli vai alle vuoden? :) Mulla on lähtenyt vuosi käyntiin ihan kivasti, normikiireisellä arjella, mutta ei erityisen paha. Huomenna tosin alkaa gradukurssi, eli töihin yhdistettynä kiireet ja stressit taattu kesään asti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vooi kiitos kovasti Laura kommentistasi <3 Toi on ihan hyvä joskus poiketa omalta mukavuusalueelta tyylissä ja hauskaa, että oot haastanut itsesi just totuttelemaan mekkoihin ja hameisiin! :) Mä rakastan erikoisia sukkahousuja, joten suosittelen rohkeesti myös sellaisia kokeilemaan ;)

   Hyvin menee vielä, vaikka kiirettä pitääkin :) Kouluttautuminen uusiin hommiin on kyllä melko kuormittavaa, joten jossain välissä on pakko toisen työn suhteen varmaan vähän höllätä. Saan kuitenkin tehdä myös työnä sitä, mihin kouluttaudun, niin toisen työn minimoiminen ei haittaa, mutten vielä ole valmis sitä toistakaan duunia minimoimaan :) Meidän mini on jo vähän yli vuoden, jei! <3

   Sun alku vuosi kuulostaa myös kiireiseltä, tsemppiä siihen ja onneksi kesä tulee yllättävän nopeesti, niin päästään rentoutuun varmasti edes hieman silloin <3

   Poista
 2. Aivan ihanat nää kuvat ja asu on hieno, nuo sukkikset keventävät asua mukavasti! :) Täällä saa nähdä miten vuosi alkaa, töitä ainakin on tällä hetkellä vähemmän kuin normaalisti. Toisaalta on sit aikaa tehdä niitä asioita mistä tykkään ja miettiä mitä tulevaisuudessa. :) Kohta tulee onneksi kevät, kaipaan valoa ja kevyempää vaatetusta! <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, kiitos Milla <3 Ikävä kuulla, että siellä töitä on vähemmän kuin normaalisti :( Mulla olis sulle täällä muutamia vaatteita, joita pitäis vähän fiksata, jos se on mahdollista :D Ja yks takki on ollut mielessä jo toissa talvesta asti, joten sekin voitais laittaa suunnitteille ;)

   Voin samaistua täysin, sillä minäkin kaipaan valoa ja kevyempää vaatetusta <3

   Poista